ja sam instaliro igru preko origina kupio sam russian key instaliro nisam prebacivo nikakve eng failove i kad odem na battlelog na multiplayer quick game otvori bf3.exe bjeli ekran na batllelogu stane na logging in i ne ide dalje jel mi neko moze pomoc jel do keya ili neceg drugog
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobro pitanje ovo iznad.
Mi rusi opet moramo pečirati neki fajl?
Na CDkeys nema ništa novo po tom pitanju.
@softicmarlon - pogledaj prvi post u temi.
Koliko ja znam AT4 u bc2 si morao navodit prema meti, a ovaj lik samo opuca i odmah krene relodat a raketa sama leti prema helicu.
iskreno je i meni zasmrdilio par situacija... ali sam ih i uredno radio osobno.... cak i ovo navodjenje kroz relod.. iako mi je favorit bio CG to sam koristio protiv svega.
Nitko ne može vidjeti svoj ping.
Moze se uz tipkovnicku kraticu Ctrl + Alt + S (drzat stisnuto).
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/881f80e3-a4de-44c6-b4b0-4fb4456a01bc/CBC-Battlefield-3-Conquest-CROATIA/
evo ga, naš server radi, dobrodošli ste svi :)
Dakle bez obzira na pb, radi nam server, svi se mogu igrati.
Jeste radili update servera ili samo vraška sreća?
BTW, temporary PB Fix za servere:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654347889544601/
Game disconneted: You were kicked from the game.
Bas lijepo.
PA odmah nakon toga punkbuster.
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'MrAstraOwner' (for 0 minutes) ...
Ja neznam koji *urac rade supci u diceu. Tolike place imaju,toliko love su pobrali sa ovim prodajama igre i onda oni nemogu isprobat u firmi igru na svojim kompovima.
Retardi da nemogu bit veci. ne razumijem da nemogu prvo isprobat patch pa onda pustit online.
Uzas,poceli su mi se gadit. Jako.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/881f80e3-a4de-44c6-b4b0-4fb4456a01bc/CBC-Battlefield-3-Conquest-CROATIA/
evo ga, naš server radi, dobrodošli ste svi :)
Dakle bez obzira na pb, radi nam server, svi se mogu igrati.
Jeste radili update servera ili samo vraška sreća?
BTW, temporary PB Fix za servere:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654347889544601/
Čim smo skužili di je bed, čačkali smo po postavkama i sredili da ne kika za restrikcije. Velim ko igra hc rush /conquest neka navrati da se bar skupimo na jednom serveru.
Ja neznam koji *urac rade supci u diceu. Tolike place imaju,toliko love su pobrali sa ovim prodajama igre i onda oni nemogu isprobat u firmi igru na svojim kompovima.
Retardi da nemogu bit veci. ne razumijem da nemogu prvo isprobat patch pa onda pustit online.
Uzas,poceli su mi se gadit. Jako.
Zašto misliš da ih boli krc? Pare su dobili,i boli ih krc...usotalom kriv je punkbastard ne dice...ali isti krc.
Da,ali onda isprobas to na 20-30 racunala preko neta. I vidis dal radi ili ne. A ne ovako. Ovako se 100 000 ljudi hebe s time.

Nebi se onda ovo dogadalo. LOL ?
ja evo odpeglao sa ruskom verzijom 4 partije da se uvjerim... sve radi kako treba bez ikakvih extra fajlova. tako da rusi samo igrajte.
Sad mi skoro svakih 20 min budem kic zbog server time out
Zašto jednastavno ne stave beta patch da mi testiramo kadu su oni toliko nesposobni
evo, povodom valentinova i svog rodendana, pozivam sve na sutrasnji party na bug server. bit ce najfanja, metaka, mortara.. pokoja granatica i gro ekipe sto garantira zabavu.
bit ce super, dodi i ti!
Loliče već godinama nije božić
Nakon patcha,gad sa BTRom gadam tenk ili drugo vozilo NEMA HITMARKA.
jel se kome kreša cijeli komp? meni se počeo odmah nakon updatea.. .eboti .as .ater
Dobro pitanje ovo iznad.
Imam rusku verziju (prevedeno na eng) i radi dobro, netreba novi eng patch za ovaj update.
Samo da pitam, dali vi sa ruskom verzijom vidite ping od servera dok ste u battlelogu?
Dobro pitanje ovo iznad.
Imam rusku verziju (prevedeno na eng) i radi dobro, netreba novi eng patch za ovaj update.
Samo da pitam, dali vi sa ruskom verzijom vidite ping od servera dok ste u battlelogu?
Naravno, to nema veze sa verzijom igre
Od updatea mi se na Bug serveru događa jako čudan bug, kada me netko ubije snajperom(nakon početka killcama pa vidim), igra se crasha(druge klase normalno rade). Koliko sam primjetio na drugim serverima je OK, ali nisam baš puno igrao
E sada nemam pojma jeste li skuzili,ali stavite X na punkbusteru i radi nakon ovoga patcha!
To je sluzbeno rjesenje od Live supporta uz ispriku korisnicima!
"Black screen after server changing maps" nije rjesen.
Sa moje perspektive nista nisu rjesili ovim patchom-isti kuhac!
Dice dabog da vam Ivo Sanader bio presjednik!
ja imam RU verziju i u battlelogu vidim ping normalno, jedino mi se koji put ne pokaže ali samo refresham stranicu i sve ok..
Od predzadnjeg update nemam ni ja ping rus.verzija naravno !!!!