Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.197.984
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
Virus X*043 kaže...

Problem sa statsima je uzrokovan korištenjem FAMASA. Virus svima savjetuje da ga ne koriste.

http://www.battlefieldo.com/threads/famas-responsible-for-the-stats-bug.5896/

Zašto je Virus napisao ovu poruku, kad Virusu nisu važni bodovčići i statsi, i žali one kojima je i to važno pored ostalog.

K4lim3ro
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Lol...

Stvarno slucajnost :).

Mozda budem uploadao prvi moj BF3 film, snimku jedne rudne s frapsom.

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ovajonaj kaže...

sad ce biti trollova sa famasom koji ce upadati na 5 minuta u partiju samo da joj poniste bodovanje... {#}

Bodovi se ne poništavaju koliko san ja primjetia, već samo battle report.

Recimo ja vidim pod "Latest Awards" da sam dobia "Savior medal" a u battlefeedu je nevidin.

Fr4nk_Horrig4n
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 15:04 (Hedrick).
16 godina
neaktivan
Kendo kaže...
Virus X*043 kaže...

Problem sa statsima je uzrokovan korištenjem FAMASA. Virus svima savjetuje da ga ne koriste.

Zašto je Virus napisao ovu poruku, kad Virusu  nisu važni  bodovčići i statsi, i žali one kojima je i to važno pored ostalog.

Virus želi pomoći

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

brijem danas instalirat nove windowse.jel postoji način da "spasim" bf3 na način da ga netrebam opet instalirat?? s time da imam 1 hard {#}

kopiras bf3 folder iz origin gamesa na drugu particiju

odes u my documents i kopiras sve one profile sto ti se tamo nalaze.

instaliras svijeze win

instaliras origin

kopiras bf3 folder nazad u origin games

pokrenes origin i origin ce bf3 automatski naci bez ikakvog skidanja

pokrenes igru da ti napravi profile u my documents tada je ugasis i zamijenis profile sa onima sto si ih sacuvao i tako ne moras sve ponovo podesavati.

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
17 godina
Virus X*043 kaže...

OMG ova igra je takvo mucko smece da je to strasno.

kakvih sve bugova ima u njoj, DART pa no recoil L85A2, pa sad famas.

pitam se jel postoji koji setup na nekoj pusci koji kada bi ga stavio stvorio bi crnu rupu u sredini mape koja bi progutala cijelu mapu zajedno sa igracima i srusila server.

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 15:25 (crozoki).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Gotta find me one of those!

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Virus X*043 kaže...
ceco22 kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/33181145/1/299434675/ kako jednu dobru jutarnju znaju unistiti hakeri to je cudo .... Izgleda da se radi na novima jer punkbuster ih u zadnje vrijeme lovi da valja :)

Virusu nije jasno, tko je haxor? Ceco ima bolji score od tih "haxora"?

Ceco isao u record sa helicem i onda dosli haxori i Ceco izasao :D

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
16 godina
moderator
Battlefield 3
سمندری ڈاکو
Moj PC  
13 0 hvala 6
16 godina
Smanjili su inaccuracy (recoil valjda) kad imas suppressor, i povecali su recoil na vec uzasno losem famasu, usas-12 ima mag za 7, i meni najbitnije, popravili su da se cuje zvuk kretanja ako je protivnik tocno iza.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
Battlefield 3

ono sa snajperom nisu popravili.... kad moras stajati sekundu da bi ti prihvatilo smirivanje nisana...glupost... neke stvari jednostavno nisu trebali dirati nikako....

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

šta li će sad strgat? :-)

KILL! Have no fear!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
pirat kaže...

Opet ce tenkovi biti jaci:

-Reduced the direct damage from unguided Javelins to require better side hits for a 1 hit disable.
-Removed the direct damage from aircraft launched guided missiles.Players will need to have laser designated targets for full effectiveness.
-Adjusted the helicopter rockets to their original prepatch damage value against armored vehicles. This is a reduction.
-Adjusted the M224 mortar damage against vehicles. Some tweaks and adjustments in a previous update accidentally increased its effectiveness greater than intended.

I nazalost, nema vise proximity senzora kad mi gunner izadje iz tenka
-Fixed a bug where some vehicle unlocks were still enabled after the player left the vehicle.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

Novi hack. 

Frajer spamma mortare, ima score 20:0.. ja postavim svoj i cekam da ga vidim na mapi. Mortari i dalje lete oko mene al frajera nigdje. Ja opalim bezveze i nakon toga poginem od njegovog mortara bez da se vidio na mapi, bez "killcama"..nista. Nakon killa samo blank screen i oruzije sa kojim me ubio. A ni battle reporti mi se nisu pojavili od te dvije mape.. 

Nije Hack. To je bug igre, uzmi m249 sa suppressorom i mislim sq cover i ne vidi te nitko. nisam 100% siguran dal je ta kombinacija al bug igre je

14 godina
ARazer kaže...
Sale_ds kaže...

Novi hack. 

Frajer spamma mortare, ima score 20:0.. ja postavim svoj i cekam da ga vidim na mapi. Mortari i dalje lete oko mene al frajera nigdje. Ja opalim bezveze i nakon toga poginem od njegovog mortara bez da se vidio na mapi, bez "killcama"..nista. Nakon killa samo blank screen i oruzije sa kojim me ubio. A ni battle reporti mi se nisu pojavili od te dvije mape.. 

Nije Hack. To je bug igre, uzmi m249 sa suppressorom i mislim sq cover i ne vidi te nitko. nisam 100% siguran dal je ta kombinacija al bug igre je

Zapravo,sto se tice mortara,kada ispalis,odmah se maknes sa tog mjesta i postavis na novo mjesto,i opet ista stvar. Na taj nacin ga nemozes vidjet.

14 godina
Battlefield 3

The real definition of ˝Tea bagging˝

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Mitch kaže...
Smanjili su inaccuracy (recoil valjda) kad imas suppressor, i povecali su recoil na vec uzasno losem famasu, usas-12 ima mag za 7, i meni najbitnije, popravili su da se cuje zvuk kretanja ako je protivnik tocno iza.

Famasu su smanjili recoil sa foregripom...

FAMAS foregrip recoil reduction bonus increased.  -> doslovno prevedeno znači povečali su učinkovitost foregripa pri smanjivanju recoila....

CyberDemonVZ kaže...

Opet ce tenkovi biti jaci:

e to volim čuti...da me ne može više heli ili avion sje.bati u jednom preletu.... {#}

My BF3 Battlelog: MasterChurner
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Lol, neke nisam ni znao a cine su najzanimljivijima od svih bugova, kao npr:

Fixed so you get prompted if you really want to switch team when pressing the Switch team button.

Fixed exploit where you could teleport to the AA gun on carriers by firing an EOD bot at its door.

i koliko vidim, famas je poboljsan a ne pogorsan:

Reduced some of the vertical recoil and zoomed accuracy penalties added to the FAMAS in the previous update.

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

master si siguran? {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

još nisu riješili,katastrofa,nema šanse da više išta dodatno kupim,imam i ovih mapa previše

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
pirat kaže...

Ajde neke su stvari popravili, samo mi je žao zašto mi ne poprave demage na AKS-74U. 

Ovo za javelin mi je žao, volio sam da iz prve disable.

Kalko1212 ingame
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ako si paintan sa soflamom javelin iz prve ubija a ne samo disable

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Smanjili su inaccuracy (recoil valjda) kad imas suppressor, i povecali su recoil na vec uzasno losem famasu,

inaccuracy je nepreciznosti (znači popravili su nepreciznost) dok si supresan.

i popravili su famas.

spik ingliš?

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
neaktivan
ARazer kaže...

Ako si paintan sa soflamom javelin iz prve ubija a ne samo disable

To znam, ali ovako mi javelin ko RPG kada je nerfan. Onda ću rađe uzeti RPG, jer dok se netko sjeti SOFLAM postavit već me tenk stigne naći i ubiti.

Kalko1212 ingame
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

mene zanima sta ce biti sa scout helijem... jer su ga vec sada dobro sj.... jer ne mozes niti ne smijes nisko letiti, a jedino sto mu je ostalo da ulovi koji jeep ili tenk ako ga je netko naceo... ali budemo vidjeli...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

mene zanima sta ce biti sa scout helijem... jer su ga vec sada dobro sj.... jer ne mozes niti ne smijes nisko letiti, a jedino sto mu je ostalo da ulovi koji jeep ili tenk ako ga je netko naceo... ali budemo vidjeli...

Ja bi volio da scout heli može oderati 4-6 ljudi jednim preletom, zato jer to je minigun, a heli posjeduje čak 2 miniguna (kod Z11W strojnice). Tako da volio bih da tako naprave.

Kalko1212 ingame
14 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...

Ja bi volio da scout heli može oderati 4-6 ljudi jednim preletom, zato jer to je minigun, a heli posjeduje čak 2 miniguna (kod Z11W strojnice). Tako da volio bih da tako naprave.

moze on to i sada uradit, ali problem je sto si u njemu previse ranjiv, ako te neki snajp ne skine skida te rpg.....

13 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
kalko1212 kaže...

moze on to i sada uradit, ali problem je sto si u njemu previse ranjiv, ako te neki snajp ne skine skida te rpg.....

Mene su ćešće ubijali sa pškom jer se moram nisko spustit da bi mogao ubiti čovjeka. Tako da volio bi da zbog toga poprave minigun.

Kalko1212 ingame
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovako trebao bi mi english language pack za dotični bf3.

Ako netko znade, a znam da znade gdje da skinem fajlove sa pomogučnosti torenta, jer ovako traje danima -.-

Netko tko je to radio i znade neka mi slobodno pomogne i dade linka.

I nadam se da ovi language fajlovi nisu piratstvo zato jer je torrent, zar ne?

EDIT: našo sve!

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 20:44 (Bernard Huky Hux).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Al sam sretan ode suppresion efekt, jedva cekam, sada cu opet igru igrati sa odusevljenjem a ne sa gađenjem.

Battlelog: ljudina
Moj PC  
7 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice