Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.029.650
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
ZeNGe_CRO-mt kaže...
CyberDemonVZ kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

iskreno,ako je furyo čiter onda imaju dvojica tu sa foruma koji 100% čitaju,oni se prepoznaju bez brige

Pa napisi koji. Ko da se bojis nekog :)

mogu ja napisat na koga sumnjam nije problem,neda mi se prepirat i natezat,isto je bilo sa nenom,ja sam čim sa krenuo igrat bf3 da je taj lik sumnjiv,da je čiter i ima mojih tu postova koji su napisani prije skoro svih tu koji su ga kao optužili da je čiter tek kada je popio ban.

od HR igrača ima čitera još neboj se to je 100%

pa daj i ti i ostali koj nesto znaju ili sumnjaju nek napisu ovdije, pa mozda i drugi obrate paznju na te likove...

ja dok igram optuzujem i psujem svakog ko me ubije, ali ne mislim tako i nije to nista osobno

protiv furya nisam cesto igrao a i onih par warowa sta smo odigrali nismo se previse susretali po mapi pa nemam sta za rec...

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
16 godina
Battlefield 3

Ako je imao love za citeve onda je imao i za McDonalds, vože busom, poruke je mogao slati i sam sebi ako ima dva broja itd.  Bez brige ima svakakvih mozgova{#}

Vjerovao sam Neni koji je isto tako imao dokaze, ali više neću.

Uostalo tko zna možda je znao da će ga banati na taj dan jer je došao update, možda se isto tako dobro razumije u te stvari kao neno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 11:23 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Meni samo nije jasna potreba ljudi da se očitavaju po bug forumu. Ono, šta je ovo državni sud ili šta? Pa dobio si ban, boli te racku više, igrat nećeš sa bilo kime odavde više vjerovatno, nije potrebno se opravdavat. Dobio si ga i trpi i bok, umjesto da se brukaš ovuda mogo si ležerno to prešutit, netko bi vidio bna,. komentirali bi, malo bi se feštalo kako ljudi uvijek feštaju kad je netko chiter ko je bolji i gotovo.

Jedino mi je ža što nije zanimljivo koliko je bilo i sa nenom. Kako je ekipa pisala legendarne postove, te svađe, prepucavanja....sad ovdje su svi valjda već umorni od toga. Da padne još netko vjerujem da se nikom više nebi dalo ni pisat o tome...ljudi ljeto i žene su tu, uzmite pare koje skupljate za chitove i potršite na ljeto, chit može čekati, ako vam već treba.

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Co7 kaže...
Cyber_Freak kaže...
samo ti kazu " sa vaseg je Pc-a koristen cheat ,bez obzira jel ste vi igrali ili netko drugi i unban necete dobiti"...

E to mene zanima, cuo sam da ti svaki put snime cpu, gpu, drivere itd. i to ide u reportu.
Koja je vjerovatnost da netko ima isto racunalo? 0!

A ovo za izvinjenje ne prolazi, nisam ja majmum da meni neko laze na tsu, i onda kada je bez opcija prizna.

To nije odlika dobrog covjeka!

Sve sto ti nije jasno pitaj.. A evo ti sad odgovor u vezi njegoe kradje racuna i telefonski razgovoro sa tim njegovim "majmunom"... Na vecini hax stranica imas cheat status i topic gdje ljudi svaki dan pisu u njega datum i status (Detected ili Undetected).. Tako je on lijepo prije nego je se spojio na server i dobio delayed ban,mogao vidjeti komentar od drugih korisnika koji su prije njega banani da je cheat detected i da ce svi dobiti delayed ban cim se spoje na server i mogao je smisliti pricu,promijeniti e-mail,nagovoriti nekog frenda da mu odradi telefonski razgovor itd... A mogao je izabrati opciju da sa vise nikad ne spoji na server koji ima PB i ne bi dobio ban..Znaci Even Balance te provjeri ,ako otkriju code (mark-aju te ili flag-aju) i cim se spojis na prvi PB server dobijes ban... Pitaj ako te jos sta zanima...
13 godina
Skilledžija kaže...

Kako je krenulo mogli bi mi ubrzo osvanuti na prvom mjestu BUG Rush turnira :)

Mi smo ipak ispred {#}

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
17 godina
moderator
Cyber_Freak kaže...
Pitaj ako te jos sta zanima...

Ti si kralj. :D

14 godina
Battlefield 3

Furyo samo da te pitam, jesi dao za premium 400 ili 170kn? Ža mi te je zbilja ako jesi 400.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

a kad se samo prisjetim da ja 90% ljudi nazivam čiterima....stvarno sam paranoičan kad me neko 99 od 100 puta headshota prek cijele mape.

theKos
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 11:32 (theKos).

0 0 hvala 1
14 godina
theKos kaže...

a kad se samo prisjetim da ja 90% ljudi nazivam čiterima....stvarno sam paranoičan kad me neko 99 od 100 puta headshota prek cijele mape.

Kos tebi sam i ja chiter...nuff said :)

15 godina
neaktivan
pb će pokazati....
theKos
16 godina
fila2208 kaže...

Furyo samo da te pitam, jesi dao za premium 400 ili 170kn? Ža mi te je zbilja ako jesi 400.

Mislim da je za 400. Zašto? Pa zato jer se izgelda preračunao, potrošio sve na premium pa mu nije ostalo za nadogradnju čita{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 11:34 (Jack Sparrow).
13 godina

aaaa ovaj K1ii3R.cro. Kako je mene i Nexusa neku noc ubijao ko male mace, i kad smo nagovijestili da je cheater, samo nam se rugao preko chata i bio pravo bahat...

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 11:50 (Soldier977).
14 godina
theKos kaže...
pb će pokazati....

Jedva čekaš ha? Hvala Bogu pa nemam šta skrivati nit se pravit blesav. Nekome tko nema skilla ko ti je čudno kad ga netko guzi. Zašto mi to nisi rekao dok smo bili na ts svi?

Jack Sparrow kaže...
fila2208 kaže...

Mislim da je za 400. Zašto? Pa zato jer se izgelda preračunao, potrošio sve na premium pa mu nije ostalo za nadogradnju čita{#}

Ma ža mi da neko da preko 100 eura na igru i onda tako padne.

17 godina
DrNasty kaže...

Jel ima neka dobra duša sa premiumom da mi posudi acc da i ja malo probam taj DLC. Obećavam da ću dobro gađati i neće mi trebati aimbot.

Danny? Pirat? Slack? Kuky? Basta? Bilo ko?

Oj Nasty, vidim da si na forumu pisao da hoces probati DLC, pa evo mail i pass ti da probas:

m: basta@bug.hr

p: mojababa1234

Ajd cujemo se, uzivaj... idem malo pogledat forum...

BTW, nemoj davat pass okolo, plx!

17 godina
neaktivan
Basta kaže...
DrNasty kaže...

Jel ima neka dobra duša sa premiumom da mi posudi acc da i ja malo probam taj DLC. Obećavam da ću dobro gađati i neće mi trebati aimbot.

Danny? Pirat? Slack? Kuky? Basta? Bilo ko?

Oj Nasty, vidim da si na forumu pisao da hoces probati DLC, pa evo mail i pass ti da probas:

m: basta@bug.hr

p: mojababa1234

Ajd cujemo se, uzivaj... idem malo pogledat forum...

BTW, nemoj davat pass okolo, plx!

Sorry Nestea ali ja sam ugrabio prije.{#}

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
13 godina
Cyber_Freak kaže...

Gle,znam da smo imali nesuglasica,svadja i ostalih gluposti,ali sada ces mi morati vjerovati.. Nazalost jeste,citer je... Dobio je delayed ban..X22 stranica od kako je pustila u prodaju svoj cheat za BF3 u prodaju nije nikada imala detekciju,dok su sve ostale hack stranice imale "hit detection" par puta...Odi na onu stranicu hackreviews sto sam stavio,uzmi si malo vremena i procitaj sta sve pise o svim stranicama koje prodaju haxove,PB ban brojeve i koliko je koja imala drtekcija..Cak je neki usrer u x22 custumer review neki dan napisao da jedino x22 stranica nije DETECTED.. Ali nazalost nije znao da je x22 otkriven i da ce dan nakon njegovog posta biti pusten ban wawe.. Volio bih mu vjerovati kao i ti,i ostali ovdje,ali Even Balance nikad ne grijesi i u 99.9% ne odbana ljude.. Ja kad sam dobio ban,skupio sam svoje na TS-u,rekao sta sam radio i priznao krivnju. Svaki ban code je vezan za neku hax stranicu,a nazalost Dr.Furyov ban code violation je vezan za x22,tako da je 100% koristio cheat i nema se tu sta reci... To sto je on dobio ban zbog cheata ne znaci da je los covjek.. Svi mi grijesimo i oprastamo,a ljudski je grijesiti i oprastati... Ne moze dokazati da nije koristio cheat,kao ni ja,tu nema puno rasprave.. Unban nece sigurno dobiti,i ja sam se zalio Even Balanceu,predocio im uvjerljive dokaze,ali nazalost na kaju rasprave samo ti kazu " sa vaseg je Pc-a koristen cheat ,bez obzira jel ste vi igrali ili netko drugi i unban necete dobiti"..Eto,takav sam ja odgovor dobio i to je to... Jednostavno trebate biti ljudi i popricati sa njime,neka se izvine ,kupi novi account i igra dalje,nema druge opcije.... Ja da sam htjeo kupiti cheat za BF3,to bi vjerovatno bio isto x22,jer je najbolji na trzistu i najduze je ostao neotkriven... Kazem,ne mozes nekome suditi na osnovu virtualnog svijeta,to nije fer i to su 2 razlicita svijeta... Razmisli malo...

Ja sad ne kontam. Vrlo bitna je razlika da li je dobio ban na acc ili na njegovom kompu. Dakle, da li taj PB ili taj koji bana, gleda hardware s kojeg se igra ili samo acc sa bilo kojeg kompa????

15 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

aaaa ovaj K1ii3R.crp. Kako je mene i Nexusa neku noc ubijao ko male mace, i kad smo nagovijestili da je cheater, samo nam se rugao preko chata i bio pravo bahat...

district crew, domijev prijatelj  {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/K1ll3R-CRO/

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 11:47 (berto).
14 godina
Soldier977 kaže...

aaaa ovaj K1ii3R.crp. Kako je mene i Nexusa neku noc ubijao ko male mace, i kad smo nagovijestili da je cheater, samo nam se rugao preko chata i bio pravo bahat...

Da i mene je isto jučer K1ller na platoon rijeka serveru klao ko živinu,ali tako lako i uvijek s headshotom.Taman sam mislio da je cheater,a ono stvarno

robimarko@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 11:47 (robimarko).
16 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...

Sve sto ti nije jasno pitaj.. A evo ti sad odgovor u vezi njegoe kradje racuna i telefonski razgovoro sa tim njegovim "majmunom"... Na vecini hax stranica imas cheat status i topic gdje ljudi svaki dan pisu u njega datum i status (Detected ili Undetected).. Tako je on lijepo prije nego je se spojio na server i dobio delayed ban,mogao vidjeti komentar od drugih korisnika koji su prije njega banani da je cheat detected i da ce svi dobiti delayed ban cim se spoje na server i mogao je smisliti pricu,promijeniti e-mail,nagovoriti nekog frenda da mu odradi telefonski razgovor itd... A mogao je izabrati opciju da sa vise nikad ne spoji na server koji ima PB i ne bi dobio ban..Znaci Even Balance te provjeri ,ako otkriju code (mark-aju te ili flag-aju) i cim se spojis na prvi PB server dobijes ban... Pitaj ako te jos sta zanima...

Ovako nekako?

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/zdenko1991/

A i kao sto je semper rekao, morao bi tocno znati dan da sve ono namjesti?

I koliko se sjecam, HR_RAY ili tako nekako je isto ovako prosao, kao i jedan clan X3M (tako nekao).
Samo sto taj lik koji je igrao na njegovom acc nije bio banan, iako je ocigledno varao.

@xyan

Sta ti ima biti drago zbog mene?

Pa nisam ja banan...

[M|C] ex_Co7
13 godina
neaktivan
Ajde ekipa molim vas nemojte se vise prepirati i nasladjivati. Od ovoga se svega otvorila bespotrebna rasprava.
BF3 [PRi]DarthBajo - The Saiga Kid :D
16 godina
neaktivan
berto kaže...

district crew, domijev prijatelj {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/K1ll3R-CRO/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241239058477/

Taj platoon je pun debila, a ima i dosta chitera!

Ukljucujuci Drama_Zagreb.

[M|C] ex_Co7
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

e ljudi sam da znate u INDIJI vise inje 1699 INR nego je sad 2699 INR cijena premiuma

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

JA imam iduci problem igram sve na low i nove mape mi stekaju imam 35 fps-a. kada ukljucim onaj grafikon one linije cpu i gpu mi zajedno skacu prema gore. dali netko zna u cemu bi mogao biti problem jer nemogu ovako igrati.

Battlelog: ljudina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

HR_RAY je prodao račun i nije igrao već par tjedana, on niej posuđivao čiterskim frendovima{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Ovako nekako?

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/zdenko1991/

A i kao sto je semper rekao, morao bi tocno znati dan da sve ono namjesti?

I koliko se sjecam, HR_RAY ili tako nekako je isto ovako prosao, kao i jedan clan X3M (tako nekao).
Samo sto taj lik koji je igrao na njegovom acc nije bio banan, iako je ocigledno varao.

@xyan

Sta ti ima biti drago zbog mene?

Pa nisam ja banan...

to je to napadni ljude iz naseg klana koji nemaju pb ban a opravdavaj one iz svojeg koji imaju PB ban....{#}

PS. ako te bas zanima zdenko ne igra jer je otisao radit na more....

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 12:06 (berto).
16 godina
neaktivan
berto kaže...

to je to napadni ljude iz naseg klana koji nemaju pb ban a opravdavaj one iz svojeg koji imaji PB ban....{#}

PS. ako te bas zanima zdenko ne igra jer je otisao radit na more....

Oprosti!

Ljut sam ko pas, ali ovo stvarno je bilo nepotreno.

To je bilo podbadanje upuceno xyanu.

Ali iskreno, mislim da je taj lik citer, stvarno je sumnjiv!

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 11:59 (Co7).
16 godina
bmwhartge kaže...

JA imam iduci problem igram sve na low i nove mape mi stekaju imam 35 fps-a. kada ukljucim onaj grafikon one linije cpu i gpu mi zajedno skacu prema gore. dali netko zna u cemu bi mogao biti problem jer nemogu ovako igrati.

i meni isto tako skače na nekim mjestima na ovim novim mapama. Jedino mi savršeno radi je scrapmetal, ujedno mi je ta mapa i najdraža

13 godina
protjeran
Battlefield 3
@Dama U ovome slucaju je to nebitno...Od punkbustera dobijes instant ban jedino ako koristis autohotkey za macroe,public cheatove i ostale programcice.. Ako posjedues private cheat nikada ne dobijes instant ban nego delayed.. Znaci moze biti da je detekcija izvrsena prije 4 mjeseca a objavili su je tek 12.06.. Razlog sam vec objasnio,zato sto hoce veci broj citera da uhvate i nanesu sto vecu stetu hax stranicama.. Mislim da ide i po IP-u i Hardware ID-u (u vecini slucajeva HDD disk)...Pa nakon toga ti samo povezu acc sa IP -om i Hardware ID-om i cim se spojis sa accountom na PB sever,doda te u bazu bananih... ;) Najgora stvar je ta sto bi poslije bana ako hoces koristiti drugi acc BF3,trebo reinstalirati windowse i ponovo skinuti igru.. Jer od nekih cheateva se code uvuce u registry,pa postoji mogucnost ako uzmes drugi acc,a ne napravis ovo sto sam napisao da te PB opet detektira i ponovo dobijes ban iako si obrisao cheat i nisi ga koristio (ova tvrdnja jos nije 100% tocna,ali mislim da je logicno)....
Moj PC  
1 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

to sam ja jučer XXX-ovce pitao kada sam probao nove mape.

naime,

isti imam problem!!!

drop fps-a je primjetan i igra nije fluidna kao i na ostalim mapama,

gle isključim injektor i imam po 100-injak fps-a bez greške na ostalim mapam,injector mi popapa nekih 20 fps-a što je opet ful igrivo,tamo mi zna past do 46 fps-a!!

to sam pitao jučer ove naše igrače i nikome se to ne dešava,ajde ako saznaš šta javi

jer ja ću pitat to u dajcu šta je

plus toga hit detection mi je jučer bio u banani žešćoj,ništa mi nije upaljeno bilo od interneta,torrenta ili takvih stvari.

Battlelog CRO_ZeNGe
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice