Isusa ti....koja nakupina...smeca. Niste nista doli ljubomorni, jer ste nepobjedivi, jer ste na vrhu godinama!!!NAJJJAČIIII ste.... I PiS i MC!! kako jadno od Vas, jedne i druge smo pobijedili, svatke na drugoj mapi, pa fala bogu da treba izbaciti jakog konkurenta iz igre. Jedino (G) suti, ocito pametni ljudi
gdje ste nas pobijedili?
na metrou ste nas čitom pobijedili mi nismo mogli držati C i B zastavu kad ste vi kretali izvana nekako je počela padati c zastava ,kako nemam pojma,dok smo se mi vratili na c tamo su se vec spawnali vasi igraci,poslje sam shvatio da ste mogli koristiti glitch i izvana doci do c i dignuti ga.
no u glavnom u metrou kad jedan klan drzi c i b ili a i b vrlo je tesko to promijeniti u svoju korist,vi ste to nama napravili i to u oba dvije partije i to tako da smo padali kao kruške dolazili ste iz svih mogućih pravaca i stepenica i prolaza kao da smo počeli igrati bf jučer
pa nemoj me hebati nije da se hvalim ali medju najboljim smo klanovima na ovim prostorima skupa sa XII i LN-ovcima i još nekim ,ali te dvije partije ste nas pobijedili kao da smo najveci noobovi.
sljedece dvije partije ste isključili čiteve na bazaru ili ste postali samouvjereniji pa ste ih slabije palili i tu smo vas poderali sa preko 150 tiketa razlike oba dvije partije premda ste pred kraj partije poceli ubijati ponovo kao mutavi.