Ako ima, neka me doda Comrade_Black. Dojadilo mi je igranje sa sebičnim "PRO" igračima i njubarama koji trče okolo kao muve bez glave .
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
joj kako sam se neki dan iznervirao... bio sam na nekakvom serveru (dosao preko neke nase domace ekipe HWB clan tag) i igraju ljudi na nekakvom jel francuskom serveru na kojem je zabranjeno rpg on infantry... igrao sam 5 minuta i zaradio kick... pa ne mogu da vjerujem da neko moze igrati na takvom serveru...evo primjer mapa bazar i ljudi se skempali u onome prolazu, jel ona B zastavica cini mi se, i ja lijepo opalim gore sa smaw-om i obrusim one zidove na njih i lik meni napise "hm rpg kill..." i admin napise kao koji nick reci da ga izbacim. i ja napisem da sam ja i mozda sam jos napisao da im je glup server zato sto imaju debilne zabrane i eto kick... al nebitno taj kick ionako sam im uvrijedio server, ali mi nije jasno da neko moze igrati na takvom serveru... meni to kao da mi neko kaze evo moras svaki dan kad ides negdje vani hodati samo lijevom stranom ulice... zasto? pa et zato sto ce neko whinati oko toga i eto zato nemoj previse pitati dobices kick... ooooo blazena vremena BUG servera....
fakat mi ne smeta ni jedno oruzje u bf-u ako su ga ljudi vec ubacili u igru onda ga koristi kako znas i umijes... a ne zabranjeno ovo zabranjeno ono...
meni to kao da mi neko kaze evo moras svaki dan kad ides negdje vani hodati samo lijevom stranom ulice... zasto? pa et zato sto ce neko whinati oko toga i eto zato nemoj previse pitati dobices kick... ooooo
Ja ću tebe onda pitati nešto... ti da dođeš u Englesku... vozio bi auto lijevom stranom ili desnom?
Ako ima, neka me doda Comrade_Black. Dojadilo mi je igranje sa sebičnim "PRO" igračima i njubarama koji trče okolo kao muve bez glave .
Dodaj ti nekog :)
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/bf3-nickovi-da-se-ekipa-lakse-skupi/122184.aspx
... i ja napisem da sam ja i mozda sam jos napisao da im je glup server zato sto imaju debilne zabrane i eto kick...
Mozda, ne sjecas se tocno
Imas pravo, ne volim bas ogranicenja na serverima, nek se igra kako je zamisljeno.
A onda ipak, mape koje nisu "prave BF mape" tipa Bazar ili Metro, ako svi pocnu koristiti smaw i M320 to postane neigrivo.
meni to kao da mi neko kaze evo moras svaki dan kad ides negdje vani hodati samo lijevom stranom ulice... zasto? pa et zato sto ce neko whinati oko toga i eto zato nemoj previse pitati dobices kick... ooooo
Ja ću tebe onda pitati nešto... ti da dođeš u Englesku... vozio bi auto lijevom stranom ili desnom?
dobro uzeo sam pogresan primjer, vidim odmah se nadobudni nasli da traze dlaku u jajetu... uglavnom posto mi se ne da raspravljati jednostavno ne volim pravila koja nisu izdana od strane samog izdavaca. znaci ova pravila od nekih whinera koji prilagodjavaju igru na serveru onako kako to njima pase jednostavno ne priznajem...
dobro uzeo sam pogresan primjer, vidim odmah se nadobudni nasli da traze dlaku u jajetu... uglavnom posto mi se ne da raspravljati jednostavno ne volim pravila koja nisu izdana od strane samog izdavaca. znaci ova pravila od nekih whinera koji prilagodjavaju igru na serveru onako kako to njima pase jednostavno ne priznajem...
Da li ti je toliki problem otići na server bez pravila?
pa nije nego sam se joinao preko frenda na battlelogu nisam ni znao na kakvom serveru igra...
kad su me kickali nisam se ni vracao... razumijem ja da smo mi svi razliciti i da ne volimo iste stvari, samo nam napisao sta mene nervira i nije mi bitno da li se neko slaze sa tim ili ne...to je cisto moje misljenje, ne volim to i nerviraju me takvi serveri jer admini koji vode takve servere baziraju pravila na njima prema svojim skillovima... znaci stekaju se po nekakvim zaklonima i rupama i sad ti njega ne smijes roknuti rpg-om kad se skloni sa prozora... ma bas...
pa nije nego sam se joinao preko frenda na battlelogu nisam ni znao na kakvom serveru igra...
kad su me kickali nisam se ni vracao... razumijem ja da smo mi svi razliciti i da ne volimo iste stvari, samo nam napisao sta mene nervira i nije mi bitno da li se neko slaze sa tim ili ne...to je cisto moje misljenje, ne volim to i nerviraju me takvi serveri jer admini koji vode takve servere baziraju pravila na njima prema svojim skillovima... znaci stekaju se po nekakvim zaklonima i rupama i sad ti njega ne smijes roknuti rpg-om kad se skloni sa prozora... ma bas...
Onda Metro sa pravilima nemoj ni igrati, jer bi mogao na liječenju završiti
ma ne brini nisam mazohist da to igram
Po meni metro bez pravila rula. Jedino me sekiraju ovi sa granatama. Ok je igrati sa raketama po meni, i ja ih lansiram ponekad, no glupo mo je kad likovi stanu u kut, ovaj im baci a.box i deri mačka-> kiša granata po neprijateljima normalno da se nećemo nikada probiti.
Jedino kad franjo031 uleti kao budala među nje, pobije ih, pobiju oni njega i onda svi gore :DDD
Po meni metro bez pravila rula. Jedino me sekiraju ovi sa granatama. Ok je igrati sa raketama po meni, i ja ih lansiram ponekad, no glupo mo je kad likovi stanu u kut, ovaj im baci a.box i deri mačka-> kiša granata po neprijateljima normalno da se nećemo nikada probiti.
Jedino kad franjo031 uleti kao budala među nje, pobije ih, pobiju oni njega i onda svi gore :DDD
Na metrou mi je jedino i fora kaj mogu bacat granate pola sata :)
Na metrou mi je jedino i fora kaj mogu bacat granate pola sata :)
Meni je fora kad nabijemo neprijatelje tamo skoro do vrta dolje (ili na drugu stranu u banku/stolije) i deri mačka, nedaš im da se maknu. Danas 9:0 i onda, bum, granata.
AN-94 + ACOG je ubojita kombinacija, assault sniper skoro. Sa dva bursta skidas preko pol mape kaj god se sjetis
http://battlelog.battlefield.com/bf3/en/battlereport/show/40648687/1/364136146/
37% acc
kad je tek izasao CQ dlc desilo mi se da me admin banao sa svog serverčića u gun master modu sa porukom "no shotguns, noob"
AN-94 + ACOG je ubojita kombinacija, assault sniper skoro. Sa dva bursta skidas preko pol mape kaj god se sjetis
37% acc
TDM Canals - da da, ja tu sa Iron scope-om preko "pola" mape skidam...
Sa ACOG-om, biraš (na pola te mape) hoćeš li nekome izbiti lijevo ili desno oko...
Evo za one koji imaju osnovnu verziju igre bez BTK ili Premiuma...
Ako vam treba pištolj M1911 (i taktička varijanta s flashlightom kao i varijanta s prigušivaćem) odite na http://gunclub.ea.com/uk i ulogirajte se s svojim Origin korisničkim imenom i lozinkom. Dobit ćete navedeni pištolj koji je vrlo dobar, jedan od naj pištolja u igri.
Ako vam treba Veteran status a igrali ste neku (ili više) od prethodnih BattleField igara (1942, Vietnam, 2142, 2, Bad Company, BC2, Heroes, Play 4 Free, BF3) odite na http://www.battlefieldbadcompany2.com/veteran i tamo sredite za sve od igara koje ste igrali. I ovdje se trebate ulogirati s svojim Origin podatcima.
Kao veteran neke od igara dobijate dogtag od te igre.
Battlefield 4 confirmed to remain a modern-day shooter
a što je s onima koji imaju btk i cq., a nemaju 1911.?
Sa ACOG-om, biraš (na pola te mape) hoćeš li nekome izbiti lijevo ili desno oko...
iron sight na ANu je smece, jedva da vidiš nišanit s tim. pola mapa je rečeno tek tako. ugl zamisli da si gore iza onih vagona i skidaš snipera na craneu
evo i vid, lik koristi čak 6x scope na kharg TDM-u
mislim da ti to svi mogu dobiti. ja sam se tamo kod izlaska igre tam ulogirao pa ga dobio. mene vise muci zasto mi na nekim serverima nema izabrati mp443, nego mi na default postavi m9? jednostavno, cudno, a sve nakon battlelog updatea. Pistolj nije nikakva exkluziva, normalno se dobiva u igri. i to klasicna verzija bez iceg. a kad ono nema u igri XD
kad je tek izasao CQ dlc desilo mi se da me admin banao sa svog serverčića u gun master modu sa porukom "no shotguns, noob"
i mene su jucer kikali zbog shotguna,no ne na gun masteru nego tdm server kojem u samom imenu stoji 'no rules'

mislim da ti to svi mogu dobiti. ja sam se tamo kod izlaska igre tam ulogirao pa ga dobio. mene vise muci zasto mi na nekim serverima nema izabrati mp443, nego mi na default postavi m9? jednostavno, cudno, a sve nakon battlelog updatea. Pistolj nije nikakva exkluziva, normalno se dobiva u igri. i to klasicna verzija bez iceg. a kad ono nema u igri XD
meni se isto to dešava., oču uzet m9 .,a nema ga., samo m9 supress i s tactical lajtom .wtf
samo sto se tice zabrane oruzja ja sam u potpunosti za to. gledaj jedno je kad se jedno oruzje koristi to se nikome ne brani ali kada 32 igraca uzmu m320 to je silovanje istog. daj vidi metro 64 igraca nemozes se pomaknut a od kolicine exploziva metro bi se trebo urusit. posto je metro neunistiv normalno da svi vole da se explozivi zabrane jel koja je fora tuc sa rpgom u neunistivi zid i skupljat kilove. ali recimo na sieni zabranit bazuku pa ti se frajeri skampaju po zgradama glupost. sve to ima svoje.
37% acc
Brobaj 3,4x, ruski mi osobno više paše na tu pušku. Meni je tako bilo bolje jer time možeš ubijati dobro na blizinu, a niti na daljinu nisi ništa zakinut, a brže stavlja scope na oko od 4x ili više.
Iron sight je oduran na AN94.
iron sight na ANu je smece, jedva da vidiš nišanit s tim. pola mapa je rečeno tek tako. ugl zamisli da si gore iza onih vagona i skidaš snipera na craneu
evo i vid, lik koristi čak 6x scope na kharg TDM-u
Ja sam igrao wake island prije samo sa probakanom i 6x scopeom. Scoreovi tipa 40-5 itd su bili normalni. Kakvi sniperi, nitko ti ne može ništa...samo nikad nemoj trčat prvi u fajt :)
btw. sutra predstavljaju armored na gamesconu :))
37% acc
Brobaj 3,4x, ruski mi osobno više paše na tu pušku. Meni je tako bilo bolje jer time možeš ubijati dobro na blizinu, a niti na daljinu nisi ništa zakinut, a brže stavlja scope na oko od 4x ili više.
Iron sight je oduran na AN94.
ne slazem se. Chuky je u pravu sta se tice scopea za ovu pusku. PK-A je generalno bolji i po meni za daljinu, ali ne za ovu pusku, jednostavno ne. Mozda americki HOLO, ipak ima neko priblizavanje, i nije tako los na bliizu. ili RDS. Ovo generalno na close-mid range. Za range ima i boljih pusaka, ali ako mora biti ova onda ACOG.
sutra je opet press conference govorit ce nesto vise o armored killu,zivi bili pa vidjeli i počinje sutra u 16 sati...valjda nece opet biti 30sec gameplay kako prosli put i od toga 15 govori o premiumu..:D
vidim tip čeka u queue u server i ja join i "first in queue" kako šupski sam se osječao.
Evo kazu ovi; http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654785015829023/ da se vidimo u Kelnu! Ja cu bit tamo 18-19 pa ako netko ima kakvu poruku za njih rado cu im prenesti. Samo mi se cini da ce ih ljudi izluditi pa ko zna hoce li ostati do subote, a izgleda da ce novi DLC bit moguce igrat samo od 15. do 17.
Jel ide netko od vas na Gamescom pa da popijemp pivo-dva ako se tamo sretnemo?