Koliko vidim da vecinom imaju problema sa trzanjem svi koji imaju amd procesor.
Imam amd i ne znam o kakvom je trzanju uopce rijec. Close Quarters mi radi sasvim normalno.
Koliko vidim da vecinom imaju problema sa trzanjem svi koji imaju amd procesor.
Imam amd i ne znam o kakvom je trzanju uopce rijec. Close Quarters mi radi sasvim normalno.
Sa novim rankom,dolaze i novi problemi...
Totalno jadno...
Slika:
Pa ako je neki noob only server ne vidim zašto bi bilo jadno...sjećam se noob friendly servera iz bc2 pa nas guzi ekipa sa 50 rankom....drahic tebe nitko sad ne voli :)
Ne znam šta se svi žalite na optimiziranost. Meni ove mape idu daleko fluidnije od ostalih. 70+ fps na high 1080p.
EDIT: I lijepše su, ostale su mi nekako zamućene, dok su ove sve kristalno detaljne. Možda je to samo do mog kompa.
Totalno jadno...
Slika:
Pa ako je neki noob only server ne vidim zašto bi bilo jadno...sjećam se noob friendly servera iz bc2 pa nas guzi ekipa sa 50 rankom....drahic tebe nitko sad ne voli :)
ma taj rank nema veze,neko moze peglat do besvjesti s nikakvim skilom i doc do 100,recimo dodjem do 100 i dodje astra s prvim lev i sasije me.ipak je skill bitan
Totalno jadno...
Slika:
ma taj rank nema veze,neko moze peglat do besvjesti s nikakvim skilom i doc do 100,recimo dodjem do 100 i dodje astra s prvim lev i sasije me.ipak je skill bitan
pa ako je do sada dosao do 100-tog nemre bit loš da je na neznam kakvih noob serverima igrao,a ito je glupo pomislit da nekog nemožeš ubit,da jedino ako ima skill koji košta cca 20EUR
^^
Jesam dobro shvatio da si upravo rekao da imam cheat ili se varam?
^^
Jesam dobro shvatio da si upravo rekao da imam cheat ili se varam?
lol čitaj,
Nisam shvatio onaj zadnji dio, ˝da nemozes...˝
pa glupo je pomislit da nekog nemožeš ubit, jedino ako ima skill po 20 eura.
??di si se ti našao u toj priči
nije mi jasno kako kad uđem u server, kako vidim koja je mapa trenutno???
pa glupo je pomislit da nekog nemožeš ubit, jedino ako ima skill po 20 eura.
??di si se ti našao u toj priči
jer se prvi dio poruke odnosio na mene. Po tome sam zakljucio.
Nema veze. Sve 5.
Ma svi ste vi čiteri. Eto. Sad ste dobili svoje.
nije mi jasno kako kad uđem u server, kako vidim koja je mapa trenutno???
Da to i mene muči. Jedini način kolko sam skonto je da kad odeš na join server i pojavi ti se dolje lijevo onaj prozorčić na njemu ti je slika mape koja je trenutno.
Totalno jadno...
Slika:
A pa kako će dizat SPM i KD ratio??? Na boljin igračima?? Fila ne budi šaljiv
danas čiter na kanalima,početak,odmah meni 3 HS,prijava u chat i odmah je bio izbačen,previše se polakomio pa je sve redom skidao
DICE voli da se cheatere prijavljuje ovdje:
http://getsatisfaction.com/battlefield3/topics/dice_please_ban_these_hackers
Izvađeno iz teme:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654489459931603/
Sry za Off Topic ,nemogu potvrditi e-mail ,Posalju mi mail i pise da kliknem na link a toga linka nema.Ima tko kakvu ideju?
EDIT:Rijeseno.
zadnja 3 dana sami problemi..nove mape kad igram u nekom trenu se igra smrzne i crasha, bf3 stoped working, donya f.. mapa neče ni da učita dok sve stare mape igram bez problema. i zvuk u igri mi se sam pojačava i stišava sam od sebe. proklet dan kad sam kupio taj jeb premium
Rugala se sova sjenici (glitcher)
Ma nije nitko trebao uzeti premium, jer su oni sada svoje pare dobili unaprijed i mozes misliti sto ce sada nesto popravljati. a onako da trebaju cekati pare do iducega dlc-a pazi sto se nebi potrudili da nesto poprave da ljudi kupe, a mi naivni im odmah dali pare da festaju.
Ma nije nitko trebao uzeti premium, jer su oni sada svoje pare dobili unaprijed i mozes misliti sto ce sada nesto popravljati. a onako da trebaju cekati pare do iducega dlc-a pazi sto se nebi potrudili da nesto poprave da ljudi kupe, a mi naivni im odmah dali pare da festaju.
E pa e. u tome i je caka, oni su si osigurali pare, a za igrače i kao i dosad boli rac. Kolega razer koji je dao pare za igru i premium kao gospodin ne može igrati...to je sramota, da dečko na odličnom stroju, da mu ruši nove mape a ni support ne zna kakav to fix od 99mb mu skida kad ide repair. Lošta optimizacija i boljenje qurca, dice al the way.
Rugala se sova sjenici (glitcher)
Kad san ja glitcha??? Nisan koristija ni onaj jeb... mas za vipše ok 100 tinjak kileva... niti toliko...
gle,dupla penetracija još traje
Kad san ja glitcha??? Nisan koristija ni onaj jeb... mas za vipše ok 100 tinjak kileva... niti toliko...
ne vas draš vodi iznad ili ispod mape u napad
gle,dupla penetracija još traje
dok se ne pokrive sve vrem. zone :D
gotovo,tko je jamio jamio,tko nije ima čit
ili glitch