Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.079.374
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Jack Sparrow kaže...

Da sa railom je puška preciznija, ali ima i veći recoil, pa je to više za medium-long range. To obično koriste kamperi kao ona chuky neznam kako mu nick na forumu{#}

A sa gripom dobivaš malu nepreciznost, ali ti smanjuje trzaj i spread metaka u hip firea. Ta kombinacija je više za run and gun, kao rođena za kanale.

Jack Sparrow kaže...

Skuži se razlika kad malo duže igraš  i testiraš neke kombinacije. Bez gripa se osijeti taj treći, a pogotovo četvrti metak kako jako baci pušku, a preciznost sa gripom iz hipa se osijeti jako jako. To što si ti n00b pa ne primjećuješ je tvoja greška.{#}

Ja ubijam s dva metka tak da mene to ne zanima {#} a pošto sam PRO znam i kontrolirati recoil {#}

I ja sam na početku igrao s FG-om al pošto lvlcap i ostale njubine kažu da je bolji rail sam se prebacio. Combo mi paše i nemam se namjeru prebacivat, uostalom nemam razloga jer vas ionako izownam ko pic*e {#}{#}

16 godina
Battlefield 3

A lol, kako se zenge ispjenio, a samo sam ga trollao, chuky je barem skužio da trollam pa odreagirao istom mijerom.{#}

Ma skoro da i nema razlike, kako se tko naviko na pušku i trzaj takvu kombinaciju koristi. Ja sam navikao na m16 sa gripom pa to koristim.

Inače zašto slušate tog lvlcapa? Da on kaže da je i drekec ukusan sigurno bi ga neki i probali kolko vidim.{#}

EDIT: chuky ti ubijas sa  2 metka jer imas čit, samo što to ne možemo dokazati{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 13:34 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja sam prvo fantazirao kako prvi pocnem pucat a ovaj me ubije,pa kako sam sve metke sprasio u njega  i njemu nista kako ovo i kako ono i onda sam se isao snimat da vidim di ja to grijesim.haha a di ne..... gledao sam usporeno di pucam kad me tako netko ubije i ustvari pucam pored njega.tek kad idas usporeno gledat vidis da nisi ni pogodio a onako dok igras rekao bis da sve ide u njega.eto zakljucio sam da moram naucit gadjat

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

nisam se ispjenio nego sam zabrijo da stvarno pričaš ,a ne da trolaš,pa sam ti probao nekak fino objasnit.

a ko je taj lvlcap?kae to nekaj za jest?

kak netko može gledat nečije bf filmiće i drkat na njih,ja inaće ak je do toga upalim youjizz.

radi provjereno {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

A lol, kako se zenge ispjenio, a samo sam ga trollao, chuky je barem skužio da trollam pa odreagirao istom mijerom.{#}

Ma skoro da i nema razlike, kako se tko naviko na pušku i trzaj takvu kombinaciju koristi. Ja sam navikao na m16 sa gripom pa to koristim.

Inače zašto slušate tog lvlcapa? Da on kaže da je i drekec ukusan sigurno bi ga neki i probali kolko vidim.{#}

EDIT: chuky ti ubijas sa  2 metka jer imas čit, samo što to nemožemo dokazati{#}

Zato šta čovjek očigledo zna više od mene, ja sam josh novorođenče u MP FPS {#}

A ovo će PB dokazat, sad još uživam dok mogu {#}

13 godina
Jack Sparrow kaže...

EDIT: chuky ti ubijas sa  2 metka jer imas čit, samo što to nemožemo dokazati{#}

"Nemožemo" se piše odvojeno {#}{#}

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
16 godina
Soldier977 kaže...
Jack Sparrow kaže...

"Nemožemo" se piše odvojeno {#}{#}

Ma nemoj, stvarno?

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 13:33 (Jack Sparrow).
13 godina
xyan kaže...

nemaju pojma oni koji moraju koristit m16...ja recimo igram ESL sa sv98 ili 870mcs, pa si ti sad misli XD

A šta ti znaš!    {#}

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Ma nemoj, stvarno?

Stvarno.

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ja igram rijetko ali loše!

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
17 godina
Tox2401 kaže...

Još nešto. Imam m16a3 ja mislim kad sam US, a kad sam u RUS onda nemam nego imam neki AK nez sad točno, ili obrnuto. Uglavnom vidio sam likove da u oba tima imaju m16a3. Dali ga se za svaki tim treba otklučat posebno ili? Taj sistem otključavanja mi nije baš jasan. A i glupo mi je da se za svaki wep dodaci posebno otključavaju. Recimo dobijem scope x4 za m16a3, a ne mogu ga koristit na ovom ak iz drugog tima.

Kada napraviš service star za određenu klasu (najlakše ja assaulta po meni levelat), onda možeš početna oružja jedne i druge strane koristiti na bilo kojoj strani igrao (tj. M16 kao rus).

Uglavnom, većinu bitnih dodataka za određenu pušku otključaš unutar prvih 100 killova (ima pušaka koje su izuzetak od tog pravila, ali ove dvije početne su super puške). Tj. početne puške za sve klase su OK, recimo da ove za recona nisu naj, ali ajde.

• Assault: US = M16; RU = AK74M
  • Engineer: US = M4A1; RU = AKS74U
  • Support: US = M27IAR; RU = AK74M (i vjerojatno imaš još Type88LMG)
  • Recon: US = MK11MOD; RU = SVD (Vjerojatno imaš još SKS od početka)

Nevezano uz klasu trebao bi imati i DAO-12, te dobiti već na prvom levelu 870MCS shotgun (ova dva su sasvim pristojna shotguna)

14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

nikad mi neće bit jasna ekipa koja igra kanale tdm sa m16a3.

ja ako igram kanale onda igram sa onim oružjem s kojim baš i ne igram,pa otključavam,nabijam killove,isprobavam raznorazna oružja i takve gluparije.

Zakaj nebi igrali sa M16..pa pljuca je bomba. Trenutno preferiram AUG nakon kojeg mi M16 dođe ko no recoil puška tak da indirektno igrajući AUG-om dižem skill i za M16..haha.

BTW igram fakat malo zadnjih dana (manje vremena...više posla...Skyrim...itd) ali još uvijek vas većinu na k**** nosam {#}{#}  (pogotovo one neke kampere..tamo........na rubu...kanala......jeli)

You should never underestimate the predictability of stupidity
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

pošto imam eto već 350 sati igranja ispod časti mi je ownat njubove i low level igrače na tdm/kanali sa m16a3.

najžalosnije šta ekipa to radi ,a ima preko 500+ sati.

eto zašto,ali to sam samo ja.

nekom to nije važno meni je,isto tako kad sam igro cod ispod časti mi je bilo uzet akimbo ili poluautomatski sniper,ovo je isto ,neznam držim se svojeg plota kako u cod-u tak i sad u bf3-u.

ako netko uzme nek uzme pa na njemu je da bira,samo kaj meni takvi likovi nisu baš jasni al ok.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Tox2401 kaže...

Još nešto. Imam m16a3 ja mislim kad sam US, a kad sam u RUS onda nemam nego imam neki AK nez sad točno, ili obrnuto. Uglavnom vidio sam likove da u oba tima imaju m16a3. Dali ga se za svaki tim treba otklučat posebno ili? Taj sistem otključavanja mi nije baš jasan. A i glupo mi je da se za svaki wep dodaci posebno otključavaju. Recimo dobijem scope x4 za m16a3, a ne mogu ga koristit na ovom ak iz drugog tima.

Kada napraviš service star za određenu klasu (najlakše ja assaulta po meni levelat), onda možeš početna oružja jedne i druge strane koristiti na bilo kojoj strani igrao (tj. M16 kao rus).

Uglavnom, većinu bitnih dodataka za određenu pušku otključaš unutar prvih 100 killova (ima pušaka koje su izuzetak od tog pravila, ali ove dvije početne su super puške). Tj. početne puške za sve klase su OK, recimo da ove za recona nisu naj, ali ajde.

• Assault: US = M16; RU = AK74M
  • Engineer: US = M4A1; RU = AKS74U
  • Support: US = M27IAR; RU = AK74M (i vjerojatno imaš još Type88LMG)
  • Recon: US = MK11MOD; RU = SVD (Vjerojatno imaš još SKS od početka)

Nevezano uz klasu trebao bi imati i DAO-12, te dobiti već na prvom levelu 870MCS shotgun (ova dva su sasvim pristojna shotguna)

meni je veci gust kad imam neki cilj za otkljucavanje nego da kupim stvari i imam vec,uvijek je gust vidjeti da nesto otkljucas,a i sad je double xp tjedan tako da ono,opcenito ne volim te dobule xp evente,nije me briga za spm,neko ima ogroman jer igra stalno jedno te iste mape,ja vise evo npr uvijek je metro pun za to vrijeme,a meni metro iskreno najgora mapa,odigram je mozda par puta mjesecno i to ako igram sam cisto da pustim mozak na pasu i ubijam,inace uvijek igram s frendovima neki conquest,rushovi mi nisu nesto jer su vise manje na losim mjestima mcomovi,po meni puno bolje u bfbc2 bilo,ali ako se igra rush obavezno 32 igraca XD
zadnje vrijeme cak znam baciti s frendom 1vs1 squad rush,napeto bude,cak i kad smo cijeli squad igrali rush protiv nekih je full napeto i zabavno :D

13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

pošto imam eto već 350 sati igranja ispod časti mi je ownat njubove i low level igrače na tdm/kanali sa m16a3.

najžalosnije šta ekipa to radi ,a ima preko 500+ sati.

eto zašto,ali to sam samo ja.

nekom to nije važno meni je,isto tako kad sam igro cod ispod časti mi je bilo uzet akimbo ili poluautomatski sniper,ovo je isto ,neznam držim se svojeg plota kako u cod-u tak i sad u bf3-u.

ako netko uzme nek uzme pa na njemu je da bira,samo kaj meni takvi likovi nisu baš jasni al ok.

a ja sam isto takav,nekako mi se cini da je m16a3 predobra,cuo sam da zapravo nije tako dobra puska,kod testova itd da zna cesto blokirat XD,ali dobro ovo je igra tako da uopce nije bitno to sta sam sad reko XD hahaha,al svejedno,npr veci gust mi je derat sa AN-94,samo nije bas za bliske borbe,ali zato na daljinu je zvijer ili skidat glave snajperima sa bolt action sa X4 scope-om agressive recon stil igre :D,a i nisam lik da cu se vuc po mapi i da imam cim vise killova,zna se cesto dogoditi da sam jedan medu rijetkim koji zeli neku promjenu napraviti,cisti primjer sjecam se jedne partije di sam dobio 5-6 ribbona za flag attacker,a da stvar bude bolja sam sam dizao zastave,ako je tu i tamo ko bio za pomoc,jednostavno nisam lik da mi je toliko bitan spm i k/d ratio,glavno da je pozitivan XD
isto ne kuzim ekipu koja ide igrat metro i samo baca granate cijelu partiju,neznam kako im se da igrat,kao sta sam reko metro ja odem odigrati ako igram sam i cisto da bacim mozak na pasu,a uvijek se pokusavam probijat,po meni najgora mapa,za rush je ok,ali mogla bi biti i bolja

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dok se vi pepirete kako sa M16, ja sam otkrio zvijer zvanu F2000. Battle Report.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...

Dok se vi pepirete kako sa M16, ja sam otkrio zvijer zvanu F2000. Battle Report.

istina,zvjercina,ali na vecu daljinu mi je los XD

13 godina
neaktivan
dead27brain kaže...
kalko1212 kaže...

Kako loš ja sam sa girpom skidao headshot na 50M. Samo treba kratki burst za daljinu.

Kalko1212 ingame
14 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...

a kad je izašao najnovji patch šta sam ja prvi napisao? da su f2000 propravili do bola,istina na neku daljinu nema boga nekog pogodit,jedno ako papaš redovito u mc-u :)

btw na 50 m je tek neki mid range,pričamo o daljinama,znaći 100m+,a i grip uz nju je must have

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 14:58 (ZeNGe_CRO-mt).
13 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...
dead27brain kaže...
kalko1212 kaže...

Kako loš ja sam sa girpom skidao headshot na 50M. Samo treba kratki burst za daljinu.

50m mi nije tako neka daljina,npr ja sam sa AN-94 skinuo likove preko 100m isto headshot XD,ma sve ovisi kako se navikes,svakom pase određeno oruzje,ne igram tdm bas jer su mi dosadni,najvise conquest,a sve ovisi stilu igre

13 godina
neaktivan
dead27brain kaže...

50m mi nije tako neka daljina,npr ja sam sa AN-94 skinuo likove preko 100m isto headshot XD,ma sve ovisi kako se navikes,svakom pase određeno oruzje,ne igram tdm bas jer su mi dosadni,najvise conquest,a sve ovisi stilu igre

50M i više ja uspijem s njom kidati kada sam na burst. 

Kalko1212 ingame
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jučer sam polupao MC server dvaput (1, 2), pa nakon toga više nisam htio igrati da si ne neutraliziram sladak okus razvaljivanja guzova. Danas repriza molim i nemojte dofuravat dobre pilote, da se ne moram mučiti. :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

0 0 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...

Jučer sam polupao MC server dvaput (1, 2), pa nakon toga više nisam htio igrati da si ne neutraliziram sladak okus razvaljivanja guzova. Danas repriza molim i nemojte dofuravat dobre pilote, da se ne moram mučiti. :)

Evo dobrog pilota:

15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

A šta se ovo događa otkad ja neigran? Danny prvi?? Pfff, igra je skroz ošla u qrac.

Fr4nk_Horrig4n
17 godina
Mi smo se sinoc bas fino napucavali na kanalima.
Koristio sam M16 (i to s gustom), naubijao se nasih domacih njubara (prepoznat ce se vec oni, hehe) i nahranio ego pa sam miran do danas navecer, a onda opet "na posao" :)
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma svaka čast svakome tko zna letit s helićem ili avionom,ja sam truba i to žešća.

zato svaki put kad uđem na MC server,napišem u chat ako me vidite da sam u heliću i da vozim ne spawnajte se na mene :) ako ne želite nenadano samo past bez ikakvog razloga lol

mada sam prije tri dana bacio sharqui i imao 45 killova sa helićem bez ijednog ispaljenog metka iz puške,naravno uz vrhunskog vozača :)

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

da,sta je to sa bad luck-om?? cini mi se od zadnjeg patcha da kad prodes na odredena mjesta samo krepas a jet/helic citav,dal te stabla ubiju ili nemam pojma sta,glupo,znam da sam bio igrao damavan i sjednem u helic,vozim se i odjednom bad luck,a nije balace bio,al ne samo na toj mapi

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

jeste skinuli strategy guide na preimumu? Nabrzinu sam prelistao cini se zanimljivo-

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CroChef kaže...

jeste skinuli strategy guide na preimumu? Nabrzinu sam prelistao cini se zanimljivo-

meni se cini beskorisno XD

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

imam pitanje ako se kome isto desava,i zivcira me totalno,opcenito mi igra radi na oko 46-60fps,a zna mi se desiti da mi tako normalno radi i onda odjednom radi duplo gore,pocne vrtiti oko 30-35 pa cak se zna nekad spustiti na 25fps -.-
temperature sam gledao uvijek isto,isto tako sve pogaseno,ima dana kad mi radi sasvim normalno (a upaljen komp cijeli dan) a nekad mi zna usporiti iako restartam ili ako je ugasen komp neko vrijeme stvarno ne igra ulogu,samo ga pukne

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice