- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dali je to opet crko origin?
dali je to opet crko origin?
jest, evo mjenjam klasu u medic da ga revajvam
Problem: zašto mi trza za vrijeme igre, a nije brzina jer mi trenutno dok pišem 402 kb/s?
probao sa svim mogućim kombinacijama na options, al ne radi. znam se nacrtat gore desno onaj trokutasti znak kao da nije spojeno!
Pmagajte jer više gubim živce.
Isti problem ovdje - meni rekoše da je problem u Thomson modemu. S time da na nekim serverima imam problema, a na drugima mi sve radi OK.
Takodjer. Isti sindrom isti router. Koji provider?
Koji je to router? Jel Thompson 780i, onaj crni?
Taj router je žešće smeće. Meni je pucala veza na njemu non stop. Kad je došao serviser (T-Com) sve mu je bilo jasno kad je vidio koji je router. Uglavnom s njim je problem da ćim malo padne napon na mreži on se zblesira (pukne wireless, pukne veza...) Zamjenio mi ga je sa Thompson TG782 i prezadovoljan sam. Odkad sam ga odbio prije nekih mjesec dana nijednom nije pukla veza ili da sam osjetio neki pad brzine.
Tak da ak imate to crno smeće odmah zovite službu za korisnike.
pojma nemam bilo vas je 4-5 sa klan tag 53cro ili tako nesto, zna onaj tko je psovao ili vidi ko ti najvise tuba sa M320 u klanu i koji ima malen E-penis pa cesh znati ko je !!!
uostalom takve primitivne idividume ignorishem na startu, samo ti kazem razlog za koji me sigurno necete vidjeti na serveru, jer kad smo imali klan i servere na CS 1.6 taj decko je gledao kako se skupljaju i hrane pokemoni !
a kao ozbiljni klan, koji ima svoj server, morate da naucite membera nekog "reda" i da "netura nos gdje mu nije mjesto i to da zapocne prvi "
HAM7A
ps: BDS aka bakaxxx je stvarno zaljubljen vjerovao on to ili ne
klan tag nam nije od 53cro.... vec samo CRO ,a vecina nas ima 53 ispred nicka, sad jesi ti sarkazam pogresno shvatio ili sto ne znam. ja osobno samo psujem sve po redu kad me netko glupo teamkilla i zbog bugova u igrici. Drugo mi smo klan malo duze nego ocito ti mislis, istina clanovi su se mjenjali ili manje aktivni, a i kao klan smo jedan od starijih po godinama i trajanjem klana ....osim mene mene, markya, zmirka, i exodusa koji smo dosli u klan tek na bc2. Iskreno ekipi i nije stalo do toga da im je server non stop pun, da smo htjeli to mogli smo staviti opet server u njemacku i imati pun server stranaca te biti mozda opet u top 10, ali nam je vaznije da smo mi ti kojima ide malo ping na ruku i sastati se u vecernjim satima. Kao sto i sami clanovi kazu nismo nikakvi pro igraci igramo cisto iz gusta, a di ces veceg gusta nego kad noobu das 320 . Zato sam te i pitao znas li slucajno nick da vidim o kome se radi :)
pojma nemam bilo vas je 4-5 sa klan tag 53cro ili tako nesto, zna onaj tko je psovao ili vidi ko ti najvise tuba sa M320 u klanu i koji ima malen E-penis pa cesh znati ko je !!!
uostalom takve primitivne idividume ignorishem na startu, samo ti kazem razlog za koji me sigurno necete vidjeti na serveru, jer kad smo imali klan i servere na CS 1.6 taj decko je gledao kako se skupljaju i hrane pokemoni !
a kao ozbiljni klan, koji ima svoj server, morate da naucite membera nekog "reda" i da "netura nos gdje mu nije mjesto i to da zapocne prvi "
HAM7A
ps: BDS aka bakaxxx je stvarno zaljubljen vjerovao on to ili ne
klan tag nam nije od 53cro.... vec samo CRO ,a vecina nas ima 53 ispred nicka...., bla bla bla ... da smo mi ti kojima ide malo ping na ruku ... bla bla bla bla ... di ces veceg gusta nego kad noobu das 320 .
http://bf3stats.com/stats_pc/HAM7A <-------- n00b
Ovako smo igrali danas a lord?:)
hahahhaha totalno čovječe!
Hihihihi pa tak pišete ko da se razvel od vas i otel vam svu imovinu
Nakon svega što smo mu dali i gore je od toga.
Dolazio je kad je htio,dali smo mu kurve,aute,stanove,kuće,čevape, imao je sve i onda nam okrene leđa.Ma puj.
Otvoriš konzolu u igri i upišeš ovo gore. Možda ćeš morati upisati i ovo: Render.PerfOverlayEnable 1.
Onda će ti se u doljnjem ćošku pokazati jedan graf koji ti prikazuje perfomanse grafičke i procesora, ta dvije linije bi trebale biti jedna blizu druge i sinkronizirane, bez "spike-ova". Ako imaš spikeova imaš i lag.
Tako je! Imaš FPSa i više nego dosta, ping je ok, al kao da pucaš ćorcima i trzucka(microstuttering)
Ja sam to nekako ukrotio sa kombinacijom beta driveri za ATI iz 1. mjeseca ove godine,vsync on, RenderDevice.ForceRenderAheadLimit 1 (možeš probati 0, nije svakom isto) i max fpx 59.99. (guglao i guglao ,al nažalost nemam više link, al masa ekipe to ima tako da je stranica ko šodera)
Stroj je i više nego ok za guranje BF3 - i5 2360 , Ati6850, 12GB RAM od toga 4GB u RAMDRIVEu. Promijenio sam i sound karticu misleći da je tu problem (imam jedan XiFi za prodati :)
Definitivno ima veze i sa serverom di igraš, na Bugu je ok, zna malo skakati ako je žestok fajt , na B2K mapama obavezno malo pop**di! Imam server u favoritima sa 64pl i odlično radi tamo, imam drugi server na kojem je do podne mrka igrati, pun je, al popodne je banana (bio na bolovanju pa malo testirao).
Iduća stvar koju ću pokušati je tražiti da mi Amis stavi router u bridge mode, pa stavim nekog 3Coma za router. Inače u pitanju je crni Thomson koji se zresetira kada otvorim pola portova koje BF3 treba, go**arak! Javim za rezultat!
Eto, nadam se da će netko si pomoći!
Imam problem kupio sam cd key od steel serversa i skinuo igru bf# sa origina kad je otvorim normalno mi se pali battlelog i kad stisnem na bolo koji server bude connecting....loging in...loading level... i ponekad playing ali samo bude crn ekran i ubrzo se igra upise i u game manageru pise game disconnected: could not join server molim pomoć ako netko zna nemogu se konektoat ni na jedan server niti singleplayer neradi molim pomoc.
ne kuzim sta ti ovaj post znaci uopce..... ali jos jednom kazem nikoga ne gonimo da igra na nasem serveru. Ekipa koja dolazi obicno je jos sa bc2 ,a ima i novih igraca poput xXx, ostali sa foruma ili hr i koliko znam nikome nitko nikad nije posovao zbog nekog obicnog taga.
Lollik je jedna od najvećih izdajica u povijesti čovječanstva.
Just sayin.
Ako je izdao nas kako onda gerijatrija može biti sigurna da neće izdati i njih?
Čak je na ventu pričao kako je on zapravo naša špija.
A kako on zna da mi u biti ne špijuniramo njih na način da on misli da špijunira nas a u biti mi špijuniramo njega
UDBA ftw
Nakon šveđanina ja ne vjerujem nikome.
Možda me pridobije jedino uz slijedeći scenarij:
Grand bazzar 1000 tiketa, on i berta sami i berta ga svih 1000 tiketa nožem izkolje a ja i gerijatrija promatramo preko live streama iz bertine perspektive............Inicijacija gerijatrija style.
battleception?šta se to događalo jučer?kakve malverzacije?
btw updateao AMD drivere,nema pomaka sve isto i stabilno.meh
Novi Nvidia driveri su odlični,napokon napredak.
Ima kakvih novosti o patchu...vi koji pratite ove na twitteru i to.
Hihihihi pa tak pišete ko da se razvel od vas i otel vam svu imovinu
Nakon svega što smo mu dali i gore je od toga.
Dolazio je kad je htio,dali smo mu kurve,aute,stanove,kuće,čevape, imao je sve i onda nam okrene leđa.Ma puj.
kužim da je okrenu leđa autima,kućama i kurvama... ali da je čevapima okrenu leđa... što reći? koju poruku poslati?
Ne, osim što je poslan na certifikaciju Sony-i i Microsoft-u, ali to vjerojatno već znaš.
Predviđanja, a valjda idući tjedan.
Inače, ovo Zh1nto kaže da ima lijep dan...
http://img.ly/fgCX hello community. I am enjoying myself
Ne, osim što je poslan na certifikaciju Sony-i i Microsoft-u, ali to vjerojatno već znaš.
Predviđanja, a valjda idući tjedan.
Inače, ovo Zh1nto kaže da ima lijep dan...
http://img.ly/fgCX hello community. I am enjoying myself
Ma znam, reko samo da ima još detalja kad točno. Dakle drugi tjedan valjda onda.Ajde napokon.
Inače sigurno već znate, ali simpatično ej baciti oko na ovo kad padnu ea serveri i origin pa bf3 padne jako.
Imate gore za birat, iznenađuje me koliko ps3 igrača igra bf3, čini se da je jači commu. na ps3 nego pc. Zato ih tako i paze i daju im patcheve i dlc prvo kad imaju ugovor sa Sonyem.
Ovi novi driveri su uzasni od atija 12.2..Vracam se na AMD Catalyst 8.96 14.
Ovi novi driveri su uzasni od atija 12.2..Vracam se na AMD Catalyst 8.96 14.
Ja imam 11.12 i meni perfektno radi...Po pravilu,najbolje ne mijenjati ako ti sve radi kako treba...

Koga da dodam od PIS-a i XII za ugovorizi war?
Posto oni tamo navedeni 3rdman i The Dirty Dozen RipperCro su afk po par dana i nejavljaju se,ili se boje,ili nece... :)
Ima li tko drugi od navedenih clanova doticnih klanova za kontakt?
Umalo sam upao sa stolice od smijeha kad sam ovo procitao, samo da znas sto se tice naseg klana mi imamo zivot znas obitelj posao neki vecina i djecu pa nisu bas u mogucnosti sjedit 24h za kompom i dogovarat meceve.
Dobro zalizani,onda eto ti prenesi svojim glavesinama u klanu poruku da ste izazvani... 24h za kompom,lool...Pa zasta danas postoje mobiteli? ;)
Ovdje se obrati ako hoces dogovorit war, al da ti kazem odmah u startu ako mislis podjebavat i sl. to ti kod njih ne prolazi.
Odem pogledat statse, tj. ranking da vidim kako to izgleda i ostah ugodno iznenađen kakav sam dobar komrad.
http://bf3stats.com/stats_pc/Vash_Efferus
Revajvam vas, hilam vas, municiju vam dajem, pravi sam drug, a vi ni pivu da bi mi platili.
E sad se je**te, više nikom niš nedam za besplatnjak. Oš da te dignem? E prvo neka sjedne uplata na račun. Nisu ni bakterije za panelse jeftine. Granata 5 kuna, RPG 10. Za metke se bumo dogovorili, ljudi smo.
Neno care, sezona je gripe i tajnica mi je na bolovanju, pa nije stigla pregledati Battlelog. Evo ovo je bila prva tema na jutarnjem briefingu. :)
Inače najbolje i najbrže ćeš dogovoriti war tako da postaviš upit na PiS forumu pod Challenge us.
Kontaktirati možeš i ostale iz klana: CroMystiq, CornaAce, Bong_0x, Wolf_D_Bastarb ...
P.S. i kod moje ekipe vrijedi isto ono od SendMana, za podjebavanje
Neno care, sezona je gripe i tajnica mi je na bolovanju, pa nije stigla pregledati Battlelog. Evo ovo je bila prva tema na jutranjem briefingu. :)
Inače najbolje i najbrže ćeš dogovoriti war tako da postaviš upit na PiS forumu pod Challenge us.
Kontaktirati možeš i ostale iz klana: CroMystiq, CornaAce, Bong_0x, Wolf_D_Bastarb ...
Ma opusteno,drugo je ovaj forum,koji sluzi za sprdanje ljudi sa kompleksima.. :) Uglavnom dodao me Mystique na battlelog,al ok,budem se regao na vas forum pa postavio upit u sekciji challenge...

Neno care, sezona je gripe i tajnica mi je na bolovanju, pa nije stigla pregledati Battlelog. Evo ovo je bila prva tema na jutranjem briefingu. :)
Ma opusteno,drugo je ovaj forum,koji sluzi za sprdanje ljudi sa kompleksima.. :) Uglavnom dodao me Mystique na battlelog,al ok,budem se regao na vas forum pa postavio upit u sekciji challenge...
Samo nemoj planirati za 24.3 i dan kasnije, jer je cijeli klan na fešti.

Imam isti problem ko Danny, ali nisam shvatio ovu šifru. Moeže li detaljniji opis pliz?
Otvoriš konzolu u igri i upišeš ovo gore. Možda ćeš morati upisati i ovo: Render.PerfOverlayEnable 1.
Onda će ti se u doljnjem ćošku pokazati jedan graf koji ti prikazuje perfomanse grafičke i procesora, ta dvije linije bi trebale biti jedna blizu druge i sinkronizirane, bez "spike-ova". Ako imaš spikeova imaš i lag.
Uoisao, vidio i dobio EKG. Znači GPU ravnomjetan ko bonaca, a CPU skače li skače. ??? Šta to znači, kako srediti zna li itko?