Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.107.775
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Re: Battlefield 3
skank666 kaže...

meni je postala dosadna.... razmisljam prodat acc al nebi volio da netko igra s mojim nickom i soldierom. jel se moze soldier nekako izbrisat?

Kad promijenišorigin id mijenjaš i ime curice u igri.

سمندری ڈاکو
17 godina
Cyber_Freak kaže...
TomoR kaže...
Cyber_Freak kaže...
M4X kaže...
TomoR kaže...

@M4X, ako misliš na Biggi3Smallz, vjerojatno je cheater.

na njega,sigurno je čiter

a nije isključeno da su i neki drugi

U vase prosude se uzdati je isto kao kad bi ciganu na pijaci dao da mi cuva novcanik... ;)

Ti dart glitcheru prestani srat. Koristiš ga gdje god stigneš.

Osim toga lijepo pričaš o svim cheatevima, skraćenicama itd. Znači, upoznat si sa scenom u detalje.

Gle, ovaj koristi ovaj cheat, gle onaj koristi onaj cheat.

Ti znaš najbolje, je'l tako?

Ne tvrdim ni da je cheater ni da nije - ali da je sumnjiv, jest.

Ne razumijem Mad Tom zasto ides odmah u napad?Ti si vec covjek u godinama,opusti se,nema razloga za dizanje tenzija...Ako vec dosada nisi shvatio da se neisplati bespotrebno zivcirati radi neke igrice onda ne znam sta da ti kazem.. Sto se tice citeva,da,upoznat sam i mislim da bi svaki igrac koji ima server i pristup serveru preko procona trebao znati ponesto o citevima i citerima radi lakseg prepoznavanja i da ga mozes banati.Odes lijepo na youtube,upises BF3 hax i pogledas sve.To nije zabranjeno,ili je?? I stvarno ne znam sto se lozis na mene u zadnje vrijeme,a da bude veca stvar post uopce nije bio namijenjen tebi,a ti si se odmah nalozio... ;) A sto se tice Darta,u zadnjih 2 mjeseca sam ga koristio mozda 2 puta,pogledaj moje battlelogove..To uzmem samo kad nekoga zelim provocirati kao vas neko vece... ;) Peace bro!!

Ovo mi je zadnji post u ovoj temi, i onda je više ne pratim...

U vase prosude = znači ide i mene, ne samo M4X-a

Da, i ja na youtube proguglam da vidim kako cheatevi rade ako mi je netko sumnjiv, ali često je u pitanju netcode (koji je neke dane i meni naklonjen pa me ne može skoro nitko ubiti). Eto, npr, ispraznim s jednog metra u čovjeka dva "udarca" iz shotguna, on me pogleda i padnem mrtav, a ostao je na 100% (a pingovi podjedanki). No isto tako, lik me flanka, čujem da ja zapucao jednom/dvaput, ja se okrenem i oneshottam ga i ostanem na 100%... Čak na nekih 43-18 me proglase aimbotterom i cheaterom... I da, punim shotgune do 500, za dogtag, zato sam zadnjih dana u shotgun điru.

Dart (govorim o glitch verziji) uzmeš samo da provociraš nas, MC-ovce? I onda mi kažeš da budem full cool, tj. da mi (ja) stvaramo tenzije. Činjenica je da je jedan član našeg klana "napaljen" na tebe, ali u te rasprave uglavnom ne želim ulaziti... I svaka čast na pružanju ruke pomirenja.

Činjenica je da je igra puna cheatera, ali je i netcode toliko loš da se ponekad ne može 100% zaključiti u čemu je problem.

Peace and out! Hooah!

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

rekao je kao vas...i tu se stvara bitna razlika za svaku daljnju raspravu, jer nije rekao vas... kao vas implicira da niste jedini, i da drugi trpe takve torture XD

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

sva sreća pa ne igram "takve" igre,niti sam ih ikad pušio.

ja sam samo za bf3,shift2, pes2012 - ufc plejka i naravno jedan jedini tourist trophy.

muške igre uglavnom {#} 

Pa ti si pravi muškarac onda zenga. Nevjerovatno da imamo čast sa tobom muškarčinom pričati i biti i ekipa.

Pravi muškarci apsolutno igra sve igre i kompetentan je razgovoru i izazovu svake igre. A ti i dalje igraj 3 igre i nek to budu samo muške igre, nemoj da tko vidi da izvlačiš 3d gayvillu ispod kreveta kad svi legnu spavati.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

muž samo takav {#}sve punice me žele za zeta.trebaš vidjet tu navalu veća od ovog reda ispred algoritma {#}

ma nek igraju šta žele al ja se fakat nemrem nać u "takvim" igrama.isto tako niti sam neki gejmer bio niti ću biti,

ja rađe sa ekipom,cuga,pljuga noć je duuuga {#} pa da vidiš vještica i demona kolko oš isto ko d3

dok mi je bf3 ko neka gudra od kad sam je instaliro ja neznam... valjda si skužio {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

već vidim da je fila naručio d3 {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3
Sorry Mad Tom,sad sam vidio da sam i u reply posta obuhvatio i tvoj.Zato vjerovatno i jesi pomislio da i na tebe mislim.. Doslo je do nesporazuma malog... ;) A to za "napaljenog" clana,pa znamo svi da je ex_c07 gey.... ;) NHF,its a joke... ;)
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

muž samo takav {#}sve punice me žele za zeta.trebaš vidjet tu navalu veća od ovog reda ispred algoritma {#}

ma nek igraju šta žele al ja se fakat nemrem nać u "takvim" igrama.isto tako niti sam neki gejmer bio niti ću biti,

ja rađe sa ekipom,cuga,pljuga noć je duuuga {#} pa da vidiš vještica i demona kolko oš isto ko d3

dok mi je bf3 ko neka gudra od kad sam je instaliro ja neznam... valjda si skužio {#}

Znam kako ti je, i samom mi je tako, gužva za wow je sitnica što je gužva kad izađem van prošetati svoju lijepu ćelavu glavu.

Ma sve 5, ali nemoj govorit da to nisu muške igre. Nije da me uvrijedilo nego te malo zezam. Bf3 igra hrpa cura i žena, darksymmetry, sandrah i bla bla mnoge druge kao poznate..pa ček jel to onda muška igra? :)

Bio bi lud tko bi prije izabrao igru od socijalnog života tu se slažem. SAmo ti igraj, igrao sam i ja te sve igre i igram ih, samo ja igram sve, ama baš sve, sve treba probat i vidjet, vjeruj mi neke igre za koje misliš da nebi nikad igrao, jednom probaš i nemoš stat :)

vidim da mlatiš samo tdm (cod) pa gledam jel sve ok ili puniš snajpere?

Nisam naručio d3 prijatelju, ovaj put ću pametno, odigrat malo starter edition, pa ilegalca pa ako mi se sviid možda kupim...:)

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 12:31 (fila2208).
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Znam kako ti je, i samom mi je tako, gužva za wow je sitnica što je gužva kad izađem van prošetati svoju lijepu ćelavu glavu.

Ma sve 5, ali nemoj govorit da to nisu muške igre. Nije da me uvrijedilo nego te malo zezam. Bf3 igra hrpa cura i žena, darksymmetry, sandrah i bla bla mnoge druge kao poznate..pa ček jel to onda muška igra? :)

Bio bi lud tko bi prije izabrao igru od socijalnog života tu se slažem. SAmo ti igraj, igrao sam i ja te sve igre i igram ih, samo ja igram sve, ama baš sve, sve treba probat i vidjet, vjeruj mi neke igre za koje misliš da nebi nikad igrao, jednom probaš i nemoš stat :)

vidim da mlatiš samo tdm (cod) pa gledam jel sve ok ili puniš snajpere?

neznam kaj mi je al zadnjih 3 dana se ne skidam sa tdm-a.je*ote al zadnjih brijem mjesec dana nisam ga upalio niti jednom {#} ugl otključavam sve pomalo,

ma to za muškarce sam namjerno stavio sam da vidim ko je kupio d3,vidim i ti si {#}

ima pici na bf3 čak i previše,slažem se {#}

glavno da smo mi čelavi i zgodni,a za sve ostalo tu je mastercard {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

sorry na offtopicu al šta je starter edition??? možda bi je mogo čak skinut ,probat,nikad neznaš....još ko klinac se sjećam tih diabla

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

A starter ti je ka neka beta, samo moraš nać frenda koji ima fizičku kopiju igre da ti da guest pass da bi mogao igrati. Idi po kvartu sad žicati :)

Rekoh da nisam kupio, nit znam hoću li, možda neki divlji ruski ključ kad pojeftine :)

Jel igrate šta skupno, rambosi i ti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imate Diablo 3 temu mice.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr

3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

zašto ste izbrisali post od m4x-a? prelol

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

zašto ste izbrisali post od m4x-a? prelol

{#} dobio sam žuću,nasty se naljutio

16 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
Sorry Mad Tom,sad sam vidio da sam i u reply posta obuhvatio i tvoj.Zato vjerovatno i jesi pomislio da i na tebe mislim.. Doslo je do nesporazuma malog... ;) A to za "napaljenog" clana,pa znamo svi da je ex_c07 gey.... ;) NHF,its a joke... ;)

To sto sam te ja guzio ne znaci da sam gay, samo si gradjen kao pica pa sam se zabunio!

Edit:

Da i Mad Tom nije mislio na mene...

Iako sam ja siguran da si varao ;)

p.s. i nije ex c07, nego ex/ce/o/sedam ili samo EX.

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 13:02 (Co7).
17 godina
Battlefield 3

...igram ti ja tako jucer i igram...ugasim komp i odem spavat i frajer me ubije s dartom s 1000 metara...majke mi {#}

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
12 0 hvala 2
17 godina
moderator
Battlefield 3

Mislim da je bilo i previše trolanja u zadnjih nekoliko strana.

A onda otvoreno max pita gdje je neno kupio cheat, to nije ništa drugo nego flejm post koji može prouzrokovati svađu i spamanje.

Svi bi trebali malo stati na loptu i prestati spamati, ohladite s provokacijama, osim u šali.

3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

istina je takva da je dosta ljudi bilo/ili je nabrijano na nenu čitera{#} (gle ja sam za sebe izacio ovih 666 jer mi te je stvarno prefora zvat neno čiter )

bio sam i ja,i jednostavno sam zanemario takve gluposti.

al zašto tako nije ekipa nabrijana na npr. dr_furya,ljudinu,corona ace-a ili takvih koji rasturaju??? bez uvrede nenavedenim majstorima

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

istina je takva da je dosta ljudi bilo/ili je nabrijano na nenu čitera{#} (gle ja sam za sebe izacio ovih 666 jer mi te je stvarno prefora zvat neno čiter )

al zašto tako nije ekipa nabrijana na npr. dr_furya,ljudinu,corona ace-a ili takvih koji rasturaju??? bez uvrede nenavedenim majstorima

valjda zato sto je neno nov na sceni :D

a sta se tice ovih po redu - ownam, ownam, nismo bas igrali skupa XD nadam se da ce neki shvatiti salu

13 godina
protjeran
Co7 kaže...
Cyber_Freak kaže...

To sto sam te ja guzio ne znaci da sam gay, samo si gradjen kao pica pa sam se zabunio!

Edit:

Da i Mad Tom nije mislio na mene...

Iako sam ja siguran da si varao ;)

p.s. i nije ex c07, nego ex/ce/o/sedam ili samo EX.

Ma,mozes se sad izvlaciti,znam kako razmisljas...;) I znam da je Virus u pitanju.... I sta si izabrao taj nick komplicirani,stoji ti kao piletu sisa... ;)
14 godina
neaktivan
xyan kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

i bez uvrede nenavedenim majstorima

valjda zato sto je neno nov na sceni :D

a sta se tice ovih po redu - ownam, ownam, nismo bas igrali skupa XD nadam se da ce neki shvatiti salu

ma ja vjerujem da ownaš,ja sam samo pitao najnormalnije,jer mi to nije baš najbistrije al ok.

Battlelog CRO_ZeNGe
16 godina
neaktivan

To je zato sto oni od 30 metaka u okviru , mogu ubiti samo  10 ljudi, dok neki drugih mogu sa istim tim okvirom ubiti i 3x vise ;)

[M|C] ex_Co7
13 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Hm,iskreno od ovih koje si nabrojao jedino Corona rastura ,a ovi ostali su prosjecni igraci kao i mi ostali,nista posebno... Zaboravio si Mystika koji je po meni sigurno medju top 5 u Hrvatskoj.Tu su jos Sandman,Mirotvoratz koji su jako dobri igraci... Zadnji koji me impresionirao je plexx iz MC..Stvarno dobar igrac,i nesjecam se kad me netko otkidao kao on u zadnje vrijeme,osim navedenih gore... ;) Njih nitko nedira jer ljudi sute i igraju...A ja sam takav po naravi da volim malo da provociriam,bacam flame,kurcim se malo itd..Ali to sve u zafrkanciji,pa onda neki to shvate preozboljno,pa ce probati sve da te diskreditiraju u drustvu... ;) Ali nema veze,to je sve dio igre..A tako to ide i u real lifeu..Uvijek postoje ljubomorni i zavidni... ;)
15 godina
Battlefield 3

Baš sam razmišljao kako bi bilo yebeno probat napravit 32v32 domaćih klanova. Da se podjelit po jačini i smjestit npr. xxx sa mc i pis sa crog i sa još nekime pa napravit 32v32 par partija kad bi svi mogli, jednu nedjelju večer, jednu epsku borbu napraviti, snimiti i da ostane za sjećanje kako je HR community se jednom skupio i odigrao dobru partiju.

Ako se onih 64 skupi da skaču sa damavanda onda mislim da ne bi bilo teško naći 64 klanovaca ovdje.-

Šta mislite, da se lideri klanova dogovorie i podjele po nekoj ajmo reć jačini i da bude fer fight.

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

a npr. dr_furya,ljudinu,corona ace-a ili takvih koji rasturaju??? bez uvrede nenavedenim majstorima

Hm,iskreno od ovih koje si nabrojao jedino Corona rastura ,a ovi ostali su prosjecni igraci kao i mi ostali,nista posebno... Zaboravio si Mystika koji je po meni sigurno medju top 5 u Hrvatskoj.Tu su jos Sandman,Mirotvoratz koji su jako dobri igraci... Zadnji koji me impresionirao je plexx iz MC..Stvarno dobar igrac,i nesjecam se kad me netko otkidao kao on u zadnje vrijeme,osim navedenih gore... ;) Njih nitko nedira jer ljudi sute i igraju...A ja sam takav po naravi da volim malo da provociriam,bacam flame,kurcim se malo itd..Ali to sve u zafrkanciji,pa onda neki to shvate preozboljno,pa ce probati sve da te diskreditiraju u drustvu... ;) Ali nema veze,to je sve dio igre..A tako to ide i u real lifeu..Uvijek postoje ljubomorni i zavidni... ;)

al to je samo igrica.ovaj ,igra {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

evo ga,pronašao sam jedan besplatni hack koji očito radi

13 stranica svršavanja tipa:OMFG works,thanks,awesome,dude i love you itd. itd.

vidim da su jako popularni i korišteni

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 13:50 (M4X).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina

wtf {#}

Tread softly because you tread on my dreams.
15 godina
M4X kaže...

Ovo je super, budem kontaktirao lika, hvala.

btw ponavljam post jer je ostao na zadnjoj strani a zanima me šta mislite.

Baš sam razmišljao kako bi bilo yebeno probat napravit 32v32 domaćih klanova. Da se podjelit po jačini i smjestit npr. xxx sa mc i pis sa crog i sa još nekime pa napravit 32v32 par partija kad bi svi mogli, jednu nedjelju večer, jednu epsku borbu napraviti, snimiti i da ostane za sjećanje kako je HR community se jednom skupio i odigrao dobru partiju.

Ako se onih 64 skupi da skaču sa damavanda onda mislim da ne bi bilo teško naći 64 klanovaca ovdje.-

Šta mislite, da se lideri klanova dogovorie i podjele po nekoj ajmo reć jačini i da bude fer fight.

13 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Cyber_Freak kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

a npr. dr_furya,ljudinu,corona ace-a ili takvih koji rasturaju??? bez uvrede nenavedenim majstorima

al to je samo igrica.ovaj ,igra {#}

Da,tako bi trebalo da bude..Ali u toj igri uvijek netko pobjedjuje a netko gubi..A naravno da nitko ne voli gubiti,a postoje oni koji poraz nikako ne mogu prihvatiti i da je netko bolji od njega.. Nije istina da se od ovih boljih igraca nitko neoptuzuje.. Gledao sam Mystikov video na youtube,gdje su mu noobovi isto kao i meni pisali no recoil,aimbot i ostale gluposti... Tako nesto kad vidis dodje ti da places od smijeha,jer ne mos vjerovati kakvih sve uber low skill noobova ima.... ;)
13 godina
M4X kaže...

Ja u ovom ne vidim nikakvu zabavu igranja. Šta li, ovaj misli da je najbolji??? Ubio puno pixela??? bezveze.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice