AAAAAA tenk mod!! Fuck yea!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jesu puno pokazali u pm.
Meh.
ne mogu yebeno vjerovat, fakat je bilo 2 min.
A jeste jadni.
Mahhh...lejjmmmm...Kaj da im uploadam ili ne :)
Mahhh...lejjmmmm...Kaj da im uploadam ili ne :)
Zali Boze uploada
uploadaj, nisam ja gledao, gledao utakmicu
Zakasnio sam....daj upaj strbi, hvala prijatelju
e1:ne treba evo sad si vraćam i tražim, hvala ipak
e2: ma lol, nakon što sam prelistao hrpu simsa i zombraltara te neki diablo 3 klona našao sam ovo i onda nisam ni skužio da je prošlo.
Ovog lika pere trema kao da recitira pjesmicu, a show im je ono, lol, mogli su dati malo više umjesto opet srati o yebenom premiumu.
Svaka im čast super prezentiraju.
izgled da ćemo morati ćekati gamescom da vidimo malo više o armored kill
Zakasnio sam....daj upaj strbi, hvala prijatelju
Evo evo stižeee za sekundicu samo da izrežem BF pošto sam sve snimao :)
EDIT:
Hebemu lebacc ajde uživaj u to malo materijala :P
ne mogu yebeno vjerovat, fakat je bilo 2 min.
da bar,punih 20sec je trajalo
Napokon, moja misija je dovršena.
Svi attachmenti za sva oružja - OTKLJUČANI!
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Danny_HR/weapons/173287112/pc/
sad sve do 500 kao pravi gospodin
Ti si neki dobar a ?
Šalim se..Super si ti to sve srokao.
Samo jedan je bitan, Heavy barrel na M16, ostalo je gubljenje vrimena u gubljenju vrimena
@ EZY-E
Makni ovdje kvacicu da bude ovako kao u mene(bar je kod mene to bio problem,mada mi se cini nelogicnim).
još uvijek isto :/
zasto mi u statsima od killova, ne pise puska m16a3, niti ju ima pod assault weapon...a uredno koljem s njome
zasto mi u statsima od killova, ne pise puska m16a3, niti ju ima pod assault weapon...a uredno koljem s njome
Bug, sve ti pribraja pod m16a4.
Ima samo M16A4, ali u nju se broje svi killovi

Jucer je bilo EPIC na serveru :).
Hvala svima na sudjelovanju, posebno CHCovcima... i hvala im na guzenju zadnjih par partija :P.
Nakupilo se pune djepove tagova, sto nasih , sto njihovih .
Mene veceras nece biti, ali zato sutra mozemo opet rokat.
i btw, hvala Dannyu sto je dosao i rokao sa heliem kada nas je bilo 4vs4 u rushu.
i btw, hvala Dannyu sto je dosao i rokao sa heliem kada nas je bilo 4vs4 u rushu.
Ahhhhh ya ya yaaaah, ya ya yaaah, yaaah, ya yah.
Ohohohoooo! Oh ya yaaah, ya ya yaaah, yaaah, ya yah.
Ye-ye-ye-ye-yeh ye-ye-yeh ye-ye-yeh, oh hohohoh.
Ye-ye-ye-ye-yeh ye-ye-yeh ye-ye-yeh, oh hohohooooooooooo!
Jel zna ko kak riješiti problem da mi igra ne šteka..imam 4 gb rama, ati readon hd 4650 1 gb,pentium dual core E5500 2.80 ghz,windows 7 32 bitni..Fps u igri mi je od 25-35 ali najviše vremena mi je oko 25..ako ko zna nek pomogne jer sam već na rubu živaca sa LAGOM!
Kupi novi PC
1. Spor CPU i dual core je minimum 3 core (AMD X3 ili Intel i3) cca. 600kn
2. VGA spora i stara kupi minimum 6850 cca. 1200kn
3. RAM minimum 6GB, 4GB je po meni niska granica. cca.300kn
4. OS nek ti bude WIN 7 SP1 64bit (jer đabe ti je imati 4GB fizičkog rama, a OS ti prepozna samo 3.5GB ili 3.7GB)
oko: 2100kn zaokruži na 2500kn, ali ako misliš stvarno kupovati hardware onda uloži u njega više love i miran si par godina (ali ga moraš čuvati, maziti i paziti)
Ma da al je problem u tome što je meni prije normalno radilo a sad ne, a igrao sam sa istim performansima...frendovi mi kažu da mi je možda internet prespor..ping mi je 26, a download speed 4.00 MBPS
Jel zna ko kak riješiti problem da mi igra ne šteka..imam 4 gb rama, ati readon hd 4650 1 gb,pentium dual core E5500 2.80 ghz,windows 7 32 bitni..Fps u igri mi je od 25-35 ali najviše vremena mi je oko 25..ako ko zna nek pomogne jer sam već na rubu živaca sa LAGOM!
Kupi novi PC
4. OS nek ti bude WIN 7 SP1 64bit (jer đabe ti je imati 4GB fizičkog rama, a OS ti prepozna samo 3.5GB ili 3.7GB)
oko: 2100kn zaokruži na 2500kn, ali ako misliš stvarno kupovati hardware onda uloži u njega više love i miran si par godina (ali ga moraš čuvati, maziti i paziti)
Ma da al je problem u tome što je meni prije normalno radilo a sad ne, a igrao sam sa istim performansima...frendovi mi kažu da mi je možda internet prespor..ping mi je 26, a download speed 4.00 MBPS
Download ti nije toliko bitan koliko upload.
Ping ti je skroz ok, ja nekad igram sa pingom oko 80 ili više i ok je.
A lag ti može biti ako ti OS više nije optimiziran kao prije, napravi defrag diska (svih particija), chkdsk /f svih particija, makni sve što ti netreba od aplikacija, pogledaj koje aplikacije ti se podižu sa OS-om (msconfig) i tamo ugasi ono što ti netreba, također ugasi one servise koje ti nisu potrebni (services), pogledaj stanje temperatura CPU, VGA, MBO, HDD ako možeš ispuši kučište da ti bude manja temperatura PC-a, jer ako je veća temp. PC se opterećuje, možeš obaviti zamjenu paste na CPU, VGA. Pogotov sad preko ljeta je kritično. Isto tako podigni si virtualnu memoriju pagefile (minimum: 1024, max: 8048)
Ajmo Danny uleti :
http://www.bug.hr/forum/topic/internet/paypal-pitanja-odgovori/22500.aspx?page=149&jumpto=3063684&sort=asc&view=flat
Kupi novi PC
dobro dosao u klub. ljudi sa 3 puta jacim kompjuterima imaju problema.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654347955584640/96/
i meni na ultra kao da nekako trza,a imam 7850 2gb, i5 3450, 4gb rama (uskoro 8)..tako da sam stavio graficke postvake na auto