Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.072.707
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Battlefield 3

Mislim da ću večeras kupit od flamingkinga njegovu novu skriptu koju danas on nudi za 50 lipa a omogućuje slijedeće: wireframe, no recoil, 5000 hp, iron man suit, thors hammer gun, cock of zeus pa ću onda doć na bug i pis server te vas svih čistit.{#}{#}

Moj PC  
12 0 hvala 1
17 godina
moderator
Battlefield 3

Pih, ko na faksu, skripte se razmjenjuju.

Pustite skripte, ja nudim knjige, povoljno :D

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3

Nemoj zezati hellbyte0, prekjučer te baš išlo ... Nisam te ubio niti jednom :'(

[G]Diretore_BB
16 godina
neaktivan
hellbyte0 kaže...

Mislim da ću večeras kupit od flamingkinga njegovu novu skriptu koju danas on nudi za 50 lipa a omogućuje slijedeće: wireframe, no recoil, 5000 hp, iron man suit, thors hammer gun, cock of zeus pa ću onda doć na bug i pis server te vas svih čistit.{#}{#}

Fale ti Dragon Ballz {#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
14 godina
neaktivan
Šef kaže...
hellbyte0 kaže...

Fale ti Dragon Ballz {#}

Ima cock of zeus...to mu je dosta {#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
16 godina
neaktivan
Zero2 kaže...
Šef kaže...
hellbyte0 kaže...

Fale ti Dragon Ballz {#}

Ima  cock of zeus...to mu je dosta  {#}

Cock bez ballza je samo dildo  {#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
16 godina
Battlefield 3

Iggy je jučer na bugu na metro mapi diplomirao medicinu{#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Iggy je jučer na bugu na metro mapi diplomirao medicinu{#}

Tako nekako, toliko puta sam revajvo da sam na leđima morao nosit 2 akumulatora kako bih imao dovoljno struje da vas sve jump startam {#}

15 godina
Battlefield 3

Neno i xxx sad ste full softocre jel?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pa ne baš igramo HC i Normal
robimarko@gmail.com
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Meni osobno je svejedno...Lako je preci sa HC na Normal,ali obrnuto je malo teze.. Uglavnom,svi igramo sve,vise nam mode neigra ulogu,tako da.. Zasto pitas?
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
13 godina
Battlefield 3

@Džukela

Apsolutno nam je svejedno šta smo. Odlični smo i u jednom i u drugom {#} {#}

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
Cyber_Freak kaže...

Meni osobno je svejedno...Lako je preci sa HC na Normal,ali obrnuto je malo teze..

Slažem se, teže muškarčina postaje pica, dok je svim picama lako izigravati muškarčinu {#}

16 godina
Battlefield 3

Ovako imam jedan problem komp mi je bio na popravku crko je procesor i graficka jucer je bio gotov i lik mi je reko da je sve drivere stavio najnovije probao sam pokrenuti igu i javi mi ovaj error

zna li itko zasto?

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2012 13:17 (oo7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DrNasty kaže...
Cyber_Freak kaže...

Meni osobno je svejedno...Lako je preci sa HC na Normal,ali obrnuto je malo teze..

Slažem se, teže muškarčina postaje pica, dok je svim picama lako izigravati muškarčinu {#}

sa ovim zadnjim update.om je normal sve blize HC modu pa se sada cak i da odigrati u manjoj mjeri :)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
14 godina

Pa jel ti to pokušavaš BF3 pokrenit na ovoj grafi što piše u error logu?

Geforce 7050?

robimarko@gmail.com
15 godina
Cyber_Freak kaže...
fila2208 kaže...

Meni osobno je svejedno...Lako je preci sa HC na Norma l,ali obrnuto je malo teze.. Uglavnom,svi igramo sve,vise nam mode neigra ulogu,tako da.. Zasto pitas?

Razmišljam da se joinam Vama, ali reko ako ste se toliko zapalili za soft to mi baš ne paše. :)

13 godina
protjeran
fila2208 kaže...
Cyber_Freak kaže...
fila2208 kaže...

Meni osobno je svejedno...Lako je preci sa HC na Norma l,ali obrnuto je malo teze.. Uglavnom,svi igramo sve,vise nam mode neigra ulogu,tako da.. Zasto pitas?

Razmišljam da se joinam Vama, ali reko ako ste se toliko zapalili za soft to mi baš ne paše. :)

Igramo oba moda,ali u zadnje vrijeme intenzivnije Normal mode zbog privikavanja na pravila koja ce biti na BCHR ligi,to nam sluzi kao trening.. A i zanimljivo nam je postalo trokutice skidati... ;)
17 godina
moderator
smiglcro kaže...

sa ovim zadnjim update.om je normal sve blize HC modu pa se sada cak i da odigrati u manjoj mjeri :)

Ma mogu i ja obrijati jaja, ali sam i dalje muškarčina :D

13 godina
protjeran
DrNasty kaže...
smiglcro kaže...

Ma mogu i ja obrijati jaja, ali sam i dalje muškarčina :D

Hehe,znas sta ti dr.mr.prof.nabiguzicu,mozes samo da pripremis vazelin veceras,bit ce ti rutavo ako se pojavis na BUG-u... Spominje se neki viljuskar,tako da.... ;)
17 godina
odjavljen
Cyber_Freak kaže...
fila2208 kaže...
Cyber_Freak kaže...
fila2208 kaže...

Igramo oba moda,ali u zadnje vrijeme intenzivnije Normal mode zbog privikavanja na pravila koja ce biti na BCHR ligi,to nam sluzi kao trening.. A i zanimljivo nam je postalo trokutice skidati... ;)

čekaj kad imaš trokutić onda se gađa direkt u njega ili?

ja sam došao do orla,sad treba hrpa bodova za daljnja otključavanja i napredovanja

lako je daniju boostat score na praznom ili punom serveru,a bug je 80% vremena prazan

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovo je odlicna vijest!Sad napokon vise nebum dosao na kraj runde.

0 0 hvala 9
13 godina
protjeran
Samo se curice svađaju oko moda igre. ;)
13 godina
kach kaže...

Otvaram "drugu sportsku kladionicu". Uplate primam na moj PayPall account. Uplate se vrše do zadnjih 50 ticketa koja prva ekipa dođe. 

edit: Kvote objavljujem na početku meča.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2012 13:57 (Soldier977).
13 godina
odjavljen
NiramX kaže...
Samo se curice svađaju oko moda igre. ;)

Valjda se spoticu na haljinice kad dodju na normal {#}

17 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
kach kaže...

Otvaram "drugu sportsku kladionicu". Uplate primam na moj PayPall account. Uplate se vrše do zadnjih 50 ticketa koja prva ekipa dođe. 

edit: Kvote objavljujem na početku meča.

Čuj na ruletu uvijek igram crveno tako da me piši na ruse, mislim da budem konzistentan glede kocke {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2012 14:15 (iggy).
17 godina
moderator
iggy kaže...

Čuj na ruletu uvijek igram crveno tako da me piši na ruse, mislim da budem konzistentan glede kocke {#}

Ko nema sreće u kocki, ima u sitnom šećeru.

17 godina
neaktivan

Misliš štaub šećeru {#}

15 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
Jednostavno vise se ne moze ni igrati nasim serverima,vecina whineri... Ubijes nekoga,onda odma pitanje "kako"?,"odakle"?... Cak me Nexus optuzio da imam skriptu za bombe,ma mislim stvarno,umro sam od smijeha... Sva sreca pa se snimam zadnjih tjedan dana,pa kad napravim video pokazati ovima sto kukaju kako,zasto,na koji nacin itd.. Onda nakon 3 mape,kao da se nesto promijenilo odjednom..Nemos vise nikoga ubiti..Jucer sam na igraca iz svog klana ispucao 26 metaka u tijelo i uzeo mu nekih 20 hp-a,katastrofa,i to nije se meni samo desavalo...

Bas me zanima kako to neno igra, posto mi je sinoc rekao da snima pa da i to vidim, ono njegovo skakanje i ubijanje sa jednim metkom.

Jednu partiju rastura drugu nemoze k. ubit.

=XII=SandMan....
13 godina
protjeran
Y2K2 kaže...
Cyber_Freak kaže...
Jednostavno vise se ne moze ni igrati nasim serverima,vecina whineri... Ubijes nekoga,onda odma pitanje "kako"?,"odakle"?... Cak me Nexus optuzio da imam skriptu za bombe,ma mislim stvarno,umro sam od smijeha... Sva sreca pa se snimam zadnjih tjedan dana,pa kad napravim video pokazati ovima sto kukaju kako,zasto,na koji nacin itd.. Onda nakon 3 mape,kao da se nesto promijenilo odjednom..Nemos vise nikoga ubiti..Jucer sam na igraca iz svog klana ispucao 26 metaka u tijelo i uzeo mu nekih 20 hp-a,katastrofa,i to nije se meni samo desavalo...

Bas me zanima kako to neno igra, posto mi je sinoc rekao da snima pa da i to vidim, ono njegovo skakanje i ubijanje sa jednim metkom.

Jednu partiju rastura drugu nemoze k. ubit.

E pa o tome pricam cijelo vrijeme sta se desava u zadnje vrijeme.. 2-3 runde kako god pucam pogadjam,pogotovo sa M16A3,i onda se pojavi kao neki mali lagg,i ne mos vise nikoga pogoditi,nesto neobjasnjivo...Evo nisam jedini kojem se to desilo sinoc,bilo nas je dosta na TS-u...Poslije sam sa PIS-a otisao na BUG i nisam mogao cak ni pozitivan score imati...Jednostavno nemam objasnjenja...Dobro ono sto sam ja tebe pogodio je bio luck (spray and pray) a ne jedan metak...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice