Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.175.209
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Battlefield 3

jeli ima neka dobra dusa koja bi mi poslala na pm code za back to karkland, puno hvala unaprijed :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Imam kod za "Back to Karkand" koji se može iskoristiti pri kupovini/skidanju BF3 preko Origina.

Ako kome treba, mijenjam za razno (igre, hardver, ...) jer ne planiram kupovati BF3 preko Origina.

Također, ako tko treba Alienware dogtagove, mogu mu dati link na kojem može doći do dogtaga.

Izbjegavajte Playomania forum; večina administratora, moderatora i forumaša su neotesani retardi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

Ja isto imam taj kod za B2K,i dajem ga besplatno ako netko planira kupovati BF3 preko Origina.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3
Mrzim cheatere iz dna duše
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3

a supcine sta ces

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ne čita mi se 700 i nešt strana...zanima me da li ima netko probleme sa zvukom.... meni se jednostavno gube zvukovi,recimo ne čujem se trčanje,počnem pucati i nakon 2sec nestane zvuk pucanja itd.... imam laptop acer 7560g...igra radi super na njemu samo imam taj problem....ne pomaće ni ono disable all sound effects

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pročitaj samo prvi post, tamo imaš par linkova gdje su objašnjena neka rješenja problema.

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
13 godina
protjeran
Battlefield 3
Sto se tice BUG 2 servera,promijenjeno je ime i postavke... http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/e634276a-ab16-4dbf-9961-fd58f8916dd5/xXx-METRO-24-7-1000-Ticket-Fast-Respawn-No-MAV-Kills/ Zasad ce biti samo Metro 24/7 HC,jer na normal igrati je postalo stvarno bezveze kad moras u nekoga ispucati cijeli okvir da bi ga ubio.. Uglavnom,sinoc smo naredili te postavke,isla je sa nama DC ekipa igrati pa smo se malo zafrkavali i na kraju uz par stranaca napunili server..Uglavnom tko voli nek izvoli... Postavke prema zeljama clanova necemo mijenjati... Uglavnom 2 igaca su potrebna da igra krene..
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 9:20 (Cyber_Freak).
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
crozoki kaže...

pogledajte hebene cheatere

Nemoj tako. Tog Black_Anggel-a treba pohvalit, jer dečko napreduje. Sad koristi samo norecoil, a u BC2 je popio key ban i 6mj ESL ban zbog wallhacka ili texture hacka.

-=PiS=- www.pis-klan.com
17 godina
Battlefield 3

Čovječe, jedan cheater ti zgadi cijelo veče...

Jučer lijepo igrao s kolegom iz klana, Metro Conquest, uglavnom borba oko B, i onda se pojavi tip koji je oneshotao CIJELI NAŠ TIM sa M249 i M9. Imao je oko 170-5, i njegov ga je tim već molio da ode sa servera...

Na kraju je server pao/bio namjerno srušen i ništa nije ostalo zabilježeno od te runde...

Tip je BismarckO (Battlelog ne radi trenutno):

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/BismarckO/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3
Pa sta se vi cudite za citere??Pa to je normalna stvar,pogotovu u CS/CSS koji igram oko 8 godina..Uglavnom cak i na PES-u varaju online,pa zasto se onda cuditi za BF3?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jučer ih je bilo stvarno puno. taj metro conquest im je omiljena mapa. ja je zaigram ponekad kad se zaželim žestokog pokolja, i skoro uvjek neka budala uleti i shebe igru.

Ne kužim zašto su uopče trošili novac za igru  kad je ni ne igraju

13 godina
TomoR kaže...

Jučer lijepo igrao s kolegom iz klana, Metro Conquest, uglavnom borba oko B, i onda se pojavi tip koji je oneshotao CIJELI NAŠ TIM sa M249 i M9. Imao je oko 170-5, i njegov ga je tim već molio da ode sa servera...

Siguran?

Accuracy oko 9%;  Rank 8;  M249 - 79 kills.

Ne zvuci bas kao cheater...

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
TomoR kaže...

Siguran?

Accuracy oko 9%;  Rank 8;  M249 - 79 kills.

Ne zvuci bas kao cheater...

100%; od ove runde je počeo koristiti cheat (ima 137-5, ali napravi quit prije kraja runde):

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/11476253/1/382524843/

Kažem ti da se server srušio kad je cijeli tim držao u šaci. Isti tren kada smo se spawnali sve nas je redom one shotao. S obzirom da je server bio pao/srušen, ta naša runda mu se ne vidi u statsima.

A iz te runde vidiš i prvog DIS0PRIVAN - 561-23, taj mu je na friends listi...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/DlS0PRlVAN/stats/381626724/

Očito ne koriste konstantno cheat, već tu i tamo koju rundu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 10:29 (TomoR).
17 godina
neaktivan

Samo malo, što su to oni varali na nekom natjecanju? Pa nije valjda da su sa čitom prošili?

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
13 godina
protjeran
Battlefield 3
Igranjem na HC serverima,pogotovo onim od 64 slota skupis duplo vise bodova.. Ali kako je moguce da tip u 3 danas ima orla(colonel) i broj 4 ispod njega?
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 10:52 (Cyber_Freak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

ako vas zeza pb

0 0 hvala 0
13 godina
kalko1212 kaže...

Nick jer se tebi crasha igra od kada si reinstalirao windowse?

Zaboravio sam javiti, i ja sam formatirao komp ponovo prije 2 dana.

Sve sam iz pocetka snimio.

Origin i RU verziju igre.

Do sad, u nekoliko dana, sam imao samo jednu gresku, a to je da je izmedju dvije mape beskonacno stajalo "Loading", ali to je vjerojatno bug u samoj igri, jer se pojavi ljudima tu i tamo. Gasenje igre i pokretanje, i bio sam ponovo u igri nekoliko sekundi poslije pocetka nove mape.

Origin mi se prije pokretao preko pola minute do minutu. Sad dvadesetak sekundi.

Prvo ucitavanje mape je takodjer primjetno brze.

Druga igra na istoj mapi - nekoliko sekundi.

Btw, jedna zanimljiva stvar!

Izgleda da su nesto promjenili u Originu.

Kad sam isao stavljati Battlefield s RU na EN, Registry je drugaciji od onog napisanog na cjs-cdkeys stranici!

Potpuno je izbacen dio "Origin games" iz Registrya.

Tako da sam promjenio samo prve dvije stavke, trece uopce nije bilo (zaokruzeno crveno na dnu stranice):

http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
16 godina
moderator
Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina

kavica, listanje foruma i čekanje na bug serveru:)

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
17 godina
neaktivan

Kurvin sin ima da popuši, i da opet popuši

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
17 godina
Battlefield 3

Jel moguće da Realtek i PB budu u "sukobu" kad igram na serverima koji nisu zaštičeni sa PB-om jer mi se maloprije opet sve zamrznulo uz sound loop?

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
sokre kaže...

kavica, listanje foruma i čekanje na bug serveru:)

Heh,slično i kod mene.

سمندری ڈاکو
13 godina
Battlefield 3

svaka čast majstoru :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 12:20 (plavi83).
Moj PC  
15 0 hvala 0
14 godina
Dodinho kaže...

Jel moguće da Realtek i PB budu u "sukobu" kad igram na serverima koji nisu zaštičeni sa PB-om jer mi se maloprije opet sve zamrznulo uz sound loop?

Dovoljno ti je sredit PB po onom tutu koj sam vec 30 puta stavio tu... ja imam realtek imo sam isti problem i vise nemam... pogledaj prethodne stranice

17 godina
Battlefield 3

ima li zainteresiranih za Squad Death Match? ne mogu ovako pobijediti niti jednu partiju jer uvijek dobijem neki jadan squad,a treba mi 5 pobjeda da riješim assigmnent.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

treba i meni

17 godina
KiCo77 kaže...
Dodinho kaže...

Dovoljno ti je sredit PB po onom tutu koj sam vec 30 puta stavio tu... ja imam realtek imo sam isti problem i vise nemam... pogledaj prethodne stranice

Probao sam ali nema rezultata...

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
13 godina
protjeran

Kad sam poceo tek BF3 igra na Bug serveru mi je bila ok..Sad ponekad naidjem jer ima dosta mana: 1.nema timske igre 2.gubitnici uvijek prelaze u win team (jako zalosno,necu imenovati pojedince sa ovoga foruma) 3.od 40 igraca 10 igra a ostali ili su noobovi koji plaze bezveze po mapi glumeci ramba,ili ne razumiju mission objective sta znaci 4.uvijek je jedna ekipa u jednom timu (Danny,Pirat,Bruno,Berta etc) i cim ostali vide to hoce da udju u vas tim,tako da ih 4-5 igraca bude idle pritiskajuci tipku switch team 5.normal mode (cijeli okvir da ubijes neprijatelja) Znaci jedino se isplati doci igrati ako imas npr.klan ili squad kao ja pa preko Ts-a timski da vam pruzimo otpor.. Bez toga,igra je bezveze,uzaludna i dosadna... Bez uvrede,iskreno misljenje sam izneo...
16 godina
odjavljen

imenuj kvinslinge!!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice