Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.082.520
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Wolf88 kaže...

Jel netko zna što moram upisati u console da mi pokaže fps jer kada upisujem render.DrawFps 1 javljami da ta naredba ne postoji

a kad probam render.drawfps javlja mi false

pa skini onaj editor sto sam postao pred malo,tamo na te stvari samo stavis kvacicu u kucicu,nista nemoras pisat i sve je tamo

16 godina
neaktivan
Skemba kaže...

Kao što sam prije pisao,konstantno se trudimo poboljšati iskustvo svim igračima na našem serveru. Naravno uvijek će biti nezadovoljnih. Moguće je da ste doživjeli neugodnosti,zbog istih se ispričavam. Većina admina se trudi da svoj posao odradi što kvalitetnije,a pravila na serveru dogovaramo "u hodu" jer je igra relativno nova i kada se dogovorimo oko istih,svi će biti obavješteni in-game porukama. Balans također uzimamo na razmatranje kako ga što bolje riješiti kako bi svima bilo ugodnije igrati.

Jedan savjet za uspostavu balansa. Pošto vas ima dosta , lijepo pola na jednu stranu pola na drugu i gotovo. Sigurno bude vam zabavije nego svakodnevno rejpati random igrače.

E sad druga je stvar ako vi to ne želite..

jokaCRO ingame
15 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Nakon večeras izgleda odustajem od Battlefielda 3.

Sada mi iz neobjašnjivih razloga igra trza odnosno imam tolike framedroppove

da nemogu niti naciljati niz ACOG bez da pričekam 2 sec da se ekran odmrzne.

Bilo na low, med, hi, ultra ili NASA postavkama.

Nabijem ih na spolovilo s ovim poludovršenim poluproizvodom i pritom

nabijem samog sebe što uopće trošim pare na komponente da bih 'igrao'.

Niti jedna igra koju trenutno imam na disku i koju sam igrao u zadnjih par mjeseci,

od Crysisa 2 preko metroa 2033 pa do Annoa 1404, Arkham Citya, Civilizationa V, Napoleon Total War-a,

Skyrima, Dirt 3, Anno 2070 pa do Portala 2 mi nije pravila niti jedan jedini problem.

Što je nasmješnije od svega, sve redom su pirati.

Kupim oriđiđi da podržim DICE i zaigram ono što mi se sviđa i ovo dobijem.

Čak sam utukao 1000h u BFBC2 s vama što na Bug serveru, što svugdje po pubu,

bez većih problema a igra je bila čisti port s konzole i s milijun bugova.

Jedino ovo smeće od igre mi ne radi što god ja probao kao krajnji korisnik a Boga mi, probao sam sve.

Dosta mi je više drkanja po routeru, chattanja sa Sighom preko SZK i dubljenja na glavi.

Games are supposed to be fun. This is simply frustrating.

Pratit ću temu da vidim kad bude izlazio neki novi patch, do tad pozdrav momci.

slažem se u potpunosti s tobom, skinuo sam s neta svaki hit koji je izašao ove godine i svi su radili savršeno od Dead spacea 2 koji je izašao početkom godine pa sve do deus exa i nisam imao nikakvih problema i odlučio sam se na kupnju battlefielda 3 pošto mi je cod 4 već dosadio i na***ao se se s tom igrom kako s nijednom do sada, već sam ju htio prodati. Konstatno se je crashao i izbacivao me van pri mjenjanju mape i onda sam samo smanjio postavke na medium i sada radi sve kako treba makar mi fps nekada pada al nije prestrašno. Sada konačno uživam u igri ali sam naučio lekciju, definitivno prva i zadnja igra koju samo kupio!    Svaka čast DICE, to je baš super kad možeš igru igrati na high bez štekanja ali se zato crasha.

14 godina
neaktivan
Da server nije hc prihvatio bih izazov i dosao sa svojim squadom :)

Ovako sumnjam da ce oni htjet zaigrat hc, probat cu ih nagovorit..
The best way to be boring is to leave nothing out.
15 godina
neaktivan
Skemba kaže...

Pa najugodnije igranje je igranje bez nekakvih pravila,onak kak je zamisljeno za igra bude.Nemres veci balans od toga dobiti jedino ak se bojis da te slucajno netko s rpg-om pogodi u leda ili s nekakvom drugom besmislenom zabranom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 15:42 (kach).
13 godina
neaktivan
kach kaže...
Skemba kaže...

Pa najugodnije igranje je igranje bez nekakvih pravila,onak kak je zamisljeno za igra bude.Nemres veci balans od toga dobiti jedino ak se bojis da te slucajno netko s rpg-om pogodi u leda ili s nekakvom drugom besmislenom zabranom.

Nebih se složio s tobom. Mnogi koji se žale na problem balansa si sjede s mortarom u bazi. I sada bi mi njih trebali raspodjelit i prepodijelit po serveru. Nebi išlo,tko želi igrat nubasto neka se nauči i izgubit,vrlo je jednostavno. Limite na oružja smo uveli jednom prigodom u BC2 na Isla Innocentes kada je u napadačkom teamu bilo 12/16 snajpera! Pazi 3/4 teama snajpa i onda će reć da nije balansirano!? Takvi neka si slobodno traže drugi server za igrat. Ugodna igra je kada ne padneš svake 3 sekunde nakon što se spawnaš. 15-20 nubova sjedi za mortarom i nema di granata ne padne.

Mi nastojimo poticati fair play i timski rad. Fair play je nemoguće imati na nekim mapama bez limitiranja pojedinih oružja. Znači ne potpuna zabrana već recimo 1 ili 2 SMAW/RPG-a na Metrou ili 2 mortara na Grand Bazzaru. Na taj način smo uspjeli privući kvalitetnije igrače ranije pa vjerujem da će tako biti i ovaj put,uz iznimku da baserape više ne postoji kao pravilo jer ga je preteško kontrolirati bez kvalitetnog plugina. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 16:15 (Skemba).
16 godina
neaktivan
Skemba kaže...
kach kaže...
Skemba kaže...

Nebih se složio s tobom. Mnogi koji se žale na problem balansa si sjede s mortarom u bazi. I sada bi mi njih trebali raspodjelit i prepodijelit po serveru. Nebi išlo,tko želi igrat nubasto neka se nauči i izgubit,vrlo je jednostavno. Limite na oružja smo uveli jednom prigodom u BC2 na Isla Innocentes kada je u napadačkom teamu bilo 12/16 snajpera! Pazi 3/4 teama snajpa i onda će reć da nije balansirano!? Takvi neka si slobodno traže drugi server za igrat. Ugodna igra je kada ne padneš svake 3 sekunde nakon što se spawnaš. 15-20 nubova sjedi za mortarom i nema di granata ne padne.

Mi nastojimo poticati fair play i timski rad. Fair play je nemoguće imati na nekim mapama bez limitiranja pojedinih oružja. Znači ne potpuna zabrana već recimo 1 ili 2 SMAW/RPG-a na Metrou ili 2 mortara na Grand Bazzaru. Na taj način smo uspjeli privući kvalitetnije igrače ranije pa vjerujem da će tako biti i ovaj put,uz iznimku da baserape više ne postoji kao pravilo jer ga je preteško kontrolirati bez kvalitetnog plugina. 

E onda maknite hc i riješili ste problem nebalansirane igre. Zašto koriste svi mortar? jer ubija prejednostavno i prebrzo a uzrok tome je hc setting i nema druge mudrosti.

jokaCRO ingame
14 godina
Skemba kaže...

Kao što sam prije pisao,konstantno se trudimo poboljšati iskustvo svim igračima na našem serveru. Naravno uvijek će biti nezadovoljnih. Moguće je da ste doživjeli neugodnosti,zbog istih se ispričavam. Većina admina se trudi da svoj posao odradi što kvalitetnije,a pravila na serveru dogovaramo "u hodu" jer je igra relativno nova i kada se dogovorimo oko istih,svi će biti obavješteni in-game porukama. Balans također uzimamo na razmatranje kako ga što bolje riješiti kako bi svima bilo ugodnije igrati.

kazes igra relativno nova?! sigurno si imao 12-13 god kada battlefield2 izasao. princip igranja isti. sta te toliko smetaju mortari?! ak te strese u sljedecoj rundi uzmi ga i ti i odmah na karti ti pokaze gdje je on. mislim za mene je glupost tko uzme minobacac i da roka po drugima a jos veca glupost je da ga ti ne uzmes kada te on strese!cist racun druga ljubav. sta se tice timova zasto nebi nekog stranca uzeli u tim? pa da vidim koliko ste dobri.igrao sam par puta na vasem serveru i mogu reci pun k... kampera. jos bi najrade da mozete zabraniti helikoptere avione,itd. pa sinko moj nije to to COD!! racunica je jednostavna: ako tebe netko strese mortarom javi svojima da netko uzme mortar pa ce vidjeti od kuda puca i moci ce ga stresti ili javiti vama. to ti se zove timski rad.

15 godina
Cyber_Freak kaže...
Jos ce CBC server doci i na dobar glas...bekekeke Kako se ekipa trudi objasniti sad neke stvari i to detaljno,opravdavanja itd.. Sad sve to radi,a neki dan kad smo bili na serveru smo dozivjeli totalno drugacije stvari,hm... Znaci decki da vam nesto kazem.Nije server los,nego imate par losih admina poput file ili morskog dzukele koji su malo previse ufurani i neodgojeni,koji izmisljaju svoja pravila u hodu ako nije po njihovom i ako oni ne pobjedjuju... Pa ne moze biti 30 ljudi pricaju jedno a par ljudi tvrdi drugo,tako da... Jos jednom svaka vam cast,ali dok se ne rijesite takvih morona koji ovde kenjaju po forumu cijeli dan uzaldno,misljenje ce ostati isto...

Vidiš kako tvrdiš da sam ja bezobziran, a isti ti si pljuvao po našem igraču i rekao mu da je cheater. da, pretjerao sam nazvavši te njubom i to. Za to se ispričavam, ali si prvi počeo vrjeđati i prozivati te se praviti pametan. Ja ni nisam admin tamo već samo gost servera kao i svi vi drugi i u svakom trenutku mogu pokupit ban.

Isprike radi bilo kakvih uvreda na tvoj račun, ali ne volim kada se netko pravi pametan i naziva cheaterom igrača za kojeg znam da to nije.

Očekujemo xxx na serveru što prije, ako smeta izaći ću ja nije problem, ako toliko smetam.

Uživaj, pozdrav.

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pomalo zamarate ljude s tim CBC serverom, prije su to radili sa xXx, al su na srecu se opametili i prestali. Ko sto je neko od njih rekao, Skemba ili Orah, skupite ekipu pa zaratite.

Bilo bi dobro da se dogovorite s Danielom i na BUG serveru CBC ekipa zaigra protiv ostatka svijeta {#}. Onda to ljepo neka neko snimi da mi mozemo gledat kako je proslo. Ja bi volio kad bi se mogao direktan prijenos pratiti, nazalost ne igram tako dobro da bi i sam mogao sudjelovati. Mozda Danny napravi neki PPV i zaradi koju kunu. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ako dogovarate neki virtualni rat na normal modu ja sam za i imam jos dvojicu. Samo recite vrijeme, mjesto i koga treba smaknut xD
The best way to be boring is to leave nothing out.
13 godina
neaktivan

Nije mi želja zamararti ikoga sa CBC serverom. Mi imamo svoj krug igrača i queue je konstantno u pogonu,tako da nam ljudi na serveru ne fali. Samo mi je želja razjasniti da se trudimo kao admini svima osigurati ugodnu igru. Mi ćemo zaigrati rado protiv bilo koga,meni nije problem izgubiti od boljih igrača,nemam 15 godina da neznam podnest poraz. Koliko god se neki trudili raspravu o CBC-u skrenut u neke nadmetačke vode o tome ovdje uopće nije riječ tko je bolji tko lošiji. Vjerujem da se svi na vlastitim serverima igraju kako ih je volja pa tako i mi. We pay we play bi se reklo. Kome ne odgovara način,neka ne igra,ali pljuvat po adminima radi toga je jednostavno djetinjasto.

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Cyber_Freak kaže...
Jos ce CBC server doci i na dobar glas...bekekeke Kako se ekipa trudi objasniti sad neke stvari i to detaljno,opravdavanja itd.. Sad sve to radi,a neki dan kad smo bili na serveru smo dozivjeli totalno drugacije stvari,hm... Znaci decki da vam nesto kazem.Nije server los,nego imate par losih admina poput file ili morskog dzukele koji su malo previse ufurani i neodgojeni,koji izmisljaju svoja pravila u hodu ako nije po njihovom i ako oni ne pobjedjuju... Pa ne moze biti 30 ljudi pricaju jedno a par ljudi tvrdi drugo,tako da... Jos jednom svaka vam cast,ali dok se ne rijesite takvih morona koji ovde kenjaju po forumu cijeli dan uzaldno,misljenje ce ostati isto...

Vidiš kako tvrdiš da sam ja bezobziran, a isti ti si pljuvao po našem igraču i rekao mu da je cheater. da, pretjerao sam nazvavši te njubom i to. Za to se ispričavam, ali si prvi počeo vrjeđati i prozivati te se praviti pametan. Ja ni nisam admin tamo već samo gost servera kao i svi vi drugi i u svakom trenutku mogu pokupit ban.

Isprike radi bilo kakvih uvreda na tvoj račun, ali ne volim kada se netko pravi pametan i naziva cheaterom igrača za kojeg znam da to nije.

Očekujemo xxx na serveru što prije, ako smeta izaći ću ja nije problem, ako toliko smetam.

Uživaj, pozdrav.

molim vas prestanite se raspravljat vise o tome,neda mi se dva dana citat jedno te isto.oboje ste u pravu,svatko ima svoje misljenje,svatko igra gdje mu se svidja i svatko igra mod koji zeli,dosta vise molim vas

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

jedno pitanje... pošto slabo igram Rush komponentu... se može/smije maznut vozilo od atackera u njihovoj bazi? ili je to neki bug? jer mi HAM7A pokupi tenk pred nosom u bazaru, i ja ga poslije tuko mortarom, javelinima ali gamad se neda... :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo jedan headshot na BUG serveru :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 18:39 (PeTaR_HR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Skemba kaže..

Obozavao sam to sa snajperima kad vidim da ih je previse,onda sam uzmes snajper i sve ih poskidas bez problema.Glupi su, ne krecu se ,sam stoje tak da su full lagana meta.Ovo s mortarima neznam di si ti vido,imam 158 sati igre i nisam jos vidio na nijednom serveru vise od 4-5 igraca da su samo s mortarom gadali.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 18:48 (kach).
16 godina
neaktivan
kach kaže...

...Ovo s mortarima neznam di si ti vido,imam 158 sati igre i nisam jos vidio na nijednom serveru vise od 4-5 igraca da su samo s mortarom gadali.

bilo je baš na CBC-u to s mortarima, valjda su taman support klase dosle do tog dijela kad su otključali mortar,i to je bio kaos na bazaru i sieni. svaka strana je imala bar 5 mortara. i kako su i drugi otključavali support bilo ih sve više i više...

znam jer sam bio u bazi i samo su rokale bombe... nista nisam mogao. samo sam čekao da završi meč i nisam se respavnao... sad su se mortaraši valjda ispuhali s tom igračkom pa više tog nema.

15 godina
Battlefield 3

LOL

FlamingKing
Moj PC  
26 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zašto nekad na minimapi vidim claymore i mine, a nekad ne? O čemu to ovisi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tonči kaže...
forzzuk kaže...

Nakon večeras izgleda odustajem od Battlefielda 3.

Sada mi iz neobjašnjivih razloga igra trza odnosno imam tolike framedroppove

da nemogu niti naciljati niz ACOG bez da pričekam 2 sec da se ekran odmrzne.

Bilo na low, med, hi, ultra ili NASA postavkama.

Nabijem ih na spolovilo s ovim poludovršenim poluproizvodom i pritom

nabijem samog sebe što uopće trošim pare na komponente da bih 'igrao'.

Niti jedna igra koju trenutno imam na disku i koju sam igrao u zadnjih par mjeseci,

od Crysisa 2 preko metroa 2033 pa do Annoa 1404, Arkham Citya, Civilizationa V, Napoleon Total War-a,

Skyrima, Dirt 3, Anno 2070 pa do Portala 2 mi nije pravila niti jedan jedini problem.

Što je nasmješnije od svega, sve redom su pirati.

Kupim oriđiđi da podržim DICE i zaigram ono što mi se sviđa i ovo dobijem.

Čak sam utukao 1000h u BFBC2 s vama što na Bug serveru, što svugdje po pubu,

bez većih problema a igra je bila čisti port s konzole i s milijun bugova.

Jedino ovo smeće od igre mi ne radi što god ja probao kao krajnji korisnik a Boga mi, probao sam sve.

Dosta mi je više drkanja po routeru, chattanja sa Sighom preko SZK i dubljenja na glavi.

Games are supposed to be fun. This is simply frustrating.

Pratit ću temu da vidim kad bude izlazio neki novi patch, do tad pozdrav momci.

Ja ne igram iz istih razloga. Što god napravio, uvijek neki problem. Kad sam posudio jednu mašinu, radilo je, ali i tu "riknulo". 

Neka oni završe igru pa nek' zovu.

Samo da vas pitam da li je itko pokušao pokrenuti BF3 sa drugim accountom (posuditi igru od frenda) i napraviti install (format C:, svježi OS WIN 7 64bit SP1 sa svježim zakrpama, svježi driveri, (VGA; MBO možda BIOS update) i onda posuditi CD-key za BF3 i probati da li ide.

Znam da je dosta posla, ali ako ste se zaje.....vali cca. 3 mjeseca sa BF3 šta je cca. 10h sati za ovo. (backup, install i download)

Nadam se da će to možda pomoći iako je i meni bilo smješno ovo pisati (drugi account) ali kod takvih igara koje imaju dosta bugova, te problema sa različitim hardware-om vrijedi pokušat.

Pozdrav

14 godina
Battlefield 3

Evo još jedan server gdje se kicka bez ikakvog razloga:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/3d2d6827-70b5-40b2-bc4e-b221b2a77721/

You should never underestimate the predictability of stupidity Add me:dado1410
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
LuX_CRO kaže...
Tonči kaže...
forzzuk kaže...

Samo da vas pitam da li je itko pokušao pokrenuti BF3 sa drugim accountom (posuditi igru od frenda) i napraviti install (format C:, svježi OS WIN 7 64bit SP1 sa svježim zakrpama, svježi driveri, (VGA; MBO možda BIOS update) i onda posuditi CD-key za BF3 i probati da li ide.

---Kategorički odbijam formatirati disk sa besprijekornom particijom na računalu
koje mi savršeno radi zbog Battlefielda 3.
Van toga, kolega je predložio neke stvari na prethodnoj stranici,
po zadnji put skidam 15 giga i radim re-install jer uistinu volim ovu igru
ali je užasno frustrirajuće. 

Real life? Good graphics but shitty gameplay.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jos jedan odlican video JackFrags ekipe

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Format zbog jedne igre, dok 10 drugih radi? - Ne dolazi u obzir.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jedno pitanje za Admine, ima vas tu nekoliko sa reznih servera!

Jel moguce da admin prebaci citav squad u drugi tim pod izlikom balansiranja timova?

To mi se desilo nakon trece partije i nemoze mi reci da sam tek dosao, i skoro isti squad je bio cijelo vrijeme!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jedno pitanje u vezi PB-a. Od danas me iz nekog razloga igra konstantno izbacuje sa servera zbog pb-a. E sad, ja sam probao ručno updateati, pa kad to nije pomoglo reinstalirati, ali opet me izbacuje sa servera. Kako riješiti taj problem?

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3
@fila Nisam brate nikad nikoga optuzio na serveru da je citer,niti ikad imenovao..Zato bih te molio da nepricas gluposti i tu me javno optuzujes.. Bilo nas je vise na serveru,ali ja nisam nikoga imenovao... Doso si tu i prestavio si se kao neki admin CBC-a a ustvari si obican igrac koji tamo ide... Skemba je lijepo covjek objasnio,izvinio se,rekao stvari koje smo zeljeli da cujemo i to je to.. Dat cemo mu jos jednu priliku tom serveru naravno,pogotovo sto je Hrvatski...Mislim da bi to svi trebali.. Uglavnom dosta vise glupih djecijih prepirki.. Cool down... ;)
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
desh kaže...

Jel moguce da admin prebaci citav squad u drugi tim pod izlikom balansiranja timova?

Moguće je.

I possess a skill to google.
16 godina
Tonči kaže...

Format zbog jedne igre, dok 10 drugih radi? - Ne dolazi u obzir.

Ako imaš 3 mjeseca vremena za zajebanciju oko BF3 onda zašto nemaš oko 15minuta vremena napraviti FULL backup C: ili kompletnog HDD-a pomoću windows backupa integriranog unutar OS-a ili još lakše pomoću Acronis True Image 2012 (imaš trail verziju traje 30 dana)

Napraviš backup nakon toga format C: i kreće install a ako ti nebude radilo onda samo RESTORE backup.

A pošto forzzuk i ti ne želite napraviti taj format onda vam je očito problem unutar OS-a ili komunikcije izmežu OS-a i hardware-a.

Neznam koji vam je problem odvojiti par sati posla za taj famozni redosljed:

1. FULL BACKUP HDD-a sa Acronisom ili Windows backupom

2.Format C:

3. Install Windows 7 (32 bit ili 64) preporuka 64bit (RAM) sa SP1 i svježim zakrpama

4.Install svježe drivere za hardware

5.Probati igru sa svojim accountom

6.Probati sa drugim accountom ako ne ide sa svojim

7.Ako sve radi ok ostaviti tako te dodavati potreban software ili twakove za OS (ono kako ste imali prije formata)

8.Ako ne ide onda samo restore podataka (i sve vam je na starom)

Ako je to neki problem onda stvarno idete težim putem u riješvanju problema oko BF3.

Radim svaki dan sa takvim stvarima (testiranje OS-a i određenih aplikacija, te optimizacije PC-a) (BACKUP, SYSPREP, RESOTRE) <profesionalno se bavim tim nije hobi nego posao>

Uvijek je pravilo da napraviš full backup te onda testiraš PC i pokušavaš riješiti problem a ako ne ide imaš full backup tako da nebude nekih piz....darija prilikom riješvanje problematike.

Mislim da ne treba kriviti DICE niti bilo koga za neku određenu optimizaciju igre ni riješavanje problema oko pokretanja igre na vašim računalima.

već treba krenuti od sebe ili od svog vlastitiog PC-a kao da je početni problem.

Kao što rekoh postoji neka mogućnost da vam je neki određeni file izgubio namjenu unutar OS-a a jedino se odražva unutar igre BF3 a ne u ostalim igrama.

Dečki nemoj te me krivo shvatiti niti se osjećati povrijeđeno u vezi mojeg mišljenja u vezi vaše problematike oko PCa i BF3 ali stvarno idete težim putem u riješavanju problema.

17 godina
neaktivan
Minoza kaže...
desh kaže...

Moguće je.

Hvala!

Kaka faced son of a doggy girl je to napravio u zadnjih 30 sekundi igre!

Da znam di je iso bi mu izlit kantu vode u PC!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice