Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.194.624
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nije kickanje nego reserved slots, pa vas skripta sama kicka... vjerojatno...

[M|C] Le Petit Prince
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Opet kenjate, opet uber pro skileri svi..

10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
nooir kaže...

Nije kickanje nego reserved slots, pa vas skripta sama kicka... vjerojatno...

biatch please

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Šale nikad dosta, kao ni ljudi koji ih ne kuže... {#}

[M|C] Le Petit Prince
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xyan kaže...

samo da odvratim sve dobre ljude koji zele na PRi server - šupački server. Kad ih rejpas onda te kickaju, naravno udruzeni sa MCem

Mogu te ignorirati... ali koga si ti to rejpo? loooool.

Od 10 partija dvije ti je kd u plusu. Nezamjenjiv si teamu!

Ne znam zasto tamo dolazis, ti bi bio sretniji da nisi tamo a i vecina nas.

edit:

i uvijek si ti neki provokator, ima vas par {#} koji stalo rusite atmosferu svima drugima!

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 22:46 (Co7).
14 godina
Co7 kaže...
xyan kaže...

samo da odvratim sve dobre ljude koji zele na PRi server - šupački server. Kad ih rejpas onda te kickaju, naravno udruzeni sa MCem

Mogu te ignorirati... ali koga si ti to rejpo? loooool.

Od 10 partija dvije ti je kd u plusu. Nezamjenjiv si teamu!

Ne znam zasto tamo dolazis, ti bi bio sretniji da nisi tamo a i vecina nas.

Rush-Grand Bazzar? Rings a bell?

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa ne kužim kak se uvijek nađete svađat i kenjat o skilu, pa kaj vam je, igrajte, uživajte i ne podjebavajte!

5 0 hvala 0
17 godina
hellbyte0 kaže...

Basta zubo moj moram ti reć da sam bio kod svoje zubarice i pomislio na tebe. Ono žena preselila ordinaciju na novo mjesto u lovranu i to u novo obnovljenu kuću, sve tip top zglancano i još njoj passat pred vratima...mislim si ja ti boga al dobro vi zubići zarađujete.{#}

Trebal sam ja bit zubo ah god damn uvijek krenem krivim putem.{#} Usput dobio sam pohvale na moje zubiće, svi čisti nema tragova karijesa ali bilo malo kamenca pa mi to očistila buahahhahahaha.{#}

Ola heliću moj, Passat je so last year, ja sam si jucer ubo jednu fancy bemburu - hint: trica :)

5+ iz zalaganja za zdrave zubice, bit ce dobri za ogrlicu {#}

BTW, jedno vrijeme skupljao fine zube i htio napravit ogrlicu za kuma Butchera, ali sestra jednom slucajno sve pobacala, psmtrs :)

P.S. Deder ti malo stisni tu tvoju zubaricu, ak nije bas neka starka, jeli {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 23:13 (Basta).
15 godina
Battlefield 3

AEK ubija :D Moram otključati malo više atachmenta i bit će super. Nema veliki recoil, dobar damage i dosta je dobra za daljinu. O CQ da ne govorimo.

...Nije sretan onaj tko puno ima, sretan je onaj tko malo treba, neda se sreća zlatom kupiti...
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
nul-3 kaže...

AEK ubija :D Moram otključati malo više atachmenta i bit će super. Nema veliki recoil, dobar damage i dosta je dobra za daljinu. O CQ da ne govorimo.

iron sight ili kobra, grip, hb ili laser ovisi o mapi, bog :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
15 godina
fila2208 kaže...
nul-3 kaže...

Cemu laser?  Osim sto osljepi neprijatelji. Kobru sam i mislio, te grip naravno. HB mi je standard

...Nije sretan onaj tko puno ima, sretan je onaj tko malo treba, neda se sreća zlatom kupiti...
16 godina
moderator
Battlefield 3

Inside DICE: The Making of Caspian Border

سمندری ڈاکو
Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
Battlefield 3

Zašto je moj post obrisan, napisao sam nulu zašto laser, i obrazložio ne znam di sam pogriješio. Ali hvala.

Laser nul jer laser smanjuje spread iz hipa, ako igraš manje mape, često se dogodi dvoboj 1v1 i moraš pucati iz ruke, ako imaš laser on ti smanji rasip metaka i brže ubiješ lika.

Laser na manjim mapama je super stvar vjeruj mi. Nije samo da zaslijepi :)

Hb ide na medium to long jer smanjuje pad dmg metka over range :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
Battlefield 3

Kuky, daj ponesi tahograf sljedeći puta da naplatim prijeđene kilometre, noge me već bole od stalnog trčkaranja za tobom {#}{#}

BF3 Battlelog: pijana_carapa
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
xyan kaže...

Ajde da se i ja malo javim na ovakvo ruzno prozivanje......

Nije Lijepo da se ovako izrazavas. Vase probleme s MC nemojete svuda siriti i unositi nemir. Citao sam sada malo chat od rane zore i morati cu reci da nece biti vise onakvog TROLANJA chata i psovanja ni od strane Vas ali i on nikog drugog. Mene nezanima ko je kakav kupio chit i od koga. U chatu moze biti zajebancija , cisto trolanje i sprdanje ili KRITIKE na los balanc ili slicno u igri a u najgorem slucaju mozete se meni obratiti tu ma pm ili na nasem sluzbenom forumu http://pltrijeka.clanservers.com/ pod topic " Dragi gosti cuvajte kosti" sa svim vasim primjedbama i kritikama. Nikakve vise pušačke ili slicne navike i takve stvari.

Sto se tice kikanja najvjerovatnije je VIP slotovi (reserved slots) koji su bili ponudjeni na ovoj stranici http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx?page=1361&jumpto=3042819&sort=asc&view=flat  i nigdje ne pise evidencija o tome nego koristi agresiv kick bez upozorenja.

I na ovo sto si ljudima rekao da ne dolaze ok ali sto ste morali koristiti ovako pogrdni naziv.

Zahvaljujem se na paznji i

MIR I DOBRO SVIMA NA SVJETU, PUNO MEDIC PAKOVA, AMMO BOX I SKALPOVA :)

Hooooah

BF3 [PRi]DarthBajo - The Saiga Kid :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 8:10 (DarthBajo).
13 godina
Battlefield 3

Da ne kažete da samo trolam (k'o fila) i kukam (k'o ljudina) moram reći da sam jučer stjecajem okolnosti igrao s našom ekipom i nije bilo loše.

Naime, malo sam ih zahebo jer sam pronašao NO M16 server pa su se neki žalili, ali brzo su se privikli na novonastalu situaciju tako da nije bilo problema :)

Igrao se konkvač na Khargu i ono što sam primjetio je da su svi radili "posao".

Jest da je moj tim bio jači i da smo ih zgazili k'o crve, ali protivnička strana se svojski trudila da nam oteža tu pobjedu.

Čak mi je i Co7 uzeo par skalpova (da mi se osveti za jučerašnje trolanje), ali to samo zahvaljujući tome što sam bio fokusiran da skinem Pirata u malom heliću sa RPG-om :P

@pijana čarapa GG

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Skilledžija kaže...

Da ne kažete da samo trolam (k'o fila) i kukam (k'o ljudina) moram reći da sam jučer stjecajem okolnosti igrao s našom ekipom i nije bilo loše.

Naime, malo sam ih zahebo jer sam pronašao NO M16 server pa su se neki žalili, ali brzo su se privikli na novonastalu situaciju tako da nije bilo problema :)

Igrao se konkvač na Khargu i ono što sam primjetio je da su svi radili "posao".

Jest da je moj tim bio jači i da smo ih zgazili k'o crve, ali protivnička strana se svojski trudila da nam oteža tu pobjedu.

Čak mi je i Co7 uzeo par skalpova (da mi se osveti za jučerašnje trolanje), ali to samo zahvaljujući tome što sam bio fokusiran da skinem Pirata u malom heliću sa RPG-om :P

@pijana čarapa GG

Ajde ostavi se mene na miru, opet ti sa m16. jucer sam cijeli dan igrao sa aekom i zamisli sta su ljudi pisali u chat, pisali su aek noob, toliko o vasem balancu oruzja, samo sam im napisao u chat sta je nije vise m16 noob, to kukaju isti takvi kao i vi koji ce i kukati poslije patcha jos vise, jer ce im uvjek neko oruzje biti noob jer lose igraju.

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 10:13 (bmwhartge).
13 godina
bmwhartge kaže...

Ajde ostavi se mene na miru, opet ti sa m16. jucer sam cijeli dan igrao sa aekom i zamisli sta su ljudi pisali u chat, pisali su aek noob, toliko o vasem balancu oruzja, samo sam im napisao u chat sta je nije vise m16 noob, to kukaju isti takvi kao i vi koji ce i kukati poslije patcha jos vise, jer ce im uvjek neko oruzje biti noob jer lose igraju.

Opet si se iživljavao na njubarama u Metrou?

Dobro znaš da tu mapu igraju njubare i da će ti svašta napisati u chat.

Aj probaj sa AEK-om malo otić na Caspian ili Firestorm pa da vidimo što će ti onda pisati.

I da, ne mislim na TDM nego conquest Caspian i Firestorm.

[19xx] 4ntraks
15 godina
fila2208 kaže...

Zašto je moj post obrisan, napisao sam nulu zašto laser, i obrazložio ne znam di sam pogriješio. Ali hvala.

Laser nul jer laser smanjuje spread iz hipa, ako igraš manje mape, često se dogodi dvoboj 1v1 i moraš pucati iz ruke, ako imaš laser on ti smanji rasip metaka i brže ubiješ lika.

Laser na manjim mapama je super stvar vjeruj mi. Nije samo da zaslijepi :)

Hb ide na medium to long jer smanjuje pad dmg metka over range :)

Da se može napraviti više klasa kao u CoDu bilo bi dobro. Da imam posebno za metro/kanale i posebno za peak. To su tri mape koje najčešče derem. Mrsko mi je skroz to mjenjati.

Dobio si hvala :D

17 godina
fila2208 kaže...
nul-3 kaže...

Meni samo ovo nije jasno, svi se tuže na taj m16a3 a nitko na AEK.

Vakaka you f***** cheater.

No cheat just AEK.

Ali sam zato banan s dva-tri servera i to sve karkand... baš ono što volim igrat.

Sad sam naša jedan dobar TDM Karkand only server "NO RULES" bude dosta dobrih igrača (max 24 igrača).

Što je najžalosnije dobijem kick od nekog "pro" igrača, ima svoj platoon i stream.

Može li se ikako pisat na tom "zidu" di mu ostali iz vod-a pišu, a da nisam član?

BTW za AEK, bar meni, nije potreban laser jer ispali toliko metaka da ubije prije ostalih puški i sa HB.

Dobro, shvaćam mjenjanje dodataka na pušci jer i sam volim kemijat pomalo.  :)

15 godina
neaktivan

Virus se ispričava na teškim riječima u chatu, ali kada vidi iskiča kako bespomočno trči s M16 oko tenka...srce mu zaigra jače!

[M|C] VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban
14 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
bmwhartge kaže...

Opet si se iživljavao na njubarama u Metrou?

Dobro znaš da tu mapu igraju njubare i da će ti svašta napisati u chat.

Aj probaj sa AEK-om malo otić na Caspian ili Firestorm pa da vidimo što će ti onda pisati.

I da, ne mislim na TDM nego conquest Caspian i Firestorm.

ako ces mi kupiti novi komp doci cu i na firestorm, vec sam 100 puta rekao da classic irgati sam je zivo sranje tek kada nas ima 4 na ts-u za sqad onda idem na classic, pa nisam ja svoje zivce nasao da bi ih gubio sa nekim random budalama. po tebi nitko nezna igrati ako neigra classic lol.

samo molim te nemoj prozivati moje ime jer ja neprozivam ni tebe nitit jer neznam tko si i nisam nikada igrao protiv tebe ni ti portiv mene , ja sam samo obicni igrac koji nikoga nedira i molio bih da i mene ntko nedira i neproziva. jer se nema smisla se svadati oko glupe igre.

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 11:01 (bmwhartge).
17 godina
hellbyte0 kaže...

P.S  Usput za sve ostale tolko ste jadni što se tuckate u BF-u a ja barim već 2 tjedan dvije blizanke na plaži. Ah life is so cool.{#}{#}

...hell to kaj ti  "zbariš" ja namažem na jednui "fetu" kruha {#}

::: peace 0n earth :::
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

{#} HA!

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

jel netko za co-op?

You8MyBullet nick

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 11:34 (Sheeva).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
bmwhartge kaže...

ako ces mi kupiti novi komp doci cu i na firestorm, vec sam 100 puta rekao da classic irgati sam je zivo sranje tek kada nas ima 4 na ts-u za sqad onda idem na classic, pa nisam ja svoje zivce nasao da bi ih gubio sa nekim random budalama. po tebi nitko nezna igrati ako neigra classic lol.

samo molim te nemoj prozivati moje ime jer ja neprozivam ni tebe nitit jer neznam tko si i nisam nikada igrao protiv tebe ni ti portiv mene , ja sam samo obicni igrac koji nikoga nedira i molio bih da i mene ntko nedira i neproziva. jer se nema smisla se svadati oko glupe igre.

Ja sam ti sirotinja uboga i jedva da sam sebi složio kakvu takvu kantu da mogu igrati na Ultra glatko :P

Inače, igrali smo mi zajedno (odnosno jedan protiv drugoga)... ja se tebe dobro sjećam, zato te i zajebavam ponekad.

[19xx] 4ntraks
16 godina
neaktivan

Mogli bi danas baciti neko grupno rostiljanje na nekom od nasih servera?

Pa da se skupi dobra ekpia i de se rokamo... no homo :D

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 12:12 (Co7).
13 godina
Co7 kaže...

Je, je ... Bog je :)))))

Hahhahahah

Eto ti sad, to je zato sto ste nas jucer pobjedili :D

(AEK) {#} (M16)

[19xx] 4ntraks
13 godina
protjeran
Battlefield 3

ja sam jucher igrao igricu Battlefield 3 sa antraksom, co7om, nexusom, dadom, piratom kuijem i pijanom carapom i josh nekima. Bilo mi je lijepo. Ja sam dobar igrach

9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
maggotmeister kaže...

ja sam jucher igrao igricu Battlefield 3 

{#}

LoL-scarface797(EU-West)
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 13:05 (scarface797).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice