Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.199.522
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kako je moguće da su odjednom danas pingovi na serverima na kojima inače igram veći za barem 10ms .Npr. inače igram na serveru sa pingom ispod 50,a danas mi pokazuje 68 pa i više(do 120).Ništa ne skidam.

Je li moguće da ako netko u zgradi skida torrent da to utječe na moju vezu?

Evo jedan server pa neka netko provjeri koliki mu je ping pa mi javi:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/a51bdfef-1272-4881-a2de-ee529650c254/

P.S. provjerio sam,nitko mi se nije spojio na internet.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.8.2012 16:44 (NFSPredator0010).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
NFSPredator0010 kaže...

Kako je moguće da su odjednom danas pingovi na serverima na kojima inače igram veći za barem 10ms .Npr. inače igram na serveru sa pingom ispod 50,a danas mi pokazuje 68 pa i više(do 120).Ništa ne skidam.

Je li moguće da ako netko u zgradi skida torrent da to utječe na moju vezu?

Evo jedan server pa neka netko provjeri koliki mu je ping pa mi javi:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/a51bdfef-1272-4881-a2de-ee529650c254/

P.S. provjerio sam,nitko mi se nije spojio na internet.

55ms u prosjeku. Manje vise tvoja veza ima utjecaj. Kvaliteta iste, ali po meni nebi se drasticno to trebalo mijenjati, jer ping prije svega ovisi o blizini servera (mada nije prvenstveno do toga, nego puta od tebe do servera, preko koliko petlji ima itd.)

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

e kakov ce to sutra biti upade od 2 sata?

Bilo je uredu kada su appel i blackberry jos bilo samo voce! - Bill Gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...
Mitch kaže...
robimarko kaže...
Ako igraš na većim grafičkim postavkama onda ti zbog manjka rama igra počne kopati po hardu i onda dobiješ frame dropove.
To sam i ja imao dok nisam kupio još 4gb rama

Nema veze pagefile i virtualna memorija s igrom.

Igra teoretski jede 1.5GB kod mene na high/ultra/1080p, imam 52 FPS-a i nijedan drop nisam osjetio.

Kako ne, zar kad pofali rama zato i postoji virtualka da uzme malo sa harda memorije i pomogne si?

Ali ne u ovom slucaju, virtualna memorija inace sluzi da kad je ram prepun, dio potrosnje rama se prebaci na virtualnu i napravi se page file, i time se oslobada dio rama kako bi se obavio prioritetniji posao

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
matotheBUG kaže...

e kakov ce to sutra biti upade od 2 sata?

Nisam nikad cuo da netko upada na 2h.

15 godina
Battlefield 3

Iako bi nekad razbio laptop radi nje ali kad vidim ovakav filmić sjetim se što je bf. Odlično složeno.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Moj PC  
5 1 hvala 2
15 godina
neaktivan
Battlefield 3
Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
Moj PC  
17 0 hvala 3
16 godina
starooo :P

ima boljih
14 godina
Mitch kaže...
starooo :P

ima boljih

Daj link onda??!

:)

14 godina
Battlefield 3

Be Advised! During 05:00 GMT and 07:00 GMT Tuesday the 7th of August there will be occasional drops in our online service on PC, X360 and PS3.

Može mi neko pojasniti o čemu se radi, nov sam u ovom BF-u.

“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.8.2012 21:20 (Promster).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Promster kaže...

Be Advised! During 05:00 GMT and 07:00 GMT Tuesday the 7th of August there will be occasional drops in our online service on PC, X360 and PS3.

Može mi neko pojasniti o čemu se radi, nov sam u ovom BF-u.

Sutra od 5-7 GMT(UTC) možda  nećeš moći pristupiti battlelogu ili igrati jer se vjerojatno vrši regularno održavanje.Mislim da je to svakog utorka,barem je tako bilo sa BC2.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
15 godina
Battlefield 3

Ja sad ne znam jel oni pričaju o dropovima za premiume ili periodima nedostupnosti dok delaju nešto?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Bernard Huky Hux kaže...

moja najdraža 870 ka,bolje da je stavila dole na.....

BF3 FlamingKing
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ja sad ne znam jel oni pričaju o dropovima za premiume ili periodima nedostupnosti dok delaju nešto?

Ciste indijce :))))))...

[M|C] ex_Co7
15 godina
Co7 kaže...
fila2208 kaže...

Ciste indijce :))))))...

{#}

14 godina
Opet je do 11 maintnance
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

E ovako, imam pentium dual core E5500 2.80 ghz, ati readon hd 4650 1gb, 4 gb rama.

igra mi ponekad laga i fps mi je oko 25-35...planiram kupiti još 4 gb rama al da ne kupim uzalud me zanima hoće li mi to povisiti šta fps?

Battlelog: D4RKM4N_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Bruno_K!ng kaže...

E ovako, imam pentium dual core E5500 2.80 ghz, ati readon hd 4650 1gb, 4 gb rama.

igra mi ponekad laga i fps mi je oko 25-35...planiram kupiti još 4 gb rama al da ne kupim uzalud me zanima hoće li mi to povisiti šta fps?

RAM ti nece povisiti FPS, nazalost bez upgradea GPUua i CPUa; nista od ubrzanja.

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja imam intel i3 550 i grafa od AMD XFX HD5670 1GB GDRR5, 4GB RAM DDR3 i ovaj procesor je overklokiran sa 3.33Gh/z  na 3.7

P.S. jel bi poboglo da dodam 4 GB rama

Bilo je uredu kada su appel i blackberry jos bilo samo voce! - Bill Gates
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.8.2012 8:59 (matotheBUG).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Jbt daj citajte malo postove od prije, necete imat vise fpsa ako stavite još rama, mozda ce se malo brze ucitavat mape i igra će ici glađe, najvise vam fps zavisi o grafulji i procu...<¸<

PS. usotalom kak mozete s takvim kikirikijima od pc-a igrat uopce bf3.. igrate na 30 fpsa... to nije igranje, to je mučenje...

http://www.youtube.com/heat4HD
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.8.2012 10:10 (Scrappy).
Moj PC  
1 3 hvala 0
14 godina
matotheBUG kaže...

ja imam intel i3 550 i grafa od AMD XFX HD5670 1GB GDRR5, 4GB RAM DDR3 i ovaj procesor je overklokiran sa 3.33Gh/z  na 3.7

P.S. jel bi poboglo da dodam 4 GB rama

sve pomaže ali grafičku ako riješiš će puno više pomoći

[M|C] pleXx
13 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

Ma to fila gleda neke svoje čobane, ja isto nisam nikada cuo za njega, pa iako nisam niakad cuo za njega opet sam one sve fore znao i bez njega i cak znam kako nekoga ozivjeti kada se nalazi u grmlju sto ovaj čoban nije opisao...

Hej, mene zanima ovo s grmljem jer iskreno nemam pojma kako dignut nekog u grmlju... Pa ako možeš podijeli to s nama :)

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo jedan odličan server za napucavanje. Mix je, malo rush, malo conquest, uglavnom odlicno

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/9b84d8e1-a1ee-4b30-9375-8eab820f1acb/POWERBITS-GAMETEAM-MIXED/

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Kak izgleda Rush na 64 slota? Nisam još igrao tako, al zvuči kaotično...
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
13 godina
Danny_HR kaže...

30 recona s jedne strane i 30 s druge - ova četvorica preostalih jadnika nešto pokušava, al im baš i ne ide ;)

Baš smo jučer bacili dva rusha s otprilike sličnim scenarijem osim što je server bio za 32 igrača.

Žalosno je kad ljudi igraju TDM na rushu, a tako igra većina.

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

jel to danas nakon updatea samo meni laga il još nekome?

Battlelog: D4RKM4N_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Pa meni dobro. malo se kampaju ljudi, uglavnom sam nebres nist napraviti, treba barem cijeli squad suradjivati

15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Jako loše. RUSH iznad 24 igrača je nemoguč!

[M|C] VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban
17 godina
neaktivan
24 je premalo IMO.
Ispod 32 nemaš kaj radit na Rushu.
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
16 godina
Nemas ti kaj radit na BF3 Rushu sve dok nema mape tipa Valparaiso!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice