Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.151.791
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
nul-3 kaže...

Uf tolko mi se igra ovaj bf3 :D el' nekom dosadio pa da proda....imam i blackops drugi prestige 40i neki level. :D

Pa može i zamijena uz nadoplatu moju.

Nadam se da nebum dobil suspenziju sada, ovo nije oglas :D

javi se Cyber_Freak koliko sam shvatio on ima neke accounte ali mislim da prodaje bez zamjene.pitaj

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2012 18:38 (Blade Runner31).
13 godina
Battlefield 3

A jeste više dosadni sa HC vs. NR.

Danny je bio u pravu kada je dao formulu [(±HC x 2b) + √(ƒx8 + 19 normal)] / 3√1337 = n00b

ali je zaboravio samo jednu stvar, a to je da je NR=((3√1337*n00b-√(ƒx8 + 19 normal))/2b)2 iz čega se vidi da normal=pussy na kvadrat mode :))))))

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda prazne ti sef)
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2012 18:45 (Soldier977).
Moj PC  
8 1 hvala 2
15 godina
Soldier977 kaže...

A jeste više dosadni sa HC vs. NR.

Danny je bio u pravu kada je dao formulu [(±HC x 2b) + √(ƒx8 + 19 normal)] / 3√1337 = n00b

ali je zaboravio samo jednu stvar, a to je da je NR=((3√1337*n00b-√(ƒx8 + 19 normal))/2b)2 iz čega se vidi da normal=pussy na kvadrat mode :))))))

http://alltheragefaces.com/img/faces/large/fuck-yeah-gtfo-clean-l.png

BF3 FlamingKing
14 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

postao sam video u kojem

pokazujem glitch koji mi se često dogodi kad bacim ammo da ostanem 'praznih ruku'.

da stvarno te muce ti problemi,za izludit covjeka

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2012 19:10 (Blade Runner31).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

meni se izgubi kursor miša kad trebam deploy,nakon par deploya nema više kursora i onda mi radi samo enter

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
forzzuk kaže...

postao sam video u kojem

pokazujem glitch koji mi se često dogodi kad bacim ammo da ostanem 'praznih ruku'.

da stvarno te muce ti problemi,za izludit covjeka

zasto td?mislio sam to sto sam napisao,sjetio sam se svih problema sta si i prije pisao,nisam mislio nista lose

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Učinilo mi se da je gadan sarkazam u pitanju.

My bad {#}

No matter where you go, there you are.
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Učinilo mi se da je gadan sarkazam u pitanju.

My bad {#}

ma ne stari nisam ti ja takav,a stvarno se covjek moze posvadjat preko poruka,nemozes emocije napisat a i da smajlica stavim isto bi mogao pomislit sarkazam,sve pet stari,pozz{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2012 20:01 (Blade Runner31).
16 godina
neaktivan
drahic kaže...
Co7 kaže...

Odgovor:

Nije normalno da netko bude oznacen iza stjene sa trokuticem, ali je to normalno na mapi?

Jedan od razloga zasto je HC smece, prvo to sto satires sa sniperima. Znaci dodje SandMan, CroMystiq , B666 i Razercoku uzmu sniper i nitko nece izaci iz baze od vas.

Ajde da i to vidimo {#}

You are ON!!! {#}

A za ostalo,ne zelim niti komentirati.

Ovo zeleno ti je dobro napisao. Nikome se ja ovdje ne uvlačim u pakšu(više volim pice), ali dečeci ko fila i ostali očito misle da je dovoljno u prefiks moda stavit Hard i da je onda taj mod teži i bolje kul za igrati i da time od prištavog dečkića bez stidnih dlaka postaju ratnici. Jer kao imaju "samo" 60% healtha.Ma lol !!!

Baš me zanima dal bi izašao uopče iz tenka cijelu partiju ili bi se skempao u bazi i spammao po ljudima sa 60% healtha. I to sa vozilom, koje gle čuda , ima full "health". ma preajdno..

jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2012 20:20 (red_bull).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja ne mogu vise sastaviti na 20 minuta igranja, uveke me izbaci....neki bug ili?

0 0 hvala 0
17 godina
vlado85 kaže...

Ja ne mogu vise sastaviti na 20 minuta igranja, uveke me izbaci....neki bug ili?

Pogledaj prvi post u temi, pretpostavljam da se radi o "Connection to server timed out".

Trebaš isključiti uPNP i/ili otvoriti portove (ako već nisi)

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2012 21:03 (TomoR).
13 godina
neaktivan

Ma  nije connection to server,  ne izbacuje mi nikakvu gresku, samo se zamrzne i moram alt ctrl  delete..

Poludio sam  vise od ove igre i od ovog smeca od Hp laptopa.

14 godina
neaktivan
Co7 kaže...
Vakaka kaže...
Y2K2 kaže...

Da mlatili ste kampere, sa nase strane tenkovi spamaju iz baze tako i sa vase, snajpera na svakom kamenu i grmu.

HC je kamp fest.

Kažeš da si odigrao HC mod svega dva puta... vidim da si vrlo objektivan. Evo ti moje mišljenje, igrao sam i HC i Normal mod i jedina razlika je trokutići iznad glava. Da, teže je ubit na normal modu ako je igrač udaljeniji ali je zato i teže poginut pa se to poništava, kao i u HC modu.

Ne slazem se, a razlog je sljedeci.

One shot kill. Znaci ja kempam i ti kada naletis nema sanse da prezivis, neovisno koliko je netko noob.

Dok u normal modu te zakaci mozda jedan ili dva metka ali ako si dobar igrac mozes ga ubiti.

Shvacas?

pitaj xyana kad me s metra pogodi usasom ili 320 i ja ga uspijem opet dohvatiti nozem... :)

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

kad smo vec kod kempanja ovaj je lik najveci kemper ikad... i zamislite koji mu je mod omiljen u bf3 :P http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/CANDYMAN-SRB-/stats/357946163/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

kad smo vec kod kempanja ovaj je lik najveci kemper ikad... i zamislite koji mu je mod omiljen u bf3 :P http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/CANDYMAN-SRB-/stats/357946163/

Svatko tko kupi igru, dokle god se drži pravila ima pravo igrati kako god želi

i na svoj način koji mu odgovara ali brate, šta je retardirano, retardirano je..

pogotovo za ovako timski orijentiranu igru.

Svakom svoje I guess..ali ne mogu zamisliti 900 sati se sakrivati po žbunju i raslinju.

Igram 150 h i imam veći SPM od njega.

Meh, whatever.

No matter where you go, there you are.
15 godina
ceco22 kaže...

Znam ga još iz BFBC2 tip ne izlazi iz baze i ne promašuje sa snajperom (aimbot?) možda, ali pogledaj mu kileve sa viperom, a u avion nije niti sjeo.

Kendo
14 godina
neaktivan
Kendo kaže...
ceco22 kaže...

Znam ga još iz BFBC2 tip ne izlazi iz baze i ne promašuje sa snajperom (aimbot?) možda, ali pogledaj mu kileve sa viperom, a u avion nije niti sjeo.

nije amibot nego je kamper svih vremena... u bfbc2 je igrao hc sad igra normal i igra samo viperom... imas na jubitu njegov kanal... ali nikad nije otisao upalit plant ili zauzet point.....

13 godina
protjeran
Battlefield 3
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 0:18 (Cyber_Freak).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
ceco22 kaže...

Ja bi se davno ubio.

edit: oj živote tužan li si...

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda prazne ti sef)
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 0:29 (Soldier977).
16 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Baš me zanima dal bi izašao uopče iz tenka cijelu partiju

Pa ja skoro nikad ne izlazim iz tenka...  {#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
13 godina
protjeran
Šef kaže...
red_bull kaže...

Pa ja skoro nikad ne izlazim iz tenka... {#}

Ja kad nađem tenk uselim se u njega {#}

Potpis trenutno nedostupan
15 godina
Battlefield 3

malo s frendom sinoć za promjenu odigrao normal.. blah nakon 5 minuta igre sam se podsjetio zasto mi je hard core mod ukljucen u filtrima :) kada sam sprasio 7-8 metaka u lika a on nastavio dalje trcati, splasnulo mi raspolozenje :) ma neka me tenk 1 shoota iz baze, neka me lik spawna s mortarom, neka me helic zabije bez pol muke, sve mi je to ok dok kada te pogodim s 2-3 metka ti padnes mrtav.... sve ostalo je nebitno :)

Moj PC  
7 3 hvala 0
17 godina
neaktivan

Točno 3 metka (u tijelo) treba na normal modu da ubiješ nekoga. Ubio sam nekoliko puta s okvirom od 20 metaka (VAL ili MP7, ne sjećam se koji je bio) trojicu. To što si ti neprecizan pa ti treba pol okvira zapravo nije problem normala nego HC-a koji te naviknuo da ne moraš ni pogoditi lika. Dovoljno je sprayati u njegovom smjeru.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 9:30 (Danny_HR).
16 godina
odjavljen
Šef kaže...
red_bull kaže...

Pa ja skoro nikad ne izlazim iz tenka... {#}

Nikako te istjerat. 7 puta za redom sam na tvoj Abrams bacio bombu i nadlijećem te 8. put, a ti i dalje veselo granatiraš. Izgubio sam volju za životom i 8. put se zabio u dizalicu... [nadam se da je bilo namjerno :P ]

15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Točno 3 metka (u tijelo) treba na normal modu da ubiješ nekoga.

Sve puške osim snajpera rade damage 25 hit pointa, osim par njih koje rade 30hp, i to na udaljenostima do 10 metara, tako da svejedno treba najmanje 4 metka u tijelo za ubiti nekoga ako je unutar 10m, ako nije, onda 5 metaka. Na HC-u treba jedan metak manje nego na softcoru.

A MP7 radi damage 20hp pa ti treba 5 metaka da ubiješ nekog, znači da si bio jako precizan ako si skinuo trojicu iz 20 metaka {#}

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 9:39 (thesekiman).
17 godina
Battlefield 3

Dovoljno mu je 3 metka ako svaki ide u glavu:

20*200%*3=120%, čak ni cover ga ne spasi... Ali daj ti sva 3 smjesti u glavu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Ja sam baš jučer malo igrao HC na CBC-u mislim.

Meni je lakše tamo jer brže ubijem lika, tamo mi je uglavnom score u plusu, inače je uglavnom u minusu.

Iako i na HC-u treba nekad više metaka da krknem nekoga, na Wake Isladnu sam lika jedno 5,6 puta pogodio sa malo veće udaljenosti i tek je onda pao. Na normal me lik skine uredno sa 2,3 metka samo tako, isto kao i na HC-u kad ja nekoga skinem.

Ali uglavnom mi je sve to isti vrag, igram tamo gdje igra večina sa bloga i to je to.

Evo i nedavno sam skinuo najnovije nvidia drivere i mogu reći da nisam primjetio ništa novo (ubrzanje), sve mi je isto kao i do sada. S time da mi se još nisu srušili u Win, pa eto to mi je za sada najveće poboljšanje.

Sve je moguće... ako ne znate o čemu pričate.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Pero Dinamit kaže...

Ja sam baš jučer malo igrao HC na CBC-u mislim.

Meni je lakše tamo jer brže ubijem lika, tamo mi je uglavnom score u plusu, inače je uglavnom u minusu.

Iako i na HC-u treba nekad više metaka da krknem nekoga, na Wake Isladnu sam lika jedno 5,6 puta pogodio sa malo veće udaljenosti i tek je onda pao. Na normal me lik skine uredno sa 2,3 metka samo tako, isto kao i na HC-u kad ja nekoga skinem.

Ali uglavnom mi je sve to isti vrag, igram tamo gdje igra večina sa bloga i to je to.

Evo i nedavno sam skinuo najnovije nvidia drivere i mogu reći da nisam primjetio ništa novo (ubrzanje), sve mi je isto kao i do sada. S time da mi se još nisu srušili u Win, pa eto to mi je za sada najveće poboljšanje.

Meni novi driveri daju 2-3 fps više ali to je neprimjetno.Barem mi se više ne ruši igra{#}

Potpis trenutno nedostupan
16 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Dovoljno mu je 3 metka ako svaki ide u glavu:

20*200%*3=120%, čak ni cover ga ne spasi... Ali daj ti sva 3 smjesti u glavu...

Zanimljiva formula. Da nije možda 20*3*2? :) 

13 godina
protjeran
kada izlazi ovaj novi patch?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice