Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.214.271
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Battlefield 3

Je pico, moju braću iz G seliš u protivnički tim da ih rejpam i oni onda mene.{#}

Mućko dobit ćeš ti svoje danny, bilo mi je drago neki dan kad je moj nož ušao u tvoje meko tijelo.{#}{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Danny_HR kaže...

Jučer je cijelo vrijeme dok sam igrao balans bio prilično dobar, malo smo guzili mi, malo su guzili nas i tako nekoliko rundi. Mislim da je ovo o čemu pričaš zadnja runda koju sam ja igrao, Strike at Karkand Rush. Da, tada je protivnički tim imao samo snajpere, baš sam p*zdio na to jer nema nikakvog smisla kempati u bazi kad trebaš napadati. Haos.

BTW  zadnjih dana malo češće balansiramo zato da bi imali koliko-toliko ravnopravne ekipe. Ok je kad netko nekoga buši sa 100 tiketa razlike, al kad runda završi sa 200+ tiketa razlike onda malo prebacujemo.

Pravilo je uglavnom da nas s venta stavljamo s jedne strane a G s druge strane. Problemi nastaju kad uleti još neki klan ali i to se trudimo kompenzirati prebacivanjem boljih igrača na slabiju stranu. Tako da vas sve skupa molim za razumijevanje.

Mene samo čudi to šta ekipa koja igra na BUG-u, je 90% sa ovog foruma. Svaki dan čitaju ove postove, daju prijedloge kako i šta odigrat a kad dođu na server, totalni kaos. Ni(t)ko živ ne radi objective već samo gledaju na taj K/D ratio.

Šta se tiče balansa,teško je nas izbalansirat kad nas minimalno igra 10-ak na serveru. Kažem jučer se desilo to da je moj cili squad pribacilo u "luzerski" tim, ja, wiz, dac.

Fr4nk_Horrig4n
17 godina
neaktivan

Meni je najteže kad ekipa na ovoj temi sere po balansu i onda Kalko, Vixus i još nekoliko ljudi redovito prelaze u pobjednički tim.
Čak ni to nije problem ako razlika nije velika, ali desi se da je na serveru recimo vas (Gerijatrije) 2 skvada, svi orlići se natrpaju vama i moš ga je*at.

Zato velim, sad u pravilu šaltam i usred runde.

A ovo kad je vas prebacilo nisam napravio ja nego autobalanser. Ne šaltam vas nikad, osim ako su svi na jednoj a samo jedan na drugoj strani, onda tog jednog  prebacim.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 10:21 (Danny_HR).
17 godina

..samo zbog tih "tetkica" bih stavio FF da ga mogu s RPG-om pod noge, jučer ginem ko štrumfeta oko mcoma, a 3 {#} s optikom na vrhu kuće kempaju...

::: peace 0n earth :::
17 godina
neaktivan

Meni je sve ok na serveru, al bože dragi što ga Nexus drapa.
Majke mi ako on sam ne prevagne partiju.

Da bar mogu njega balansirati pa pola na jednu, pola na drugu stranu.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 10:25 (Danny_HR).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Prije bih rekao njegov čit na jednu stranu, a on na drugu.{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Meni je sve ok na serveru, al bože dragi što ga Nexus drapa.
Majke mi ako on sam ne prevagne partiju.

Da bar mogu njega balansirati pa pola na jednu, pola na drugu stranu.

Ima i on svoju "ahilovu petu" neču reć koju {#}.

Fr4nk_Horrig4n
17 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

reci reci reci reci reci reci reci reci reci reci reci reci reci reci reci reci reci reci reci reci reci reci reci reci reci reci reci

17 godina
Battlefield 3

Neznam zakaj, ali u zadnje vrijeme imam osjećaj da na bugu svi imaju neki čit.(za danny-a znam ali ostali su mi postali sumljivi)

Dali je moguće da sam ja postao tako loš ili da su drugi postali bolji, ili  ja imam zastarjele čitove naspram ostalih.Neznam...{#}

Neznam sve mi to smrdi a nisam ja majkemi..

jokaCRO ingame
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Hedrick kaže...

Tenk i ostala vozila mu smetaju jel tako?

16 godina
odjavljen
red_bull kaže...

Neznam zakaj, ali u zadnje vrijeme imam osjećaj da na bugu svi imaju neki čit.(za danny-a znam ali ostali su mi postali sumljivi)

Dali je moguće da sam ja postao tako loš ili da su drugi postali bolji, ili  ja imam zastarjele čitove naspram ostalih.Neznam...{#}

Tvoji cheatovi su sranje, zato ti je to.

Inače, što se tiče balansa i timske igre, ja sam odustao od toga. Dvjestotridesettisućapetstopedesetpet puta sam molio, kumio, spotao Supporte i NIŠTA, nitko nikada ne baca streljivo. Isto sam pokušao dogovoriti AA Iglama/Stingerima, nitko ne želi. Tražim zajednički napad na točku, pokrivanje dok se zaletim na MCOM... ništa! Većina sjedi iza zaklona svoje baze (nulte) i dere mortare. Ostali ko idioti trče posred ceste da ih lakše ubiju.

Tako da, nema smisla... Sad samo odlučim koju točku ne dam i sam je držim dok imam metaka. Kad nestane, poginem i vratim se.

17 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Traži svog kolegu Virusa da ti posudi svoj.

Kad smo kod toga, rado bih gledao Nexus vs Virus 1 na 1 meč. :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 10:52 (Danny_HR).
14 godina
Tonči kaže...

Novo saznanje i od mene. Taktika spaljene zemlje funkcionira i u BF3, jer glasi: ako dovoljno dugo tenkom granatirate kvart, od kvarta neće ostati ništa i neprijatelj će izginuti i povući se.

Što se tiče taktike, moram reći da je H-SCAR ipak bolji za taktičko čekanje od G53. Putanja metka je pouzdanija, a udarna snaga - protiv WarPigCroa i sličnih nesretnika koji ulaze u prostoriju - znatno veća.

da gore na tv stationu si me 2 ili 3 puta iz onog čoška rokno i usput dobrano digo živac., usput ti pogledam score a ono stoji 17:0, reko čestitam. a mislim da je i neki komentar pao gore u chat boxu. u svakom slucaju zanimljiv neki gaming style {#}

15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Hedrick kaže...

reci reci reci reci reci reci reci reci reci reci reci reci reci reci reci reci reci reci reci reci reci reci reci reci reci reci reci

Emmm, neču (sa tvrdin Č) eheheh.{#}

Fr4nk_Horrig4n
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Hedrick kaže...

Tenk i ostala vozila mu smetaju jel tako?

Neću ti reć.{#}

Fr4nk_Horrig4n
15 godina
red_bull kaže...

Da dobro poznati osječaj na BUG serveru. Sinoć idem malo igrati, odem na random server Metro i u tri partije napravim jednog orla, ajde sad da vidim malo što radi ekipa sa foruma i spojim se na BUG. Prva partija Metro pred kraj, upadam u ekipu protiv Danny-a i ostalih i win.

Rekoh dobro je ekipe su balansirane bit će fajta. Sledeće dvije, ona mapa Sqari gdje je heli na zgradi hotela malo žešča katastrofa. Uzeli oba helija sve tenkove, uključili sve "čitove" i natjerali me na disconect. Jedini kojeg sam uspio pogoditi je naš moderator D.

Kendo
17 godina
neaktivan
ĐUBRE!
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Na BUG-u je problem što osim pojedinaca kao što su npr. sknk i yours trully, ekipa se kreće uvijek zajedno, točnije po 2 squada zajedno.

Ako naletiš na jednog i rokneš ga, još imaš sedmoricu u neposrednoj blizini koji te sašiju.

Meni se osobno jako teško kretati u squadu, jednostavno ne odgovara  mom stilu igre. Uvijek gledam na minimapu gdje je najžešća šora, gdje treba dizat, davat ammo, gdje bi mogao sflenkat neprijatelja dok ga nekolicina friendlya zabavlja, kada mogu iskoristiti nepažnju protivnika da armam ili zauzmem zastavu. U kratko, uvijek letim tamo gdje procijenim da mogu biti najkorisniji u danom trenutku.

Na BUG-u je to dosta teže i moram ići na hit and run taktiku, jer ljudi stvarno paze jedni na druge. Ono što bi na nekom drugom serveru polučilo čisti masakr na BUG-u je 2 killa u najboljem slučaju, pa bježi kolko te noge nose.{#}

Jučer sam napokon našao settingse miša koji mi odgovaraju, tako da mislim da će mi sada ići bolje.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
letece_prase kaže...
Tonči kaže...

Novo saznanje i od mene. Taktika spaljene zemlje funkcionira i u BF3, jer glasi: ako dovoljno dugo tenkom granatirate kvart, od kvarta neće ostati ništa i neprijatelj će izginuti i povući se.

Što se tiče taktike, moram reći da je H-SCAR ipak bolji za taktičko čekanje od G53. Putanja metka je pouzdanija, a udarna snaga - protiv WarPigCroa i sličnih nesretnika koji ulaze u prostoriju - znatno veća.

da gore na tv stationu si me 2 ili 3 puta iz onog čoška rokno i usput dobrano digo živac., usput ti pogledam score a ono stoji 17:0, reko čestitam. a mislim da je i neki komentar pao gore u chat boxu. u svakom slucaju zanimljiv neki gaming style {#}

TV station je težak za branit. Morao sam oko zastave, nestajalo mi je streljiva pa sam se povukao unutra, gdje sam teško dostupan granatama i raketama, a kad dođete po zastavu čujem vas i mogu reagirati. Skužili ste me pa sam se zabio u kut i pokušao vas pobiti što sam više mogao prije smrti. Ali sam barem debelo otežao osvajanje te pozicije :D

16 godina
odjavljen
Vash kaže...

Na BUG-u je problem što osim pojedinaca kao što su npr. sknk i yours trully, ekipa se kreće uvijek zajedno, točnije po 2 squada zajedno.

Ako naletiš na jednog i rokneš ga, još imaš sedmoricu u neposrednoj blizini koji te sašiju.

Meni se osobno jako teško kretati u squadu, jednostavno ne odgovara  mom stilu igre. Uvijek gledam na minimapu gdje je najžešća šora, gdje treba dizat, davat ammo, gdje bi mogao sflenkat neprijatelja dok ga nekolicina friendlya zabavlja, kada mogu iskoristiti nepažnju protivnika da armam ili zauzmem zastavu. U kratko, uvijek letim tamo gdje procijenim da mogu biti najkorisniji u danom trenutku.

Na BUG-u je to dosta teže i moram ići na hit and run taktiku, jer ljudi stvarno paze jedni na druge. Ono što bi na nekom drugom serveru polučilo čisti masakr na BUG-u je 2 killa u najboljem slučaju, pa bježi kolko te noge nose.{#}

Jučer sam napokon našao settingse miša koji mi odgovaraju, tako da mislim da će mi sada ići bolje.

Meni se na Bugu pokazala dobra Taktika Mućkog Đubreta Koje Gura s LeđaTM (TMĐKGL®) pa sam se par puta zavukao iza grupa i uspio pokositi 5-6 komada prije reakcije i brutalne osvete. Kad me tako skuže najčešće mi osim 30-tak metaka u truplo zakucaju i dva tromblona, da se nađe. Valjda ljutim ljude s tim đubradoškim ubijanjem.

17 godina
moderator
Battlefield 3

Danny, gdje ti đubre ode sinoć, taman počeo Gulf of Oman i puno tenkova, reko sad ću razbiti Dannyju piĆku, a ono njega nema. Zato je Kuky nayebo par puta. Kum me popravljao pa sam jedno vrijeme držao prvo mjesto, ali nisam mogao držat tempo nakon đubrekoptera koji mi je syebao tenk par puta na River tački.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Danny, gdje ti đubre ode sinoć, taman počeo Gulf of Oman i puno tenkova, reko sad ću razbiti Dannyju piĆku, a ono njega nema. Zato je Kuky nayebo par puta. Kum me popravljao pa sam jedno vrijeme držao prvo mjesto, ali nisam mogao držat tempo nakon đubrekoptera koji mi je syebao tenk par puta na River tački.

Ja uvijek preko tjedna idem oko ponoći. Treba prošetat džukelu, oprat se i u krpe. Jebiga radi se ujutro.

16 godina
DrNasty kaže...

Ali ste svejedno izgubili jer si opet kempao u kutu mape s tenkom i to u tako dalekom kutu da sam do njega mogao doći samo s helikopterom.{#}

17 godina
moderator

Nisam, išao sam plažom između 4 tačke i držao ih, vodili smo dobar dio runde. Izgubili smo kad smo izgubili sve nakon vaše zračne dominacije (onaj mađar koji je dackillu zayebavao).

15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Meni se na Bugu pokazala dobra Taktika Mućkog Đubreta Koje Gura s LeđaTM (TMĐKGL®) pa sam se par puta zavukao iza grupa i uspio pokositi 5-6 komada prije reakcije i brutalne osvete. Kad me tako skuže najčešće mi osim 30-tak metaka u truplo zakucaju i dva tromblona, da se nađe. Valjda ljutim ljude s tim đubradoškim ubijanjem.

Ma ja sam to radio u BC2, ali u BF3 mi ciljanje nikako ne leži. 

Kao što rekoh, jučer sam našao postave miša koje mi bolje leže pa će sada valjda biti bolje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 11:45 (Vash).
17 godina
Battlefield 3

a ko je ovaj lik sinoc na serveru? http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/A-Gamabunta/stats/335228643/

drzao nam je prizemljene i avione i helije... Morao sam ga otjerati sa onim brodskim gatlingom...

I na to mi napise "Base camper...." jesam... kad imas base rapera moras imati i base campera...

-BiH-slackspace

8 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

http://imageshack.us/photo/my-images/19/bravog.png/

{#}, pozdrav momcima s xXx servera

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

je i meni je tesko igrat u squadu... sad sam se pridruzio crncima i zidovima na ventu i idem za njima ko pace ali tesko mi se je suzdrzavat... u nekom trenutku jednostavno odem svojim putem, zaboravim, ignoriram itd {#}... 

mislim da je to i bolje (barem meni jer mi ovakva igra vise odgovara), dokle god imate zajednicki cilj (odredjenu zastavu). ovako se bez beda desi da netko pokosi cijeli squad odjednom. uostalom kako kome pase, igra nudi i to a i nagradjuje...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ma uvijek je bolje biti malo odvojen, ne predaleko ali ne ni preblizu.

Zajednički cilj imamo i bitno je da smo si u dometu, ostalo nije toliko važno.
13 godina
protjeran
letece_prase kaže...

Heh,vjerovatno si teamkillao ili neku glupost napravio... Ne bi dobio bezveze kick,iako sam rekao svojim adminima da ne kickaju vezveze ljude a pogotovo ljude sa podrucja balkana.. ;)
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 12:10 (Cyber_Freak).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice