Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.171.249
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kako mrzim kada vozim F-35, pucam u drugi jet i ne mogu sa mitraljezom pogoditi jer je ciljnik prevelik.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
peroko kaže...

Pih, ova igra bi trebala biti puna timskog rada i taktike, a kad odeš na hc i imaš 60% healtha i nemaš spotanje niti išta drugo, šta je to? BF? Prije bih rekao COd

bome na HC ima puno vise rada i taktike, samim tim što brže gineš, moraš puno više pazit, i ne nepromišljeno trčat okolo. a tek spawnanje samo na squad leadera koje mogu reć još više pojačava timski rad nego u normal modu gdje se možeš spawnat na bilo koga, pa se ekipa raširi po mapi na brzinu, dok se na HC svi drže zajedno. a i HC je bolji za tihe napade. što u normalnom modu propadne u 50% slučajeva.

13 godina
neaktivan
peroko kaže...

Pih, ova igra bi trebala biti puna timskog rada i taktike, a kad odeš na hc i imaš 60% healtha i nemaš spotanje niti išta drugo, šta je to? BF? Prije bih rekao COd

Da al meni se fkat gadi dok neko sjedi pokraj mene i govori mi gdje je ko jer ih vidi na minimapi. Ja bi rekao da ta minimapa prije spada u COD nego BF3.

16 godina
moderator
pero456 kaže...

Da al meni se fkat gadi dok neko sjedi pokraj mene i govori mi gdje je ko jer ih vidi na minimapi. Ja bi rekao da ta minimapa prije spada u COD nego BF3.

Pa ta minimapa nije nešto novo sad u BFu 3,ta minimapa je u BF igrama od početka.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
meni ide na zivce samo sto su je sad stavili u hc mod... A tu nikad nije bila.
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kako je ovo glupo otključam B2k automatska oružja, umjesto nekog RDS ili blizinske optike, na pušci (automatik) 12x scope za snajper.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
pirat kaže...

Pa ta minimapa nije nešto novo sad u BFu 3,ta minimapa je u BF igrama od početka.

Nema veze i dalje je za k.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

koliko otprilike traje co-op, i da li na završetku se dobije isti broj bodova nezavisno kakav je igrač??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nick54312 kaže...
peroko kaže...

Ja bih prije rekao realnije?!

Ako hočeš realno idi igraj npr. Armu

EDIT:svejedno se nakon svake smrti, spawnaš, hmm to bi bilo realno gdje, kod budista (ono reinkarnacija i tako to)?

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2011 12:46 (peroko).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ocito vam je problem gledat minimapu,pa neznate iskoristit njezine prednosti.Bez mini mape igra postaje laksa.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2011 12:50 (kach).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DangerousB kaže...

sad igram na serveru gdje su samo sniperi i poglem prvi level :S a na battlelogu mi pise normalno 18-ti lvl.. sta moze sad to biti?

Ocito server nije ranked.

=XII=SandMan....
17 godina
neaktivan
pero456 kaže...
ZC_Someone kaže...

Nebitno koji je mod. Samo si u filtere stavi da ti traži servere s isključenom minimapom i 3D spotanjem.

I ne nade mi niti jedan server.

Meni ih nalazi par al sve prazno. Još jedan dokaz da trenutno server s COSTUME postavkama jako teško može opstati. Tj. može ga netko plaćati ali teško da će biti stalno pun.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
17 godina
neaktivan
Mislio sam da smo vec apsorbirali da je HC za pickice.
Ocito cu trebati ponovno priloziti svoje do dan danas neosporene argumente.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

ma ja kakva je to razlika izmedu hc i normal... isti modovi. samo u normal od 4 metka padas a u hc od 3. i u hc moraš tražit sta ćeš ubit, dok ti je na normal "nacrtano" kamo moraš pucat.

tako da je meni totalno svejedno koji mod igram. još mi je u normal i lakše kad mi je spotano, samo tarem po crvenim strelicama.

15 godina
protjeran
ranko091 kaže...
Danny_HR kaže...

ma ja kakva je to razlika izmedu hc i normal... isti modovi. samo u normal od 4 metka padas a u hc od 3. i u hc moraš tražit sta ćeš ubit, dok ti je na normal "nacrtano" kamo moraš pucat.

tako da je meni totalno svejedno koji mod igram. još mi je u normal i lakše kad mi je spotano, samo tarem po crvenim strelicama.

Mislio si Full Arcade Mode. Nema veze i ja se znam zabuniti.

Brutal Truth \m/
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nevolim igrat hc jer se previse naviknem na to kak je lagano ubit nekog.Onda povratak na normal mi zna bit jako tezak.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kach kaže...

Nevolim igrat hc jer se previse naviknem na to kak je lagano ubit nekog.Onda povratak na normal mi zna bit jako tezak.

ma pucas dok ne padne. ako nece s prvim šaržerom, onda staviš drugi i opet ponoviš prvu radnju... :)

17 godina
neaktivan
kach kaže...

HC je zakon. Jučer sa jednim spremnikom ubio trojicu. Da sam to probao napraviti na normalnom serveru trebala bi mi tri ili četiri spremnika.

Što se tiče damage oružja beta je bila najbolja.

Nemam više nikakvu namjeri ići na normal servere. Ima domaći xXx server koji je na hard core i to je to.

Pravo je čudo da nitko nije podigao BUG HC server.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2011 14:35 (MegaMass 2000).
15 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...
kach kaže...

HC je zakon. Jučer sa jednim spremnikom ubio trojicu. Da sam to probao napraviti na normalnom serveru trebala bi mi tri ili četiri spremnika.

Nemam više nikakvu namjeri ići na normal servere. Ima domaći xXx server koji je na hard core i to je to.

To je onda to tebe nesta je uredno znam slozit trojicu sa jednim spremnikom.(NAUCITE CILJAT)

=XII=SandMan....
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
pussy mode je pussy i to je to
.sve obiljezeno, oznaceno, imas 2% heatha,skempas se i za par sek 100%..jea.. da je tako svi vojnici u iraku bi bili zivi..
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...
MegaMass 2000 kaže...
kach kaže...

To je onda to tebe nesta je uredno znam slozit trojicu sa jednim spremnikom.(NAUCITE CILJAT)

Ma kakvi, ima na ventu njih još. E kad ekipa počne skakuta uokolo, tek tada postane nemoguća misija nekoga sa jednim spremnikom složiti

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
15 godina
neaktivan
ARazer kaže...
pussy mode je pussy i to je to
.sve obiljezeno, oznaceno, imas 2% heatha,skempas se i za par sek 100%..jea.. da je tako svi vojnici u iraku bi bili zivi..

Hajde ne seruckaj,tko vam kriv sto neznate ciljat,samo znate plakat kako vam treba 500 metaka da nekog ubijete.

=XII=SandMan....
16 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže... 

Pravo je čudo da nitko nije podigao BUG HC server.

Bio je, Tončijev...

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Imam je8acki accuracy{#}

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ja sam držao HC server, ali nakon jednog patcha se server sam od sebe rušio svakih 20-40 minuta. Neko vrijeme sam igrao na prvom Bugu Normal tipa, a onda je stigao patch i za klijent igru pa više ne mogu igrati niti jedno. Tada sam ugasio i server jer nije bilo interesa za financiranje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

Imam je8acki accuracy{#}

Čiteru smrdljivi.

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
17 godina
neaktivan
Sad sam vidio Tončijev post. Sorry!

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2011 14:54 (MegaMass 2000).
16 godina

@Y2K2 a jucer je bilo sve normalno :S i server jest ranked :S mozel biti razlog zato sto me admin kickao sa servera par puta? jer sam pucao iz pistolja?

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2011 15:07 (DangerousB).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

HC mi je bolji između ostalog što nekad mogu   ubiti nekoliko likova u jednom napadu.

U normalnu ako se nađeš lice u lice sa 2-3 lika možeš eventualno jednog ili dvojicu maksimalno ubiti prije nego te ostali ubiju.

U HC-u mi se nekad znalo desiti da sam došao likovima iza leđa i pobio ih 5 i ostao živ,što bi u normalu bilo nemoguće.

Normal je teži i izazovniji ali me baš živcira kad tako puno puta dođem likovima iza leđa i dok ubijem jednog drugi shvate da sam im iza leđa,okrenu se i ubiju me.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Ne bih se slozio s tobom u vezi tvoje izjave.. Kao sto sam rekao,ponovo cu,mislim da je to stvar ukusa.. Ali isto tako mislim da je HC malo realniji jer nema spotanja,manje helta(60) sto onda znaci i manje metaka u neprijatelja,spawn samo na squad lidera sto znaci da lider ne moze ici sam negdje rush jer spawn njegovih kolega ovisi o njemu,jer ako on pogine onda ostali playeri iz squada se mogu spawnati samo na bazu ili na site neki koji je osvojen,i jos ako nema nekog vozila u blizini znaci dugotrajno pjesacenje... Dok u normal modu stvari su obrnute,ukratko lakse,tj sve obrnuto... ;).To bas na HC i neces bas tako napraviti.. Meni je normal mode kao arkadna neka igrica..Ne znam,mozda zato sto igram CSS vec dugo godina,igra koja je puno teza... No,uglavnom,samo cekam da prebacis Bug server na HC,jer znam da ces s vremenom to napraviti... ;)

Samo jos zelim da kazem nesto... Od 01.01.2012-01.02.2012 prva 2 igraca rankirana na nasem xXx serveru prema gametracker statistici dobijaju BF3 Limited edition,englesku verziju.. A cim nam istekne uplata za server koji je trenutno 32 slota,server ce najvjerojatnie preci na 64 slota..Jer mislim da bi ga kako sad stvari stoje bez ikakvih problema napunili.... Pozz!! I btw SRETAN BADNJAK SVIMA!!!

My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2011 17:27 (Cyber_Freak).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice