Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.196.191
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
fila2208 kaže...
kalko1212 kaže...

Pozdrav Bf ekipi sa Paga.

Kalko to si tamo sa ekipom ili?

Njet. Ali možda se nađe netko na Zrću jer sam dosta blizu{#}.

Kalko1212 ingame
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
Friday kaže...

Jebo vas pas sve redom, sad sam uzeo premium...

A srami se, očekivao sam da ćeš bar ti pružiti otpor i ne dati se asimilirati :)

A šta da ti kažem? Loše sam odgojen {#}

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan

ma jesam,instalirao sve kak treba,i dok kliknem na neki server,samo vrti jozning server i nejde nikud dalje

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

alo igračine BF3,jel ima neko da zna šta treba još napraviti,napravio sam update novi jučer,stavio novi lang fix sa prve stranice teme,i ne mogu se logirati na niti jedan server,samo ispiše joining server i tako stoji na mjestu,pomagajte,sve je normalno radila do prije tri mjeseca

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

dobio sam plantronics gamecom 780,pa me zanima kakve postavke da za zvuk stavim?ono skroz gore mi je na war tapes,jel je to dobro ili da stavim na nesto drugo?stereo pretpostavljam mora biti na off,ne?

0 0 hvala 0
16 godina
kalko1212 kaže...
fila2208 kaže...
kalko1212 kaže...

Pozdrav Bf ekipi sa Paga.

Kalko to si tamo sa ekipom ili?

Njet. Ali možda se nađe netko na Zrću jer sam dosta blizu{#}.

Kalko je na moru s mamom, a na zrću nema vrtić{#}

NHF

[M|C] jokaCRO ingame
13 godina
neaktivan
kurt kaže...

dobio sam plantronics gamecom 780,pa me zanima kakve postavke da za zvuk stavim?ono skroz gore mi je na war tapes,jel je to dobro ili da stavim na nesto drugo?stereo pretpostavljam mora biti na off,ne?

Ja imam Plantronics Gamecom 780, stavi si na stereo, a prije toga u driverima namjesti na gaming mode.

Kalko1212 ingame
14 godina
Battlefield 3

Ma je....bem ti i igru i sve postavke u njoj, pa zasto nema numerički prikaz za podešavanje miša, puj,opet će mi trebati cijela vječnost da ga namjestim, znate ono ajmo malo slider desno, pa lijevo, pa ne ajmo opet desno ma {#}

BF3 Battlelog: pijana_carapa
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WarriorM kaže...

alo igračine BF3,jel ima neko da zna šta treba još napraviti,napravio sam update novi jučer,stavio novi lang fix sa prve stranice teme,i ne mogu se logirati na niti jedan server,samo ispiše joining server i tako stoji na mjestu,pomagajte,sve je normalno radila do prije tri mjeseca

Meni kad se tako nesto dogidi, pomogne da u task manageru u processima nađem bf3.exe i odem "end process tree".

A također sam na preporuku frenda za origin i bf3 stavio pod privilege level: run always as administrator. 

I od tad nemam takvih problema.

In game: D-Ki11a aka Legendic
14 godina
neaktivan
Legendic1911 kaže...
WarriorM kaže...

Meni kad se tako nesto dogidi, pomogne da u task manageru u processima nađem bf3.exe i odem "end process tree".

A također sam na preporuku frenda za origin i bf3 stavio pod privilege level: run always as administrator. 

origin je taj koji jede g*vna moras skinuti neku beta verziju pa ce ti raditi kako treba on je uglavnom krivac za takve i slične stvari...

15 godina
neaktivan

Ja sam imao betu do ovog nedavnog originovog update-a.U mom slucaju mislim da nije bilo do origina jer sam imao problema iako sam imao origin betu.

In game: D-Ki11a aka Legendic
13 godina
neaktivan
Legendic1911 kaže...
WarriorM kaže...

nije pomoglo ništa od toga,idem probat obrisat origin i ponovo instalirati neku drugu verziju,neznam šta se događa,ako ko ima ideju samo naprijed

13 godina
neaktivan

sve izbrisi i probaj prvo stavit lang fix pa zatim sve patcheve. rucno updajteat punkbuster i nemoj se prijavit preko origina. meni se to desava kad idem preko origina. idi direktno preko internet explorera odnosno battleloga eto nadam se da ce pomoc, ali stvarno nemoj se na kompu prijavit prvo na origin idi direktno na battlelog eto.

13 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

sve izbrisi i probaj prvo stavit lang fix pa zatim sve patcheve. rucno updajteat punkbuster i nemoj se prijavit preko origina. meni se to desava kad idem preko origina. idi direktno preko internet explorera odnosno battleloga eto nadam se da ce pomoc, ali stvarno nemoj se na kompu prijavit prvo na origin idi direktno na battlelog eto.

probat ću sve ispočetka snimat,ništa od navedenog nije pomoglo,ako se natko još nečeg dosjeti,slobodno mi javite,hvala svima na pomoći!!!!!

14 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...
kurt kaže...

Ja imam Plantronics Gamecom 780, stavi si na stereo, a prije toga u driverima namjesti na gaming mode.

a ono prvo ostavim na war tapes?

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Spojite se tu:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/e15d3296-cd81-42f1-8450-8fe7cd3d4290/Gummizelle-TDD-SQDM-only-Infantry-only/

i idite ownat debile!

Decki su nas kickali zato sto smo "citeri", sada sam bio tamo ubio ih 4 puta i odmah ban!

Ajmo, idite tamo i ownajte ih...
Tko ce imati zanimljiviji SS :)

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
WarriorM kaže...

probat ću sve ispočetka snimat,ništa od navedenog nije pomoglo,ako se natko još nečeg dosjeti,slobodno mi javite,hvala svima na pomoći!!!!!

obicno u ruskoj kad je kriv language pack loada se igra,cujes zvuk ali je crni ekran,barem meni

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
13 godina
neaktivan
Granzon kaže...

Ma je....bem ti i igru i sve postavke u njoj, pa zasto nema numerički prikaz za podešavanje miša, puj,opet će mi trebati cijela vječnost da ga namjestim, znate ono ajmo malo slider desno, pa lijevo, pa ne ajmo opet desno ma {#}

Možeš si numerički namjestit: imaš file koji se zove Prof_save_profile, otvori ga s notepadom i u njemu nađi mousesensitivity.

13 godina
kurt kaže...
kalko1212 kaže...
kurt kaže...

a ono prvo ostavim na war tapes?

Ja imam isto 7.1 slušalice i baš me zanima kako postaviti. Ja sam stavio na način: u igri home cinema, widestereo off, i ba slusalicama ugasio dolby prekidac (logitech g35) . Cini mi se da je super zvuk (sve cujem s koje strane sta dolazi) ali mi tu smeta da se moj zvuk (znaci moji koraci, pucanje...) cuje previse na desnoj strani. Bas me zanima kako bi trebalo sve postaviti....
BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
15 godina
neaktivan
Legendic1911 kaže...

Ja sam imao betu do ovog nedavnog originovog update-a.U mom slucaju mislim da nije bilo do origina jer sam imao problema iako sam imao origin betu.

Origin nije ni izlazio iz bete

13 godina
protjeran
Battlefield 3

19XX maggotmeister

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zeus-mo kaže...
Legendic1911 kaže...

Origin nije ni izlazio iz bete

Meni vise nije u beti.Mislim mozda je al ne vidim da igdje pise "beta".

Battlelog: D-Ki11a
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

E al sad za ozbiljno kod m16 kad se staci hevy barrel odite na praznu mapu i provijerite. mozda mi se cini ali nije sveukupni recoil toliko velik koliko kick prilikom ispaljivanja prvog metka. najveci kick ima od svih pusaka. na aeku uopce se ne osjeti prema gore kick prilikom prvog metka ali je sveukupni recoil veci. eto teme aek vs m16 molim misljenja

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
fila2208 kaže...
NFSPredator0010 kaže...

Ma da nerfaju M16 ljudi bi našli sljedeće najbolje oružje i igrali s njime(vjerojatno AEK ili AK74) i onda bi bilo AEK noob!,Kad bi i to nerfali onda bi ljudi opet našli sljedeće najbolje oružje i tako dok nebi sva oružja imala iste statse.

To se već dogodilo sa F2000,G36C i još nekim puškama koje su bile "noobovske" kad je igra izašla i još prije patcha.

M16 je najbolja AR,ali nije OP.Ima pušaka s kojima joj se može stati na kraj. Mislim da ljudi koji puno koriste M16 nisu noobovi,ali mi je glupo koristiti jednu pušku cijelo vrijeme samo zbog scorea(na publicu),kad se može uživati i u drugim odličnim puškama.

Da naprave posao kako treba nebi postojalo uopće noob weapona ili potrebe da netko plače za neki weapon. Razlika je u bc2 i ovdje u kolčini klinaca koji su došli jer su se nabrijali na onaj trailer i muziku od bf3 pa sad ono što god da ga se ubije je noob i op.

Nadam se da će novim patchom to sve sredit kako spada.

oruzja su davno da izvines sjebana, samo zbog one djecurlije sto komentarisu bas to, noob, koristis op oruzje i tamo se zale na forumu, za svaki patch pojacuju smanjuju jacinu puske, hebes to, al opet svejdno mmi je jer duze vrijeme ne igram bf3, ne igram ga bas zbog toga

noćas mi se LUDUJE, noćas NEMA sna, noćas čašu TORRESA ispijmo do dna!
13 godina
protjeran
Battlefield 3

aj jednom za svagda da se dogovorimo: oruzja su bila SASVIM U REDU do prije prvog patcha.... sa svima se dalo igrati super.... sad sam osudjen na m16 jer jedino tako mogu parirati u igri

19XX maggotmeister

0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Neznam evo rec cu iskreno ovo mi je prva multiplayer igra i u njoj sam se nasao i meni osobno je igra savrsenstvo. svaki put kad se spojim nevjerujem sta je sve moguce dozivjetu u 30 minuta ove igre. igram na low doduse 90fpsa ali i na low je najljepsa i najrealnija igra. ima stvari kojih me smeta kao sto au chiteri ali ajde aimbot ko furyio i neno  ego ono kad te sa dva metka ubije. eto to je jedino sta me smeta. sta se tice chitera ja sam deckima svojima reko i ceci, to je i ceco reko nitko nije chiter dok punkbuster ne kaze tako i eto sa zakasanjenjem ali eto svi ce kat tad dolijat.  dali se danas isplati varati i uigrici i sa ti baniraju acc koje platis 700kn  da bi se dokazivao u igrici ja mislim da se ne isplati . jedini moj razlog sto aam dosao na ovaj forum je da ga probam pretvoriti u bf 3 forum ne u joooj ono ovo forum. u 1000 stranica nista vezano uz sam gameplay nije napisano nista. nema vise bug servera. jako je tesko naci domace decke da se igraju svi na jednom mjesru. za to bi po meni trebao sluziti ovaj forum. da se dogovirimo dicemo i kakocemo. nema veze iz kojeg je ko klana niti ista drugo samo bi volio igrat sa svojima. eto. zasto se nebi dogovorili da svi idemo na jedan server jedan ts. ru na ru na tsu us na us eto to bi mogl vozila i sve. zamislite kako bi bilo zakon da na svojoj strani imate 12 ljudi na tsu svi pricaju hrvatski i zajebaju se i na drugoj strani isto tako 12 ljudi. eto ako ce ko biti za nek napise jel ja bi tako a ne public caspian sa hrpom debusa iz europe koji nisu u stanju ni tank popravit.

Moj PC  
9 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Pa čovječe, ove CQ mape su grozne! Mislio sam da je metro koma ali ovo je neizrecivo!

Freak Show Inc.

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

sam igrat na pablicu je ravno samoubojstvu jedino ako se drzis tenka. ali neznam nisi reko sta te tocno smeta. i metro ti je najbolja mapa za vjezbat reflekse i oko - moje subjektivno misljene metro 64 igraca ti je najbolji za vjezbat bacat granate :-)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Friday kaže...

Pa čovječe, ove CQ mape su grozne! Mislio sam da je metro koma ali ovo je neizrecivo!

Tek si kupio premium i vec kukas! {#}

Te mape su, vec je dosta puta receno, napravili da privuku CoD igrace i kao takve su u redu. Ja ih osobno isto ne volim, ali kad mi dosadi lunjati po caspianu i firestormu (citaj kad mi dosadi da me rejpaju helikopterima) dobre su mi da iskalim frustraciju. Metro conquest i rush uopce ne igram.

14 godina
neaktivan
On je mislio na nove Close q. Mape.. Nove su mape savrsenstvo.. Pogotovo za taj inf. Only kojeg svi furate u zadnje vrijeme... Ali max. 12vs12.. Ako netko napravi Hr server sa tim brojem igraca i od 600tiketa na vise moze racunat na mene. Danas sam otisao za vjesticom na neki nas server i bila je super zajebancija.. Btw. Nakon dva tjedna sam igrao ti par rundi.. I sad ne znam jel sam se ja odvikao od igre, ili je bio nekakav update. Ali meni igra izgleda dosta fluidnije i krupnije na istim postavkama od prije. Playclaw mi pokazuje u prosjeku 10-15fps vise...
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice