Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.202.171
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
ceco22 kaže...

evo odigrali smo jedan prijateljski susret sa PiS ekipom ... i moram reci nisam bio tako razguzen nikada XD svaka cast momci :) http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/26158589/1/299434675/ http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/26155660/1/299434675/. Sry za onu stvar za ticketima... ali nas je Control centar zezao...

Ma malo nas zbunilo u početku s ticketima ali nema veze bilo je ok. GG.

[URL=http://www.pis-klan.com][IMG]http://img571.imageshack.us/img571/4862/ub10.jpg[/img][/URL]
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Tallahasee kaže...

Pa ovako, PRESTANITE psovat majku zbog gluparija u igri, ma zbog bilo cega. Necu se vise ponavljat.

Molio bih administratore, koga god sa ovlastima da najostrije sankcioniraju takve ispade jer je puno vise od glupiranja i trash talka. Ovo govorim za BUG server zbog danasnjeg ispada ex_co7 (neka se zna). A sutra se mozda ponovi na nekom drugom serveru. 

Ma pusti djecu, znaš ko psuje majke, cod klinci :)

A kad ste vi j......i majku na pis-ovom serveru, sta ste onda vi?

=XII=SandMan....
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
koliko advokata...ajme..kad ne mogu nista drugo i drugacije onda moraju majke i ostalo preko chata.. iskompleksirane budale. volio bi da mi takvi u živo tako nešto kažu.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Zar nemožeš jednostavno napisati nešto tipa: joj kako sam danas izownao ekipu?

I onda kad opet ispadne svađa pisat ćeš da ti ne provociraš i ne izazivaš svađu, a kad slučajno dobiješ karton čudit ćes se kao pura dreku zašto si ga dobio.

Nemoj me krivo shvatiti, nemam ništa protiv postanja battlereporta, ali ovo lagano provociranje mi ide na jetra. Stalno kad postaš neki score napišeš da je to bio normal, nema potreba za tim. Zar nemožeš ljepo kao ceco postati svoj report bez nekih dodatnih parada?

Neki dan sam na vašem serveru imao 97-40 i nisam išao postati ni score, iako sam mislio, a ni najmanje mi nije palo na pamet naglašavati da je to bio HC i time lagano provocirati ekipu.

a daaajj pa vidis da fali jos malo postova da bude 1000 stranica na temi pa treba malo potaknut rasparavu HC vs Normal

kako je neko napisao HC je za pice a normal za drolje   {#}

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 1:24 (berto).
13 godina
Battlefield 3

Evo, da sve koji su preskocili poruku opet pozovem na temu namjenjenu Battlefield 3 videima.

Battlefield 3 Gameplay video, soundtracks, montage

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da, ja sam.

Ali nisam tebi, tko god ti bio... Nego sam to opcenito rekao zbog svih koji su kempali u bazi sa nekim LMGom i bipodom i rokali po njihovoj bazi!!!

Koliko glup moras biti da to radis, a onda se svi ne mogu nacuditi cudu kako su izgubili?!

Osobno me boli briga sto si me tu "prozvao", jedino mi je zao sto su me takvi igraci uspijeli izbaciti iz takta!

[M|C] ex_Co7
16 godina
neaktivan
ARazer kaže...
koliko advokata...ajme..kad ne mogu nista drugo i drugacije onda moraju majke i ostalo preko chata.. iskompleksirane budale. volio bi da mi takvi u živo tako nešto kažu.

Lol, prvo... Ja sam bio na strani teama koji je busio te "budale" , jednostavno me frustriralo to sto su unistavali igru ljudima koji su se trudili a billi na protivnickoj strani.

A drugo,  sta da ti kazu uzivo? 

Nemoj se bezvez prijetit, jer ti takvi su mi najjaci.

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 2:49 (Co7).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
vidiš ti negdje svoje ime u mom postu? ja ne prijetim nikome niti nikad nisam. pišem opčenito
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

nemam  vremena da citam prosle postove,

al danny daj sredi onaj autobalance na serveru, jucer me baca iz tima u tim da mi se zavrtilo ...

Ja se vozija jednog lika u jeepu i on je isto bija u jeepu ali US na Kharg islandu.Moj jeep je ima 4 c4 na sebi.I ja ga 9-10 min pratija vozija za njim dok nije u zid udrija ja izlet
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
da autobalance je na serveru u banani. Jucer sa sa xxx igrao bacao nas je na obe strane. Treba namjestit da na zavrsetku runde balansira po skill, a tjekom runde zadnji koji je dosao.
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
da autobalance je na serveru u banani. Jucer sa sa xxx igrao bacao nas je na obe strane. Treba namjestit da na zavrsetku runde balansira po skill, a tjekom runde zadnji koji je dosao.

Kod nas je namješeteno da balansira tko je zadnji došao, a balansiranje po skilu se uključi jedno ako na coquestu tima A pobjedi tim B za više od 200 ticekta i obrnuto..

www.key-storm.com
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Netko zainteresiran za jutarnju šiljidbu?

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo za minut...

pero_HR
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bemti pa s mortarom treba isto 500 ubojstava za tag :(
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ima mozda ko za prodat bf3Back to Karkand DLC?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ceco22 kaže...

hm, a sta reci za BUG,5 ili 6 puta me switcha tijekom jedne runde,poludio sam jucer...To mi se nesvidja nimalo...

My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 14:27 (Cyber_Freak).
17 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
Treba namjestit da na zavrsetku runde balansira po skill, a tjekom runde zadnji koji je dosao.

Tako je namješteno od jutros.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
17 godina
Battlefield 3

Hehe, MP7 je fakin rulaona na publicu s njubarama :)

MVP bez beda - http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/26261089/1/352154476/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Tražim ekipu za BF3 klan. 4 igraca od 18 pa nadalje.. recimo do 80 godina. Uvjet da ste: Zagreb, Zagorje ili ta neka bliza okolica zbog eventualnog druzenja i pijancevanja. Zainteresirani nek se jave na moj mail -- rank nije bitan BITNO JE DA STE TIMSKI IGRAC I DA IGRATE TIMSKI TE POSTUJETE TIM. 

Nije da sam lijen - samo nevolim smetati
15 godina
Battlefield 3

dosadno slab i loš pp19 stao sam na 450 killova i lijen sam obaviti ostatak. DObar je na blizinu od 1-3 metra, sve više znači pola okvira da dobiješ supress ribbon.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
CroL1k1n7 kaže...

Tražim ekipu za BF3 klan. 4 igraca od 18 pa nadalje.. recimo do 80 godina. Uvjet da ste: Zagreb, Zagorje ili ta neka bliza okolica zbog eventualnog druzenja i pijancevanja. Zainteresirani nek se jave na moj mail -- rank nije bitan BITNO JE DA STE TIMSKI IGRAC I DA IGRATE TIMSKI TE POSTUJETE TIM. 

može ime tima? "ZADRUGA"   

BF3 FlamingKing
14 godina
neaktivan
pp19 je zvijer... Ubijam na normalu sa vece udaljenosti bez problema. Sigurno jedna od pusaka na koje cu se vratiti. Sad mucim muku sa semi-automatic snajperima(kolju me ko budalu) iako mi je ovaj SKS cak i legao. A za mortar treba isto 500 ubojstava :S
15 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
pp19 je zvijer... Ubijam na normalu sa vece udaljenosti bez problema. Sigurno jedna od pusaka na koje cu se vratiti. Sad mucim muku sa semi-automatic snajperima(kolju me ko budalu) iako mi je ovaj SKS cak i legao. A za mortar treba isto 500 ubojstava :S

SKS je zvijer u kombinaciji sa Kobrom, Foregripom i Silencerom. Dade se cak i na Normalu igrati s time, ne tako nadmocno kao na HC-u. TO ce se nadam se promijeniti u sljedecem patchu u kojem se ispravlja multi za gornji dio tijela na svim sniperima sa 1x na 1,25x

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zabušavate vojnici!

Vojno-redarstvena akcija u Parizu trenutno je na vrhuncu i trebaju nam dodatne snage da bismo uspjeli obraniti grad.

2 0 hvala 0
15 godina
ceco22 kaže...

ma meni je prije bio dobar....i sad kao da sam izgubio ruku, velim nemrem niš ubit više.

koji setup nosiš snjim?

14 godina
neaktivan
kobra i prigusivac koliko se sjecam... Ali nisam s njim dosta dugo igrao pa nisam siguran ... Uglavnom ubojito mozes bez problema cijeli squad pocistiti. Jedva cekam jos ovaj snajper odradit do kraja. Samo mi u zadnje vrijeme ide na zivac sto se ne moze naci ni jedan TDM s vise ticketa da nema problem sa lagom, cak sam mislio uzet rentu jedan mjesec server sa HR ip ali kostaju kao suho zlato.
16 godina
ceco22 kaže...
kobra i prigusivac koliko se sjecam... Ali nisam s njim dosta dugo igrao pa nisam siguran ... Uglavnom ubojito mozes bez problema cijeli squad pocistiti. Jedva cekam jos ovaj snajper odradit do kraja. Samo mi u zadnje vrijeme ide na zivac sto se ne moze naci ni jedan TDM s vise ticketa da nema problem sa lagom, cak sam mislio uzet rentu jedan mjesec server sa HR ip ali kostaju kao suho zlato.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/610cd195-2eb9-462b-bf8f-2c6b3521317a/DW-Dog-Warriors-1p-Start-500-ONLY-TDM-Best-Maps/

Meni radi OK, sad zavisi sto ti znaci s puno ticketa, igrao sam i na jednom od 1500 nedavno i bilo je OK

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
Battlefield 3

Maloprije na BUG-u sam rejpo sa snajperom nenormalno {#}

Evo i battlereporta.

Origin/Battlelog: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Neno, nisi fer.

Nisi me trebao toliko sodomizirati nepripremljenog...

1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice