- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nisam vidio da netko igra na njemu,meni je u favourites od pocetka ali nikog nema,neznam zasto a i ping je mali,oko 19 cini mi se
Igra stoji na Joining server .
mi može tko preporučit hrvatski dućan gdje mogu naručit battlefield 3 prek neta sa dostavom doma? (pitam jer je od sutra u pola cijene pa ga namjeravam uzeti)
asd
znam,znam samo kazem
Čiji je xXx server? Prva liga od servera.
POMOC! Tek sam instaliro BFR LE multil. i kad udjem u battlelog i join server ili quick match i join server traje u nedogled, drzao sam tako najduze 15 min i nikako da se conectuje. Mozeli iko pomoc, unaprijed hvala. Nece ni na kampanju da me spoji ni na co-op !!!!
Iko????
prvo pogledaj na prvoj stranici prvi post, ako to ne pomogne opet se onda javi ovde
Probao sam par fixeva sto se odnose na moj problem, ustvari sve sto su navedeni na prvoj str. vezano za nemogucnost conecta na server ili kampanju , zato i pitam ovdje. Mozda je bilo neko rjesenje u temi ali stvarno nemogu ponovo citat 700 str.
Igra stoji na Joining server .
I meni isto
Stvarno je. Treba ga malo vise reklamirat. Dobro se dere.
Moze mi neko objasnit zasto je na svim hardcore serverima ukljucena minimapa????
Moze mi neko objasnit zasto je na svim hardcore serverima ukljucena minimapa????
tako da ti otključani proximity senzor za vozila ima di pokazat šta je našao... inače bi bio beskorisni unlock. a i spot, iako iznad glave nije velika crvena strelica, ipak se vidi na minimapi di je netko nesto uočio. što jako pomaže onom ko to zna koristit.
Poz.
Ima tko iz Rijeke da igra BF na nvidia grafičkoj?
Kao što sam pisao,imam problem da ne vidim vojnike,ni moje ni neprijatelje,na dalje od 100+ metara.Reinstalao nove winse,instalirao samo igru i drivere,opet isto,poiskopčo sve iz kompa što mi ne treba misleći da je u nečemu prob,ali opet isto.
Pa ako ima tko 10-15 min vremena samo da ubacimo moju grafičku u vaš komp,provjerimo na jednom serveru i to je to,jer ne znam više što napraviti.
Grafička je 570gtx.
Napišite u PP broj moba pa ja nazovem.
tnx
Stvarno je. Treba ga malo vise reklamirat. Dobro se dere.
Hvala :)
Server financira xXx clan (platoon: http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391460163437/)
Na forumu: Cyber_Freak, Switch, Robimarko i ja..
Ste možda da probamo Metro 24/7 (može i Bazaar) - bez M320/SMAW/RPG-a? (ako se budu slagali i ostali admini)
2 | Može! |
---|---|
14 | Pusti kako je sad! |
Poz.
Kao što sam pisao,imam problem da ne vidim vojnike,ni moje ni neprijatelje,na dalje od 100+ metara.Reinstalao nove winse,instalirao samo igru i drivere,opet isto,poiskopčo sve iz kompa što mi ne treba misleći da je u nečemu prob,ali opet isto.
Pa ako ima tko 10-15 min vremena samo da ubacimo moju grafičku u vaš komp,provjerimo na jednom serveru i to je to,jer ne znam više što napraviti.
Grafička je 570gtx.
tnx
javi se iza bozica pa ces doc kod mene,ja sam ti u gradu kod kazalista
Da li se moze igrati bf3 sa dva razlicita racunala, da je sa jednog accounta? Naravno ne u isto vrjeme. Zanima me da li ce biti problema s tim.
Da li se moze igrati bf3 sa dva razlicita racunala, da je sa jednog accounta? Naravno ne u isto vrjeme. Zanima me da li ce biti problema s tim.
moze zasto ne
Ajmo malo napunit server?
Poz.
Grafička je 570gtx.
tnx
javi se iza bozica pa ces doc kod mene,ja sam ti u gradu kod kazalista
Hvala puno!!!Evo,javio sam se u PP.
tako da ti otključani proximity senzor za vozila ima di pokazat šta je našao... inače bi bio beskorisni unlock. a i spot, iako iznad glave nije velika crvena strelica, ipak se vidi na minimapi di je netko nesto uočio. što jako pomaže onom ko to zna koristit.
Malo mi je glupo lovit crvene tocke po mapi. Upravo zbog toga sam i presao na hardcore kad ono LOL.
POMOC! Tek sam instaliro BFR LE multil. i kad udjem u battlelog i join server ili quick match i join server traje u nedogled, drzao sam tako najduze 15 min i nikako da se conectuje. Mozeli iko pomoc, unaprijed hvala. Nece ni na kampanju da me spoji ni na co-op !!!!
Iko????
prvo pogledaj na prvoj stranici prvi post, ako to ne pomogne opet se onda javi ovde
Probao sam par fixeva sto se odnose na moj problem, ustvari sve sto su navedeni na prvoj str. vezano za nemogucnost conecta na server ili kampanju , zato i pitam ovdje. Mozda je bilo neko rjesenje u temi ali stvarno nemogu ponovo citat 700 str.
....nemoj ici na quick match nego odi na multiplayer - server browser pa tamo odaberi server i join .... ja sam imao takav problem sa quick match na pocetku pa nikad vise nisam stiskao taj quick i nisam imao nikad problema sa spajanjem na server
Malo mi je glupo lovit crvene tocke po mapi. Upravo zbog toga sam i presao na hardcore kad ono LOL.
Nebitno koji je mod. Samo si u filtere stavi da ti traži servere s isključenom minimapom i 3D spotanjem.
ne znam jeste li primjetili al kad filtriras server da prikazuje koje server u kojim drzavama hoces, u europi ima saudijska arabija
ne znam jeste li primjetili al kad filtriras server da prikazuje koje server u kojim drzavama hoces, u europi ima saudijska arabija
Isto tako ne znam da li ste primjetili ali svi su medičiji crnje. E sad, kad crnjo umre na onoj animaciji se vidi bijela ruka.
Nebitno koji je mod. Samo si u filtere stavi da ti traži servere s isključenom minimapom i 3D spotanjem.
I ne nade mi niti jedan server.
I ne nade mi niti jedan server.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/6ce08274-3be7-418f-bed0-8a301bda67d9/ACEs-Clan-Server/
Puno ih je zaključano..
sad igram na serveru gdje su samo sniperi i poglem prvi level :S a na battlelogu mi pise normalno 18-ti lvl.. sta moze sad to biti?
Pih, ova igra bi trebala biti puna timskog rada i taktike, a kad odeš na hc i imaš 60% healtha i nemaš spotanje niti išta drugo, šta je to? BF? Prije bih rekao COd
Pih, ova igra bi trebala biti puna timskog rada i taktike, a kad odeš na hc i imaš 60% healtha i nemaš spotanje niti išta drugo, šta je to? BF? Prije bih rekao COd
Ja bih prije rekao realnije?!