Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.059.841
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Aj sad ostavimo sve te priče na miru, oterasite se tog agresivnog postanja ala Fila iznad i mačo spika ala Co7 nešto više.

Bacimo se opet na HC vs Normal, ownanje, pirata picu i sl...

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

18 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3
Ovo iznad je bio zadnji moj post na tu temu i sorry ako je netko ostao ljut, ali jbg... Odoh sada jesti domaće ćevape i piti sarajku.
BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Moj PC  
6 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dama,ajde  molim te,dosta vise. Razgovarali smo sa Sandom danas sat vremena i rijesili stvari i nesuglasice.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.4.2012 19:33 (drahic).
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3

Normlano da je maco spkia kad igramo normal mode :).

[M|C] ex_Co7
16 godina
Co7 kaže...

Normlano da je maco spkia kad igramo normal mode :).

Još jedna stvar za kraj ako smijem:

KHM!!

HARDCORE JE ZA PICE!!!!!!!!!!{#}

[M|C] jokaCRO ingame
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

HC je bolji, normal je glup.

BF3 je shit MW3 je bolji, neno je citer. 

xD salim se.

Probao sam pucat sa istim nadogradnjama kao sto je neno imao u filmu i moze se bez ikakvih skripti to lako izvesti (iako je ono sa suprešnom malo sumnjivo, ali nema veze mozda mu se posrecilo).

Kad uhvatite rafal kad puska pocne ici prema gore, onda samo misem polako skoro nimalo trebate povlaciti prema dolje (prema sebi) i stvarno je moguce biti onako precizan.

Ako mi ne vjerujete probajte, nece vam uspijeti iz prve, ali kad se malo uvjezbate dobro ce ici.

BF3 nick: herdjuro
Moj PC  
8 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
1337Raptor kaže...

HC je bolji, normal je glup.

BF3 je shit MW3 je bolji, neno je citer. 

xD salim se.

Probao sam pucat sa istim nadogradnjama kao sto je neno imao u filmu i moze se bez ikakvih skripti to lako izvesti (iako je ono sa suprešnom malo sumnjivo, ali nema veze mozda mu se posrecilo).

Kad uhvatite rafal kad puska pocne ici prema gore, onda samo misem polako skoro nimalo trebate povlaciti prema dolje (prema sebi) i stvarno je moguce biti onako precizan.

Ako mi ne vjerujete probajte, nece vam uspijeti iz prve, ali kad se malo uvjezbate dobro ce ici.

no shit sherlock! pa kako si ti prije pucao, ako si dosao tek sada do ovoga zakljucka?

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Najbolji su mi ovi idioti  kaj piz*e i dislajkaju novi DLC.Ponasaju se koda bude pokvario cijeli battlefield haha!Obican DLC tko te tjera da ga kupis,tak i tak dolazi ona mrcina poslije ovog...

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.4.2012 20:45 (kach).

6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...
1337Raptor kaže...

no shit sherlock! pa kako si ti prije pucao, ako si dosao tek sada do ovoga zakljucka?

umad?!

Nisu svi kao ti, da odmah sve zivo u igri istraze i otkriju.

BF3 nick: herdjuro
16 godina
moderator
Danny_HR kaže...
Bacimo se opet ... ......... ......., ownanje, pirata picu i sl...

To neka ti je zadnji put da pišeš takve laži o meni(mačo muškarcu).

Kad sljedeći put napišeš takvu glupost dobivaš crveni karton i svi sa venta ćemo te napuniti glavićima.

سمندری ڈاکو
14 godina
Battlefield 3

jako tuzno, pa gdje ode ovaj Battlefield, iduci BF, mi mogli ocekivati iskljucivo male mape

Had a dream I was king, I woke up still king

2 8 hvala 0
14 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

jako tuzno, pa gdje ode ovaj Battlefield, iduci BF, mi mogli ocekivati iskljucivo male mape

Zašto tužno?Pa svako će dobit što želi,sljedeći DLC će bit velike mape.Treba bit i jednog i drugog i ove male su dobre nekad za doć se ispucat.Uostalom niko te ne prisiljava da kupiš ako ne želiš

Battlelog:cro1911
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa bas vidim kak nitko nevoli male mape.. Pogotovo metro,koji je stalno krcat na bilo kojem serveru.

Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

koliko ja vidim mapa je dosta zanimljiva.... i nije monotona... ima dosta otvorenog i dosta uskog prostora.... tako da noz ide sigurno na 5k XD

P.S. tip koji ovo igra je nooooooooooooooooooooooob :D

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
16 godina
neaktivan
drahic kaže...

Pa bas vidim kak nitko nevoli male mape.. Pogotovo metro,koji je stalno krcat na bilo kojem serveru.

metro je za farmanje, grindanje... a za igranje su ostale mape.

14 godina
CoKsA kaže...
Indestructible kaže...

Zašto tužno?Pa svako će dobit što želi,sljedeći DLC će bit velike mape.Treba bit i jednog i drugog i ove male su dobre nekad za doć se ispucat.Uostalom niko te ne prisiljava da kupiš ako ne želiš

igrica je Battlefield, i ovakvim mapama uopste nema mjesta, steta sto je EA usrao ovu igricu

a kao sto ovaj dole kaze

People need to understand that Battlefield has never been a game for everyone. Battlefield has always been about large scale warfare with vehicles and team play. This expansion pack goes against everything that is Battlefield. If you want CQC action, go play CoD, Killzone, Crysis, or any one of the other shooters out there and let Battlefield be Battlefield.

Had a dream I was king, I woke up still king
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.4.2012 22:35 (Indestructible).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Igrali jednu partiju 1140 ticketa je  bilo...

Nas troje smo sami dizali zastave. na kraju je bilo 11 ticketa za nas i 12 za njih. I na kraju nazalost izgubili.

I da,obratite pozornost na drugu sliku, 24. lik po redu. 6-52  LOL ja bi quitao igru-uninstall i prodao ju. :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.4.2012 23:27 (drahic).
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina

A dobro Astra, taj očito voli primati! Vjerojatno više i od Danny-a! {#}

17 godina
drahic kaže...

Igrali jednu partiju 1140 ticketa je  bilo...

Nas troje smo sami dizali zastave. na kraju je bilo 11 ticketa za nas i 12 za njih. I na kraju nazalost izgubili.

I da,obratite pozornost na drugu sliku, 24. lik po redu. 6-52  LOL ja bi quitao igru-uninstall i prodao ju. :D

Bravo za vas, i kako ste odigrali.

Switch kaže...

A dobro Astra, taj očito voli primati! Vjerojatno više i od Danny-a! {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/mat91117/stats/508156795/

Čovjek je odigrao tek par sati, možda i prvi put tu mapu. Nit ga poznam ni ništa, ali da odmah tako jašete po nekome dovoljno govori o vašim "ljudskim" kvalitetama.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma dobro Tomo,ovo je sprdancija! Jer smo se nasmijali kako je uspio ostat do kraja pokraj ovakvog score-a.

A izmedu ostalog,nas tim bio dobio jer smo imali na knap tickete,11-12. Uostalom vidis da smo zavrsili sa 5 ticketa.

Kriste i Boze,vise nesmijem nista napisat da me se ne pocne prozivat,za bilo sta!

Ja neznam sta se s vama dogada u zadnje vrijeme? Pa nikad niste takvi bili..

Nevjerovatno...

Mislio sam da je trolanje,ali ne vidim nikakav smajlic,nazalost.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.4.2012 23:45 (drahic).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina

E jesam se odvalio na ovo! Lik je car! {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.4.2012 0:20 (Switch).
14 godina
neaktivan
Indestructible kaže...
CoKsA kaže...
Indestructible kaže...

igrica je Battlefield, i ovakvim mapama uopste nema mjesta, steta sto je EA usrao ovu igricu

a kao sto ovaj dole kaze

People need to understand that Battlefield has never been a game for everyone. Battlefield has always been about large scale warfare with vehicles and team play. This expansion pack goes against everything that is Battlefield. If you want CQC action, go play CoD, Killzone, Crysis, or any one of the other shooters out there and let Battlefield be Battlefield.

Sve je to tako prijatelju al lova vrti sve.Oni su s par manjih mapa dobili ko zna koliko dolara.Bar ne moraš to kupovat ako ne želiš i sve je super

Battlelog:cro1911
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

jaja na oko, ili kako pederi zovu pozu 69.

not bad

[M|C] 7emper_fi
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

a kao sto ovaj dole kaze

Jbga pokleknuli su pred navalom kvazi gejmera koji polagano prelaze na BF jer su načuli da CoD više nije IN. Pa su BF prilagodili masama a ne samo fanovima. Zato je igra poglupljena u odnosu na BF2 i uvedene su male mape s puno akcije i malo mozga. Na kraju krajeva u BF su vjerojatno zato uveli i "60% healtha" mod. Jer koliko sam prijetio većina bivših CoDovca koje znam su završili na HCu čisto jer u normalu nisu mogli gnjurca ubiti.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.4.2012 8:33 (ZC_Someone).
15 godina
protjeran
Battlefield 3

Vau, koja pro spika, kak sam si cool. 

Mozda su trebali nabit i dvostruku cjenu proizvoda za nonpro BF igracice? Toga se nisi sjetio profatfakfart BF igracino? Ajde svi neBF veterani mars..... ovo je trebala biti ekskluziva za elitu.

to je isto kao da real madrid kupi kopačke koje same trče a lokomotiva mora imati kopačke stare tri generacije
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.4.2012 10:22 (Tallahasee).

6 3 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

Jučer na Metro mapi mi je poludio commo rose i cijelu rundu mi se palio i gasio...

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
pirat kaže...

Jučer na Metro mapi mi je poludio commo rose i cijelu rundu mi se palio i gasio...

Ja to riješim da pretisnem Esc, i vratim natrag poslje toga mi se to ne događa.

Kalko1212 ingame
14 godina
neaktivan
pirat kaže...

sada je i gluplji nego prije...nedaj bog da NE stojim i spotam nekog, pogotovo ako mi netko izleti kada spotam.... a give order vise ni ne koristim, jer jednostavno na 5 sec ostaviti ovu igricu za ovakvu glupost je previse

16 godina
moderator
kalko1212 kaže...

Ja to riješim da pretisnem Esc, i vratim natrag poslje toga mi se to ne događa.

Probao sam,al nije pomoglo.

سمندری ڈاکو
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

zvuk mi se doslovno otvorio/ promijenio u BF3,prije je bio prigušen,stvarno čudno

nisam mjenjao nikakve postavke

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice