ako hoces MSI Afterburner OSD u BF3 sa FXAA onda napravi ovo:
1. create a bf3 profile in MSI onscreen display server.
2.Go to your afterburner folder>bundle>osdserver>profiles and open the bf3 cfg you just created.
3.Change the hooking lines to match whats below,save and close.
Now your monitoring will work
[Hooking]
EnableHooking=1
EnableFloatingInjectionAddress=1
EnableDynamicOffsetDetection=1
HookLoadLibrary=1
HookDirectDraw=1
HookDirect3D8=1
HookDirect3D9=1
HookDXGI=1
HookOpenGL=1
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
bf3 settings editor program?? za to isto prvi put čujem.
čemu sve služi??
jer nemogu ući preko posla na određene stranice tipa facebook,youtube,ili sve kaj ima veze sa igrama.
U njemu rikatš sve što moš i nemoš u igri, malo finije podešavanje igre. Po meni musta have za svakog donekle ozbiljnijeg igrača.
poz svima
Posto sam danas uzeo BF 3-limited edition kako da skinem tu expansiu back to karkand???
Napravio sam update i sve al nema je uopste u my games
A kako PB gleda na FXAA? Ne bih htio naj*ebati zbog toga...
Ma moš ga stavit, samo doc readme.txt nemoj stavljati u igru.
poz svima
Posto sam danas uzeo BF 3-limited edition kako da skinem tu expansiu back to karkand???
kad ga skineš zipaš fajlove pod origin games-battlefield 3 folder gdje ti je bf3.exe ,kad si ih paste-ao (lol) samo izbriši readme file od injektora i nemaš beda nikakvog
evo fila ti je rješio prije sorry
Ne razumijem...
poz svima
pa ona se i ne nalazi pod my games,to vidiš tek kad uđeš u igri i vidiš pod filtere jel ti izbacilo b2k mape,ako je tamo je,a ako nije nije
Ne razumijem...
Kad kopiraš fajlove od injectora. Njih 4-5 među njima je readme.txt, njega nemoj stvaljati u folder od igre. voila.
poz svima
pa ona se i ne nalazi pod my games,to vidiš tek kad uđeš u igri i vidiš pod filtere jel ti izbacilo b2k mape,ako je tamo je,a ako nije nije
ma sad sam kontaktiro preko live supporta i reko je da mi je dodao u listu al ja jos ne vidim pa sad opet iz zovem -.-
Pa zar nebi trebalo biti negde opcija da se skine igra tj ta ekpanzija?
Lik bi ti trebao dati key za ekspanziju.
poz svima
ma sad sam kontaktiro preko live supporta i reko je da mi je dodao u listu al ja jos ne vidim pa sad opet iz zovem -.-
Pa zar nebi trebalo biti negde opcija da se skine igra tj ta ekpanzija?
Na Battlelogu se vidi imaš li ekspanziju.
Lik bi ti trebao dati key za ekspanziju.
hm.. meni u mp vidim al ja sam hteo kad pokrecem kampanju b2k da igram singplayer prvo jel to moguce.. ili postoji samo mp
to su samo mape za MP.... B2K.. nemas to u SP..
BTW ubo sam danas par naslova na steamu... medju kojima i Sniper elite v2.. igrica je odlicna... taj WW II mi je nesto fenomenalno... steta sto nije FPS ne TPS... ali i dalje je odlicno... Volio bih vidit MoH BF u starom ruhu... ali sam razocaran da nisam uspio naci ni jednu tabacinu radjenu za PC... tipa noviji mortal kombat, tekken i sl...
nvm.
to su samo mape za MP.... B2K.. nemas to u SP..
BTW ubo sam danas par naslova na steamu... medju kojima i Sniper elite v2.. igrica je odlicna... taj WW II mi je nesto fenomenalno... steta sto nije FPS ne TPS... ali i dalje je odlicno... Volio bih vidit MoH BF u starom ruhu... ali sam razocaran da nisam uspio naci ni jednu tabacinu radjenu za PC... tipa noviji mortal kombat, tekken i sl...
Neznaš tražiti....street figter x tekken.
ma slobodno stavi, ja sam imao to, igrao bez ikakvih problema, pusti te price PB bana i sl
ma slobodno stavi, ja sam imao to, igrao bez ikakvih problema, pusti te price PB bana i sl
to je neka vrsta hack-a,igraj kako je to zamislio dice bez ikakvih promjena
A koja to tocno vrsta hack-a? Reci mi molim te.
A koja to tocno vrsta hack-a? Reci mi molim te.
bolje se vidi,znam da je meni na ultra grafika super ali često smeta/blješti sunce,dim itd.,osvjetljenje i sjene u BF3 je stvarno odlično
pitanje,
kako uključiti u igri da mjeri fps??
render.draw fps 1 ne pije vodu,
imam fraps,i neće mi mjerit,ništa ne pokazuje,a sve su opcije uključene da mjeri i pokazuje
renderer.drawFps 1
ovak treba biti i sve ce biti u redu
pitanje,
kako uključiti u igri da mjeri fps??
render.draw fps 1 ne pije vodu,
imam fraps,i neće mi mjerit,ništa ne pokazuje,a sve su opcije uključene da mjeri i pokazuje
renderer.drawFps 1
ovak treba biti i sve ce biti u redu
Ako to staviš u igri nakon gašenja igre ili u sljedećoj rundi se već gubi. to treba negdje ubaciti u config ili preko onih programa je puno lakše.
i nije renderer nego render.drawfps 1. Vidi se da imaš 25ooo sati u igrama pa znaš te kodove.
bolje se vidi,znam da je meni na ultra grafika super ali često smeta/blješti sunce,dim itd.,osvjetljenje i sjene u BF3 je stvarno odlično
sta lupaš ba, samo su boje bolje, cuj bolje se vidi
sta lupaš ba, samo su boje bolje, cuj bolje se vidi
netko je stavljao slike,meni se bolje vidi,čim su boje bolje to odmah povlači i bolji kontrast
Neznaš tražiti....street figter x tekken.
ne to nije to... trazio sam Mortal ili tekken , a na ovog sam imao preorder jer sam se nadao da ce biti dobar.... Ali stvarno zelim WW II igru AAA naslova.... BF 1942 HD ili nes takvo :)
Prije 24 minute!!! ono što smo svi znali!!!
http://www.pbbans.com/mbi-viewban-2dfca045-vb263088.html
Prije 24 minute!!! ono što smo svi znali!!!
???
Ovo je Virusov najveseliji dan u životu!!!!
Viruse,ja ne pričam s tobom,pa lopovi su mu ukrali kuću i igrali na njegovom kompu
neno666 opet su ti ukrali mail?