Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.079.423
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
M4X kaže...

gle,dupla penetracija još traje

ahhh sad veše ne traje

ja iskoristio ove zadnje trenutke

kod sljedećeg Double XP-a preporućujem ovaj server

upravo završila runda a ono približno 120000 XP-a

(sa 31 lvl-a prešo na 34 lvl {#})

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2012 12:31 (TheMrCro123).
16 godina
bilo koji fast respawn server s puno ticketa je odlican za dp :D
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

napravio sam 25kill shotgun ali nije zabilježeno u wrench wielder,to je neki bug ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
M4X kaže...

napravio sam 25kill shotgun ali nije zabilježeno u wrench wielder,to je neki bug ili?

moras sa inzenjercem to napraviti

14 godina
M4X kaže...

Moraš biti inženjer klasa.

[M|C] pleXx
15 godina
M4X kaže...

Igraj tu klasu sa sačmom i dart nije više sačmarica ako si slučajno igrao sa tim.

K4lim3ro
14 godina
neaktivan
Kendo kaže...
M4X kaže...

Igraj tu klasu sa sačmom i dart nije više sačmarica ako si slučajno igrao sa tim.

cuo sam to ali nisam istrazio u sta su je prekrstili onda....

15 godina
Battlefield 3

Neznam ni ja ali budem probao napraviti 7 kill pa da vidim koji ribon će izbaciti, ili ako netko sad igra neka proba pa javi.

K4lim3ro
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Evo pokupio neki dan ban preko pb-a zbog  fxaa injectora na nekom lijevom serveru, igrao sam sa tim filevom preko 200 sati i banalo me tek nedavno.

razlog je bio md5 tool (fxaa jelte).

Da li je još netko imao sličnih problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Bože dragi, pa zašto bi netko koristio te injectore, nikad mi to nije bilo jasno. Zašto ne pustite igru kakva je bila od početa, evo na što vas dovode ti modovi,injectori isl. Ako slabije vidite bez toga kupite naočale ;)

Moj PC  
9 2 hvala 0
15 godina
fear619 kaže...

Evo pokupio neki dan ban preko pb-a zbog  fxaa injectora na nekom lijevom serveru, igrao sam sa tim filevom preko 200 sati i banalo me tek nedavno.

Pa obriši readme.txt fajl u folderu igre.

13 godina
fear619 kaže...

Admin upravo tog servera je tako namjestio. Ništa globalno, niti zabrinjavajuće.

BF3: Bombovich
14 godina
neaktivan
fear619 kaže...

koju verziju injectora koristiš??

ako nisi napravi ono kako ti je fila rekao

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Bože dragi, pa zašto bi netko koristio te injectore, nikad mi to nije bilo jasno. Zašto ne pustite igru kakva je bila od početa, evo na što vas dovode ti modovi,injectori isl. Ako slabije vidite bez toga kupite naočale ;)

Zasto?

Pa zato jer s FXAA igra izgleda skoro pa duplo bolje. A kao sto znamo, ljudi padaju na izgled :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
fear619 kaže...

Da li je to pravi ban kao Nenin i od Fury-a ili samo na tom serveru?

K4lim3ro
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Zasto?

Pa zato jer s FXAA igra izgleda skoro pa duplo bolje. A kao sto znamo, ljudi padaju na izgled :)

Ali isto tako znamo da je to mijenjanje nečega što je zamišljeno drugačije..

17 godina
neaktivan
TheMrCro123 kaže...
kod sljedećeg Double XP-a preporućujem ovaj server

ako su vam bodovi jedino bitno u igri onda je OP Metro gubitak vremena u usporedbi sa Conquest Domination na bilo kojoj Close Quarters mapi

primjeri:
40 000 Combat Score u 22 min. (sa nagradama 98 000, ali to je zbog 2XP, Combat Score je isti bez obzira na 2XP)
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/35046679/1/240654900/

ok runde:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/35039186/1/240654900/
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/35075483/1/240654900/

u principu, ako znate igrati, 1000-1500 Combat SPM + Award Score

Battlelog: LateralusX
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2012 14:24 (Lateralus).
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Zasto?

Pa sa aimbotom imam veći KD pa ga svejedno ne koristim, a zna se da ljudi padaju na KD. ;)

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma to ti je ban na 10 minuta,nije onakav ko od čitera

nekužim šta imate protiv injectora?pa sve to možeš narihtat u cfg file-u ili kod nvidije u centru,dok za ati još nisam našao di se podešavaju boje,

ako tko zna neka javi

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Šta onda jednostavno ne staviš na low postavke pa ti dođe na isto? Meni sa FXAA izgleda puno bolje, ne vidim zašto se to ne bi moglo koristiti?

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma meni nije jasno zašto DICE ne uzme "pod sebe" taj injector i ubaci ga s patchom da takve boje budu original,

a ne onak sivkasto

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
DadoZG kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Zasto?

A mi bas moramo gledat ili slusat Dice? Bas mora biti kako je zamisljeno? Bas se nekima ne svidja mutno siva izbljedjela slika kakvu je Dice zamislio.... svasta. Igru sam kupio moja je sada i napravit cu da izgleda po mom ukusu ne kako se pokusava nametnuti.

A ova spika s aimbotom apsolutno nema veze sa twekanjem igre.... trolanje bez veze. Mislim nist' novo.

to je isto kao da real madrid kupi kopačke koje same trče a lokomotiva mora imati kopačke stare tri generacije
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ma meni nije jasno zašto DICE ne uzme "pod sebe" taj injector i ubaci ga s patchom da takve boje budu original,

a ne onak sivkasto

Očito su zamislili igru drugačije pa zato ne žele, a i nikad neznaš što može taj netko ubaciti u injector ;)

A i kad kupite igru prihvačate njihovu licensu koju nitko ni ne pročita, pa bi radi toga morali slušati dice i u njoj vjerovatno piše da nebi smijeli mjenjati ono što oni ne žele.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2012 14:09 (Jack Sparrow).
15 godina
protjeran
Battlefield 3

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen.... {#}

to je isto kao da real madrid kupi kopačke koje same trče a lokomotiva mora imati kopačke stare tri generacije

4 3 hvala 0
16 godina
Tallahasee kaže...

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen.... {#}

To nije isto. Ti nisi kupio igru nego samo licencu koje se moraš pridržavati, to je već 100puta ponovljeno, dok si auto baš kupio.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2012 14:18 (Jack Sparrow).
17 godina
Battlefield 3

Savjetujem svima koji koriste Injector da nakon zadnjeg patcha probaju kako igra izgleda bez istog.

Zašto? Zato jer je u igri jako smanjen plavo-sivi filter koji vam jako smeta.

Također ako želite bolji kontrast, onda koristite Colorblind Support Mode koji dolazi sa samom igrom. Iako, kod njega su mi tamni dijelovi igre pretamni.

Ja igram na "DICE" postavkama.

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

hmmm, malo si pregeneralizirao. Mozes staviti alu felge, nece te na tehnickom banat, ako su te alu felge iste dimenzije ko celicne. ako nisu, treba otici na tehnicki da se upisu u knjizicu vozila, pa ce biti legalne XD

14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Savjetujem svima koji koriste Injector da nakon zadnjeg patcha probaju kako igra izgleda bez istog.

Zašto? Zato jer je u igri jako smanjen plavo-sivi filter koji vam jako smeta.

Također ako želite bolji kontrast, onda koristite Colorblind Support Mode koji dolazi sa samom igrom. Iako, kod njega su mi tamni dijelovi igre pretamni.

Ja igram na "DICE" postavkama.

di je taj mode??

btw što se tiće alfe,ako je colaža ista kao u knjižici nitko te neće dirat,ako nije,murjak te pošalje na ponovni tehnički bez greške :)

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
DadoZG kaže...

Samo boje. I anialiasing. Mislim da FXAA ne moze mjenjati nista drugo (npr, maknut maglu, objekte, napravit prozirno grmlje...).

I Mercedesi su zamisljeni kao vrhunac automobilske tehnologije pa ih idioti iz Brabusa idu mjenjat {#}

Jack Sparrow kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Zasto?

Pa sa aimbotom imam veći KD pa ga svejedno ne koristim, a zna se da ljudi padaju na KD. ;)

No ajde, ne mozes usporediti to da netko zeli prirodne boje u igri, i aimbot.

Jack Sparrow kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

a ne onak sivkasto

Očito su zamislili igru drugačije pa zato ne žele, a i nikad neznaš što može taj netko ubaciti u injector ;)

A i kad kupite igru prihvačate njihovu licensu koju nitko ni ne pročita, pa bi radi toga morali slušati dice i u njoj vjerovatno piše da nebi smijeli mjenjati ono što oni ne žele.

Kao sto sam rekao, nista se ne moze ubaciti u injector.

Btw, kad sam sve ovo rekao, ja ga svejedno ne koristim, igram igru kako je zamisljena {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
xyan kaže...
Tallahasee kaže...

hmmm, malo si pregeneralizirao. Mozes staviti alu felge, nece te na tehnickom banat, ako su te alu felge iste dimenzije ko celicne. ako nisu, treba otici na tehnicki da se upisu u knjizicu vozila, pa ce biti legalne XD

Ako gume nisu istih dimenzija kao u knjižici vozila 700 kunića po novčaniku i ban iz prometa. Promjena dimenzija na tehničkom pregledu oko 100 kuniča.

K4lim3ro
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice