Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.172.536
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield 3

evo na,admin u bazi na khargu u US bazi prži sa AA i kicka ekipu ako ga ubiješ.

evo ga

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Marksman77/#

BF3 FlamingKing
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Battlefield 3
fila2208 kaže...

btw. kako stoji liga ova bhcr jel? Jel to ide, ko praši, ko se guši u prašini?

to je stalo kao i ova nasa drzava jer su pali odredjeni cheateri pa vise ne znas tko jede u mcDonaldsu ko jede u burekđinici a tko u čevabdžinici.

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
15 godina
crozoki kaže...
fila2208 kaže...

to je stalo kao i ova nasa drzava jer su pali odredjeni cheateri pa vise ne znas tko jede u mcDonaldsu ko jede u burekđinici a tko u čevabdžinici.

Šteta velikog truda ekipe koja je to složila....možda najesen kad se svi vrate...jer sad svi lade jaja, kao što i sam rekao neki u megiću na klimu, neki na moru :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
14 godina
protjeran
Battlefield 3
Premalo je ljudi, a i jako smo neozboljni sto se tice natjecanja i takvih stvari, trebalo je okupiti cijeli bakan onda bi bilo svaki 2- 3 dan neki mec. A ovako je sve to neozbiljno.
Battlelog: ljudina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
bmwhartge kaže...
Premalo je ljudi, a i jako smo neozboljni sto se tice natjecanja i takvih stvari, trebalo je okupiti cijeli bakan onda bi bilo svaki 2- 3 dan neki mec. A ovako je sve to neozbiljno.

Ma stvar je i communitiya. Nije to neka dota puna kanala i raznih natjecanja svaki dan. Nije to tako razvikano i uigrano. Možda sad kad su stigli mečevi nešto se i složi, neki manji privatni turniri....ali slažem se zaokupit balkanske ekipe, uf bila bi yebena konkurencija nema šta :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...
crozoki kaže...
fila2208 kaže...

Šteta velikog truda ekipe koja je to složila....možda najesen kad se svi vrate...jer sad svi lade jaja, kao što i sam rekao neki u megiću na klimu, neki na moru :)

Ma kakav trud??Daj Fila molim te... 3 sposobna covjeka sloze to za 2-5 dana,realno govorim..Stavis nagradu 100 €,otvoris ligu i za klanove sa balkana i peglaj,ideja zazivi odmah.. Nas narod (svi balkanci) su prokleti,tako da bi 100- 200 € bio dovoljan poticaj... Ne podcijenjujem ove decke sto su napravlili BCHR,ali dugo je to trajalo,los tajming,no reward,komplicirano i zbagirano kreiranje meca itd... Kazem,par pravih ljudi,sponzor,dobra organizacija,tajming i ideja bi zazivila... Al kod nas se ljudi brzo ohlade od svega,pogotovo ako neki novac ili nagrada nije u pitanju... Glas naroda...
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Tko mi moze objasniti tu foru sa McDonald's bez trolla? ^^

EDIT:kolega crozoki objasnio ^^

LoL-scarface797(EU-West)
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 2:09 (scarface797).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Dobro večer.
Imam jedno pitanjce. Dali će mi igre radit na ultra detaljima kako treba. Kupio sam novi komp odite pod ''moj PC''
Jer, inače sam jako alergičan na trzanje za vrijeme igranja.
Hvala!
Nikola.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
puškaa kaže...
Dobro večer.
Imam jedno pitanjce. Dali će mi igre radit na ultra detaljima kako treba. Kupio sam novi komp odite pod ''moj PC''
Jer, inače sam jako alergičan na trzanje za vrijeme igranja.
Hvala!
Nikola.

Trebale bi radit na ultra/high.

[G] Sapko
17 godina
Battlefield 3

piše u battlelogu da sam dobio bonus content drop, ali ja tu ništa novoga ne vidim.

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Super! nadam se da hoće. Prije sam imao sve isto, samo procesor amd phenom II x4 955 black edition 3.2 ghz i grafa amd hd 6870 1gb i radilo mi je okej.
Sad nadam se ova grafa od 2500kn ima da uradi dosta posla :P ipak je svi hvale.. I još me nešto muči na kraju..
Napajanje..Brand napajanje jest ( Seasonic 520W) Mislim da ce to bit okej?
još jednom zahvaljujem,
Nikola.
16 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...

Da je neka lova nagrada nakon vas kaj ste nas pohaxali? Pa i ovak je sve puno čitera i frajera kaj prodaju pamet.

Da je lova u toj cijeloj priči sve bi smrdilo po haxanju..

14 godina
protjeran
puškaa kaže...
Super! nadam se da hoće. Prije sam imao sve isto, samo procesor amd phenom II x4 955 black edition 3.2 ghz i grafa amd hd 6870 1gb i radilo mi je okej.
Sad nadam se ova grafa od 2500kn ima da uradi dosta posla :P ipak je svi hvale.. I još me nešto muči na kraju..
Napajanje..Brand napajanje jest ( Seasonic 520W) Mislim da ce to bit okej?
još jednom zahvaljujem,
Nikola.

pa kupujes novi komp i opet kupis ovaj krs od procesora, intel si trebao.

13 godina
neaktivan
nemoj tako...Prijatelj mi ga ima, stvarno je iznenadjujuće dobar!
Klokan mu je na 4.8 ghz radi ko mala beba, naravno s posebnim hladnjakom.. svejedno:)
13 godina

meni isto pise new content i video ali nigdje videa ni content dropa...:D

17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Sj*bali su tajming i zakomplicirali previše. 

IMO to je trebalo bit spremno 2-3 mjeseca nakon izlaska igre, a kad već nije tada onda je trebalo pričekat do jeseni kad se ekipa vrati s godišnjih, kad padnu tremperature i kad počne lošije vrijeme.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
16 godina
moderator
Battlefield 3

Ima tko za 1 vs 1,Conquest Large,mapa po izboru

سمندری ڈاکو
Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...

Virusa zanima na koji način upravljaš avionom, jer ono sinoć nije bilo humano!

[M|C] VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban
15 godina
neaktivan
pirat kaže...

Knife only na caspianu,moze? :P

In game: D-Ki11a aka Legendic
17 godina
neaktivan
Legendic1911 kaže...

Daj, pa niste valjda njubare da knife only igrate. 
Flag run, no killing, veliki CQ, 1000 ticketa. 

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 11:06 (Danny_HR).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Kako liga nece propast kad je pola lige popadalo lol
Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
Virus X*043 kaže...

Virusa zanima na koji način upravljaš avionom, jer ono sinoć nije bilo humano!

tipkovnica+miš,iako imam i onaj đojstik({#}) baš za avione al mi ne paše s njim.

a i ono jučer nije bilo nešto,jer su me stalno lockali vaš heli i avion,pa nisam baš mogao djelovati :)

Legendic1911 kaže...

Ja bi radije na omanu,al bez da si govorimo gdje smo.

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma mozemo probat i s granatama samo xD

@Danny

To je premalo ticketa za 1v1 

In game: D-Ki11a aka Legendic
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Cyber_Freak kaže...
fila2208 kaže...
crozoki kaže...
fila2208 kaže...

Ma kakav trud??Daj Fila molim te... 3 sposobna covjeka sloze to za 2-5 dana,realno govorim..Stavis nagradu 100 €,otvoris ligu i za klanove sa balkana i peglaj,ideja zazivi odmah.. Nas narod (svi balkanci) su prokleti,tako da bi 100- 200 € bio dovoljan poticaj... Ne podcijenjujem ove decke sto su napravlili BCHR,ali dugo je to trajalo,los tajming,no reward,komplicirano i zbagirano kreiranje meca itd... Kazem,par pravih ljudi,sponzor,dobra organizacija,tajming i ideja bi zazivila... Al kod nas se ljudi brzo ohlade od svega,pogotovo ako neki novac ili nagrada nije u pitanju... Glas naroda...

FLASHBACK - Igra se tako ona prva BUG liga...zavrshavamo war i Neno dolazi na nash kanal da nam objasni taktike i kako se igra. Pola sata priche i na kraju na nash upit da vjezbamo protiv njih kaze lik: "Nemojte mislit da vas podcjenjujemo ali nadjite nekog  ko ima skill kao vi pa vjezbajte s njim.....mi smo malo prejaki za vas" ... kakvu posluku porati?

Likovi koji nisu nishta postigli u svom jadnom zivotu caruju na imaginarnim bojishtima, nek im bude, nek se zabavljaju, ali ja svojim novcima ne mislim placat mjesechni subscription na hakove nekom X liku s malim pishom i low self esteemom.

Igram samo protiv BUG-ovaca jer su naivni i loshi kao mi, ne upotrebljavaju hakove, glitcheve, smotani su, lako se uspaniche i Pirat ima veliku prangliju. Ovo zadnje je prevagnulo.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

...i tako zaigran ja malo, lik počne pucat po meni, ja zalegnen iza neke kutije, nakon 2 sekunde puff MRTAV!......alt+f4!    ...gg DICE.

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Hedrick kaže...

...i tako zaigran ja malo, lik počne pucat po meni, ja zalegnen iza neke kutije, nakon 2 sekunde puff MRTAV!......alt+f4!    ...gg DICE.

Pa zar nije logično ako u igri postoji destrukcija da će se ta ista kutija razbiti (uništiti) ako se u nju puca pa samim time i tebe pogoditi iza nje?

[19xx] 4ntraks
16 godina
moderator
Hedrick kaže...

Drži se samo ti diabla,bf je za prave muškarce.

سمندری ڈاکو
14 godina
protjeran
Hedrick kaže...

to je istina, to me najjvise zivcira, cim se sagnem ili zadem za zid primim jos  metak ili dva sada sve ovisi kiliko sam bio prije ostecen , ali uglavnom uvjek primim metak ili dva kada zadem iza zaklona.

15 godina
neaktivan
pirat kaže...

tipkovnica+miš,iako imam i onaj đojstik({#}) baš za avione al mi ne paše s njim.

a i ono jučer nije bilo nešto,jer su me stalno lockali vaš heli i avion,pa nisam baš mogao djelovati :)

Virus je poludio na stalno gledanje prema gore....morao je upregnut cijeli tim da te hvata po nebu kako bi on mogao nastaviti puškarat na miru :)

maggotmeister kaže...

FLASHBACK - Igra se tako ona prva BUG liga...zavrshavamo war i Neno dolazi na nash kanal da nam objasni taktike i kako se igra. Pola sata priche i na kraju na nash upit da vjezbamo protiv njih kaze lik: "Nemojte mislit da vas podcjenjujemo ali nadjite nekog  ko ima skill kao vi pa vjezbajte s njim.....mi smo malo prejaki za vas" ... kakvu posluku porati?

Likovi koji nisu nishta postigli u svom jadnom zivotu caruju na imaginarnim bojishtima, nek im bude, nek se zabavljaju, ali ja svojim novcima ne mislim placat mjesechni subscription na hakove nekom X liku s malim pishom i low self esteemom.

Igram samo protiv BUG-ovaca jer su naivni i loshi kao mi, ne upotrebljavaju hakove, glitcheve, smotani su, lako se uspaniche i Pirat ima veliku prangliju. Ovo zadnje je prevagnulo.

Virusu se sviđa zaključak ovog lika....Virus djeli isto mišljenje, samo cenzura ne dopušta da ga javno iznese. Nakon svega, haksori si još dopuštaju komentiranje i "pametovanje"...

Hedrick kaže...

Kutije nisu dio mape, svaki igrač na mapi vidi kutije na drugoj lokaciji..tako da ju ti možda vidiš, ali ona zapravo ne postoji za druge igrače na toj lokaciji...

[M|C] VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 12:54 (Virus X*043).
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Bok, planiram raditi community montage iz bf3, pa ako ima tko kakve dobre clipove, fragove itd nek mi se slobodno javi

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice