nije igrica nego igjica
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobar si igrach, to svakako. Bajtelfild je dobra igrijca da
Jel bi se go igjao sada? Molim samo pro igrache da mi jave svoj nick
Pro_Nick_HR
Pro_Nick_HR
Stani na minu . Mučko đubre!
P.S Usput za sve ostale tolko ste jadni što se tuckate u BF-u a ja barim već 2 tjedan dvije blizanke na plaži. Ah life is so cool.
...hell to kaj ti "zbariš" ja namažem na jednui "fetu" kruha
@hell
Sad barem znam zakaj si cijelu zimu i proljeće žvakal toliko badema
Mogli bi danas baciti neko grupno rostiljanje na nekom od nasih servera?
Pa da se skupi dobra ekpia i de se rokamo... no homo :D
Ima roštilj na QC Zibba Tower :D
Mogli bi danas baciti neko grupno rostiljanje na nekom od nasih servera?
Pa da se skupi dobra ekpia i de se rokamo... no homo :D
Ja sam za. Pozivamo sve a i xyana ako neće sexat mame igračima Vrijeme je da se pokopaju sjekire i naulje nožići a kome paše može i guzu.
3lit3pI20zz0I2zz13377331pwnuwithmyknifeyouaredead
Zašto kad stavim tvoj nick u tražilicu piše "no player found" :S
3lit3pI20zz0I2zz13377331pwnuwithmyknifeyouaredead
Zašto kad stavim tvoj nick u tražilicu piše "no player found" :S
Tražiš na bazi low skillera, za ulaz u bazu prozorsa i killzorza wtforza moraš imat kdr preko 4.
:SSS A u tome je onda problem. Budem te potražio kasnije kad ispunim ove uvjete. Odoh sada napucavati njubiće da to što prije ispunim. Lijep pozdrav
Ti si neki tvrdi orah - Bulla bi slomio u prvih pola sata na TS-u, al na tebe bi se izgleda trebao derati barem dva dana da te se slomi.
gledaj ovo me se uopče ne tiče ali da se na mene izdereš jednom dobio bi istom mjerom a poslije bi se mogli nači pa da se riješimo u četiri oka jer što se mene tiče na mene se ne dere ni moj tata niti mama niti žena smije a ne netko iz klana radi igre glupe... samo se možemo pomilovati osovinom!
gledaj ovo me se uopče ne tiče ali da se na mene izdereš jednom dobio bi istom mjerom a poslije bi se mogli nači pa da se riješimo u četiri oka jer što se mene tiče na mene se ne dere ni moj tata niti mama niti žena smije a ne netko iz klana radi igre glupe... samo se možemo pomilovati osovinom!
Pa ne derem se ja k'o seljačina... ja ti to radim profinjeno... imam ugodan glas pri tom i kažem ti da svi koji su probali vole da se i dalje derem na njih.
Evo, ako mi ne vjeruješ, dođi na naš TS da dreknem par puta na tebe pa ćeš se uvjeriti.
Ti si neki tvrdi orah - Bulla bi slomio u prvih pola sata na TS-u, al na tebe bi se izgleda trebao derati barem dva dana da te se slomi.
Sad si samo ispao sirovina...i bez smisla za humor. Bravo, samo tako nastavi!
Platoon Rijeka.
Cemu kikanje bez razloga??? U cemu je problem??
U daljini je problem,....
Eo ljudi dobih i ja bf3 (doslovno, javio mi se covijek na xfire oces bf3 i dao mi xD) origin id: LuxXx_Ownage , isti je i battlelog
hahahah nije nije, lvl 7 , cak 8 sati igre xD
Pa nemres gledat jel maznut acc prema satima.
Mozes ti bilo koji acc maznut i dat/prodat ovisno ak te skuze, ipak je original i placen barem 200 kn.
Ja ne bih prihvatio da mi netko nudi
ma sigurno je neki cod njubić bio,vidi ima 3x u nicku...
xXxpWneRRaZrkiLLaHxXx i ta imena su mi bomba...
ma sigurno je neki cod njubić bio,vidi ima 3x u nicku...
xXxpWneRRaZrkiLLaHxXx i ta imena su mi bomba...
Ja i nisam tolki "nubić" ovaj nick imam jos od 2009 xD a to mi je irl nick (Lux) pa sam dodo sam ta 2 x-a jel izgleda ljepo xD
Mučki sam odbačen sa kompjutera :(
Nick ne znači ništa, ipak je moj "vajkrem"....da ne ownam možda sa kruhom premazanim namazom? :D
Zadnjih 50 stranica se place kako je m16 overpowered u svim situacijama, ali to jednostavno nije tocno. prije onoga velikog patcha ja sam imao acc 24% sa m16 da bi mi nakon patcha pao na 17%. eh sad ovako ako i malo imate pojma nema sanse da vas netko sa m16 ubije ako znate sta radite. ja na velikoj mapi uvijek nosim ak 74 te imam acc 21 22% eh sta sad to znaci. neko ce rec to neznaci nista ali nije tako. ako vama treba 7 metaka da unijete nekog sa ak a 18 sa m16 sta mislite ko ce koga prije ubit. tu se samo svi natjecu koliko je spm a to je totalno nebitno. ako imas dobar acc to jest ako dobro uvjezbas oko i trzaj misem da savladas recoil nece biti sanse da te ubije netko sa ajmo rec 13%acc. sta znaci kad tu netko napise m16 je op a ima acc 11% normalno ako se nade sa puskom u pusku sa recimo rivalom 24% da ce u 10 od 10 susreta izgubit. eh sad da se vratim na m16 zasto je kak ti overpowered. relativno dobar rpm 800 ako se dobro sjeca - ako ste na otvorenoj mapi koju toliko zagovorate 800rpm znaci samo veci recoil te iole sposobniji igrac sa ak ili l85 ili g3 nemoze ZNACI NEMOZE biti ugrozen od strane m16 na velikoj mapi. side to side recoil prednost ali uzasno baca u desnu stranu i jako je nezgodno vuci mis ljevo da bi ju smirio odnosno najlakse stavit foregrip nema recoil ljevo ni desno ali nako 5 metka metci naprosto nestaju to jest treba vam puno da ubite nekog. kad se stavi hevy barrel recoil prema gore je jednostavno KATASTROFALAN VECI CAK NEGO I U AEKA. znaci nevalja. ima brzi reload, prije stavie na pistolj nego ce ijedna puska reloadat tako da gledat kolko puska brzo mijenja, ne daje nikakvu prednost ako u toj 1,8 sec frajer naleti sa g18. i jos samo ostaje cqc ru ce m16 svaki put izgubiti ako suparnik ima aek svaki put. Eto ovo je bio moj ajmo rec rewiev na m16. dajte si truda znam da je dugacko procitajte. Znaci lose kod m16 je upravo to sta je kak ti "dobar" u svim podrucjima. nemojte pisat "jooj svi imaju m16". vidite mapu situaciju odaberite sebi prikladno oruzje i probajte biti bolji igra. eto. nisam igrao vec 4 mjeseca i jedva cekam da se vratim. eto sretno svima i nemojte se blesavo raspravljat poanta m16 je OP ISKLJUCOVO AKO NEZNAS. Sretno svima.
Čujem da je i enter op..
Nemoj gurati G3 i AK47 ili L85 u isti lonac jer L85 i AK47 imaju manji damage od G3, odnosno imaju isti damage kao i M16, a puno sporije pucaju.
M16 ima brži metak, manji side to side recoil i brže puca i veća je šansa da će te taj ubiti jer jednostavno će ispaliti više metaka u tebe nego ti sa ovim puškama koje ispaljuju do 200 metaka manje u minuti i još k tome imaju sporiji metak.
Kao što sam rekao M16 je overall najbolja puška i ispada da je dobra za sve udaljenosti i sve mape.
Svaka puška ima neku manu ili ti nedostatak, a M16 nema ni jednu. G3 se sporo reloada,sporo puca, te ima spor metak. Ak47 sporo puca, a reload je nagdje sredina. L85 je malkice neprecizan i sporo puca, AEK ima spor metak i drugi reload i tako možemo ići u nedogled sa nedostacima drugih pušaka, dok M16 nema ni jednu.
M16 ima najbrži metak, najbržo reload, treći po redu najbrži rate of fire, najmanji recoil i vjerovatno najbolju preciznost. Treba li ti išta više? NE jer su pušku napravili da je jednako dobra za svaku vrstu gameplaya i bez mane za razliku od drugog oružija.
Onaj 3 round burst je dosta veliki nedostatak po meni
Zadnjih 50 stranica se place kako je m16 overpowered u svim situacijama, ali to jednostavno nije tocno. prije onoga velikog patcha ja sam imao acc 24% sa m16 da bi mi nakon patcha pao na 17%. eh sad ovako ako i malo imate pojma nema sanse da vas netko sa m16 ubije ako znate sta radite...
Ne znam zašto ti se dogodio tako veliki pad u accuracyju (da nisi zaboravio produžit kakvu pretplatu :P) Meni je nakon jednog patcha bio neki pad, ali govorim o možda 1-2%, ali i to se vrlo brzo vratilo u normalu i uglavnom je sad stabilno oko 20%. Sve u svemu kad hoću dobro igrat uvijek uzimam m16 jer kao i većini najbolje paše za sve...
Mene zanima ako će iksići bit dovoljno ljubazni pa podijelit tu posebnu tehniku pucanja s g3a3, s obzirom da mi se zaista sviđa s njom igrat pa bi bilo zgodno naučit nešto novo o njoj :)