Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.085.026
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel jos nekog kickao Punkbuster: "Corrupted Module" ?

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Evo jedan davni random epic fail :)

Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 3

mene je izbacivalo, i idem obrisat punkbuster...

kad ono gledam nekako imam previse mjesta na disku WTF, hebeni Rewo Uninstaller mi je na neku foru maknul B3 WTF???

joooooj

jel mi neko moze dati neki link za promjenu jezika i sve sto sljedi da se ne rusi igra ?

pliz!

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Može li mi netko, molim Vas, linkati gdje je najjeftinija retail-box verzija BF3?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Kule_zg kaže...

Nego, mene muci unistit vozilo s Repair Torch, pa ako ima tko kakav savjet?

Baš sam to htio priupitati.

16 godina
NiramX kaže...
Kule_zg kaže...

Samo ovo radi

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
16 godina
moderator
ivanec kaže...

jel mi neko moze dati neki link za promjenu jezika i sve sto sljedi da se ne rusi igra ?

pliz!

Sve imaš u prvom postu.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2012 19:39 (pirat).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mislim da nebi nikad kupio bf da brije na ultra realnost.Nebi bilo niti poravljanja tenkova,bacanja municije i medkitova.Ovaj kaj bi bio support nema sanse da bi mogo dic solo sanduk s municijom,medic isto nebi nis mogo radit,niti ozivljavat ljude.Jedna rpg raketa bi bila valdja dovoljna da raznese tenk.Jedan metak da te pogodi u nogu nebi se mogo kretati nego bi morao cekat da iskrvaris do kraja prije nego se respavnas opet,medik isto dok on ti zamota nogu vec vas ubiju odavno.Znaci ostala bi jedino snajper i inzinjer klasa i 90% ljudi bi bili samo snaperi i kamperi.Tolko o vasoj bajnoj realnosti igra bi bila zakura*.

4 0 hvala 0
17 godina
NiramX kaže...
Kule_zg kaže...

izbjegavati tenk definitivno ima hp-a previše da bi bezbolno prošlo.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imam problem sa kontrolama dok se krećem lijevo, desno, gore ili dole, bilo koja tipka AWSD lik napravi još 5 koraka, ne kužim da li mi je to zbog internet konekcije ili kaj, ali tak mi je i na single player-u, do sad mi to tak nije išlo, sad se najedanput pojavilo, užasno iritantno i neigrivo {#}

Svaka pomoć zlata vrijedi!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

jeli tko za CO-OP*?*????

Bilo je uredu kada su appel i blackberry jos bilo samo voce! - Bill Gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

E ovo sam bio postao i u bc2 temi davno ali evo vidim da ču morat ponovit.

HC kamuflaža HC kamuflaža
HC kapa HC kapa
Idol HC igraća Idol HC igraća
pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2012 20:24 (peroko).
Moj PC  
20 1 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

je moguce avionom upravljat s tipkama?

kad koristim gamepad fino se krecem al sam previse neprecizan, a opet s tim tipkama avion ima neki gadni feler

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
@blade runner da kad sam vidio metro rush 2000ticket mislio sam cq i udjem na server kad ono rush... Jos napadac kazem sebi aj ok bar obrana nema sanse kad ono k***ac. Team je bio toliko debilan da smo samo nas trojica probijali i palili plantove. Rezultat toga je izgubljeni ticketi i dokaz kad netko ne zna igrat moze imati 50000 i to mu nece biti dosta.
14 godina
neaktivan
btw kad smo igrali obranu... Dok smo bili mi iz klana nas 4 skinuli smo im u drugoj bazi 1000k ali kad su decki otisli opet su nas dobili... A dao bi ovih svih 100k+ bodova da su mi priznali ovih 50+ dogtagova stvarno ne znam sta je vise s tim battlelogom. Ako cak pogledas onaj battlereport nema mi ni jednog priznatog a imam nekako meele rebon. Ali koliko vidim preko moba samo jedan ono wtf...
14 godina

Ljudi znate šta sam danas sazno??

Da se sa HD 6670 BF3 može igrat na HIGH postavkama.

Barem tako kaže forumaš Sanyboy.Ako nevjerujete pogledajte ovo:LINK

robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan
peroko kaže...

evo da i "normal" igraci shvate, inace su izgubljeni bez ovoga!

15 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...
peroko kaže...

evo da i "normal" igraci shvate, inace su izgubljeni bez ovoga!

pero_HR
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

EA je predobar, iso sam ih molit prek EA supporta da mi daju jedan back to karkand key besplaatno i dali su mi, al tek mi je treci dao key, drugi mi je reko da nemre nis dat a prvi mi je dao nekakv Discount Code pa ko ga oce nek si ga negdje di treba upise: 2VGEC-EAPAJ-K5MXW

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 7:42 (Barba007).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
fila2208 kaže...
sardax kaže...
Slazem se, ali zasto ti admini ovdi prosipaju pamet da su upravo njihova pravila super, da se bas tako "igra igra"?? Sta su oni, pro igraci isse??

Znaš li ti definiciju pro igrača? Što je pro igrač i zašto se tako naziva? I di je tu rečeno da je itko nas ovdje pro? Ajde malo guglaj što je pro, što je noob, što je skiller, a što je casual player.

E moj momak. Prvi si poceo nazivati igrace noobovima i opisivat odredjene stvari na mapama kako bi se trebale odigrat jer je to najbolji i jedini ispravni nacin. Ti si taj koji bi trebao prouciti sta koji od tih naziva znaci i cisto da ti bude lakse, u niti jednoj klasifikaciji igraca ne postoji naziv NOOB, jer taj pojam su izmislili oni koji neznaju kako se suprostaviti igracima koji igraju sa odredjenim taktikama i oruzjima i bolji su od drugih. 

NOOB naziva drugog igraca NOOB i vise puta je dokazano da o gamingu pojma nema. To ti valjda ne moram dokazivat?!? 

Cim usporedjujes HC vs. SC na nacin na koji usporedjujes, samo potvrdjujes moju tezu iz reda iznad. 

Mod toolsi, rcon prava i slicno su ono sta je igre upropastilo. Ne mislim samo na BF/COD. Igru treba igrat kako je zamisljena, a ujedno je i dobro balansirana. Mozda Metro mapa nije dobra za odredjene modove u ovoj igri, ali to ne znaci da se oruzja trebaju zabraniti, vec radje tu mapu maknuti iz tog moda i rotacije. To je bit. 

Ti si taj koji cijelo vrijeme vrijedja druge, jer bilo tko tko ne igra po tvojoj nekoj fiks ideji je noob i zasluzuje kick. Inace, NOOB je uvreda ako nisi znao. Ako nekoga nazoves pocetnikom, to nije uvreda, ali ako ga nazoves NOOBom, onda si ga uvrijedio. Tako, smiri se malo! 

ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
Battlefield 3

Ste uspjeli kada popraviti diseblani jet? Na firestormu je lako

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

1 0 hvala 0
15 godina
sardax kaže...
fila2208 kaže...
sardax kaže...
Slazem se, ali zasto ti admini ovdi prosipaju pamet da su upravo njihova pravila super, da se bas tako "igra igra"?? Sta su oni, pro igraci isse??

Znaš li ti definiciju pro igrača? Što je pro igrač i zašto se tako naziva? I di je tu rečeno da je itko nas ovdje pro? Ajde malo guglaj što je pro, što je noob, što je skiller, a što je casual player.

E moj momak. Prvi si poceo nazivati igrace noobovima i opisivat odredjene stvari na mapama kako bi se trebale odigrat jer je to najbolji i jedini ispravni nacin. Ti si taj koji bi trebao prouciti sta koji od tih naziva znaci i cisto da ti bude lakse, u niti jednoj klasifikaciji igraca ne postoji naziv NOOB, jer taj pojam su izmislili oni koji neznaju kako se suprostaviti igracima koji igraju sa odredjenim taktikama i oruzjima i bolji su od drugih. 

NOOB naziva drugog igraca NOOB i vise puta je dokazano da o gamingu pojma nema. To ti valjda ne moram dokazivat?!? 

Cim usporedjujes HC vs. SC na nacin na koji usporedjujes, samo potvrdjujes moju tezu iz reda iznad. 

Mod toolsi, rcon prava i slicno su ono sta je igre upropastilo. Ne mislim samo na BF/COD. Igru treba igrat kako je zamisljena, a ujedno je i dobro balansirana. Mozda Metro mapa nije dobra za odredjene modove u ovoj igri, ali to ne znaci da se oruzja trebaju zabraniti, vec radje tu mapu maknuti iz tog moda i rotacije. To je bit. 

Ti si taj koji cijelo vrijeme vrijedja druge, jer bilo tko tko ne igra po tvojoj nekoj fiks ideji je noob i zasluzuje kick. Inace, NOOB je uvreda ako nisi znao. Ako nekoga nazoves pocetnikom, to nije uvreda, ali ako ga nazoves NOOBom, onda si ga uvrijedio. Tako, smiri se malo! 

Noob dolazi od newbie što znači početnik. Di je tu uvreda sad?

17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Noob dolazi od newbie što znači početnik. Di je tu uvreda sad?

Fail!

Evo ti pa pogledaj. http://www.urbandictionary.com/define.php?term=noob

14 godina
neaktivan
ja protivnickog igraca rijetko tj. Nikad ne nazovem Noob... Pa makar me nuklearkom pogodio ipak je do toga nekako dosao..... Ali zato je za mene njub tko u rush modu kempa iza svoga spawna i tako ne radi nista dobro za team.... Radi namjeran tk jer mu se ne svidja tvoj nacin igre... Puca po svojim da bi ubio protivnika i to obicno rpg. Tko blokira vrata, stepenice, sve prolaze, ne zna se pritajit kad treba nego kao svatovski covjek puca obicno iz nekog topa tipa usas, ubija team za vozila, takvim cesto napisem nooob jer je to za mene pojam noob.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo me na bug-ovom serveru, nema nikog

postavio sam sve m-come na rush modusu

hajd nek dodje neko da ih defjuza   ;)

just overpowered
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HAM7A kaže...

evo me na bug-ovom serveru, nema nikog

postavio sam sve m-come na rush modusu

hajd nek dodje neko da ih defjuza   ;)

I'm waiting {#}

edit: aj nek dođe bar još jedan, 3 nas je 

I used to say MW3 is better than BF3 then I took arrow to the knee.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 9:56 (Hojs).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

meni sad dosao update origina

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ovako....kupio sam sad bf3 limited edition...upravo se skida;-))pitanje je kak da skinem back to karkand???i hoče mi sam povuč patch novi??

My way
17 godina

ako ti pise da skida 14.8 gb onda sve skida a ako ne pise skinut ce kasnije dok glavni dio bde gotov.

Heroes get remembered, but legends never dies.
14 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...

ovako....kupio sam sad bf3 limited edition...upravo se skida;-))pitanje je kak da skinem back to karkand???i hoče mi sam povuč patch novi??

Da, trebao bi. Igra ti mora biti velika 16GB

The best way to be boring is to leave nothing out.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice