i ja sam kad sam te prvi put vidio u par navrata posumnjao da si chiter ali sad to ne mislim... Sta nije gerijatrija 45+? Mozda su te zato kickali
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
BF igrati sa manje od 32 igrača je čista sprdačina. To već spada u COD i one mape za miševe.

Imamo, da.
Pozdrav svima,
inače nisam vičan forumima i sličnim načinima komunikacije no na nagovor Nexa sam odlučio nekaj reći.Čujem da ljudi pričaju da sam neki cheter ..danas me neko kicko iz Gerijatrije valjda da im ne kvarim platoon ..Nisam ljut samo sam tužan zbog svega toga ..pa ja neznam ni windowse instalirat kak treba a kamoli neki cheat ...i btw sa 35 kuki na grbači stvarno bih bio pravi uzor mom sinu instalirajući nekakve cheteve za neku online igru...Inače znam Nexa i društvo i Velike Gorice
već godinama igram sa njima (od CS-a) i kad igraš protiv takvih moraš nekaj naučit inače te trpaju ..onak jako i to bez vazelina...Eto morao sam podijeliti tugu sa Vama..sorry na offtopicu.
Inge
Ja fakat ne kužim sad ko je tu lud. Ja sam isto razgovarao sa Nexom i on je rekao da sumnja da si legitiman i to je i razlog zašto sam te kickao (i jer nemaš +25 cm naravno). Mislim da ćemo se morati naći u RL sva trojca da to razriješimo. Činiš mi se ok ovak kad čitam kaj si napisao a i po godinama smo tu negdje tak da ne želim trolati bez argumentacije ali čekaj da danas porazgovaram sa ostalim članovima Gerijatrije pa ti je još javim.
cya
Inače, što se Inge tiče, 2 tjedna provjeravam njegove SS-ove, može to potvrditi i ekipa s venta. Sve je bilo čisto do jučer navečer kad je bio jedan jako sumnjiv skrinšot. Posavjetovao sam se s Dadom i prijavili smo ga PBBansu pa će kad ovi provjere case oni odlučiti hoće li dobiti trajni ben na PB GUID.
Čiterima poput njega nije mjesto na serveru.
Možeš i ovdje staviti taj sumnjivi SS,tako da svi vidimo o čemu je riječ.
Ne smije se stavljati javno, ne dozvoljava PBBans.
Inače, što se Inge tiče, 2 tjedna provjeravam njegove SS-ove, može to potvrditi i ekipa s venta. Sve je bilo čisto do jučer navečer kad je bio jedan jako sumnjiv skrinšot. Posavjetovao sam se s Dadom i prijavili smo ga PBBansu pa će kad ovi provjere case oni odlučiti hoće li dobiti trajni ben na PB GUID.
Čiterima poput njega nije mjesto na serveru.
Nije da ikoga branim niti znam lika ali postaj taj SS jer si javno prozvao čovjeka čiterom...
edit* nisam vidio tvoj posta iznad
Čovječe, možeš vatru naložiti i napraviti roštilj da se odmoriš na pola puta između dva plenta na Caspian Borderu koliko su blizu
Preporuka attachmenta na britansko smeće od l85 i gospodina g3, hvala.
L85 heavy barrel + foregrip, i nebi se bas slozio da je smece al dobro postoji hrpa pusaka koje smatram smecem al ekipa igra i s njima tak da o tome ne vrijedi raspravljat
meni se juce graficka pregrijala i dobio sam artefakte, iskakale mi nekakve linije iz zgrada, drveca, kamenja...uglavnom nista vidio nisam osim ako neko nije spotan..onda ga zoomam snajperom i gotov je ali da je neko uzimao screenshote vjerovatno bi pomislio da sam nesto sa texturama uradio... mozda je i njemu nesto slicno bilo. aj postaj taj screenshot da vidimo...
Pa jel vam čovjek lijepo napisao da nesmije.
Imamo, da.
i jos nekaj. Rekel mi je jedan lik da sam hajvan i da se zaletavam ko bik (na Metrou), mislim da nije lagao XD

Da, nakon što su provjereni. Smio bi da je case gotov, ovako ne. Tek kad završe svoje ako benaju.
Jel netko zna kakva je situacija sa potencijalnim Battlerecorderom? I kako bi trebao funkcionirati? Moram spomeniti da je Black ops imao theatre. Mogao si od svakog igraca pogledati partije u zadnja 2 tjedna. Odlicna stvar ako imas sumnju na nekog igraca. Samo neznam koliko bi to PB ucinilo korisnim odnosno beskorisnim. I kakav DICE ima dogovor sa PB:)
Bio je battlerecorder u 2142, jako zgodno za gledati awesome kickass moves by myself.
Provjerio sam, smijem davati javno bez GUID-a i bez IP-a. Tek nakon službene potvrde smije sve ići van, al tada će se sve ionako vidjeti na PBBans stranici.
Hahaha,lool,tip je citercina zesca... Ovo je klasicni ESP BOX cheat... Sad ga kad je tako ko pichica pokorno se dosao opravdati trebas banati i sa foruma... Koji looser boze dragi... 35 godina i tip koristi citeve,e pa ovo nema u pichi materinoj... lool

Provjerio sam, smijem davati javno bez GUID-a i bez IP-a. Tek nakon službene potvrde smije sve ići van, al tada će se sve ionako vidjeti na PBBans stranici.
Op op kakav je to crveni kvadratić?
A vezano za theater ja vidim tu mogucnost jedino za jos lagg-a u igri...

OK, dosta zeke - imam problema s laggom na serverima, a najviše me pogađa na serverima u HR i GER... Ide do te mjere da dobijem narančastu trokut ikonicu u gornjem desnom kutu i ne mogu se ni pomaknuti ni ništa drugo napraviti. Kada napravim suicide ili me ubiju (što je češće, jer me za inat vrati iza nekog kontejnera gdje sam otrčao, ili na otvorenom) sve radi dalje normalno kao da se ništa nije dogodilo... Nema više laga neko vrijeme i sve radi dalje kako treba (dok opet ne počinje lag)
To se znalo i meni događat. Uglavnom, kad ti se to dogoti izađi iz fullscreena i ponovno se vrati (alt+enter). Ako ne uspije iz prve, probaj par puta. To je meni pomoglo u 90 % slučajeva.
Čista situacija
Op op kakav je to crveni kvadratić?
Izgleda kao da je Danny čiter.
Očito je da se radi o ESP cheatu.
Ma nije to Inge, to mu je sin instalirao vidiš da čovjek sa 35 godina ne zna ni windowse dići
da, ovo crveno pokazuje kad ti je lik vidljiv, a zeleni kvadratic kad je iza zida ili neke prepreke...
ko bi rekao...
ali uvjeren sam da ga nije koristio stalno , jer koliko je nekad bio dobar toliko je nekad bio los... mozda mu mali igra na istom accountu pa nabavio cheat?
al dobice ban 100%...
I još se javiti na forum s nekakvim opravdanjima.. Sad će počet priča "to nije moj screenshot, smjestili ste mi, Danny vratit ću ti za ovo majke miiii".