Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.195.968
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
nul-3 kaže...

Uz malo rushanja na metrou danas, ustanovio sam ovo:

Dakle za Metro:

Best assault class:

Primary: M416+ACOG+GRIP+HEAVY BARREL

Side arm: MP412 REX

Gadget 1: M26 MASS

Gadget 2: DEFIBRILLATOR

Specialization: Sprint

Primary: M16A3 ili M416+KOBRA ili RED DOT+BIPOD+HEAVY BARREL

Side arm: .44 MAGNUM

Gadget 1: MEDIC PACK

Gadget 2: DEFIBRILLATOR

Specialization: Sprint

15 godina
Battlefield 3

Meni je bolji AK-47 nego M16..

Šalalallalalalalallalaa.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Switch kaže...

Slažem se i ja da to nije loš dodatak igri al samo ako su ti asajmenti pametno napravljeni i ne narušavaju sam teamplay. Znači pričam o tome da ti moraš mjenjati klase, dodatke za oružja, specijalizacije itd...samo da bi određeni asajment ispunio. A to što u određenom trenutku tvome timu treba nešto sasvim drugo to je u drugom planu. I onda se događaju situacije da si recimo u tenku i trebaš ga popraviti ali nemaš repair tool nego mine (jer ti mine trebaju za asajment) ili moraš uzeti m26 i onda ne moš baciti liku medpack a dere se na tebe ko nespašen ili najjače igraš neki inf only pa se nađe pametnjaković koji vija ostale sa EDO botom da bi nekog ubio. 

Zato kažem da se uopće ni ne trudim to ispunjavati. Igram kako sam igrao i dosad i ako tim načinom uspijem nešta otključati super, ako ne opet dobro.

Ovo što govoriš je točno samo u slučaju kad netko forsira određeni asajment.

Ja sam igrao svoju igru i laganini kad bi situacija nalagala upotrebljavao oružja iz asajmenta.

Kad sam postavljao mine onda nisam ni prilazio tenkovima jer sam u tom slučaju beskoristan.

Recimo asajment sa javelinom kad smo ispunjavali onda smo si međusobno pomagali spotanjem sa soflamom.

uglavnom mislim da je više koristi iz tih asajmenta proizašlo nego štete.

Sjeti se samo kako je ekipa dizala ljude kad je bio onaj asajment sa 50 oživljavanja.

To se danas rijetko viđa.

Nevezano... igramo pred neki dan maggot i ja i uletim s nekom dvojicom u squad.

Raj na zemlji... čudimo se cijelo vrijeme nas dvojica kako likovi igraju za squad.

Mene ovaj stalno diže i prati me u korak... ja sam bio inžinjerac i roako po tenkovima, a ovaj me digne kad me srokaju.

Maggot mi sa čuđenjem i veseljem u glasu kaže: ej, ja ovog našeg pozvao u heliju i on došao po mene :)

Aj mi reci kad si igrao s takva dva igrača u squadu, a da niste bili na TS-u?

Meni je to bio prvi, a vjerojatno i zadnji put.

[19xx] 4ntraks
16 godina
Battlefield 3

Covera ne sprint. Sa coverom je puno lakše pucati kad si pod suppresom :D

4x treba duže da stavi na oko nego 3,4, a 3,4x treba pak duže nego red dotu, kobri, holo ili iron sightu. Tih par sekundi se dosta osijeti na malim mapama gdje ti trebaju brži refleksi i da što brže naciljaš, ali zato na velikim mapama nema neke rezlike, tamo možeš biti samo u prednosti s 3,4x ili 4x.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

zašto ma m16a3 ili m416 stavljate bipod? jel ima opet neki bug za koji ja ne znam?

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
red_bull kaže...

Hvala! Imam odličnu ekipu, a da je i jedan kao ti(da psuje naređuje ili bilo kaj slično) nebih bio ni minute više s njima.

I onda ti kažeš da se samo zabavljaš a tone živaca gubiš na igru koja bi trebala bit zabavna. Da ne optužuješ, i da ne poplaviš svaki put kad te netko sumljivo ubije igra bi ti bila zabavna.

Moj prijateljski savjet: Nemoj pokušavati biti glavni to ti je izvor mnogih frustracija.

Gle, ovi moji vole kad se ljutim na njih.

Ako mene nema, oni u pravilu ne igraju jer im je bezveze igrati igru, a da im pri tom netko ne hebe majku, sestru, ne spominje Boga, Isusa, Budhu i ostale svece.

Pozvao bi te na probu kod nas na TS, al me strah da ne odhebeš svoje MC-jevce kad se izderem par puta na tebe.

[19xx] 4ntraks
13 godina
crozoki kaže...

zašto ma m16a3 ili m416 stavljate bipod? jel ima opet neki bug za koji ja ne znam?

Zato da svoje baze ubiju recona čim se spawna u njihovoj :)

[19xx] 4ntraks
13 godina
protjeran
crozoki kaže...

Zašto ne? Ne može naškoditi.

16 godina
Skilledžija kaže...
LuX_CRO kaže...
Ajd ti ljepo se smiri i oladi jer nespuštam se na tvoju razinu komunikacije, kao da si u vrtiću (pokazivanje prstom na druge i kukanje zato što ljudi neigraju kako bi ti htio)

Lijepi ti dan i pozdrav želim

Do sada sam bio prilično cool i smiren, ali s ovim zadnjim si me, moram priznati, malo iznervirao.

Koji ku.ac je vama iz MC-a???

Ako se netko ne slaže s vašim mišljenjem i ima mu.da to javno reći/napisati odmah smatrate da se svađa s vama?!

Rekoh, normalnim tonom komuniciramo i razmjenjujemo mišljenja i onda odjenom spominješ razinu komunikacije... kakva je to razina moje komunikacije???

Možda sam se lijepo izražavam i uredno pišem postove pa me ne razumiješ? Znam gdje ide veliko, a gdje malo slovo - to ti nije možda jasno?

Ne razumijem - aj mi objasni kakva je to razina moje komunikacije jer sam očito glup pa ne kužim.

Nadalje, opet ću ti napomenuti da je u tvojim redovima igrao čiter... gledao sam vaše viedouratke na youtubu... točno znam kakva je atmosfera bila na vašem TS-u tako da ovo što pišeš ti pada u vodu.

Ako ti treba objasniti... pobjeda prije svega je moto tvog klana pa i pod cijenu varanja u igri.

Ajde, možda sam malo pregrub? Ne mogu cijeli klan osuditi zbog pojedinca, ali vaša je krivica što je on jako dugo igrao s vama, a vi ste nepažnjom, neznanjem ili nečim drugim propustili primjetiti da vara - što samim time povlači i vašu odgovornost.

To kako ja igram... to je moja stvar, odnosno moje ekipe i ostalih na TS-u.

Ali moram ti priznati, pogodio si... igram točno tako kako si napisao... derem se često i psujem.

Naređujem mojima gdje smiju, gdje ne smiju i gdje moraju biti... kako napasti, koga ubiti itd.

Ja sam na našem TS-u bog i batina i malo tko mi se usudi suprotstaviti.

Ovih par jadnika koji su pokušali više ne dolaze na TS, odnosno ne igraju igru - gdje su, što rade nitko ne zna.

Ti malo oladi jer si doasadn bogu i vragu ok?

To što si gledao video uratke to je druga priča koju ti očito ne čitaš to je (dogovoreni war ili tak nešt) nema veze sa zajebancijom koja je inače

i šta do mene briga što je kod nas bio čiter, uh kako me do bedira, daj boli me briga i da tebi nađu neki čit jer me živo hebe za takve gluposti i opet ti napominjem da igram igru radi zabave, a ne radi živciranja.

S tobom očito ljudi neće baš igrati baš radi takvog pristupa, ali da sam stobom na TS-u nebi mi smetalo što se dereš i psuješ, jer lako šaljem odhebnice ljudima. (ne zamaram se stim previše)

Ja sam na našem TS-u bog i batina 

ti nisi bog i batina ti si ISUS KRIST CRNI MAĐIONIČAR

i onda se pitaš zašto ne igraš na domaćim serverima, pa brate imaš cijeli svijet rokaj tamo, 

Ako takav stav na TS-u imaš onda đabe tebi išta pričati (pisati)

BITNA JE ZAHEBANCIJA, A NE ŽIVCIRNJE

Jel ti kontroliraš igru ili ona tebe to je pravo pitanje, a ? malo se zapitaj!

[M|C] LuX_CROATIA
15 godina
crozoki kaže...

Spika je jednostavna, uzmi metro svlačionicu. rusi naviru sa donje strane, vi držite defense na pola negdje, legneš iza i zaključaš koridior sa m16, bez greške, brzo se puni brzo puca i skineš par nubleka i onda se makneš.

Bazzar b točka, doks e uzima...staviš bipod, nema šanse da te outguna itd itd.

Bipod može bit ok stvar na svim puškicama :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
17 godina
protjeran
Battlefield 3

Basta zubo moj moram ti reć da sam bio kod svoje zubarice i pomislio na tebe. Ono žena preselila ordinaciju na novo mjesto u lovranu i to u novo obnovljenu kuću, sve tip top zglancano i još njoj passat pred vratima...mislim si ja ti boga al dobro vi zubići zarađujete.{#}

Trebal sam ja bit zubo ah god damn uvijek krenem krivim putem.{#} Usput dobio sam pohvale na moje zubiće, svi čisti nema tragova karijesa ali bilo malo kamenca pa mi to očistila buahahhahahaha.{#}

P.S  Usput za sve ostale tolko ste jadni što se tuckate u BF-u a ja barim već 2 tjedan dvije blizanke na plaži. Ah life is so cool.{#}{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
hellbyte0 kaže...

Basta zubo moj moram ti reć da sam bio kod svoje zubarice i pomislio na tebe. Ono žena preselila ordinaciju na novo mjesto u lovranu i to u novo obnovljenu kuću, sve tip top zglancano i još njoj passat pred vratima...mislim si ja ti boga al dobro vi zubići zarađujete.{#}

Trebal sam ja bit zubo ah god damn uvijek krenem krivim putem.{#} Usput dobio sam pohvale na moje zubiće, svi čisti nema tragova karijesa ali bilo malo kamenca pa mi to očistila buahahhahahaha.{#}

P.S  Usput za sve ostale tolko ste jadni što se tuckate u BF-u a ja barim već 2 tjedan dvije blizanke na plaži. Ah life is so cool.{#}{#}

Jel se zovu možda 

Lijeva Dojka

i sestra

Desna Dojka

{#}

[M|C] LuX_CROATIA
13 godina
protjeran
Battlefield 3

U ovoj temi je svaki peti post offtopic. Pomalo nevjerojatno.

0 0 hvala 0
13 godina
LuX_CRO kaže...

i šta do mene briga što je kod nas bio čiter, uh kako me do bedira, daj boli me briga i da tebi nađu neki čit jer me živo hebe za takve gluposti i opet ti napominjem da igram igru radi zabave, a ne radi živciranja.

S tobom očito ljudi neće baš igrati baš radi takvog pristupa, ali da sam stobom na TS-u nebi mi smetalo što se dereš i psuješ, jer lako šaljem odhebnice ljudima. (ne zamaram se stim previše)

Ti očito imaš krivu percepciju o klanu odnosno o članstvu u istom.

Zato ti dajem jedan dobronamjeran savjet: traži ispisnicu iz klana ovog časa jer nije to za tebe.

Svaki član klana je odgovoran za svoje postupke isto tako kao što je i klan odgovoran za postupke svakog svojeg člana.

Ako ti ova rečenica nije jasna onda ću ti pojasniti pitanjem.

Zašto su klanovi XXX i MC izbačeni iz natjecanja na BUG Rushu odnosno BFC-a?

Čekaj, čas ti smeta psovanje na TS-u, čas ne smeta?

Ti si neki tvrdi orah - Bulla bi slomio u prvih pola sata na TS-u, al na tebe bi se izgleda trebao derati barem dva dana da te se slomi.

[19xx] 4ntraks
16 godina
moderator
Battlefield 3

Sljedeći koji ode u offtopic dobit će karton(u boji).

سمندری ڈاکو
Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
protjeran
Battlefield 3

Dao bog da se dac vratio i zbušio tebe pirat i tvoje kampere avionom na Caspian, Firestorm itd.{#}

A dokle će flaming svojim viper i havoc poravnat tvoju guzu, zatim će dado i wiz lagano da te izbuše sa m16 a na kraju budem ja došao i dao ti jaja papat (prije toga budemo malo omekšali vaša tjelešca ja i sapko sa m320).{#}{#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ne znam jeste primjetili novu opciju LOADOUT u battlelogu.Objavljeno prije 3 sata.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Co7 kaže...

Ako vi u par mjeseci, što je on igrao s vama, niste skužili da je čiter onda vas mora biti sram i bolje da to javno ne iznosite više jer samo se degradirate kao klan i kao pojedinci.

Ja sam protiv njega odigrao nekoliko partija i sve mi je bilo jasno.

Nakon prve partije što smo igrali sam mu rekao na battlelogu da je pakšu i odmah sam ga izbrisao s prijatelja.

Eto, pitaj ga dal je to točno ako ste još u kontaktu.

A ti i ostali MC-ovci ako nakon nekoliko mjeseci zajeničkog igranja niste primjetili nešto čudno s njim onda bolje ključ u bravu MC-ija i hvatajte se Tetrisa.

Po kuloraima se isto tako spominjalo njegovo ime, kao i Neno pa su uhvaćeni... ovi ostali što su se spominjali su se pritajili, ali valjda će i oni past jednog dana - no to je druga tema.

"Zašto su klanovi XXX i MC izbačeni iz natjecanja na BUG Rushu odnosno BFC-a?"

Sto se tice punjenja servera i nacina igre imamo druga stajalista i to je to. Nema smisla se dalje upustati u tu raspravu.

Sto se tice tvog dara za otkrivanje citera, iskreno priznaj za koliko ljudi si pomislio/rekao da su citeri a nisu ili nisu jos uhvaceni?

Probaj to onda staviti u postotke pa sam procjeni koliko je tvoje misljenje relevantno!

Tu na bugu ima ljudi koji misle da sam ja citer!

Danny je to masu puta rekao kao u nekoj polu sali, pa onda bez sale :).

Koliko puta su mi to rekli ljudi koji su igrali protiv mene, pa cak neki koji su i bili u MC klanu.

Sta me onda treba izbaciti?

Meni osobno furyo nikad nije bio sumnjiv! NIKAD nije napravio nista sto je bilo nemoguce kao sto je to napravio neno.

Znao me je magnumom skidati kada smo igrali 1vs1 sa magnumima, ali isto tako sam ga ja znao ubiti 10x za redom da je on ragao...

Uz to sve, mi kao klan imamo stroga pravila sto se tice citera, i nema tog bog da ostane s nama kako u igri tako i na TS-u.

I koliko smo  puta pricali protiv citera, i on je uvijek bio protiv... Tako da ne znam na osnovu cega ti temeljis svoj zakljucak da smo mi to trebali znati?

Ovo mi je jako zanimljivo pa mi molim te to detaljnije pojasni.

Nije MC izbacen! Odakle ti to?

I molim te da ne generaliziras prema klanu, jer ne vidim situaciju da to moze dobro zavrsiti pogotovo sto time napadas nevine ljude.

A sto se tice raganja na TSu, to je stvar proslosti!
To je jedna od stvari koje mi necemo trpjeti, i trebas vidjeti sve nove snimke.

Na pocetku je to bilo tako, neki su rageali ukljucujuci i mene... PRvi warovi, neiskustvo , adrenalin itd.
Sada toga vise nema, samo zajebancija, gay forice, razmjene savjeta oko citeva itd. Cisto uzivancija!

Tako da te molim da se ovo nastavi u prijateljskom tonu, jer nema potrebe za svadjom i optuzivanjem.

Nije stvar u tome sto kazes, nego nacin na koji to prezentiras.

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 20:20 (Co7).
16 godina
NFSPredator0010 kaže...

Ne znam jeste primjetili novu opciju LOADOUT u battlelogu.Objavljeno prije 3 sata.

Prije 3h?

Pa mi smo pisali o tome dok si ti spaval valjda jos

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
Skilledžija kaže...

Čekaj, čas ti smeta psovanje na TS-u, čas ne smeta?

Ti si neki tvrdi orah - Bulla bi slomio u prvih pola sata na TS-u, al na tebe bi se izgleda trebao derati barem dva dana da te se slomi.

Kaj nas dva se poznajemo ili kaj?  Ti si stvarno neki opaki lik..... ufff... usrao sam se..{#}

Sorry pirat evo neću više. Idem malo igrat sa svojim frendovima. Antraks ideš s menom?{#}

[M|C] jokaCRO ingame
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

A ti i ostali MC-ovci ako nakon nekoliko mjeseci zajeničkog igranja niste primjetili nešto čudno s njim onda bolje ključ u bravu MC-ija i hvatajte se Tetrisa.

Po kuloraima se isto tako spominjalo njegovo ime, kao i Neno pa su uhvaćeni... ovi ostali što su se spominjali su se pritajili, ali valjda će i oni past jednog dana - no to je druga tema.

Vratimo se na našu - 5 vs 5,  25 vs 25... kakve to veze ima... punio sam ja mnoge servere i znam kako to ide.

Pa zato smo i došli onaj dan, da pomognemo napuniti server.

Ali, zbog manjka igrača neću izvoditi gluposti nego sam došao igrati i igram.

Iskreno, meni su bolje partije kad je par igrača na serveru nego kad je krcat.

Koji ostali se spominju?? Aj ne mudruj, i kako smo mi mogli znat da je čiter aj kako??? Kad je igra sama po sebi takva da puno igrača pari čiterima, a i jednostavno faktor da ne želiš virovat da ti je frend čiter ima utjecaj, pričaš gluposti, mi bi se bfa tribali ostavit jer nismo znali da je čiter i nismo ga otkrili??' ŠTo smo tribali reć, dobro igraš sigurno si čiter mrš iz klana?? C'mon...

[M|C] Le Petit Prince
14 godina
neaktivan
xyan kaže...
Skilledžija kaže...

Gle, mogu se i ja zajebat... nisam ja detektor za čitere, ali mnogo puta sam bio u pravu tako da u pravilu rijetko griješim :P

Treba znat sa g3a3 pucati, ja ipak imam 6,5k killova s njom pa ti mogu reci da je moguce. na daljinu ima jedna tehnika pucanja, koju necu sad tu prodavati. vi niste igrali s nama kad je neno igrao, nego smo mau5, ja, switch i astra igrali. firestorm uopce necu spominjat

Koje tehnike ljudi, što dalje je meta kraći burstevi moraju bit, znači 2-3 max metka ako na 100 metara gađaš to je to..

[M|C] Le Petit Prince
14 godina
Battlefield 3

Tko ce veceras zavrsit na Lovrincu...?

Pam pam pam paam..... {#}

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel ima ovdje da netko igra ili ste svi samo jaki na tipkanju ? {#}

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

1 0 hvala 1
14 godina
nooir kaže...
xyan kaže...
Skilledžija kaže...

Gle, mogu se i ja zajebat... nisam ja detektor za čitere, ali mnogo puta sam bio u pravu tako da u pravilu rijetko griješim :P

Treba znat sa g3a3 pucati, ja ipak imam 6,5k killova s njom pa ti mogu reci da je moguce. na daljinu ima jedna tehnika pucanja, koju necu sad tu prodavati. vi niste igrali s nama kad je neno igrao, nego smo mau5, ja, switch i astra igrali. firestorm uopce necu spominjat

Koje tehnike ljudi, što dalje je meta kraći burstevi moraju bit, znači 2-3 max metka ako na 100 metara gađaš to je to..

Prije cu vjerovat covjeku sa 6400 killeva sa G3A3 nego nekom sa 560.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

samo da odvratim sve dobre ljude koji zele na PRi server - šupački server. Kad ih rejpas onda te kickaju, naravno udruzeni sa MCem

Moj PC  
2 7 hvala 0
14 godina
neaktivan
xyan kaže...

samo da odvratim sve dobre ljude koji zele na PRi server - šupački server. Kad ih rejpas onda te kickaju, naravno udruzeni sa MCem

Neznam ja kad god igram s njima ok su! A igram vrlo dobro! Da ipak malo ne pretjeruješ ? {#}

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
14 godina
Battlefield 3

Sndri 51 ce mi poslat log ko ga je kikako.

Bas me zanima. Bez razloga.

Budite face i priznajte.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Platoon Rijeka.

Cemu kikanje bez razloga???  U cemu je problem??

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 21:58 (drahic).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
drahic kaže...
nooir kaže...
xyan kaže...
Skilledžija kaže...

Prije cu vjerovat covjeku sa 6400 killeva sa G3A3 nego nekom sa 560.

Ako oćeš jedan na jedan sa oružjen koji oćeš, uključujući G3 {#}

[M|C] Le Petit Prince
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice