kod bf3 le, postoji li nekoliko vrsta. npr. bf3 le s b2k i bf3 le s pwp i još s oboje, ili je samo oboje?
Uz bf3 le dobijes b2k i pwp(ako pod "pwp" smatras physical warfare pack?) ;)
kod bf3 le, postoji li nekoliko vrsta. npr. bf3 le s b2k i bf3 le s pwp i još s oboje, ili je samo oboje?
Uz bf3 le dobijes b2k i pwp(ako pod "pwp" smatras physical warfare pack?) ;)
...and will rely on the spawn system from Team Deathmatch...
Ak ništa drugo ovo jamči vrhunsku kvalitetu i dane zabave u novom modu.
Lagano subotnje popodne + Metro TDM + IAR = dizanjee K/D-a i boostanje ega ako si hardkoraš:)
Prvu krenes lagano, jos onako punog zeluca nakon rucka, a drugu onda jos malo bolje stisnes :p
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/25400686/1/352154476/
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/25405138/1/352154476/
ja vidim nema rush... jebi se dice.... cekao sam bolje mape za rush oni nam daju k...c , toliko o onome sto su govorili da ima bc2 mape ne odgovaraju jer ne mogu "sve" modove na njih staviti......
Sry al kako bi ti rush napravio na toj mapi koju prikazuju,kad je mapa na krovu zgrade?
pa ima vise katova , ako nista bar squad rush...
kako ne kuzis, u jednom igra cjeli tim od vise squadova, i obicno 4x2 objektiva a i b, a squad rush je manji dio mape igra 2x1 objektiv 4vs4.
da moras unistiti 2x1 m-com za pobjedu... meni je to odlican mod jer za svaku smrt trebas misliti, ja sam tamo uspio cak zaradit m-com defender medal za koji sam mislio da ce mi trebat 100godina..... samo trazi prave squad rush servere ,znaci da se igra 4vs4 ostali ti izgledaju kao metro 64 CQ. A SQDM su zeznuli jer imas tim, u BC2 je to bio odlican mod.
Lagano subotnje popodne + Metro TDM + IAR = dizanjee K/D-a i boostanje ega ako si hardkoraš:)
Prvu krenes lagano, jos onako punog zeluca nakon rucka, a drugu onda jos malo bolje stisnes :p
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/25400686/1/352154476/
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/25405138/1/352154476/
Lijepo lijepo zubare moj, vidim da lijepo pereš i peglaš.
Upravo sam se vratio sa paintball-a i strali smo protivnicku ekipu sa 5:1.
A igrali smo protiv policajca, profesora eng/hr i ekonomiste.
A na mojoj strani su bile dvije cure koje u zivotu nisu drzale pusku, sef racunovodstva i ja.
Prve dvije runde, sam sam ih sve "pobio".
E sad, zasto to tu pisem :)....
Jedino sto oni imaju zajednicko je da igraju COD :), i to PRO mod.
Dvoje njihovih je konstantno kempalo oko baze , ali bez zaje*ancije!
Jedino je policajac rushao.
Sef racunovodstva i ja igramo Bf3 :).
Nice...
PWP je besplatan za sve.
Hehe, thx hell; znas kak se kaze - i corava koka zrno nabode
Nego, da sam prije poceo igrat koji BF, bilo bi i boljih rezultata
Hehe, thx hell; znas kak se kaze - i corava koka zrno nabode
Nego, da sam prije poceo igrat koji BF, bilo bi i boljih rezultata
Ma šta te briga i meni je ovo drugi BF tek tako da se ni ja nemogu pohvalit nečime.
Dado i wiz mi kažu da si ti stari codovac i unrilovac tako da smo se svi prešaltali na BF kolko vidim hehe
Upravo sam se vratio sa paintball-a i strali smo protivnicku ekipu sa 5:1.
A igrali smo protiv policajca, profesora eng/hr i ekonomiste.
A na mojoj strani su bile dvije cure koje u zivotu nisu drzale pusku, sef racunovodstva i ja.
Prve dvije runde, sam sam ih sve "pobio".
E sad, zasto to tu pisem :)....
Jedino sto oni imaju zajednicko je da igraju COD :), i to PRO mod.
Dvoje njihovih je konstantno kempalo oko baze , ali bez zaje*ancije!
Jedino je policajac rushao.
Sef racunovodstva i ja igramo Bf3 :).
Nice...
Jos malo off topica :)
Probaj odigrat par partija airsofta.Vise takticki a pri tome i zabavno kao i paintball.
Dobijes repliku prave puske(o tezini,velivini,boji itd).
On topic
Squad rush sam igrao svega par puta i to s random ekipom,ugl katastrofa.
Jednom sam s frendom igrao,ja i on protiv trojice i dobili smo xD
Šta je ovo ko facebook, smijemo pisat što smo radili kako, skim i kad?
LOL.
Moram reći da mi je zanimljiv onaj kineski snajper...sa red dotom i silencer, prava mašina :)
Pa igraj ga ono mid range, silencer, holo ili red dot, i spam samo. Jedino su za to, za niš više.
Ma ja rush čisti sa njima, dakle ono 1v1, a jebiga ako ne pogađaš prvi hit bar prsa gotov si.
svd je zvijer zajedno sa m39. onda su sks i kinez, a mk je koma :)
Evo bilo je vrijeme da i mi otvorimo forum..Pa zainteresirani za klan i dogovor za war se regajte...
POzz!!
Jos uvijek neke stvari doradjujemo,ali bit ce gotovo sve do ponedjeljka...
Evo link
Evo bilo je vrijeme da i mi otvorimo forum..Pa zainteresirani za klan i dogovor za war se regajte...
POzz!!
Jos uvijek neke stvari doradjujemo,ali bit ce gotovo sve do ponedjeljka...
Evo link
Napokon free hosting forum na kojem ne blješti sve od reklama. GZ.
Ma šta te briga i meni je ovo drugi BF tek tako da se ni ja nemogu pohvalit nečime.
Dado i wiz mi kažu da si ti stari codovac i unrilovac tako da smo se svi prešaltali na BF kolko vidim hehe
UT, CS i AA - to sam igrao.
COD sam zapravo malo igrao; prvi COD mi je bio MW2 i bas mi je bio zabavan (opet kasnije poceo igrat na nagovor ekipe :))
Butch me vec dugo nagovarao na BF, jos od izlaska BC2, a ja se nisam dao - al, eto, sad sam napokon podlegao :p