Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.089.904
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
janiq kaže...
Bruno Matejcic kaže...

Iako igram battlefield od kada je izaso, danas sam dobio novi komp, pa cu sigurno vise igrati. http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=219&jumpto=2989375&sort=asc&view=flat

Moze preporuka dobrih servera i slicno. Evo i moj account, ako me netko zeli dodati. http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/bruno2matejcic/stats/353106036/

Jel ti ono narancasto na slici neki wireless usb? Igrao sam na wifiu i na zici, osjetno bolje mi je bilo na zici. Tako da preporucam da se kabliras.

Žicu nažalost nemogu provuć, ali wi-fi se zasad dobro drži:)

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

A šta je s onim Indijskim premijumom?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo jucer uletim na server malo letit i ovaj me tip tako penetrira u nekih 5 min da mi se nije dalo vise igrat tako da sam napravio rage povlacenje... hm nisam nosom mogao provirit a jos me zezaju dodaci za vozila.... http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/33205261/1/

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
nooir kaže...

EDIT: Kakve su van postavke za network smoothing???

Skroz  lijevo, pa ako izgleda baš jako trzavo, pomakneš malo desno. Ta stvar je zapravo reguliranje latencije, čime se povećava količina interpolacije položaja igrača (i svega ostaloga) koju računalo izvodi ne bi "popunilo rupe" između paketa koji stižu sa servera. Što više interpolacije, to stvari na ekranu izgledaju fluidnije, ali manje odgovaraju stvarnom stanju.

Svinjarija je što nitko pouzdano ne zna točne brojčane vrijednosti latencije koju taj slider proizvodi, a ni igrač nema pojma o svojoj ukupnoj latenciji, a niti se zna defaultna frekvencija kojom serveri šalju podatke. Onaj ping u battllelogu i u igri je samo ping i ne šluži ničemu. U BC2 je u server browseru bio ping, a u igri se vidjela ta ukupna latencija, često i duple vrijednosti od pinga. I bilo je mogućnosti kickanja igrača na osnovu toga.

A od Dice-a je valjda previše za očekivati automatsku regulaciju svega toga.

BF3: Bombovich
14 godina
neaktivan
Arabarran kaže...
AA3 je oživio,bye,bye bf3 :)

Puno ćeš nedostajati i battlefieldu i nama, lol.

Steam stats Steam stats
KILL! Have no fear!
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.6.2012 9:07 (animosity_frenzy).
17 godina
1.Lovac kaže...

Kakav indijski? Premijum je premijum, nema veze gdje si ga kupila {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

trollanje

Kaže Wiki: "In modern English usage, the verb troll is a fishing technique of slowly dragging a lure or baited hook from a moving boat." Who knows...

Od svih objašnjenja, ovo mi se čini nekako najlogičnije. Trollanje po netu je kad nekoga provociraš dok ne pozvizdi. Reklo bi se da je to jako slično ribolovu :)

A možda je jednostavno zato što su trolovi glupi i jedu malu decu :)

The Chinaman is not the issue here!!!
15 godina
Abatwa kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

trollanje

Kaže Wiki: "In modern English usage, the verb troll is a fishing technique of slowly dragging a lure or baited hook from a moving boat." Who knows...

Od svih objašnjenja, ovo mi se čini nekako najlogičnije. Trollanje po netu je kad nekoga provociraš dok ne pozvizdi. Reklo bi se da je to jako slično ribolovu :)

A možda je jednostavno zato što su trolovi glupi i jedu malu decu :)

trolling je u ribolovu ono što mi zovemo "panulavanje" ,obićno se tako hvata lignje :)

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

kažeš bacam panule XD

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Znači, majku mu, od sad imamo i hrvatski izraz za to!!! Kad netko trolla, kažemo "Nemoj panulat!" :D

A trolololo song je panulalala song :) Čekam prvi hrvatski video "Panulanje novajlija" :)

The Chinaman is not the issue here!!!
13 godina
Battlefield 3
Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

si uzeo premium preko mexico-a? koliko rapa?

moze meni tko uzeti ako nije greda, uplatim lovuuuu

E ovaj Meksički Origin store je baš čudan. U utorak se spojim, cijena 499 Pesosa. Stavim pare na karticu, spojim se prekjučer ono cijena 583 Pesosa. Ponovo se spojim isti dan navečer ono cijena ponovo 499. I ja da cu kupit, kad ono dođem do onog dijela kad treba kliknuti Checkout i umjesto da me prebaci na ekran di se unose podaci za uplatu on me stalno vraćao na početni ekran, i nikako se nije moglo kupit. Dok je cjena bila 583 pesosa, sve je radilo super i mogao sam normalno doći do tog ekrana za unos podataka, ali nisam imao para na kartici, hehe.

1.Lovac kaže...

Premium preko indijskog Origin store-a je poskupio sa 1499 rupija na 2699 rupija, hehehehehe. Sad je kao aktualan taj meksički di je 499 pesosa što je nekih 28 eura....

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
15 godina
neaktivan
Battlefield 3
[M|C] VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
.... i ja bi nesto takvo :)
BF3 [PRi]DarthBajo - The Saiga Kid :D
14 godina
neaktivan
Virus X*043 kaže...

preskupe za ono sta nude. Jest da izgledaju lijepo, ali nije to to, za te pare...

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

gledao sam ih i ja,malo su isforsane sa ovim battlefield ogromnim natpisom i ovim mikrofonom koji je ogroman,plus ove žice,mislim daleko od toga da su sluške bomba,ali sa tom cijenom i svim tim sve zajedno kupiš puno bolje vjeruj mi.

ja koristim dosta sluške za ziku,tako da mi je važno da mogu mikrofon konektirat onako kako ima razer electra,da ne smeta i da je neprimjetan.

ako ti se sviđaju kupi ih.

pogledaj bowers&wilkins jer ova cijena od 130 EURa iziskuje vrhunske sluške(ako tražiš sluške kao ja,ne samo za komp),a ne razer kojeg ruku na srce ime plačaš gro,kvaliteta stoji ali nije na vrhunskom nivou s obzirom na uloženo-dobiveno.

znam jer imam već gro stvari od razera i kupovao sam toga dosta.

ovo ti je samo primjer vrhunske izrade -ne kažem da se te mogu mjerit sa ovima na kakve ti ciljaš

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.6.2012 16:24 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xyan kaže...
Virus X*043 kaže...

preskupe za ono sta nude. Jest da izgledaju lijepo, ali nije to to, za te pare...

Virusu se baš sviđaju... Neki savjet za bolje sluške?! (Virus zna da postoje teme za sluške.....)

[M|C] VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban
15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

gledao sam ih i ja,malo su isforsane sa ovim battlefield ogromnim natpisom i ovim mikrofonom koji je ogroman,plus ove žice,mislim daleko od toga da su sluške bomba,ali sa tom cijenom i svim tim sve zajedno kupiš puno bolje vjeruj mi.

ja koristim dosta sluške za ziku,tako da mi je važno da mogu mikrofon konektirat onako kako ima razer electra,da ne smeta i da je neprimjetan.

ako ti se sviđaju kupi ih.

pogledaj bowers&wilkins jer ova cijena od 130 EURa iziskuje vrhunske sluške(ako tražiš sluške kao ja,ne samo za komp),a ne razer kojeg ruku na srce ime plačaš gro,kvaliteta stoji ali nije na vrhunskom nivou s obzirom na uloženo-dobiveno.

znam jer imam već gro stvari od razera i kupovao sam toga dosta.

ovo ti je samo primjer vrhunske izrade -ne kažem da se te mogu mjerit sa ovima na kakve ti ciljaš

Virus ne vidi link, pošalji mu PM.

14 godina
neaktivan
Virus X*043 kaže...

Virusu se baš sviđaju... Neki savjet za bolje sluške?! (Virus zna da postoje teme za sluške.....)

Headset ili mogu biti muzicke(bez mikrofona)?

Za stereo Grado - svi hvale. SR125i ti je oko 1150kn. ima i 60i verzija koji takodjer svi hvale, one su oko 550kn.

Za headsete, ovisi sta zelis....

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.6.2012 16:38 (xyan).
15 godina
neaktivan
xyan kaže...
Virus X*043 kaže...

Za stereo Grado - svi hvale. SR125i ti je oko 1150kn. ima i 60i verzija koji takodjer svi hvale, one su oko 550kn.

Headset...Virus želi "napredovat" s ovih http://2.bp.blogspot.com/-UA9GFRlyzIQ/TjxAuJazuMI/AAAAAAAAACQ/j487K10ec3k/s1600/creative_fatality_gaming_headset.jpg (koje su mu OK) na nešto bolje.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imam bnet i danas me masu puta izbacilo iz igre, ima li još tko ovakav slučaj?

0 0 hvala 0
16 godina
Meni je dosta lagg-alo (onak me micalo po mapi), a ping mi je bio ispod 40?

I sad mi battlelog vec 30 min ne sprema rundu od 12k (27-9) ?
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Imam bnet i danas me masu puta izbacilo iz igre, ima li još tko ovakav slučaj?

Meni isto bnet kaka

pero_HR
14 godina
neaktivan
Virus X*043 kaže...

Headset...Virus želi "napredovat" s ovih http://2.bp.blogspot.com/-UA9GFRlyzIQ/TjxAuJazuMI/AAAAAAAAACQ/j487K10ec3k/s1600/creative_fatality_gaming_headset.jpg (koje su mu OK) na nešto bolje.

aha. nemoj onda tolko davat. Rocat Cave ili Plantronics Gamecom 777/780 ce biti veliki napredak.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ima li još neko problema sa povezivanjem na origin

a ovdje piše da server radi

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Prije par minuta pokusam se spojit na origin i nece... kaze wrong e-mail or password ( u redu, iako sam prilicno siguran da je sve tocno, odem promjenit password, napravim to i jos uvijek ista stvar ). Prije toga sam danas vec bio na njemu i sve je radilo normalno, ima netko slicni problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

evo meni javlja da log-in server ne reagira.

Never trust a computer you can't throw out a window.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xyan kaže...
Virus X*043 kaže...

aha. nemoj onda tolko davat. Rocat Cave ili Plantronics Gamecom 777/780 ce biti veliki napredak.

Roccat Kave su predobre

14 godina
neaktivan
Battlefield 3
@virus do kolko keša tražiš?u rangu sa razer?
Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
@virus do kolko keša tražiš?u rangu sa razer?

Do 1000 kn. Virus gleda G35, dosta su hvaljene.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice