Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.155.725
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Kako mi ide na živce što izgleda kao da se igra smrznula kad te kickaju sa servera - sve na ekranu se poraspada i par sekundi se ništa ne događa. Jel i vama tako?

Freak Show Inc.

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ljudi,zasto origin ne prepoznaje da sam online?Igrao bih sad preko vikenda jer inace nemogu...a izgleda da ni preko vikenda necu moci

EDIT:Jel mi može netko dati link od zadnjeg origin update-a?(ZIP-file po mogucnosti)

LP Retard

vremena se mijenjaju,dal ce biti isto ko prije,znam da nece,nemam baš razloga al cece se smijem,stvari vidim jasnije,pricam glasnije i bolje...
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.6.2012 11:31 (retardinjo25).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Battlefield 3
Friday kaže...

Kako mi ide na živce što izgleda kao da se igra smrznula kad te kickaju sa servera - sve na ekranu se poraspada i par sekundi se ništa ne događa. Jel i vama tako?

Da, zna tako izgledati - ali kick može biti i jednostavno Time Out to server, iliti ga Connection to server lost.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Postoji hint da će sa Close Quarters DLC-om uz novi mod Conquest Domination doći još jedan mod "Gun Master"

http://mp1st.com/2012/06/02/battlefield-3-close-quarters-xbox-360-achievements-hints-at-new-game-mode/

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
thesekiman kaže...

Postoji hint da će sa Close Quarters DLC-om uz novi mod Conquest Domination doći još jedan mod "Gun Master"

http://mp1st.com/2012/06/02/battlefield-3-close-quarters-xbox-360-achievements-hints-at-new-game-mode/

Wannabe gungame or something like that?

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

"Players from Croatia not allowed!" wtf??

Nisam dugooo igrao BF3 i onda me ovo dočeka.. zar je moguće?

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
ferovca1 kaže...

Na nekom serveru?

Nemoj se uvrijediti :)

Napisana je skripta koja ispisuje "Players from XXXXX not allowed" koja sama dodaje imena drzava koje imaju veliki ping.

Ili ako je namjesteno sve osim domace drzave servera.

Tako da od bilo kud da se spojis pisat ce ime drzave.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
ferovca1 kaže...

Ništa čudno, bilo je takvih servera i u BC2, naišao sam na par i u BF3. Njihov problem, neznaju što propuštaju :P

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
ferovca1 kaže...

Na nekom serveru?

Nemoj se uvrijediti :)

Napisana je skripta koja ispisuje "Players from XXXXX not allowed" koja sama dodaje imena drzava koje imaju veliki ping.

Ili ako je namjesteno sve osim domace drzave servera.

Tako da od bilo kud da se spojis pisat ce ime drzave.

Ili kad admine razbiješ ko p.ičku onda baniraju sve hr playere.

14 godina
Battlefield 3

Frend mijenja BF3 za Skyrim. Pa ako je tko zainteresiran neka se javi na PM.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

lol

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
drahic kaže...

Frend mijenja BF3 za Skyrim. Pa ako je tko zainteresiran neka se javi na PM.

Neno? XD {#} 

Btw. imas PM :)

13 godina
odjavljen
Battlefield 3

Frend bi prije kupnje htio isprobati BF3 pa bi ja njemu posudio origin acc.Zanima me samo dali trea prijaviti multiusing i dali ce on moci instalirati igru ako je vec instalirana na mom racunalu?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zin8 kaže...

Frend bi prije kupnje htio isprobati BF3 pa bi ja njemu posudio origin acc.Zanima me samo dali trea prijaviti multiusing i dali ce on moci instalirati igru ako je vec instalirana na mom racunalu?

nemas nikakvi ogranicenja.. isto kao sto se ti na svaki komp mozes  logirat sa svojim profilom... skine si fino Orgin.. das mu svoj pass... skine igru.. i moze igrat...

16 godina
neaktivan
Dodinho kaže...
ferovca1 kaže...

Ništa čudno, bilo je takvih servera i u BC2, naišao sam na par i u BF3. Njihov problem, neznaju što propuštaju :P

fila2208 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ili kad admine razbiješ ko p.ičku onda baniraju sve hr playere.

Nitko nema ništa protiv igrača iz Hrvatske nego sam r.con alat za moderiranje servera nema opciju kikanja iznad nekog postavljenog pinga , već je moguće jedino "zabraniti " ulaz na server iz pojedinih država(postoji lista di se ime države odabire) kako bi se spiječili igrači iz udaljenih zemala da se spoje na server.Simple as that!

Niko nas ne mrzi ili nas se boji već predpostavljaju da bi igrači iz Hrvatistana mogli imati visok ping.

[M|C] jokaCRO ingame
15 godina
red_bull kaže...
Nitko nema ništa protiv igrača iz Hrvatske nego sam r.con alat za moderiranje servera nema opciju kikanja iznad nekog postavljenog pinga , već je moguće jedino "zabraniti " ulaz na server iz pojedinih država(postoji lista di se ime države odabire) kako bi se spiječili igrači iz udaljenih zemala da se spoje na server.Simple as that!

Niko nas ne mrzi ili nas se boji već predpostavljaju da bi igrači iz Hrvatistana mogli imati visok ping.

Evo ga joka moj brat. Igrali smo ja max, hell i tormento na nekom ludom sqddm serveru di je lik zabranjivao sve. Ono sačme, clay, m320, dart sve je zabranjivao i kikao. I igrali smo par rundi, bili prvi sa nekih 30 bodova razlike. Par partija igramo normalno, ekipa se počne žalit, cro faggots i tako to, odjrednom  players from croatia are not allowed. Reko hvala na kompliemntu, kid.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pošto sam potvrdio zašto mi se smrzne multiplajer Battlefieda3 a to je Realtek zvučna kartica na ploči i ništa nepomaže,

pa bih htio preporuku dobre zvučne kartice koju vi koristite u Battlefieldu 3.

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma bilo koja samo ne nju... ja sam si uzeo neku maya http://www.esi-audio.com/products/julia/ a uglavno si uzmi najjeftiniju koju nadjes... jer neces osjetiti neku veliku razliku u igranju...

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 3

Pozz ljudi 

ako bi mi mogli pogledati video ?! Hvala unaprijed ...što mislite  ?

ShadowWLordD
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.6.2012 19:06 (MasterOdisasteR).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

ma bilo koja samo ne nju... ja sam si uzeo neku maya http://www.esi-audio.com/products/julia/ a uglavno si uzmi najjeftiniju koju nadjes... jer neces osjetiti neku veliku razliku u igranju...

A šta si ti imao problema s Realtek zvučnom karticom?

15 godina
neaktivan
MasterOdisasteR kaže...

Pozz ljudi 

16:9 needed!

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
14 godina
Vapor kaže...
MasterOdisasteR kaže...

Pozz ljudi 

16:9 needed!

Imas 1080 rezoluciju ali imaju neki laggovi jel sam nekim losim alatom uređiva ali potrudit cu se ubuduce napravit sony vegasom

ShadowWLordD
17 godina
Battlefield 3

ponovo igram sa AEK-om vec par dana i puška je prehebena ,ali ponekad čovjeka moraš nafilovati sa mecima da bi pao, a ponekad ni kad ga nafiluješ ne padne neznam jel to još jedan bug vezan za neku pušku jer očito u BF3 svaka puška ima neki svoj bug i exploit.

vidjeti ćemo što će biti u ponedjeljak nakon patcha i nadam se da će biti u patchu i neki tehnićki popravak, a ne samo kozmetika.

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.6.2012 19:34 (crozoki).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

{#}

Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dado123 kaže...

Pošto sam potvrdio zašto mi se smrzne multiplajer Battlefieda3 a to je Realtek zvučna kartica na ploči i ništa nepomaže,

Hvala

Kupi original windowse, tj key, imaš za 20ak dolara i neće ti se smrzavat zbog zvučne. U principu nije do zvučne nego do onog remowe wat alata koji radi konflikt sa punkbusteron, igron i realtek driverima, sve je sjebano... U principu ja kad san origigi key stavia sve radi, a prije toga nisan rundu bez da mi smrzne igru i onog zvuka bzzz, hard reset san mora radit uvik...

[M|C] 7emper_fi
17 godina
nooir kaže...
dado123 kaže...

Hvala

Kupi original windowse, tj key, imaš za 20ak dolara i neće ti se smrzavat zbog zvučne. U principu nije do zvučne nego do onog remowe wat alata koji radi konflikt sa punkbusteron, igron i realtek driverima, sve je sjebano... U principu ja kad san origigi key stavia sve radi, a prije toga nisan rundu bez da mi smrzne igru i onog zvuka bzzz, hard reset san mora radit uvik...

Ja imam originalne Windowse pa sam i dalje imao taj problem, kupio sam novu zvučnu i potpuno uklonio sve od Realteka sa računala i od tada igra radi dobro.

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja sam kupio preko e-baya usb zvučnu samo za slušalice  i radi ko podmazano, na zvučnoj od ploče stalno problemi

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ARazer kaže...

ja sam kupio preko e-baya usb zvučnu samo za slušalice  i radi ko podmazano, na zvučnoj od ploče stalno problemi

Čekaj, trolaš ili stvarno?

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 3

Ja prešo na win 64,i danas odigro 6-7 partija bez   rušenja.

I ne koristim integriranu zvučn.

ako ostane ovako super,ako ne onda nek se hebe.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

posto sam dobio ruski kljuc, moze tutorijal za ubacivanje eng jezika.

Hvala...

I see noob people

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice