Mislim da ću večeras kupit od flamingkinga njegovu novu skriptu koju danas on nudi za 50 lipa a omogućuje slijedeće: wireframe, no recoil, 5000 hp, iron man suit, thors hammer gun, cock of zeus pa ću onda doć na bug i pis server te vas svih čistit.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pih, ko na faksu, skripte se razmjenjuju.
Pustite skripte, ja nudim knjige, povoljno :D
Nemoj zezati hellbyte0, prekjučer te baš išlo ... Nisam te ubio niti jednom :'(

Mislim da ću večeras kupit od flamingkinga njegovu novu skriptu koju danas on nudi za 50 lipa a omogućuje slijedeće: wireframe, no recoil, 5000 hp, iron man suit, thors hammer gun, cock of zeus pa ću onda doć na bug i pis server te vas svih čistit.
Fale ti Dragon Ballz
Fale ti Dragon Ballz
Ima cock of zeus...to mu je dosta
Fale ti Dragon Ballz
Ima cock of zeus...to mu je dosta
Cock bez ballza je samo dildo
Iggy je jučer na bugu na metro mapi diplomirao medicinu
Iggy je jučer na bugu na metro mapi diplomirao medicinu
Tako nekako, toliko puta sam revajvo da sam na leđima morao nosit 2 akumulatora kako bih imao dovoljno struje da vas sve jump startam
Neno i xxx sad ste full softocre jel?
Meni osobno je svejedno...Lako je preci sa HC na Normal,ali obrnuto je malo teze.. Uglavnom,svi igramo sve,vise nam mode neigra ulogu,tako da.. Zasto pitas?

@Džukela
Apsolutno nam je svejedno šta smo. Odlični smo i u jednom i u drugom
Meni osobno je svejedno...Lako je preci sa HC na Normal,ali obrnuto je malo teze..
Slažem se, teže muškarčina postaje pica, dok je svim picama lako izigravati muškarčinu
Ovako imam jedan problem komp mi je bio na popravku crko je procesor i graficka jucer je bio gotov i lik mi je reko da je sve drivere stavio najnovije probao sam pokrenuti igu i javi mi ovaj error
zna li itko zasto?
Meni osobno je svejedno...Lako je preci sa HC na Normal,ali obrnuto je malo teze..
Slažem se, teže muškarčina postaje pica, dok je svim picama lako izigravati muškarčinu
sa ovim zadnjim update.om je normal sve blize HC modu pa se sada cak i da odigrati u manjoj mjeri :)
Pa jel ti to pokušavaš BF3 pokrenit na ovoj grafi što piše u error logu?
Geforce 7050?
Meni osobno je svejedno...Lako je preci sa HC na Norma l,ali obrnuto je malo teze.. Uglavnom,svi igramo sve,vise nam mode neigra ulogu,tako da.. Zasto pitas?
Razmišljam da se joinam Vama, ali reko ako ste se toliko zapalili za soft to mi baš ne paše. :)
Meni osobno je svejedno...Lako je preci sa HC na Norma l,ali obrnuto je malo teze.. Uglavnom,svi igramo sve,vise nam mode neigra ulogu,tako da.. Zasto pitas?
Razmišljam da se joinam Vama, ali reko ako ste se toliko zapalili za soft to mi baš ne paše. :)
Igramo oba moda,ali u zadnje vrijeme intenzivnije Normal mode zbog privikavanja na pravila koja ce biti na BCHR ligi,to nam sluzi kao trening.. A i zanimljivo nam je postalo trokutice skidati... ;)

sa ovim zadnjim update.om je normal sve blize HC modu pa se sada cak i da odigrati u manjoj mjeri :)
Ma mogu i ja obrijati jaja, ali sam i dalje muškarčina :D
Ma mogu i ja obrijati jaja, ali sam i dalje muškarčina :D
Hehe,znas sta ti dr.mr.prof.nabiguzicu,mozes samo da pripremis vazelin veceras,bit ce ti rutavo ako se pojavis na BUG-u... Spominje se neki viljuskar,tako da.... ;)

Igramo oba moda,ali u zadnje vrijeme intenzivnije Normal mode zbog privikavanja na pravila koja ce biti na BCHR ligi,to nam sluzi kao trening.. A i zanimljivo nam je postalo trokutice skidati... ;)
čekaj kad imaš trokutić onda se gađa direkt u njega ili?
ja sam došao do orla,sad treba hrpa bodova za daljnja otključavanja i napredovanja
lako je daniju boostat score na praznom ili punom serveru,a bug je 80% vremena prazan
Ovo je odlicna vijest!Sad napokon vise nebum dosao na kraj runde.
Otvaram "drugu sportsku kladionicu". Uplate primam na moj PayPall account. Uplate se vrše do zadnjih 50 ticketa koja prva ekipa dođe.
edit: Kvote objavljujem na početku meča.
Valjda se spoticu na haljinice kad dodju na normal
Ovo je odlicna vijest!Sad napokon vise nebum dosao na kraj runde.
Otvaram "drugu sportsku kladionicu". Uplate primam na moj PayPall account. Uplate se vrše do zadnjih 50 ticketa koja prva ekipa dođe.
edit: Kvote objavljujem na početku meča.
Čuj na ruletu uvijek igram crveno tako da me piši na ruse, mislim da budem konzistentan glede kocke
Čuj na ruletu uvijek igram crveno tako da me piši na ruse, mislim da budem konzistentan glede kocke
Ko nema sreće u kocki, ima u sitnom šećeru.
Misliš štaub šećeru
Bas me zanima kako to neno igra, posto mi je sinoc rekao da snima pa da i to vidim, ono njegovo skakanje i ubijanje sa jednim metkom.
Jednu partiju rastura drugu nemoze k. ubit.
Bas me zanima kako to neno igra, posto mi je sinoc rekao da snima pa da i to vidim, ono njegovo skakanje i ubijanje sa jednim metkom.
Jednu partiju rastura drugu nemoze k. ubit.
E pa o tome pricam cijelo vrijeme sta se desava u zadnje vrijeme.. 2-3 runde kako god pucam pogadjam,pogotovo sa M16A3,i onda se pojavi kao neki mali lagg,i ne mos vise nikoga pogoditi,nesto neobjasnjivo...Evo nisam jedini kojem se to desilo sinoc,bilo nas je dosta na TS-u...Poslije sam sa PIS-a otisao na BUG i nisam mogao cak ni pozitivan score imati...Jednostavno nemam objasnjenja...Dobro ono sto sam ja tebe pogodio je bio luck (spray and pray) a ne jedan metak...