Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.213.947
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Aaaah, happy times {#}

No matter where you go, there you are.
Moj PC  
22 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo update 150mb zna netko sto se mijenja?

It's not always rainbows and butterflies, it's compromise that moves us along
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 23:25 (xXx lnf3rno xXx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 3
xXx lnf3rno xXx kaže...

Mijenja ti to da više nemožeš igrat igru

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
14 godina
xXx lnf3rno xXx kaže...

citava igrica, sad ce izgledati k´o bf 1942

Had a dream I was king, I woke up still king
14 godina
protjeran
O kakvom updateu vi pričate?
17 godina

Pročitaj zadnjih par stranica pa ćeš vidjeti.

Si upalio uopće u$rani Origin?

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
17 godina
Battlefield 3

Meni sve radi. Update prosao ok. Nego, jesu u updateu mijenjali vrijeme locka za iglu i stinger i stetu koju radi?

Jucer mi je trebalo pun kua dok lockam letjelicu, plus sto bi mi prije svaki drugi projektil pogodio cilj (dakle ispucam 2 za redom, helic ne stigne reloadati mamce), sada tek svaki 10-ti (a pucam na relativno malu udaljenost, helic se ni ne pokusava sakriti niti ispuca flareove).

Drugo, prije kad bi i pogodio helic bio bi disablean sto bi u 90% slucajeva zavrsilo rusenjem helica. Sada pogodim helic stingerom, nista. Seronja ne pada.

Trece, prije bih znao sa AA oklopnjakom odvaliti neki drugi tenk, sinoc sam lika busio jedno 5 minuta. Nema nikog da mu repaira tenk i ja nikako da ga ubijem. WTF?

Cetvrto, kad bih tenkom pogodio avion ili helic u letu granatom, to bi rezultiralo unistenjem istog. Sinoc sam 2x pogodio helic i nista? Malo je dimio i to je to?

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Pero Dinamit kaže...

Pročitaj zadnjih par stranica pa ćeš vidjeti.

Si upalio uopće u$rani Origin?

Ja sam imao update od 10, a ne od 150 MB. 

16 godina
odjavljen
tnakir kaže...

Meni sve radi. Update prosao ok. Nego, jesu u updateu mijenjali vrijeme locka za iglu i stinger i stetu koju radi?

Jucer mi je trebalo pun kua dok lockam letjelicu, plus sto bi mi prije svaki drugi projektil pogodio cilj (dakle ispucam 2 za redom, helic ne stigne reloadati mamce), sada tek svaki 10-ti (a pucam na relativno malu udaljenost, helic se ni ne pokusava sakriti niti ispuca flareove).

Drugo, prije kad bi i pogodio helic bio bi disablean sto bi u 90% slucajeva zavrsilo rusenjem helica. Sada pogodim helic stingerom, nista. Seronja ne pada.

Trece, prije bih znao sa AA oklopnjakom odvaliti neki drugi tenk, sinoc sam lika busio jedno 5 minuta. Nema nikog da mu repaira tenk i ja nikako da ga ubijem. WTF?

Cetvrto, kad bih tenkom pogodio avion ili helic u letu granatom, to bi rezultiralo unistenjem istog. Sinoc sam 2x pogodio helic i nista? Malo je dimio i to je to?

Ja mislim da sam našao i exploit koji neki koriste. Ne znam još kako, ali pali. Lik ispuca flare za prvi projektil, koji promaši, ja lockam opet, ispalim, ali i taj promaši iako avion ne baca novi flare niti leti nisko da mu pukne lock, nego negdje iznad krovova, blizu. Nisam ih vidio puno, ali ekipa ima način za varati tu.

16 godina
neaktivan

Nevjerojatno kakvih debila ima...

Ovo je toliko nenormalno da moram postati link, inace se radi o CroGunners... klanu?

Likovi su toliki debili da to nije normalno, LOL.

Evo link , pa pogledajte njihove komentare...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241108600333/

Pogledajte sta pena i svinjokonj pisu, ima opcija show 13 more ispod peninog posta.

Sta reci, osim debili!

[M|C] ex_Co7 /// I LIKE YOU, when the world is mine, you're death will be quick and painless!
17 godina
Tonči kaže...

Ja mislim da sam našao i exploit koji neki koriste. Ne znam još kako, ali pali. Lik ispuca flare za prvi projektil, koji promaši, ja lockam opet, ispalim, ali i taj promaši iako avion ne baca novi flare niti leti nisko da mu pukne lock, nego negdje iznad krovova, blizu. Nisam ih vidio puno, ali ekipa ima način za varati tu.

Tonci, konkretna situacija je bila u Caspian borderu, helic je bio povise one livade poprilicno visoko, nije se micao, nije se ima di sakrit, ja sam bio na krovu na pumpi. Dakle, nema nikakvih objekata koji bi mogli smetati. Ispalim prvi projektil, ok, lik izbaci flares, promasim. Odmah reloadam, ispucam drugi projektil, ovaj opet zavrsi u vrazjoj materi. Ispalim treci projektil - isto. Popiydim. Bacim granatu da se ubijem i prebacim se na recon.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
17 godina
moderator
Tonči kaže...

Ja mislim da sam našao i exploit...

Nisam ni sumnjao u tebe i tvoje sposobnosti {#}

17 godina
neaktivan
Kak im možeš pisat po platoon feedu? Tražim opciju al nema...
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
15 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Ovo je toliko nenormalno da moram postati link, inace se radi o CroGunners... klanu?

Pogledajte sta pena i svinjokonj pisu, ima opcija show 13 more ispod peninog posta.

Sta reci, osim debili!

Aj nabaci skrin šot ili copy/paste za one koji ne mogu vidjet.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
17 godina
tnakir kaže...
Tonči kaže...

Tonci, konkretna situacija je bila u Caspian borderu, helic je bio povise one livade poprilicno visoko, nije se micao, nije se ima di sakrit, ja sam bio na krovu na pumpi. Dakle, nema nikakvih objekata koji bi mogli smetati. Ispalim prvi projektil, ok, lik izbaci flares, promasim. Odmah reloadam, ispucam drugi projektil, ovaj opet zavrsi u vrazjoj materi. Ispalim treci projektil - isto. Popiydim. Bacim granatu da se ubijem i prebacim se na recon.

Hmm, jučer sam pogodio RPG-om heli koji je letio nisko (što je prije patcha značilo automatski naginjanje na stranu i rušenje), a on nastavio letjeti ko da ništa nije bilo (ništa spomenuto u patch notesima povodom toga, ali može biti da su tu nešto promijenili)

17 godina
TomoR kaže...

Hmm, jučer sam pogodio RPG-om heli koji je letio nisko (što je prije patcha značilo automatski naginjanje na stranu i rušenje), a on nastavio letjeti ko da ništa nije bilo (ništa spomenuto u patch notesima povodom toga, ali može biti da su tu nešto promijenili)

Ma kazem ti, ja sam tenkom jucer 2x skinuo helic u niskom letu i ovaj zadimi i nastavi letit.

17 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Ne znam koju ste vi igru igrali, ali meni ni prije patcha heli nije padao od RPG-a, tenkovske granate (osim navođene), ni od jedne igle. Zabrijali ste.

Pa na taj problem s RPG-om i tenkom smo se tu žalili ima valjda mjesec i pol.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
17 godina
Danny_HR kaže...
TomoR kaže...

Ne znam koju ste vi igru igrali, ali meni ni prije patcha heli nije padao od RPG-a, tenkovske granate (osim navođene), ni od jedne igle. Zabrijali ste.

Danny... meni je od 1 igle bio disablean sto bi zavrsilo padanjem letjelice. Redovito. Svaki put (dakle 1 launch da izbaci flareove i drugi ga skida).

Takodjer, tenkovska granata u helic ili avion je rezultiralo unistenom letjelicom. Svaki put. Svaki.

14 godina
Co7 kaže...

Sta reci, osim debili!

Čildren...nuff said. Staviš si filter ON i bye bye

You should never underestimate the predictability of stupidity
17 godina
Danny_HR kaže...
TomoR kaže...

Ja sam normalno rušio helije tenkom dok ga pogodim tenkovskom granatom prije patcha (rijetko, ali slatko zadovoljstvo).

Evo i screenova iz CroGunner platoona:

http://img824.imageshack.us/img824/3655/crogunneri1.jpg

http://img207.imageshack.us/img207/4927/crogunneri2.jpg

Inače Stinger/Igla su prije ovog patcha nanosili 45% štete, tako da avion/heli ako se sakriju bez ikakvih dodatnih perkova bi se "izliječili" od 55% na 100%. Disable je ako ode ispod 50%.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2012 9:36 (TomoR).
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Danny... meni je od 1 igle bio disablean sto bi zavrsilo padanjem letjelice. Redovito. Svaki put (dakle 1 launch da izbaci flareove i drugi ga skida).

Takodjer, tenkovska granata u helic ili avion je rezultiralo unistenom letjelicom. Svaki put. Svaki.

Nije, kad si zadnji puta igrao prije jučer?

Od jedne igle je bio disejblan do prvog velikog BF3 peča ikad izdanog.

Tomo, disable je ispod 35 već 2 mjeseca.

Kaj mi igramo neku drugu igru j*bemumiša? :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2012 9:38 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Kak im možeš pisat po platoon feedu? Tražim opciju al nema...

Ma moras biti clan, ili imati nekog od njih dodanog kao prijatelja i onda mozes odgovarati na njegov post.

Likovu su toliko jadni , to nije normlano...

Igrali smo tri runde, i igra se na dvije dobivene! Prvu su pobjedili pitaj boga kako, odnosno SB marko nije bio u elementu, tek se probudio. Jadan imao je KD 2/7 prvu.

Nakon toga je ispao jedan od nas van i svejedno smo ih satrali bez i jednog ticketa izgubljenog. I drugu nakon toga smo ih isto dobili.

Ja ne kuzim sta njima nije jasno, i sto je najgore Pena00 je balavac, ali svi ostali su preko 20g. 

[M|C] ex_Co7 /// I LIKE YOU, when the world is mine, you're death will be quick and painless!
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2012 9:47 (Co7).
13 godina
protjeran
Co7 kaže...

Sta reci, osim debili!

Neodgojeni,balavi i kurceviti tinejdzeri... ;) Nego daj da se mi (xXx clan) dogovorimo za war.. Sta treba? Regat se na vas forum i popuniti tamo onu prijavu?
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
16 godina
neaktivan

Da :), ali cemo pricekati par dana zbog CB warowa koje vec imamo zakazane.

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

sinoc pokrenia igru nakon vise od 2 tjedna. Instalira patch i rokao 3 ure bez problema...

Standardnih bugova, i cini mi se dva ekstremna "lag-spike-a" jedan za drugim i to je sve od problema

malo se igra poboljsala,ali ima tu jos mista za popravak...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

I do prekjučer (nisam igrao od zakrpe) 1 stinger/igla bi nanosili štetu da se heli/avion zapali (požar pilotu), a idući ga redovito raznosi u komade ili baca nekontrolirano na tlo. Možda su tek sad uveli to smanjenje štete. I kao pilot... ako bih dobio 1 zrak-zrak projektil, zapalio bi mi se heli, a dva bi me na mjestu ubila.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

I do prekjučer (nisam igrao od zakrpe) 1 stinger/igla bi nanosili štetu da se heli/avion zapali (požar pilotu), a idući ga redovito raznosi u komade ili baca nekontrolirano na tlo. Možda su tek sad uveli to smanjenje štete. I kao pilot... ako bih dobio 1 zrak-zrak projektil, zapalio bi mi se heli, a dva bi me na mjestu ubila.

Ne bi.

2 ga unište ali se ne zapali od jednog. Pa j*ebemu svaki dan letim, nemojte me uvjeravati u nešto što nije točno.

16 godina
neaktivan

Ovisi o heliu, odnsono manje heli se zapale (z11 , little bird..) a veci ne.

16 godina
RE: Battlefield 3

Kakvi su ovo idioti iz Battlelog supporta.

Sa frajerom 20 minuta pričam kako im je zadnji update zahebo igrivost maksimalno.

On mene uvjerava da trebam update, a ja njega da sam to jučer napravio i da o tad kreću problemi.

Frajer mi objašnjava da na Originu stavim jezik sa English US na English GB i to će kao rješit sve (?!?!)

Kad mu kažem da sam napravio update jučer, on odgovori: Vidim da ste već napravili update.

Na kraju, u znak neke jeftine isprike mi da kupon za 15% popusta kod slijedeće kupovine. Super, pošto igrice kupujem tako da dobijem disk a ne preko Origina.

Podsjećaju me na telekom službu za korisnike, svi od reda nesposobni.

Razgovor pametni... Razgovor pametni...
http://mrxa.3dhr.net/ -> BF3 nick: mrxa <-
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice