Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.132.462
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
Danny_HR kaže...
M4X kaže...

šta se ti javljaš čiteru boosteru,lik je čiter 100%

Skuliraj se micek.

Na toj se mapi mogu imat puno bolji skorovi bez prevelikih problema. To kaj nisi skillzor pa da to znaš nije naš problem.

može se ako ti dvojica čuvaju picu nonstop i ako si čiter

13 godina
DrNasty kaže...

Ma zato što si igrao sa M16, to je njubersko-čiterska puška {#}

Znam znam, jučer sam ju zaključao u podrum i odlučio se vratiti svojoj prvoj ljubavi, m416 {#}

Tread softly because you tread on my dreams.
17 godina
moderator
M4X kaže...

Ajde učini nam svima uslugu i nemoj zbog neznanja optuživati ljude.

(kad se sjetim tvojih izjava za IPS matrice, sve mi bude jasno)

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

daj m4x imaš preglupe tvrdnje sad stvarno

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Danny_HR kaže...
Ukulele kaže...
toxic kaže... 

platio sam putem pay pala preko g2play.net i koliko sad trebam cekat na key?

Aj budi dobar pa kad ti stigne key javi, jer ću i ja danas zapeglat karticu a i misla od tam naručit. ^^

Dođe key za 15-ak minuta u prosjeku. Jednom sam čekao dulje, oko 4 sata, al to je bio neki bloš.

Zadnje sam kod njih uzimao FIFA UEFA Euro 12. Uplata je bila u 12:05, key stigao u 12:09.

yep došo je, uzeo sam rusku verziju(free region) dosta jeftinije a kada promjenim dode na isto bar mislim

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
17 godina
M4X kaže...
Danny_HR kaže...
M4X kaže...

šta se ti javljaš čiteru boosteru,lik je čiter 100%

Skuliraj se micek.

Na toj se mapi mogu imat puno bolji skorovi bez prevelikih problema. To kaj nisi skillzor pa da to znaš nije naš problem.

Evo ti jedan brzinski primjer koji sam sada googlo. Pogledaj od svih njih battlelog acc (SPM, K/D Ratio) Likovi igraju dobro, s tim da ima i boljih. Takvi kad dodju na public rade i bolje rezultate od ovog kojeg si postao :)

Edit:

Npr. Barbarinus...http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Barbarinus/stats/278019451/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/31331909/1/278019451/

sigurno pali cheat kad dodje na public :)

bakaxxx
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 15:58 (BDS).
13 godina
toxic kaže...

yep došo je, uzeo sam rusku verziju(free region) dosta jeftinije a kada promjenim dode na isto bar mislim

Welcome to the club :)

Nemoj zaboraviti pripremiti lubrikante i (minimalno)troslojni guz papir. Živce obavezno strpaj u ladicu i zaključaj, u suprotnom bi mogao ostati bez njih :P.

GL&HF!

17 godina
ElektričnaOvca kaže...
toxic kaže...

Nemoj zaboraviti pripremiti lubrikante i (minimalno)troslojni guz papir. Živce obavezno strpaj u ladicu i zaključaj, u suprotnom bi mogao ostati bez njih :P.

GL&HF!

neboj se. za mene imam preko 2k h coda 4 i coda 2 oko 1.5k h..

inace sto volim ovakav net..

15 godina
neaktivan
toxic kaže...
ElektričnaOvca kaže...
toxic kaže...

GL&HF!

Mislim da ti to nece puno pomoc u BF-u, uvjerit ces se.

Jebes skill kad ga mozes kupit.
17 godina
Battlefield 3

@toxic

Pogledaj prvu stranicu ove teme, trebat ćeš skinuti oko 1GB engleski file, kao i zadnji 2MB patch eng file update-a ako želiš igrati na engleskom, naravno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Sumnjam da u Hrvatskoj ima toliko puno ljudi kojii govore Ruski. ;)
15 godina
Y2K2 kaže...
toxic kaže...

ja bi se cak usudio pa rekao da ce vise odmoci nago pomoci :)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
13 godina
toxic kaže...

Hah, why so serious :P

Ova je igra natjerala mnoge mačo mužjake u plač - sebe ne računam, ja sam ionako pica po difoltu.

13 godina
neaktivan

Koji meni Battlefield moze ?

Konfa pod "moj pc "

saodhnasdihwd0hiwdphaisdf'wqfhasčfasfnsiafhnawihasiofjqwđfhniasm
17 godina
Y2K2 kaže...
toxic kaže...
ElektričnaOvca kaže...
toxic kaže...

GL&HF!

Gameplay je drugaciji ali skill je ostao tu negdje iako nisam igrao vise od pola godine cod uopce.. bf sam igrao davno prije mp mislim da je bf 1942, sve ostale bf sam igrao samo sp.... takoder jucer ili prekjuceer sam tu na forumu pitao da vidim sta cu uzet cod mi vise ne valja a nakon sto sam probao sp ajde da se okusam i u mp-u... Vjerujem da necu biti najbolji ali nebudem niti najlosiji :(

15 godina
neaktivan
ajdin99 kaže...

Konfa pod "moj pc "

bf 1942 prije krista ;))

KUPUJEM BF3 Limited Edition ORIGIN ACC, javite se na privatne poruke.
17 godina
neaktivan
Toxic ne slusaj ih. Najbolje skorove na BF3, za razliku od prijasnjih Battlefielda, ima upravo ekipa koja je dosla s COD-a.
Trebat ce ti neko vrijeme za adaptaciju, a onda slijedi pwnanje.
Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 16:18 (Danny_HR).
13 godina
neaktivan
Jughead kaže...
ajdin99 kaže...

Konfa pod "moj pc "

bf 1942 prije krista ;))

ccc pa mozda neki nemaju para za graficke i kompjutere koji mogu pokrenut svaku igru ccc !

sudis ljude po tome koliko imaju jak racunar,de poklopi se molim te !

14 godina
neaktivan
neno nema problema kad dodje net mogu ti i preko TW sve pokazat.... Nisam ti odgovorio jer koristim mob. Verziju a tu mi ne dolaze obavijesti za PM. A imam i dosta posla u zadnje vrijeme... Mozes po aktivnosti na Battlelogu vidit koliko imam slobodna vremena.
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
toxic kaže...

Gameplay je drugaciji ali skill je ostao tu negdje iako nisam igrao vise od pola godine cod uopce.. bf sam igrao davno prije mp mislim da je bf 1942, sve ostale bf sam igrao samo sp.... takoder jucer ili prekjuceer sam tu na forumu pitao da vidim sta cu uzet cod mi vise ne valja a nakon sto sam probao sp ajde da se okusam i u mp-u... Vjerujem da necu biti najbolji ali nebudem niti najlosiji :(

Najveći ''skill'' koji će ti trebati je solidna ekipica s kojom ćeš igrati, nije previše bitno kolike su igračine već komunikacija - ono što preneseš iz drugih shootera je više-manje jednako kao i kod nekoga sa puno manjim stažem u igranju FPS-ova (znaš s mišem i tipkovnicom i onaj najopćenitiji princip tih igara, dalje od toga ti baš ne koristi iskustvo). BF3 stvarno nagrađuje timsku igru, te još bitnije, uglavnom prilično brutalno kažnjava izostanak timske igre.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Hahaha ja se šalim a ti odmah opleti... 

KUPUJEM BF3 Limited Edition ORIGIN ACC, javite se na privatne poruke.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jughead kaže...

Hahaha ja se šalim a ti odmah opleti... 

Pa nemoze mi nijedan drugi BF :O ?

13 godina
Battlefield 3

a što smo se danas na 4 stranice rasprdili. samo da se javim da se sad idem šuljat po kaspijanu sa snajperom, a vi i dalje razglabajte{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
letece_prase kaže...

a što smo se danas na 4 stranice rasprdili. samo da se javim da se sad idem šuljat po kaspijanu sa snajperom, a vi i dalje razglabajte{#}

blago tebi kad ti moze BF3

17 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
Toxic ne slusaj ih. Najbolje skorove na BF3, za razliku od prijasnjih Battlefielda, ima upravo ekipa koja je dosla s COD-a.

prije nisi tako mislio,previše mjenjaš mišljenja

pripremi se i na mnogobrojne čitere,velika većina drži ping preko 200 jer si tad u prednosti i zato nemožeš nać nikad pošten server

meni je uvijek namjanji ping ili među najmanjima

17 godina
M4X kaže...
Danny_HR kaže...

pripremi se i na mnogobrojne čitere,velika većina drži ping preko 200 jer si tad u prednosti i zato nemožeš nać nikad pošten server

ja sa time nebi trebao imat problema, pošto imam optiku i upload mi je 800kb/s a down 1.7-2.0mb/s

17 godina
neaktivan
M4X kaže...

Misliti je jedno, vidjeti na svoje oči je nešto sasvim drugo.
BF3 je jako promijenjen u odnosu na prethodnike.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://battlefieldo.com/threads/new-dlc-content-service-and-double-xp-weekend.5418/ 

We've got some exclusive (unofficial, but from a very reliable source) news and some new dates for you all. It looks like EA/DICE is rolling out a premium content service, and are also planning to drop 5th expansion after their previously announced End Game DLC. In addition, there will be a DOUBLE XP WEEKEND this weekend, May 12th - 14th!

Battlefield Premium : June 4th

Battlefield™ Premium will land you a number of content drops with unique in-game items not available anywhere else. First out is the one-of-a-kind Premium knife and black dog tag, plus a set of soldier camos, weapon camos, dog tags and Assignments that will make sure you stand out and get more personalization options.

{#}

Close Quarters : June 12th

June 2012 : Guide
    Get the upper hand with this strategy guide, teaching you how to improve and become an even more skilled player.

August 2012: Bonus Content

Fall 2012 : Armored Kill

Winter 2012 : End Game

March 2013 : 5th Expansion Pack (still untitled)

mozda uvedu i novu opciju za samo 5$ 500% jaci suppression efekt, za pravu imerziju i 1337 osjecaj

The Cake is a Lie!
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 17:18 (Lateralus).

7 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dupli XP ovaj vikend! Levelupajte se društvance!

P.S. Možda ovaj "premium knife" bude radio svoj posao kako treba...

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 17:32 (Šef).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lateralus kaže...

Battlefield™ Premium will land you a number of content drops with unique in-game items not available anywhere else. First out is the one-of-a-kind Premium knife and black dog tag, plus a set of soldier camos, weapon camos, dog tags and Assignments that will make sure you stand out and get more personalization options.

Khm, jel se to meni cini da bf ide stopama tf2? U principu je ok, ak je besplatno, koja nova kaciga ili mitrac....

to je isto kao da real madrid kupi kopačke koje same trče a lokomotiva mora imati kopačke stare tri generacije
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice