Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.172.224
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield 3

Prekrašno

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Hedrick kaže...

...i tako zaigran ja malo, lik počne pucat po meni, ja zalegnen iza neke kutije, nakon 2 sekunde puff MRTAV!......alt+f4!    ...gg DICE.

Really?Ja jucer trcim na siene crossing iztrcim iza coska,kada protivnicki tank ispred mene,meni se vec noge oduzele,nekako se sa 5% hp izvucem utrcim u zgradu zavucem i misiju rupu i predahnem reko to je to,kada par shotova od tanak lik srusi cijelu jednu stranu zgradu i mene sa njom.Sta bi na to rekao?

LoL-scarface797(EU-West)
14 godina
protjeran
scarface797 kaže...
Hedrick kaže...

...i tako zaigran ja malo, lik počne pucat po meni, ja zalegnen iza neke kutije, nakon 2 sekunde puff MRTAV!......alt+f4!    ...gg DICE.

Really?Ja jucer trcim na siene crossing iztrcim iza coska,kada protivnicki tank ispred mene,meni se vec noge oduzele,nekako se sa 5% hp izvucem utrcim u zgradu zavucem i misiju rupu i predahnem reko to je to,kada par shotova od tanak lik srusi cijelu jednu stranu zgradu i mene sa njom.Sta bi na to rekao?

neradi se tu o destrukciji, to sto nas muci je deelay u igri da ti na svome ekranu nemas istu sliku kao i tvoj protivnik, recimo da ti na svomeekranu vidis da si zasao iza zida a kod protivnika na ekranu jos uvjek stoji ispred njega i puf desi se se situacija da gines iza zaklona kao da metci mogu skretati iza zidova. to sto ti pricas je skroz druga rpica i tice se destrukcije.

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 13:33 (bmwhartge).
13 godina
Battlefield 3

Ja se jucer vozim u tenku na Firestormu na mjestu gunnera i pucam po onim kemperima snajperima na brdu i odjednom BOOM, unistim tenk ko zna gdje na mapi.

I vozimo mi dalje, i BOOM, unistim ja jos jedan tenk, a pucam ko gunner po brdu :)

Naravno, u chatu Cyber cheater i slicne forice.

I onda se sjetim ono sto je netko pisao, cini mi se TomoR, da kad si u tenku kill s minom negdje na mapi ti se upise tenku, a ne minama, a ja sam posipao 6 mina po mapi.

Sad sam izgubio jos nekoliko killeva s minama, a svi sve vise paze.. ne mogu napraviti ni onih 20 :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Virus X*043 kaže...

Hedrick kaže...

Kutije nisu dio mape, svaki igrač na mapi vidi kutije na drugoj lokaciji..tako da ju ti možda vidiš, ali ona zapravo ne postoji za druge igrače na toj lokaciji...

Ides! Ovo je provjereno?

Bas cu isprobati s nekim u chatu, da uzmemo screenshot istog mjesta na mapi.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
pirat kaže...
Hedrick kaže...

Drži se samo ti diabla,bf je za prave muškarce.

A zasto ga ti onda igraš? {#}

16 godina
moderator
drahic kaže...

A zasto ga ti onda igraš? {#}

Zato jer sam ja pravi muškarac kojem netrebaju haxzorzi ko nekima.{#}(ako misliš na bf naravno)

سمندری ڈاکو
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ja se jucer vozim u tenku na Firestormu na mjestu gunnera i pucam po onim kemperima snajperima na brdu i odjednom BOOM, unistim tenk ko zna gdje na mapi.

I vozimo mi dalje, i BOOM, unistim ja jos jedan tenk, a pucam ko gunner po brdu :)

Naravno, u chatu Cyber cheater i slicne forice.

I onda se sjetim ono sto je netko pisao, cini mi se TomoR, da kad si u tenku kill s minom negdje na mapi ti se upise tenku, a ne minama, a ja sam posipao 6 mina po mapi.

Sad sam izgubio jos nekoliko killeva s minama, a svi sve vise paze.. ne mogu napraviti ni onih 20 :)

Da, klasični bug koji je otpočetka igre. Imam preko 260 killova sa minama, i to sam napravio prije svih patcheva koji su syebali mine.Moj savjet za killove sa minama su ti caspian i firestorm i nemoj onda u tenk kad znaš da si ih postavio :)

CyberDemonVZ kaže...

Ides! Ovo je provjereno?

Bas cu isprobati s nekim u chatu, da uzmemo screenshot istog mjesta na mapi.

Lol pa odavno su bili filmić i ekipa je pokazivala kako je jednom a kako drugom na ekranu. Da su kutije i sve te gluposti uključene u netcode i da se one još računaju igraju bi tražila gigabitne mreže. 

Ovako kad vidiš kutije na podu i poželiš leći u njih nemoj, jer ti misliš da si se ti sakrio, ali nisi, ja te vidim kako samo ležiš na podu, bez ikakbvih ktija.

izvoliš

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 13:55 (fila2208).
14 godina
Battlefield 3

To ti je sigurno Danny rekao da si ˝pravi muskarac˝,kad te je bušio... ? {#} {#}

Da,na Bf3 sam mislio..{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
drahic kaže...

To ti je sigurno Danny rekao da si ˝pravi muskarac˝,kad te je bušio... ? {#} {#}

Nije danny već tvoja khm khm.

سمندری ڈاکو
14 godina
Battlefield 3

Kucka? Koja ? Ima ih vise {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
drahic kaže...

Da,na Bf3 sam mislio..{#}

Sorry, al ak je samo insertiranje bez ljubljena to je čista hetero spika.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

generalni zakljucak je da su svi *ebeno previse umisljeni i misle da vrijede i imaju skill. Otud i sukobi svih poprijeko. Pa par grupacija koje se drze zajedno ko Česi na autoputu kad putuju na more...bolje da ne pisem. Duboko u sebi znate da je istina ali volite *ebati ovako po forumu. A cuj, netko ima penis, a netko e-penis, sasvim je razumljivo da svi kompenziramo neke nedostatke u svijetu koji modeliramo prema sebi.

OT: znaci zbog takvih retardiranih kutija ja zapinjem po podu i trzakam, a niceg nigdje....

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 14:17 (xyan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MC i xXx na prvom mjestu ak mene pitaš. Prije "aktualizacije" ta dva klana community je cvjetao. Zato mi je simpatično da si se upravo ti javio. :)
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
MC i xXx na prvom mjestu ak mene pitaš. Prije "aktualizacije" ta dva klana community je cvjetao. Zato mi je simpatično da si se upravo ti javio. :)

ma daj molim te. Glej, ovo kaj sam rekao, stoji. sorry ako si se pronasao negdje, ali mislim da nema tu niceg loseg u tome sta sam napisao. Jasno je da svatko za sebe misli da je najbolji.

edit: evo, sandman ti je vec uvalio jezik u pak, jel se to broji ko ljubljenje?

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 14:19 (xyan).
17 godina
neaktivan
Baš kao što stoji ovo moje. ;-)
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

A vi ste ostali bili nevini promatraci. Daj molim te. Ne lazi. Ni sebi ni drugima. I vi ostali prestanite lagati sami sebi.

15 godina
neaktivan
xyan kaže...
Danny_HR kaže...

ma daj molim te. Glej, ovo kaj sam rekao, stoji. sorry ako si se pronasao negdje, ali mislim da nema tu niceg loseg u tome sta sam napisao. Jasno je da svatko za sebe misli da je najbolji.

edit: evo, sandman ti je vec uvalio jezik u pak, jel se to broji ko ljubljenje?

Samo ti odj. od sandmana, dok se vi niste pojavili kvazi pro mcdonalds igraci sve je bilo u redu, nije bilo prepucavanja tko je bolji i sl.

15 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Samo ti odj. od sandmana, dok se vi niste pojavili kvazi pro mcdonalds igraci sve je bilo u redu, nije bilo prepucavanja tko je bolji i sl.

Pa fala bogu da onda prepotentni likovi zastupaju Hrvatsku reprezentaciju na Clanbaseu, ESL-u i slicnim natjecanjima, pa dobimo po pi***. Nema nikakvog napretka. Jer mi smo najbolji (najumisljeniji). 

15 godina
neaktivan

Pa sto nije tvoj klan sto napravio? imate samo dug jezik.

17 godina
neaktivan
xyan kaže...
Danny_HR kaže...

A vi ste ostali bili nevini promatraci. Daj molim te. Ne lazi. Ni sebi ni drugima. I vi ostali prestanite lagati sami sebi.

XII klan, PiS klan, LN klan i ostali njima slični godinama igraju skupa bez bilo kakvih trzavica. Isto se tako tu uživalo na BF temama godinama, sve dok se "na sceni" nisu pojavili MC i xXx. MC je postojao i ranije, ali su se držali po strani, zafrkavali se sa svima nama, al onda su pojedinci (Drahic, Neno, Virus, Co7, ti i još neki, ne mogu sad iz glave izvući sva imena) izvukli ono najgore jedni iz drugih. Broj kartona koje ste za to vrijeme prikupili govori više nego dovoljno.

Vrhunac prepirki se prije svodio na HC vs Normal, što je ionako bilo zabava koju su samo vrlo rijetki shvaćali ozbiljno. Ali čim se u priču počela upetljavati ekipa koju sam gore spomenuo stvari su otišle u ku*ac. Cijenim Switcha koji je valjda jedini iz tvog "klana" (od ekipe koja dolazi na forum) ostao prizeman i nije se spuštao na razinu u kojoj se mora dokazati da je netko drugi u krivu. Svi ostali su zaboravili da smo ovdje samo  zbog zabave pa su se grupirali i fino drapali jedni po drugima, bez ikakvog obzira.

Dovoljno je baciti oko na zadnjih 100 stranica, tek ovlaš, i moći ćeš primijetiti da se trzavice opet pokreću isključivo kad je netko od ovih koje sam naveo u priči.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma danny, dobio sam u 10 mjeseci 2 zuta, i to drugi nekidan... tako da, mene ostavi po strani. Ja sam uvijek samo branio, skoro pa nikada napadao. Cak sam i Dr_Furya branio, to je ljudski i humano. Neki ovdje ne postupaju tako (humano). Idite procitajte Butcherovu kolumnu u Bug2, paragraf 7. ako se ne varam. I volim ove sta se skrivaju iza ovakvih kurtoaznih izjava.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nije važno, znam koliko si kartona dobio i znam koliko ti ih nisam dao kad sam trebao. Tebi i ostalima, ne brini.

Kužim da si nekad branio, ali siguran sam i da ti znaš da si to radio na apsolutno neprikladan način.

U svakom slučaju, ja sam svoj rant odradio. Iza svega što sam napisao stojim milijun posto i znam da sam u pravu. Neću dalje jer nema smisla, sve što sam htio reći rekao sam.
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Tru det madaafaakaaaaa!

U ostalom, osamstotinjak strana bc2 teme stoji iza tebe Danny, nisam siguran da ima 3 stranice svađa a da ne pričam o haxanju, samo u tragovima. Za razliku od bf3 teme..

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 14:53 (DadoZG).
17 godina
neaktivan
Glupane, kaže se "Tru dat".
16 godina
Danny_HR kaže...

Evo me s Vira di je malo haxora a puno mađarica i purgerica!

Da nema ta dva klana(kakvi god da jesu) komuna bi propala odavno. Što se dogodilo sa BUG serverom koji je bio okupljalište ovog foruma i mnogih drugih? Propao je.

Koji su razlozi? Nebih pisao elaborate i razbijao svoju grdu neobrijanu tikvu koja je još pod utjecajem Virskog smrada gužve ali i mora sladoleda dobrih frajera khm ženki..

Naš Furyo i "njihov" Neno su bili vrijeđani i gaženi i od strane promatrača koliko i od strane ovih dvaju klanova, pa nemojte sad upirati(masne) prstiće u nikoga.

Nepostojanje nekog grandioznog poštenog i idiličnog komjunitija, sa puno dobrih dečkiju i puci, koji svi imaju 2.0 KD i 25 % acc. nemože se nikome pripisati, već svima nama.

Nedavno sam se registrirao na jedan internacionalni forum sa tisućama korisnika iz svih zemalja svijeta i na svoje oči vidio kako to radi civiliziran svijet. Nema jednog posta sa vrijeđanjem,

ruganjem ili trollanjem, valjada i samo moderatori to ne dopuštaju, napišeš post sa pitanjem ili problemom i za par sekundi imaš 15 dobronamjernih i korisnih odgovora..

Izgleda da smo mi svi manje-više isti i imamo bar jednu veliku boljku. Dolazimo sa velikog jalnog nemoralnog i nekulturnog balkana.

Toliko od mene, još samo preporuka: Ja osobno sam odlučio ne ići u konflikte sa nikim, bio čiter ili ne, bio moderator ili klinjo sa 10 proljeća. Probajte i vi.

[M|C] jokaCRO ingame
13 godina
protjeran
Battlefield 3
Alo Danny,aj sad realno da sagledamo cinjenice.. Uvijek sam bio realan i otvoren,i govorio ono sto mislim.. Sad ti meni reci da kakav je to community kad ga mogu s*hebati 4 covjeka??? Koliko znam tamo na Battlelogu u Bug communityu i Hr communityu ima vise od 200 ljudi,jel tako? Ajd sad ti meni reci kako 4 ili 5 ljudi moze utjecati na ostatak i rashebati community?? Daj ne budi smijesan,molim te.. Priznajem da sam bio debil u nekim situacijama i ulazio u nepotrebne prepirke sa rivalnim klanom MC kao i neki ostali clanovi xXx i MC klana,ali to je sve bila rasprava i iznosenje misljenja,osim C07 koji je malo otisao daleko u private life,ali nebitno... Ali ako ti tvrdis isto tako da smo ga nas par upropastili sa svojim ispadima ovdje na BUG-u,onda si i ti kriv za to.. Jer si ti modetator i igras ovu igru skoro svaki dan.. Da si u samom pocetku prepiranja na forumu podijelio par crvenih toga ne bi bilo,jel tako?
Moj PC  
2 4 hvala 0
13 godina
protjeran
DadoZG kaže...
Danny_HR kaže...

Tru det madaafaakaaaaa!

U ostalom, osamstotinjak strana bc2 teme stoji iza tebe Danny, nisam siguran da ima 3 stranice svađa a da ne pričam o haxanju, samo u tragovima. Za razliku od bf3 teme..

ulachoguz!!!! Na lomachu s tobom!

16 godina
Battlefield 3

Kako smo se samo u BC2 svi lijepo igrali i zezali. Skupili bi se svi na jednom ili dva servera zavisi tko je što volio HC ili normal i rokali. Bez ikakvih trzavica ili tome slično, sve samo čista zayebancija i zabava.

Taj užitak i zabava su nestali onog trenutka kad su "neki" htjeli biti bolji od drugih. Željeli su biti iznad svih pod svaku cijenu i onda se time hvaliti, iako nikoga nije briga za takva sr*nja.

Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sto se tice onih kutija...

Ako nisu micane, znaci ako ih zateknete kako se stvore na mapi, onda ih svi vide isto.
I dok svi gledaju u tom smjeru svima se identicno pomicu.

Problem nastaje kada se netko udalji od mjesta da ode piratu po dog tag, od tog trenutka njemu vise igra ne prati pomicanje kutija.

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice