Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.083.836
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield 3

Athlone ne razumijem šta želiš postići.

ja imam npr. AMD Phenom II 3 cores 2.1ghz , Ati Radeon HD5730 1gb ddr3  , 15.6'' , 4GB Ram . I igra radi odlično, 25-30 frejmova. igrivo :)

Dakle ne razumijem što pokušavaš postići anketama...nije da ti braim nego samo pitam ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Battlefield 3
fila2208 kaže...

ja imam npr. AMD Phenom II 3 cores 2.1ghz , Ati Radeon HD5730 1gb ddr3  , 15.6'' , 4GB Ram . I igra radi odlično, 25-30 frejmova. igrivo :)

Dakle ne razumijem što pokušavaš postići anketama...nije da ti braim nego samo pitam ...

ma ja sam testirao i sama igra mi pojede do 3.5GB ram-a (na 8GB sveukupno) Pa sam mislia da bi sa samo 4 tj igri oko 2 na raspolaganju može doć do problema jer igra ne uspije dovoljno brzo doć do određenog podatka sa pagefilea ( hdd-a ) ili da se i pagefile prepuni,a onda bi to ljudi mogli definirat kao BUG.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
fila2208 kaže...

ma ja sam testirao i sama igra mi pojede do 3.5GB ram-a (na 8GB sveukupno) Pa sam mislia da bi sa samo 4 tj igri oko 2 na raspolaganju može doć do problema jer igra ne uspije dovoljno brzo doć do određenog podatka sa pagefilea ( hdd-a ) ili da se i pagefile prepuni,a onda bi to ljudi mogli definirat kao BUG.

no shit sherlock

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

8gb rama...

Nakon neke runde crni ekran i ništa drugo mi ne preostaje nego da ugasim igru...

Prije update je sve radilo ok, ali sada baš i ne, makar ne smeta to mene toliko kada se krene s ekipom igrati niti hakeri nas ne sprečavaju.

...

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

što više rama više jede, meni jede 1.6-7 a radi ono, ok.

maxone prestani trollati kužiš nemoj više

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.6.2012 22:34 (fila2208).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Maloljetan sam pa me zanima da li bi netko bio tako dobar pa mozda da mu ja i moj frend uplatimo novce na racun pa da nam uzme taj premium preko Indijskog proxy-a, frend ima amex jedino koji tamo nazalost ne primaju a njegovi ni moji nemaju ni visu ni mastercard...

Molio bih ako bi netko mogao nam to nabaviti da se javi na PM , hvala :) 

0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Kada smo kod tehničke izvedbe igre primjetio sam drastičnu razliku u fps-ovima  kada mi se jučer isključila 4 jezgra (nisam ni provjeravao prilikom paljenja) i kada sam je nakon restarta kompa ukljucio.

Igra je uglavnom dobro dorađena jos samo kada bi popravili onih par ingame bugova i bilo bi super.

Osobno CQ neću kupiti - jednostavno me ne zanima, čekam rujan i AK {#}.

Nego,  sto se događa sa igračima, već par mjeseci nitko ziv ne spota, a dobiti soflam je kao dobiti na lutriji. 

Danas sam poginuo valjda 30-ak puta od tenkova jer moji krelci ne spotaju, ironično je to da stoje ni 10 m od njega pa se valjda boje stisnuti q.

BF3 Battlelog: pijana_carapa
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
fila2208 kaže...

što više rama više jede, meni jede 1.6-7 a radi ono, ok.

maxone prestani trollati kužiš nemoj više

uopće ne shvačam šta je tia rec.Whatever..

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Ima tko ovdje da igra MP sa HD7850 na 1080p?

Zanima me kako se ponasa MP, SP vjerojatno vrti ok na high uz AA
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
odjavljen
drahic kaže...
M4X kaže...

popušio sam već tisuće kileva samo zato jer me comorose stalno zahebava

nije tisuće,krivo,blizu tisuću je

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

CQ će biti zanimljiv nama "cod" igračima...

Meni nije zanimljivo igrati to 32-32 i tak puno igrača,

4v4 je brutala. Skill only {#}

...

0 0 hvala 0
16 godina
Ma da, najbolje da stave shipment-like mapu na server od 64 igraca uz destrukciju kontenjera.

:D
15 godina
neaktivan

Hakeri bi uživali... {#}

...
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel to samo meni framerate skočio?

I to za nekih 20 fps. o.O

EDIT: Nemogu igrat vise od 3 minute a da me pb ne kicka. Violation ... dalje ne vidim.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.6.2012 22:59 (Cheezl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Jughead kaže...

CQ će biti zanimljiv nama "cod" igračima...

Meni nije zanimljivo igrati to 32-32 i tak puno igrača,

4v4 je brutala. Skill only {#}

Nije to da ja ne volim male i brze mape ali meni je bf sinonim za velike mape sa vozilima i puno psovanja {#}.

Ne znam koliko vas je igralo originalni bf ali meni jedna od najje.b.enijih stvari je bila voznja brodova i podmornica, zaista je bio gušt upravljati nosačima, razaračima  i bombardirati obale wake islanda, midwaya,... {#}

bez da vas horde bombardera i ostalih gamadi ne potopi.

Šteta što u trici nema morske borbe, bilo bi bas zanimljivo na wakeu premjesttiti nosač na drugu stranu da se malo zbuni ekipa.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma ja sam jako duuuugo igrao cod i prešao na bf3 i jednostavno nije mi zanimljivo voziti tenk i ubijati ostale, to mi je kao gubljenje vremena.

A Squad Rush je skill only brutala... Volim zaigrati i s tenkom, ali samo kada mi je jako dosadno i kada želim malo zabave s ekipom...

...

0 0 hvala 0
16 godina
Ma helic uz engi ekipu ftw!
14 godina
Mitch kaže...
Ma helic uz engi ekipu ftw!

Sam, as val + c4 i par neprijateljskih tenkova {#}.

I obavezni suicid sa mulcima u ciljanom tenku.

They call me tank hunter {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.6.2012 23:16 (Granzon).
16 godina
Jughead kaže...

8gb rama...

Nakon neke runde crni ekran i ništa drugo mi ne preostaje nego da ugasim igru...

Prije update je sve radilo ok, ali sada baš i ne, makar ne smeta to mene toliko kada se krene s ekipom igrati niti hakeri nas ne sprečavaju.

Meni je prije radilo te probleme...sad nakon patcha još nijednom i mislim da ni neće al poznavajući ove Švede, moglo bi ;)

Ja imam isto 8gb...

IGRA ili IGRICA, isti je k***c...odrastite i prestanite se živcirat oko gluposti. Nitko vam nije opsovao majku.
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Koji je najbolji Nvidia driver za BF3?

HUGE RESPECT: woodgamesfx, captain_soap_McTawish, rustweaver, royalhero, tracerCPP,Indestructible
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

pozdrav odustao sam od bettlefaild 3 pa bi htio razmjeniti igre dao bi svoj Orgin acund za neku tipa igre arma operation arowhead na orginu ima i medal of honor 2010 i bettlefaild 3 +beck to karkand

lisnjic
Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
lisnjic kaže...

pozdrav odustao sam od bettlefaild 3 pa bi htio razmjeniti igre dao bi svoj Orgin acund za neku tipa igre arma operation arowhead na orginu ima i medal of honor 2010 i bettlefaild 3 +beck to karkand

kakav bog

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ne znam ceco kako ti aug ne paše. Ja sam sinoć 19-3 snjim napravio i to samo iron i bez ikakavih dodataka. Dobar je jako, i zbilja ću si morat slagat oružja po mapama. Dosad su sve mape bile samo m16 :)

probaj igrat protiv uigranije ekipe sa druge strane... Jednostavno duele sa M16a3 i AEK i F2000 jako tesko izvuces bolji kraj...

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
16 godina
moderator
Battlefield 3

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 9
15 godina
ceco22 kaže...
fila2208 kaže...

Ne znam ceco kako ti aug ne paše. Ja sam sinoć 19-3 snjim napravio i to samo iron i bez ikakavih dodataka. Dobar je jako, i zbilja ću si morat slagat oružja po mapama. Dosad su sve mape bile samo m16 :)

probaj igrat protiv uigranije ekipe sa druge strane... Jednostavno duele sa M16a3 i AEK i F2000 jako tesko izvuces bolji kraj...

A nemožeš ni očekivati win sa sporijom puškom...ali neke mid to long može odnesti fino. I dalje će m16 bit puška za scrim, ali ove nove puške su zanimljive za igrat.

pirat kaže...

m39 sa 21 metak...thank you dice.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 2:05 (fila2208).
14 godina
Battlefield 3

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 2:48 (drahic).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

O..m..f..g....

Zadnji clip. LOL

Moj PC  
11 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

A nemožeš ni očekivati win sa sporijom puškom...ali neke mid to long može odnesti fino. I dalje će m16 bit puška za scrim, ali ove nove puške su zanimljive za igrat.

To i kazem.. puska nije nesto posebno.. i meni je drago sto je se sad ekipa maknula od standard puskica... ali i dalje ima vanila oruzja koja su u vecini puno bolja.. tocnije AUG nije isapo ono sto sam ocekivao od njega.. Dok je SCAR L moja nova bebica... to oruzje gadja to sto ciljas a nije OP.. uz manju prilgodbu igre odmah sam ga zavolio... 

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
ceco22 kaže...
fila2208 kaže...

To i kazem.. puska nije nesto posebno.. i meni je drago sto je se sad ekipa maknula od standard puskica... ali i dalje ima vanila oruzja koja su u vecini puno bolja.. tocnije AUG nije isapo ono sto sam ocekivao od njega.. Dok je SCAR L moja nova bebica... to oruzje gadja to sto ciljas a nije OP.. uz manju prilgodbu igre odmah sam ga zavolio... 

AUG mi je prva pljuca s kojom 1vs1 protiv M16 (u rukama boljeg igrača) možeš izvući pobjedu. Budemo vidjeli kak će se ponašati kad mi u potpunosti sjedne. Ono šta je zahebano kod nje je da Red dot aim ima nekako veliku točku (a Kobra mi jednostavno ne odgovara).pa moram koristiti iron koji isto nije sreća potpuna. Za sad mi je to jedina mana. Nije mi jasno kad već daju (kroz DLC-ove) dodatne mogućnosti prilagodbe kaj nedaju mogućnost kustomizacije nišana (promjena boje, veličine..itd)

You should never underestimate the predictability of stupidity
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Oce neko igrat?

EDIT:Koja je najbolja mapa za Recon,negdje di imas neka brda za ucampat se?

EDIT:Gledajte vi s kojom konfom ja igram BF3,sve low 800x600 30 fps,negdje pada na 20(u nekim trenutcima).

HUGE RESPECT: woodgamesfx, captain_soap_McTawish, rustweaver, royalhero, tracerCPP,Indestructible
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 8:57 (FireMan97).
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice