Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.063.670
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

TDM i Metro CQ su ubili Battlefield.

Totalno sam izgubio volju za igrom kad sva (moja) ekipa šiba po kanalima, metrou ili khargu.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo ako netko nije vidio, od članstva u GP-u smo dobili subvencionirani server na kojem se trenutno vrte CQ mape, ali po dogovoru to možemo izmjeniti.

volio bih da server napunimo mi iz regije, i da se napucavamo na njemu tako da ste svi dobrodošli....

vidimo se preko nišana {#}

My BF3 Battlelog: MasterChurner
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
Re: Battlefield 3
Kada će danas stići soldieir upgrade?
robimarko@gmail.com
15 godina
Battlefield 3
Jhebo to,kad će double xp?svinjica emotikon...
BF3 FlamingKing
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Danny_HR kaže...

Totalno sam izgubio volju za igrom kad sva (moja) ekipa šiba po kanalima, metrou ili khargu.

Ja presto igrat.

Bacio se na GTAIV ;)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
Danny_HR kaže...

Come to the dark side.{#}

Neki lik napravio Caspian border mapu u minecraftu.

Veća slika

13 godina
neaktivan
robimarko kaže...

To se i ja pitam, vjerojatno navečer, dok oni to srede.

Kalko1212 ingame
13 godina
fila2208 kaže...

Pa to je sve što nam mogu ponuditi, endless x2xp kad smo premium.

CAka je u tome da kopiraju cod, a razlika je u codu imaš po 10 levela po 70-80 pa igraš godinama i doublexp ti je pripomoć. Ovdje je 100 lvl realno gledano cirka 500-600 sati nekog timskog igrača. Ekipa koja je tek počela nabijat će za 200-300 sati colonele i šta onda? Onda si faca sa 8-19 scoreom i dnu table sa colonolom 100?

Zato neću da budem 100 da me nije sramota kad me guze. :)

Apsolutno isto tako mislim :) Nešto mi pravo drago kad sam colonel 60ak, a pri vrhu sam tabele :) Doduše ima ljudi koji stvrano igraju kao da su colonel 200 a ne 100 i svaka im čast (ne bih nabrajao da se netko ne uvrijedi :P)

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
13 godina
robimarko kaže...

Uz opasnost da djelujem kao pravi noob (ipak imam opravdanje da je ljeto i to...), šta je to soldier upgrade? {#}

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
17 godina
neaktivan
plavi83 kaže...

evo ako netko nije vidio, od članstva u GP-u smo dobili subvencionirani server na kojem se trenutno vrte CQ mape, ali po dogovoru to možemo izmjeniti.

Bilo bi bolje da Battlefield server složite, ak se kužimo.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
16 godina
moderator
Danny_HR kaže...

Danny bustali smo se jer je bio double penetrejšn ovaj tjedan.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

jucer ja malo igro na karkandu, kad ono teren (samo teren ne zgrade i sl.) poplavi, vide se poligoni, sve je plavo (teren)

el neko zna sta o tome

hvala

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Luka Ivanković kaže...

jucer ja malo igro na karkandu, kad ono teren (samo teren ne zgrade i sl.) poplavi, vide se poligoni, sve je plavo (teren)

el neko zna sta o tome

hvala

12.7 beta Catalyst? Isključio si teselaciju u driveru?

17 godina
odjavljen
Luka Ivanković kaže...

el neko zna sta o tome

hvala

Sačekaj barem 10-ak sekundi prije nasilnog ubijanja igre kroz task manager jer se isto to dogodi ako te kickaju ili ti iz bilo kojeg razloga pukne veza prema serveru. Izuzetno iritantno i na prvu pomisliš da se sve raspalo...

Freak Show Inc.
14 godina
Danny_HR kaže...

Yep! Tdmu, kao tdmu nije mjesto u bf. Eventualno squad dm još ajde, jer kao malo forsira teamplay, ali tdm nikako. Ali kad pogledam listu prijatelja, od njih 120, nekih 20-30 samo igra tdm, dakle nema ni jednu rush ili conquest medalju. Da nema tdm bil ti ljudi uopće kupili igru? Vjerovatno ne, i onda bi ea bio žalostan jer nisu uspjeli prodat dovoljno.

A što se tiče metro, kad je igra izašla očekivao sam da metro neće ni posotojat conquest. Kao što ni možda najbolja mapa ikad valparaiso nije postojala u conqust izvedbi mogli su jednostavno i ovdje metro izbaciti, ali ne,znali su oni šta će to bit pa su ostavili.

Ovo nije pravi bf, ali yebeš ga, oni se okreću onome što ljudi igraju, a nažalost igraju samo to. 

Meni je najsmiješnije infarty only, i igrat samo to, konstantno. Isti rac kao i cod samo imaš revive i ammo. Bezvze. 

Nema ljepšeg odigrati kharg ili caspian, pa si ti pješak, pa vičeš svom helikopteru da ti pomogne na d, dotad stiže netko sa tenkom, popraviš ga, sjedneš na stroj. Ostali rade na c, spuštaš se dolje, ubijaš tungusku da heli može napredovat. Djeluješ kao tim, na kraju svi puni bodova i killova, uz par šala i pošalica čekaju novu mapu.

Ah to su bila vremena...sad je to...prošlost.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Priznaj da je pravi razlog jer si njubara koja nikoga nemože ubiti {#}

Ja si igram TDM kad nema ekipe jer sam sam svoj majstor i ne ovisim o random papcima. Nevjerovatno je kak u zadnje vrijeme uvijek naletim na "specijalnu" ekipu i onda mi se desi da u SQ imam 3 sprintera...pišem fino u SQ chat da mijenjaju ali neeeeeeee. Uglavnom s toliko duliXP dana mislim da će uskoro max rank dići na 150...pa na 200 itd.

Ponudili su toliko toga pa se jednostavno ekipa disperzirala jer svakome nešto drugo odgovara a i ovako i onako smo mala scena. 

You should never underestimate the predictability of stupidity
14 godina
Zero2 kaže...
Danny_HR kaže...

Priznaj da je pravi razlog jer si njubara koja nikoga nemože ubiti {#}

Ja si igram TDM kad nema ekipe jer sam sam svoj majstor i ne ovisim o random papcima. Nevjerovatno je kak u zadnje vrijeme uvijek naletim na "specijalnu" ekipu i onda mi se desi da u SQ imam 3 sprintera...pišem fino u SQ chat da mijenjaju ali neeeeeeee. Uglavnom s toliko duliXP dana mislim da će uskoro max rank dići na 150...pa na 200 itd.

Ponudili su toliko toga pa se jednostavno ekipa disperzirala jer svakome nešto drugo odgovara a i ovako i onako smo mala scena. 

Ne radi se tu samo o domaćoj sceni. Svi boostaju da budu level 100 i šta onda? nije to diablo da farmam kanale za level lol.

Radi se da ekipa boosta a na conq i ostalim serverima su ostali raznbo razni debili. Odigraš rundu dve i izgubiš volju.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
17 godina
Bolje cu 100 puta igrat TDM kad sam solo nego ici sa nekakvim retardima (koji npr. nisu u stanju slozit specse ili kad svi uzmu snajpere) u squad i pljugat od ekipe koja se malo bolje poslozila, a pogotovo jos ako su na ts-u....
17 godina
neaktivan
pirat kaže...

Kad ste pipice.

---

SRETAN ROČKAS PAJRET, btw.

Izvolte mu sad svi čestitat.

17 godina
neaktivan
Zero2 kaže...

Nevjerovatno je kak u zadnje vrijeme uvijek naletim na "specijalnu" ekipu i onda mi se desi da u SQ imam 3 sprintera...pišem fino u SQ chat da mijenjaju ali neeeeeeee.

Ja uredno kickam ekipu iz squada kad ima istu specijalizaciju, čak i naše dečke. Rađe igram solo.

13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
pirat kaže...

SRETAN ROČKAS PAJRET, btw.

Izvolte mu sad svi čestitat.

Ajde sretan rođendan Pirat,

Danny ajde razumijem da želiš reći da BF prestaje biti BF. Ali to je tako DICE je htio TDM modovima i ovakvim mapama privući COD igrače. 

Kalko1212 ingame
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ja barem jednom tjedno odem na noshar (odigram partiju-dvije). Nisu bodovi u pitanju nego jurcanje. To mi je potrebno nakon iscrpnih i dugotrajnih partija na npr caspianu/khargu. Nažalost, jako puno ljudi isključivo tamo provodi vrijeme ali to u konačnici ide njima na štetu - platio si nešto i koristiš samo 10% toga, ne?

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Pajrat sretan rođkas {#}

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo sada je stigao solider upgrade.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Pajrat sretan rođkas {#}

16 godina
moderator
Battlefield 3

Hvala svima.

Evo Danny danas te častim rundom CQ.{#}

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pirat kaže...

Evo Danny danas te častim rundom CQ.{#}

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovaj solider upgrade mi nšta ne donosi, sada išao isprpobavati i ništa novo.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Logigamer kaže...
Skilledžija kaže...

Pajrat sretan rođkas {#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
16 godina
neaktivan