Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.083.836
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Battlefield 3

2 Pirat- Cuo sam jucer za kickanje,nisam bio u toku.

Vrlo vjerovatno je bio Nick na proconu. Ako nije bilo u pravilima c4,onda nije smio kikat,za sto cu razgovarat s njim.

Ako je pisalo u pravilima da ga nema,na nasem serveru je prvo slay pa onda kick za nesto nedopusteno.

Cheers

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Ajmo odmah stat na loptu da se i ovo ne pretvori u sapunicu.

Nick je bezveze odreagirao i to je to.

Razumijem pravila, ali znamo se pa se to moglo i drugačije riješiti.

Rješenje vidim u revanšu večeras... naprčimo vas i svi sretni :P

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Jack Sparrow kaže...

Bilo dobro alio više nejdem tamo, pa da me opet "slučajno" kickaju kad ću biti prvi. Jučer me baš dobro krenulo zaradio nemesisa na Xyanu i onda {#}{#}

btw...skida se RO2 pa ćemo to šiljiti sad

a to je nick njub kriv, kad nemoze drugacije onda iz procona, nema to veze sa c4, da si ga defibrilatorom ubijao vjerojatno bi te banao{#}

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
14 godina
Skilledžija kaže...

Moze,ja cu stat na vasu stranu da izprovociram nicka,tako da ako i nekog kika,,od mene dobije ban,na serveru i tsu {#}

Nick njubino prokleta {#}

13 godina
Battlefield 3

Pirat, Kuky i ostatak ekipe koja je bila neko kratko vrijeme zahvaljujući Nicku, ma svi smo mi na TS-u pop**dili na njega kada smo shvatili što je napravio....

mislim ono ponašao se ko derište, a partija je bila zabavna i vrhunska do tada....barem po mom osobnom mišljenju.....

nadam se da taj jedan ispad vas neće spriječiti da dođete opet na naš server i "živcirate" Nicka i ostatak ekipe...ja se osobno opet radujem takvim dvobojima.... {#} {#} 

My BF3 Battlelog: MasterChurner
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
plavi83 kaže...

Pirat, Kuky i ostatak ekipe koja je bila neko kratko vrijeme zahvaljujući Nicku, ma svi smo mi na TS-u pop**dili na njega kada smo shvatili što je napravio....

mislim ono ponašao se ko derište, a partija je bila zabavna i vrhunska do tada....barem po mom osobnom mišljenju.....

nadam se da taj jedan ispad vas neće spriječiti da dođete opet na naš server i "živcirate" Nicka i ostatak ekipe...ja se osobno opet radujem takvim dvobojima.... {#} {#} 

Ej, kad je Maggot rekao jučer da mu je partija bila odlična onda ti je sve jasno.

Zato ja i zagovaram "pomirbeni sex" večeras :P

[19xx] 4ntraks
16 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Samo si promijenite dog tagove... ti i Maggot, jer oni od jucer su vam bezvezni... {#}

I am grateful that I am not as judgmental as all those censorious, self-righteous people around me. If I want your opinion... I'll ask you to fill out the necessary forms.
14 godina
neaktivan
Virus X*043 kaže...

Ima koja ekipica da želi protiv MC-a odigrat for FUN neki SQR. Ono, od 4 do 8 igrača na svakoj strani?

Ima za classic ekipica, ali sam cuo da nema tima u Hrvatskoj koji bi se suprotstavio nama...steta. Mozda neki "kombinovani"? to bi bilo zanimljivo i pravi izazov...Hrvatska "repka" protiv nas {#}

17 godina
neaktivan
A ja sam čuo da ste imali čitera u svojim redovima pa su vas odjebali s laddera. :)
Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
15 godina
xyan kaže...

Ima za classic ekipica, ali sam cuo da nema tima u Hrvatskoj koji bi se suprotstavio nama...steta. Mozda neki "kombinovani"? to bi bilo zanimljivo i pravi izazov...Hrvatska "repka" protiv nas {#}

Dis te nabavaili onog shinoxa?

14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
A ja sam čuo da ste imali čitera u svojim redovima pa su vas odjebali s laddera. :)

hehe, lijepo je sto zajebaj** (kak bi Sisčani rekli), ali i na neki nacin podcjenjujes. Jer da taj isti "čiter" nije pocistio zastavice, ja bi ih u tenku pocistio {#} a nisam ni nr.1 u tenku sta se klana tice {#} a da ne kazem da imamo vrhunskog Jastreba u zraku, i Galebe u heliju (s time da 1 covjek ne moze igrati s nama, zbog pravila 2 hrvatska stranca)

edit: @ Djukela: na otpadu XD salim se. Dosao je u paketu sa Heli pilotom, sve nasi ljudi iz Österreich

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 14:04 (xyan).
15 godina
bmwhartge kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ako nije bed možeš reć na kojim postavkama igraš??i koliki ti je fps u igri??

jer vidim da kolko tolko imamo sličnu konfiguraciju

Igram na 1680 x 1050, sve na low, FOV-100, 1800dpi mis i 1000hz a u igri 0.070000. a fps sam si locako na 70.

vi meni stvarno niste jasni,imaš 6950-ku u pc-u i ti stavljaš efekte na low da bi locka 70 fps-a,pa jeb_te fps digni postavke i uživaj u grafici lol,nece ti padat ispod 40 sa svim na ultra.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

jel prodaje itko bf3 product code

0 0 hvala 0
14 godina
Pro team. Pa igrajte esl i tamo se dokazite ;)
You should never underestimate the predictability of stupidity - Extremne njubare team
14 godina
neaktivan
Zero2 kaže...

Pa znas i da hocemo...Ne omavalozavam vas dado, hvala vam sto ste igrali s nama, skupite se i mozemo to ponoviti uvijek.

15 godina
neaktivan
xyan kaže...
Danny_HR kaže...

hehe, lijepo je sto zajebaj** (kak bi Sisčani rekli), ali i na neki nacin podcjenjujes. Jer da taj isti "čiter" nije pocistio zastavice, ja bi ih u tenku pocistio {#} a nisam ni nr.1 u tenku sta se klana tice {#} a da ne kazem da imamo vrhunskog Jastreba u zraku, i Galebe u heliju (s time da 1 covjek ne moze igrati s nama, zbog pravila 2 hrvatska stranca)

edit: @ Djukela: na otpadu XD salim se. Dosao je u paketu sa Heli pilotom, sve nasi ljudi iz Österreich

I ti pricas o podcjenivanju?

jebes skill kad ga mozes kupit http://www.pbbans.com/mbi-viewban-2dfca045-vb263088.html
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

gledam ovo i ne vjerujem

znaci nije ni tjedan dana proslo i XXX klan je opet glavni na bug forumu...

(osobni stav, MC nema veze s ovim, oni su previse naivni i  popustljivi)

I'll see myself out

Battlelog: LateralusX

6 0 hvala 1
14 godina
xyan kaže...
Zero2 kaže...

Pa znas i da hocemo...Ne omavalozavam vas dado, hvala vam sto ste igrali s nama, skupite se i mozemo to ponoviti uvijek.

Ma ne velim da nas omalovažavate samo vam predlažem da probate na ESL-u. Imate dobre pilote koji su jako bitni kod 8vs8 pa će sigurno biti super mečeva.

A za G nemam pojima šta će biti jer se svi prebacili na Diablo (uključujuči i mene uskoro) ;)

You should never underestimate the predictability of stupidity - Extremne njubare team
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 14:29 (Zero2).
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
plavi83 kaže...

Ej, kad je Maggot rekao jučer da mu je partija bila odlična onda ti je sve jasno.

Zato ja i zagovaram "pomirbeni sex" večeras :P

Partija jucer prije kickanja kuky-ja je bila jedna od boljih, tj. izazvonijih partija koje sam igrao u zadnje vrijeme i bilo bi steta to ne ponoviti!

Svi public matchevi su za k..., u usporedbi kada se nadjes protiv prave ekipe sa pravom ekipom :)

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sredio sam napokon lag sa ovim.

Samo sam ja ovo davno nasao ali imam ovu liniju u config fajlu pa reko nije to to. Jest' da sada udjem u igru iz svakog mozda treceg puta jer se rusi radi FXAA ali nije to bitno.

Heavy barrel umjesto suppressora.. brrrrr.. ne znam sta da kazem. Metak gotovo da ne pada, kick nije toliko veci nego sa suppressorom jer suppressor vise nije recoil killer kao prije pa razlika nije toliko velika. Metak je kao jaci ali ..prednosti i ne vidim osim sto nekako osjetim da sam spotan na mapi. Cak sto vise, to sto metak sporije pada mi i ne odgovara jer mi je sa suppresoorom lakse gadjati snajperistu jer ga metak doslovno odozgo poghadja dok sa barrel gotovo pravolinijski i teze ga je pogoditi a i ima logike. Jedan na jedan situacije nisu nista bolje, ako ne ..gore su. Znam da barrel dodaje veci recoil pa je mozda vece rasipanje sa kuka.. ali sve u svemu, mislim da cu se vratiti na suppressor. Sad' ..kakva je opet situacija sa ostalim puskama ..ne znam. Probat cu. Ovo je sa L85A2.

http://stondenstik.com/index.php
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 14:39 (DOPE).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
xyan kaže...
Danny_HR kaže...

Virus misli da nemaš što tražit ni ti ni iskič klan na bilo kojem RH turniru (makar bio FOR FUN)! Virus ne zaboravlja vaše omaložavanje i hvalisanje. Dan nakon što je Virus objavio vjest o vašem haksoru vi se vračate i pravite da ništa nije bilo. Virus misli da ste vi svi kao neno, ne haksori, samo ljudi kojima je moral vrsta voća!!!

[M|C] VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Daj pitaj Virusa zakaj o sebi priča u trećem licu.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr

12 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Jedina 2 čovjeka na svijetu koja govore za sebe u trečem licu su: Bandić i Virus

Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lateralus kaže...

gledam ovo i ne vjerujem

znaci nije ni tjedan dana proslo i XXX klan je opet glavni na bug forumu...

(osobni stav, MC nema veze s ovim, oni su previse naivni i  popustljivi)

I'll see myself out

Virus djeli mišljenje kolege Lateralusa! Iskiči su opet "najjakiji" kako na forumu tako i na riječima! Da iskiči imaju imalo obraza, pisali bi po forumu tek nakon što ih se nešto pita!!!

Poziv na fun war je bio upučen normalnim (čitaj: onima koji ne haksaju), a ne iksičima. Iksiči opet očito provociraju!

Virusu nedostaju stara vremena kada se je znalo što se radi s haksorom!

[M|C] VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban
16 godina
Virus X*043 kaže...

A kome ne!?

Meni osobno bi leglo da se nađemo  u nekom objektu, DVD dom , škola il sl, koja ima optike 10tak mbit

Nagradno pitanje:

Koliko bi bilo "ubermenscha" tamo?

13 godina
Vash kaže...

M16 je najbolje allround oružje i to je jednostavno tako. Također mag dumping tehnika je bolesno učinkovita tako da praktički nema smisla koristiti išta drugo u igri.

"Mag dumping"?

Moze objasnjenje ovog pojma? :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
protjeran
Ja mislim da je to kad reloadas a imas jos metatka u mag-u
Bf3 nick:makako2
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Daj pitaj Virusa zakaj o sebi priča u trećem licu.

Virus je samo projekcija gaming osobnosti osobe u realnom životu, stoga sam, kao osobnost nije u mogučnosti prenjeti svoje mišljenje zajednici ovoga foruma.

14 godina
neaktivan
Virus X*043 kaže..

Virus djeli mišljenje kolege Lateralusa! Iskiči su opet "najjakiji" kako na forumu tako i na riječima! Da iskiči imaju imalo obraza, pisali bi po forumu tek nakon što ih se nešto pita!!!

Poziv na fun war je bio upučen normalnim (čitaj: onima koji ne haksaju), a ne iksičima. Iksiči opet očito provociraju!

Takav je tvoj nacin ponasanja? pa ni ne cudi me...dapace, samo potvrdjuje... ti tako sa tudjom imovinom postupas? ne cudi me... samo vjerujem da JA vidim da postupas bilo kime ili bilo cime u mojoj prisutnosti tako, ti bi bio ovaj komp za $2000... a sve to fini decki iz kvarta, zar ne? (cast Furyju, Semper-u, MadTomu, SBmarku i kraghotu)

Moje provociranje je upuceno tome da prihvatite izazov i igrate 8vs8 classic. Ne zelite, dobro...

14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Vash kaže...

M16 je najbolje allround oružje i to je jednostavno tako. Također mag dumping tehnika je bolesno učinkovita tako da praktički nema smisla koristiti išta drugo u igri.

"Mag dumping"?

Moze objasnjenje ovog pojma? :)

kad reloadas, stisnes gumb i magazin samo padne iz utora, stavis drugi i peglas. nije tako dramatcino kao kad reloadas aek ili neku slicnu pusku

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice