Isao malo upucavat Kalas (samo flash gore) i uletio na 2/3 ticketa... zgodni K/D odradio.
Uglavnom, stvarno je opak postao taj Kalas sad.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/27677882/1/352154476/
Isao malo upucavat Kalas (samo flash gore) i uletio na 2/3 ticketa... zgodni K/D odradio.
Hooah!
Meni je i dalje M16A3 zakon...ali pokušat ću s kalašom.
Meni je i dalje M16A3 zakon...ali pokušat ću s kalašom.
Je, i meni je M16 majka (isto flash gore samo), ali Kalas je isto vrhunski.
Malo drugacije igras s njim, pinkicu povucenije i manje rushas. Cini mi se da na daljinu bolje skida nego M16.
Uglavnom kobru i flash na njega i rokaj :)
meni se cini da je m4a1 sa flashom i kobrom precizniji na daljinu, nekako kao da ima manji spread od m16a3...steta sta nije po d assault klasom :(
Yep...meni se isto čini da je M4A1 pretrpio najmanje promjena nakon patcha i ponekad mi se isto čini precizniji od M16A3.
Čemu stavljati flash na ''no recoil'' puške kao m16, m416, l85 i kalas? Hb na njih koji nagrađuje onda burst fire sa yebeno preciznim killovima.
Čemu stavljati flash na ''no recoil'' puške kao m16, m416, l85 i kalas? Hb na njih koji nagrađuje onda burst fire sa yebeno preciznim killovima.
Stavljao sam sve na M16A3 ali pošto igram pretežno TDM jedini izbor mi je silencer, jer kad se vidiš na mapi onda se svi strču na te. :)
M16A3 i hb mi je dobar za conquest mape, veća preciznost a "nevidljivost" na mapi nije od tolike važnosti u CQ modu kao u TDM.
Stavljao sam sve na M16A3 ali pošto igram pretežno TDM jedini izbor mi je silencer, jer kad se vidiš na mapi onda se svi strču na te. :)
M16A3 i hb mi je dobar za conquest mape, veća preciznost a "nevidljivost" na mapi nije od tolike važnosti u CQ modu kao u TDM.
Pa naravno,tko još nosi isti setup za sve mape. Nemoš nosi prigušivač npr na firestormu i pokuašt ubiajt snipere. Hb majka. :)
Cekam link sa battleloga da vidim kako radis "yebeno precizne killove" sa Hbarrelom...
Cekam link sa battleloga da vidim kako radis "yebeno precizne killove" sa Hbarrelom...
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/27400612/1/349195466/
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/27484905/1/349195466/
Bez obzira na accuracy (da sprayam puno i njub sam) po killovima možeš vidjeti da HB pali. Čemu odmah reagiraš kao da sam te napao? Samo sam pitao čemu flash koji smanjuje ionako mali recoil umjesto hb koji nagrađuje u svakom pogledu ako ga znaš kontrolirat.
Upravo gledam:
Kako ekipa igra stari moj.
@hellbyte0 jesi se smirio?
Jučer ono tvoje psovanje i vrijeđanje nas s venta nije bilo smiješno.
Pa opet optužbe da smo mi krivi za nebalans.
Nije bed,al mislim da je ono jučer bilo previše za svačiji ukus.
Kick i ban na 48 sati, pa neka onda kaki koliko hoće.
Ko je psovao ekipu na ventu? Samo ja to smijem, drugi ne.
Ne seri. Psovanje je sastavni dio BF-a i tko to brani je pica.
Što se okrivljavanja za nebalans tiče, smiješno je da se javlja ekipa koja 5 rundi za redom ubija s 500+ tiketa razlike, a kad jednu izgube onda ih peče pica ko da imaju pijeska unutra.
Kaže mi Basta da više ne koristi bušilicu koliko si ju izhebao. Strah ga je za zdravlje pacjenata.
Kaže mi Basta da više ne koristi bušilicu koliko si ju izhebao. Strah ga je za zdravlje pacjenata.
Momci, da ne bi PAP-ovka radila? (SKS) Ufurao se tata.
Naravno da ne branim psovanje.
Al ipak ono jučer je bilo brutalno,a i bezveze.Čak je nešto bilo da ga nek benamo al nam jeba b*** m****.
A ja sam kepmao u bazi snajperom,dado i butcher bili u helicu a kuky okolo nožem trčkarao.
Čak su preko bili basta,bakaxxx,spartacus i doberman.
A ti ionak nisi bio na serveru....btw gdje si bio jučer p**** ti m*******?
Bez obzira na accuracy (da sprayam puno i njub sam) po killovima možeš vidjeti da HB pali. Čemu odmah reagiraš kao da sam te napao? Samo sam pitao čemu flash koji smanjuje ionako mali recoil umjesto hb koji nagrađuje u svakom pogledu ako ga znaš kontrolirat.
Upravo gledam:
Jerdino rivalxfactor ovo drugo su dobri igrači, ali ništa bolji od ovih koji se susreću po hrv. da ne nabrajan, taj lvlcap nije ništa posebno, bolji je u heliju nego na tlu, a igra uvik u squadu sa uigranon ekipon i prije svega dobrin igračima i to je to. I ja kad su mi u squadu 3 dobra igrača rasturan a kad si sam odma su i rezultati slabiji... Zato san i prvih 150+ sati potrošija lutajući sam ko poludebil po cnq large mapama pa vidija da nema smisla..
Spavao sam od 8 ko dobar dečko.
Upravo gledam:
Jerdino rivalxfactor ovo drugo su dobri igrači, ali ništa bolji od ovih koji se susreću po hrv. da ne nabrajan, taj lvlcap nije ništa posebno, bolji je u heliju nego na tlu, a igra uvik u squadu sa uigranon ekipon i prije svega dobrin igračima i to je to. I ja kad su mi u squadu 3 dobra igrača rasturan a kad si sam odma su i rezultati slabiji... Zato san i prvih 150+ sati potrošija lutajući sam ko poludebil po cnq large mapama pa vidija da nema smisla..
Mora da se salis....pa ne cini samo aim dobrog igraca...
Ne slažem se, aposolutno svi dečki u ovoj igri su odlični, da ne kažem profići koji žive od svog youtube acca, imaju život i strast i igraju bf3 odlično. rivali su definitvno najbolja momčad svijeta, ali jedino koga bi možda volio vidjet još tamo je coronu acea,svi ostali sa ovih prostora su okej, znaju nešto, ali nisu na nivou da kontriraju ovim dečkima. SVe to stoji, naravno da si bolji kad igraš sa dobrom ekipom, ali malo im pogledja kanale, imaju oni solo playa dosta i zbilja se vidi da dečki znaju što rade. Također sam i sam prvih 200+sati igrao sam i bio onako prosječan. Tek onda se uhvatio ts i malo sredio igru. Sad i kad uđem sam u neki server redovito nosim mvp i radim sve za tim, a kad tim to ne može pratiti dobijem i ja po pici za kaznu.
Velim ne radim od njih idole samo kažem da su mi dobri igrači i rado gledam svaki video.
Upravo gledam:
Ma znam da pali, igrao sam s Hbarrelom, i Kalas i M16.
Ja bi na kraju rekao da su i barrel i flash vrlo slicni zapravo, samo je bitno koji ti vise lezi.
Probaj stavit flash pa ces vidit da ces imat priblizne/iste rezultate.
Ja odma volim napast malo da se zna tko je gazda :)
A sad Kalas u ruke i daj link sa Kalasem
Istina, danas sam samo cupao zube i naganjao novu sestru; busilica je u banani :)
Jel tko vrti bf3 na osmici?
Ja igram na win8. Mislim da nema nikakve razlike u odnosu na win7
Nisam probao, ali benchmark kaze drugacije
http://benchmark3d.com/amd-catalyst-8-93-7-windows-8-benchmark/3
Upravo gledam:
Ma znam da pali, igrao sam s Hbarrelom, i Kalas i M16.
Ja bi na kraju rekao da su i barrel i flash vrlo slicni zapravo, samo je bitno koji ti vise lezi.
Probaj stavit flash pa ces vidit da ces imat priblizne/iste rezultate.
Ja odma volim napast malo da se zna tko je gazda :)
A sad Kalas u ruke i daj link sa Kalasem
Istina, danas sam samo cupao zube i naganjao novu sestru; busilica je u banani :)
Definitvno nakon patcha kalaš je zvijerka moram priznati da ću morat dat šansu iako sam m16 fanboy all the way. Slični jesu da, hb radi veći recoil što je u redu i paše mi da mi puška bar malo trza, zanimljivije mi je, a i ima veći dmg over range, sporije pada dmg metku što mi je za m16 važno da mogu snipere skidat kao iz pice. Svi attačmenti su tu negdje, traže korisnika da vidi što njemu paše. Jel tko probao testirati bez i sa foregripa? I kako se ponašaju lmg bez foregripa? Nisam stigao sve testirati...:)
Ma svi su oni dobri igrači nisan ja reka da nisu. I da osim coronaace ima igrača na jednakom nivou u hrv, barem 5-6 ih nabrojin...
jao pa vi ste svi PRO igrači tu na forumu,svi snimaju videe,imaju monstruozne K/D partije,spektakularne klan strategije...
proljeće je počelo e???pice na rolama u bijelim trenirkama uz more znojne i skotne a i topless mace se uz obalu mogu naći...
Ma svi su oni dobri igrači nisan ja reka da nisu. I da osim coronaace ima igrača na jednakom nivou u hrv, barem 5-6 ih nabrojin...
Nexus je truba sad kad su znerfali IAR, hihi :p
Ma u redu, ja pošto se ne krećem tvojim stazama i putevima ih ne znam. Znam samo sa statsa lateralusa i mystiqa koji se čine moćnima ali opet ne znam...nisam ih puno gledao. Nhf ikome. Coronu sam vidio i silovao me puno puta na codu, a na bc2 je znao uć u moj tim i vratit nam pobjedu, tako da velim po meni je on numero1 iako kako i sam kažeš svatko zna par igrača sa našeg tla koji su svakako svjetski igrači samo da ih se otkrije...pa onda neka krenu, snimaju filmiće, pričaju o igri o tome kako što,pomoći njubovima, oranizirati neke male turnire...tako to rade veliki.
Nexus je truba sad kad su znerfali IAR, hihi :p
ja apsolutno nisam nidgje vidio da je diran uopće m27 i rekli su da ga neće dirati...ali opet je drukčiji...očito je do attachemnta.
Zbomban je grip + silencer kombo, pa samim time i IAR :)
Ma ja samo malo palim druga Nexusa, znam ga dugo - taj bi rulao i u My Little Pony igri :p