Ovdje se postovi tako brzo izmjenjuju,tako da je tesko ocekivati da itko procita,a kamoli odgovori na pitanje.
Ali evo probati cu.
Dosta puta sam javljao o problemu:Black screen with loading,whan server change maps.Taj problem se poceo desavati kada je izvrsen predposljednji veliki patch,ocituje se u tome da jednostavno ne mozete igrati servere koji rotiraju mape,dok na serverima koji rotiraju jednu te istu mapu-sve je OK!
Nakon zadnjeg patcha javio sam da je to napokon rijeseno,no ipak nije tako!
Jednu sam stvar napokon skuzio-RIJEC JE SAMO NA DIABOLIC SERVERIMA!
Izmedu ostaloga,Diabolic ima za posljedicu da mi uzasno lagga(izduzuje pusku,ruke,nestaje nišan,krepavas niti ne znas od koga,ne mozes nikoga ubiti...)-Valjda je to lag?-ako nekome treba dokaz,postati cu video,koji sam ovdje vec objavio!
Sve je to uredno prijavito supportu,mnogo toga probao,no bez uspjeha.
To sto ja izgleda JEDINI na svijetu nemam prikaz PING-a,je manje bitno,ali me zanima jedna pametna u svezi problema gore!
nisu te baš dođivili pa ću ja reć.. imao sam isti problem i reinstall windowsa pomogao i rješio sve, probavao sve moguće i nemoguće šta su mi na supportu govorili ali uzalud. reinstall windowsa je rješenje. i problem s pingom ima popriličan broj ljudi pa tako da tu se još nezna.
Namjerno sam ostavio ovoliki citat da bi se "bumpao" na taj nacin.
Da,care i ja sam napravio reinstall Windowsa,cak sam probao i 32 bitnu verziju,komplet driveri,iz Firefoxa probao u Chrome-u,one gluposti sa CPU 1 i 2,smanjio rezoluciju na minimalu,Alt+Enter,window mode,izaci prije mjenjanja mape,chache,update,update punkbustera,prckanja po routeru....ma sve BOGATI!Nist nije pomoglo!
Moj acc posudujem kolegi da i on igra,on dere koliko vidim samo Metro tako da ne znam jel probao rotirane servere.Jer ako kod njega valja,jedino mi preostaje hardware(koliko god to glupo zvucalo),tj mozda nekakva nekompatibilnost moji komponenti sa Diabolic serverima?!Znam da je glupost ova teza,ali jedino to jos preostaje-NEMA STA DRUGO!