da,možeš. znam mnogo ljudi koji su aktivirali.
Da bi to radilo moraš kupiti igru na originu.
Osim ako se ti tvoji ljudi nisu išli plakat na support da im s tim kodom otključaju B2K?
Osim ako se ti tvoji ljudi nisu išli plakat na support da im s tim kodom otključaju B2K?
ne. evo ti vrlo jednostavnog načina: http://www.steamgifts.com/forum/vuI7g/sapphire-giving-away-battlefield-back-to-karkhand-dlc-again
također sam osobno vidio kako frend primjenjuje taj isti način,a i trejdao sam nekoliko kodova ljudima koji već imaju standardnu verziju i svi su aktivirali bez problema (da imam više accountova na ssc)
Nevjerojatno kakvih debila ima...
Ovo je toliko nenormalno da moram postati link, inace se radi o CroGunners... klanu?
Likovi su toliki debili da to nije normalno, LOL.
Evo link , pa pogledajte njihove komentare...
http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241108600333/
Pogledajte sta pena i svinjokonj pisu, ima opcija show 13 more ispod peninog posta.
Sta reci, osim debili!
Ok razumijem dogodile su se neke nesuglasice,ali ti se kao neko dijete stalno tu tuzakas po forumu.
Za ovo podeblano,isto zreo post kao i njihov na battlelogu u platoon-u.
Bas sam se radi klincurije maknuo s CoD-a i prebacio na BF kad ono tu starija ekipa se ponasa skoro gore od one dijece na CoD-u.
Nevjerojatno kakvih debila ima...
Ovo je toliko nenormalno da moram postati link, inace se radi o CroGunners... klanu?
Likovi su toliki debili da to nije normalno, LOL.
Evo link , pa pogledajte njihove komentare...
http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241108600333/
Pogledajte sta pena i svinjokonj pisu, ima opcija show 13 more ispod peninog posta.
Sta reci, osim debili!
Ok razumijem dogodile su se neke nesuglasice,ali ti se kao neko dijete stalno tu tuzakas po forumu.
Za ovo podeblano,isto zreo post kao i njihov na battlelogu u platoon-u.
Bas sam se radi klincurije maknuo s CoD-a i prebacio na BF kad ono tu starija ekipa se ponasa skoro gore od one dijece na CoD-u.
co7 shvaćaš da su to sve kllinci? šta uopće imaš posla sa njima?
/Cut
co7 shvaćaš da su to sve kllinci? šta uopće imaš posla sa njima?
Sad oces reci da sam i ja klinac?
ne. evo ti vrlo jednostavnog načina: http://www.steamgifts.com/forum/vuI7g/sapphire-giving-away-battlefield-back-to-karkhand-dlc-again
također sam osobno vidio kako frend primjenjuje taj isti način,a i trejdao sam nekoliko kodova ljudima koji već imaju standardnu verziju i svi su aktivirali bez problema (da imam više accountova na ssc)
Evo meni uspjelo to sa kodom.
Lijepo!
Mene živcira što heli ili avion ne eksplodira čitav (nekad se desi da ga niti ne disablea)...
Ali zato pješadija pada iz prve, jel tako Joka i Minoza? :)
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/21299933/1/346247335/
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/21303408/1/346247335/
Samo jedno cu reci,grow up and get a life!!!
(Jbt ponasas se kao da ti je Bf nesto jedino u zivotu,ma daj ajde)
Neda mi se ni dalje diskutirati s takvim "odraslim" ljudinama kao što si ti!
Zadnji post da ti nesto govorim.
EDIT. Btw nisam jedan od ovih koji su komentirali.
@David
Da, ista stvar se događa i meni. Ok, ne baš svakih 5 min, ali ono, svakih 10-15. PB je updejtan. Hmmm
Ima li itko kakav savjet za ovo što mi se diskonekta svakih 5 minuta igra?
Meni se to događalo dok je bilo onih problema s pb-om.
Probaj update-at pb(ako vec nisi),mozda pomogne a i nemas sto izgubiti.
Evo meni uspjelo to sa kodom.
Pozz! El možeš napisat kak si uspio dobit B2K, ja upravo registrirao svoju Sapphire HD 5770, ali mi piše "Sorry, this promotion has closed. Keep checking the free promotions area for more great stuff, coming soon!"
Ma, nesto su popljuvali po nama i htjeli War da nas "zdrobe".
Nakon sto su se nasisali kite, sada placu i idu mi na jetra.
Ja sam stvarno pokusao biti korektan, ali takve stvari sto oni pisu!?
Za takve stvari u RL lomim zube.
Jednostavno, debili.
p.s. Doduse, u pravu su , ne trebam se zamarati s njima. I nisu svi klinci, vecina ih je 21+ godina, trebali bi biti ozbiljniji, ali ocigledno je tu do inteligencije a ne ozbiljnosti!
Ma velim, samo no stress, i laganini, Boli te se za neke cro gunnerse, lol imena, samo ime mi kaže da se bojim ono noćima spavati od njih :)
Za one koje zanima, znate i sam koliko sam se žalio i kukao oko igre
te koliko sam problema imao sa raznim 'trzanjima', framedropovima i
jako dugim load timeovima.
Prije par dana je došla nova ploča i 2x4 DDR3 te je rezultat
glatko izvođenje igre na ultra postavkama i učitavanje mapa
u cca.20ak sekundi. Nestali su u potpunosti svi problemi,
da kucnem o drvo
Ali zato vidim da pod punim opterećenjem, usred dima i
eksplozija, velikih mapa i čega ne, grafička nema niti megabajta viška
a ukupno zauzeće radne memorije je oko 5.5 GB (2GB idle windows).
Kompletno sam se preporodio sa računalom.
Za one koje zanima, znate i sam koliko sam se žalio i kukao oko igre
te koliko sam problema imao sa raznim 'trzanjima', framedropovima i
jako dugim load timeovima.
Prije par dana je došla nova ploča i 2x4 DDR3 te je rezultat
glatko izvođenje igre na ultra postavkama i učitavanje mapa
u cca.20ak sekundi. Nestali su u potpunosti svi problemi,
da kucnem o drvo
Ali zato vidim da pod punim opterećenjem, usred dima i
eksplozija, velikih mapa i čega ne, grafička nema niti megabajta viška
a ukupno zauzeće radne memorije je oko 5.5 GB (2GB idle windows).
Kompletno sam se preporodio sa računalom.
I dalje imaš GTX 560 Ti?
Da, s tim da sada kartica ne mora biti downclockana.
Dapače, overclockao sam ju kao blesavu.
Ništa meni više nije jasno oko ove igre ali me tješi
da ni sami developeri vjerojatno ne znaju puno više od mene
Jedna stvar stoji - uvijek neki problemi,
dapače, s vremenom ih očekujem još,
nešto kao new and improoved.
Dodem danas kod frenda i onako uz kavu bacim pogled na njegov komp i skuzim crvenu tocku na monitoru.
Rekoh mu pa hebo ga ti monitor ti je u banani-garant otislo par pixela.
"Ma kakvi to ja ofarbao tocku na sredini da ne moram ciljati sa snipom,dok trcim ili sam u close combatu"
A budale-smijao sam se cjeli dan!
Kako se zove? lolik? :P
Kako se zove? lolik? :P
ispravak netocnog navoda...
ja nemam crvenu tocku na monitoru.
ja imam crnu
Koja hebena partija, jos ne mogu doci k sebi. Bio sam zaboravio koliko je SV98 dobar sniper za close comabat do mid range. Mislim da se mami jako stucalo nakon ove partije. A i dovoljan je jedan squad da igra takticki da se prevagne cijela partija - Switch, Bombovich, Master BRAVO!!!
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/21337771/1/302299724/
E da... Baš kada sam se ponadao da je sve ok. Naravno nije ponovno je počeo kickat, neznam da li još kome ali mene da!!!!!
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'badshotbaz' (for 2 minutes) ... Losing Key Packets 9014
Ima nas josss
Jesu li to oni nerfali AN94 Abakana? Nekak mi onaj "2 round burst" (1200 rpm) vise nija tako brz. Pogledao sam u statse i vidim da pise samo 600 RPM, a prije je pisalo 600/1200 rpm.
Stvarno nema smisla da maknu taj 1200 rpm burst, jer bi puška bila prejadna...
I preglupo je što su smanjili RPM od AEK971, prije je bio 900, sad je 750... a nisu htjeli FAMASA nerfati.
Jesu li to oni nerfali AN94 Abakana? Nekak mi onaj "2 round burst" (1200 rpm) vise nija tako brz. Pogledao sam u statse i vidim da pise samo 600 RPM, a prije je pisalo 600/1200 rpm.
Stvarno nema smisla da maknu taj 1200 rpm burst, jer bi puška bila prejadna...
I preglupo je što su smanjili RPM od AEK971, prije je bio 900, sad je 750... a nisu htjeli FAMASA nerfati.
Ja to ne kužim...mislim u ovom patrchu od 150mb je to sve, di to piše, kad je to bilo? Pa nisu to još nerfali ništa...ili sam ja drogiran jako.
edit: sad sam vidio da je 750 omfg
di je changelog, promaknuo mi je.
Ja to ne kužim...mislim u ovom patrchu od 150mb je to sve, di to piše, kad je to bilo? Pa nisu to još nerfali ništa...ili sam ja drogiran jako.
edit: sad sam vidio da je 750 omfg
di je changelog, promaknuo mi je.
Ma prejadno, nista nisu ni najavili. Ja sam skuzio tih 750 negdje na youtubu u komentarima. Mislim di je fora nerfati aek, a famasa ne taknuti?
Ma prejadno, nista nisu ni najavili. Ja sam skuzio tih 750 negdje na youtubu u komentarima. Mislim di je fora nerfati aek, a famasa ne taknuti?
Pa koma, rekli su 15. veći patch sa svime i onda tako mučki...jadno
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/21347089/1/299434675/ napokon sam uspio oborit svoj rekord od 65-2 :)