Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.202.614
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Danny sad si otkrio taktiku dobrog letenja :) Idem probat :D

www.key-storm.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ajde, ajde. Mislio sam rezati al neću. :)

Long stori šort, lovio me čiter u avionu (nitko nije bolji od mene pa je logično da je čiter) a cura me mučki i provokatorski snimila. Umro sam od smijeha kad sam vidio jer zbilja nisam bio svjestan da se uopće gibam.

Tolerancija mi nije jača strana, svi drugi griješe a ja sam bez mana.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 16:00 (Danny_HR).

42 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Eto provjerio okolo - povlačim primjedbe na FRAG-12 --- u patroni ima 90 kuglica i eksplozivno punjenje - max. efektivni domet 200m - ubojito u radiusu od 2m od mjesta detonacije.

To je to -- bolesna municija, ali je očito poprilično vjerno prenesena u igru ... - ako vidis da to netko ima sklanjaj se ...

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 16:01 (Latz).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Offtopic ali ja kad igram fifu/pes mašem nogama sve u šesnajst. Da stvar bude gora frenda povlačim za majicu jer kao vučem ga za dres :D(naravno ovo drugo je svjesna zaj*bancija)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

ma tko se ne miče tijekom bilo koje igre bila ona sportska/borbena ili nešto drugo, taj laže.... :D

naravno nikada nisi svjestan toga dok te netko ne snimi...a tada umreš od smijeha...

btw danny, nice flying... :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
Danny_HR kaže...

Long stori šort, lovio me čiter u avionu (nitko nije bolji od mene pa je logično da je čiter) a cura me mučki i provokatorski snimila. Umro sam od smijeha kad sam vidio jer zbilja nisam bio svjestan da se uopće gibam.

Hahahaha, zakon - a ja sam mislio da se samo ja naginjem kod lupinga :D) Da, ljudima uokolo to izgleda smiješno.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Probaj se snimiti dok igraš kao prašinar. Meni žena vrišti od smijeha dok virim iza čoška.{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
14 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Hehehe, to me podsjeti na igranje super maria prvi put i dizanje gamepada u zrak svaki put kad je trebalo skočiti {#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

@Danny- hahahha

iako vjerujem da i ja tak izgledam :D

Samo sta to sami ne kuzimo.Pogotovo kad je kamera u kokpitu,pa se naginjem kao i jet :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 16:30 (drahic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Par pitanja. Danas sam uzeo igru i primjetio sam nešto čudno. Nekad ne mogu u meniju klikati mišem nego moram lupati enter, i nikako da namjestim da mi spotanje bude tipka T, a ne Q. Da li još netko ima problema sa nemogućnosti klikanja mišem u meniju, i kako natjerati da mi spotanje bude na T, a ne na Q?

Btw, pod komunikaciju sam stavio da mi spotanje bude pod T, ali opet mi registrira Q za spotanje.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!

2 0 hvala 0
15 godina
Danny_HR kaže...

Najbolje je: "PI*KO JEB*NA!".

Origin/Battlelog: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

ROFL-am se, doslovno!

Nije li Travnoshik bolji od tebe?{#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
13 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Par pitanja. Danas sam uzeo igru i primjetio sam nešto čudno. Nekad ne mogu u meniju klikati mišem nego moram lupati enter

I meni se to isto događa !

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Danijel_os_cro][img]http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Danijel_os_cro.png[/img][/url]
16 godina
drahic,po cemu si ti zakljucio da smo se na tebe okomili. Ja mislio da smo mi komentirali izraz :/
16 godina
Battlefield 3
Latz kaže...

Eto provjerio okolo - povlačim primjedbe na FRAG-12 --- u patroni ima 90 kuglica i eksplozivno punjenje - max. efektivni domet 200m - ubojito u radiusu od 2m od mjesta detonacije.

To je to -- bolesna municija, ali je očito poprilično vjerno prenesena u igru ... - ako vidis da to netko ima sklanjaj se ...

Ali opet ovo nije pravi život nego samo IGRA, pa kao takva mora imati neki balans između svega. Sve mora imati svoje prednosti i nedostatke.

Jer da su sve prenesli s pravog života onda bi netko u heliju stajao par kilometara dalje od akcije i gađao po svemu, a sniperi ubijali s jednim metkom u prsa.

Usas i nije toliko dobar kao što neki misle. Na velikim mapama je za k*** isto kao i mortar. Po meni ni jedno netreba mjenjati jer nije prejako, problem je u tome što su developeri napravili neke mape premale pa mortar seže gotovo s jednog deploymenta na drugi.

Jeste li vidjeli ikoga da dominira s njima na kharg islandu ili firestormu? Ja, nisam.

A oružja su trebali napraviti nešto tipa BC2. Ona za velikim ROF nešto manji damage od onih sa sporiji i to je to. A ne sad jedan AEK puca brže od AN94, a radi isti damage.

Po meni jedina stvar koja je prejaka je taj IRNV i možda da malo da dodaju damge onim polutomatski sačmama jer je zaptavo smiješno da imaju isti damage kao USAS, a pucaju 2puta sporije, pa da samčme među sobom budu malo ravnopravnije.

Flashlight jest jako ali te na daljinu netko lakše vidi pa mu je to mana dok je IRNV nema.

btw...DICE je sam htio feedback za igru kako bi mogli neke stvari promijeniti i napravili igru boljom, pa zato slušaju te kako vi kažete "plačibabe".

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 17:32 (Jack Sparrow).
Moj PC  
5 1 hvala 0
14 godina
Arabarran kaže...
drahic,po cemu si ti zakljucio da smo se na tebe okomili. Ja mislio da smo mi komentirali izraz :/

Po tome sta si me citirao i sta si rekao da te˝takve izjave zivciraju˝.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

ljudima je zaista nevjerojatno sa strane gledat okorjelog gejmera..znam sebe dok u vozackom sjedalu nasred boravka glumim g-sile :)) a pogotovo je zenama presmijesno gledat ali bogme i slusat nase komentare..sto za igru a sto na tsu..i sam se sebi smijem a kamoli nece drugi

*danny..kakovu li ko konfu imas kad treba beskonacno dugo da je ucita?vidim da ti super ide bf pa htjedoh vidjet konfu no nejde...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Probaj u Operi otvoriti jer meni neželi otvoriti ni u jednom drugom browseru moj PC kod nekih korisnika.

btw,ovo mu je pc:

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

ne razumijem ekipu koja ne supporta svoj tim..osobno dok igram svako malo ili na novoj poziciji bacim medi ili ammo box ima li koga ili nema..hebote besplatan je..no to samo pokazuje nedostatak a i njuberizam u fps igrama sto zbog nemara developera za razvijanjem taktickih detalja same igre a sto zbog forsiranja sarenih artikala koje igrace jednostavno tjeraju da igraju solo i za sebe kako bi stekli sarene nagradice unutar igre.

koji qrac mi nedaju full otkljucanu igru a ja cu SAM izabrat s cime cu igrati. ionako dok bi sve isprobao i otkrio s cime zelim i volim igrati proslo bi isto vremena i dok otkljucavam a moram to raditi kako si je neki shupak to zamislio iako meni to u mom stilu igre recimo nikako ne odgovara. pogotovo ako zelis igrati timski pa bi s necime kaj bolje igras puno vise donio timu nego kaj moras prvo otvoriti neki dodatak...fakat je to totalni debilizam ak se mene pita..ubili su timsko igranje stavivsi prioritet na otkljucavanje i bodovanje sto u fps igrama zaista nema ama bas nikakvog smisla osim mozda neke statistike k/d i s cime si ubio..no koliko imam ribbona jer sam bacio puno slatkisa oko sebe......kog briga

*ma svima mi otvara(FF koristim) al zanimljivo njemu pise ucitava se i to je to..nema vazno no thx za ss..

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 17:45 (Yoga).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Nije li Travnoshik bolji od tebe?{#}

Ne, on je čitier.

Tolerancija mi nije jača strana, svi drugi griješe a ja sam bez mana.
13 godina
protjeran
Battlefield 3

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

btw,ovo mu je pc:

Danny se može znat kako ti ja namješten miš? (koliko dpi-a i to) i da li igraš na podlozi? Možda mi bude bolje išlo s tvojim postavkama :)

www.key-storm.com
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

haha super!!pravo osvjezenje u temi{#}

17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
...

A oružja su trebali napraviti nešto tipa BC2. Ona za velikim ROF nešto manji damage od onih sa sporiji i to je to.er je zapt A ne sad jedan AEK puca brže od AN94, a radi isti damage

...

Ali koliko sam skužio sada maksimalni damage ovisi o municiji koju oružje koristi a ne o samom oružju. Zato recimo sva assault oružja koja u stvarnosti koriste 5,56mm ili 5,45mm imaju u igri isti damage (25), a G3A3 ima veći damage (sada 30, prije patcha 34) jer koristi 7,62mm. Pa je sad malo teže tweekati omjer damage/ROF za pojedino oružje ili im se jednostavno ne da to raditi {#}

16 godina
Battlefield 3

Malo mi je čudno, što nisu uveli da su metci jači na single fire, toga se nitko nije sjetio?

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo86 kaže...

Malo mi je čudno, što nisu uveli da su metci jači na single fire, toga se nitko nije sjetio?

Čista glupost. Koja je svrha oružja iz stvarnosti, ako performanse tih oružja nemaju apsolutno nikakve veze s onima u stvarnosti? Mislim da će ovakvi zahtjevi pretvoriti Battlefield u još jednu arkadicu za djecu i ePeen ovisnike, a manje u igru koja simulira ratovanje.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Izgleda da ništa od in-game VOIP-a.

http://www.tweetdeck.com/twitter/zh1nt0/~ypHpa

Mada meni ni ne fali jer više manje igram sa svojom ekipom na TS-u, a tu je i battlelog VOIP mada je kvaliteta lošija od mumblea, venta i sl.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/theSEKIman/stats/188613961/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

evo jednog zgodnog videa o usas-u.

sreća u igru nisu stavili na usas ovaj veći spremnik municije, to bio pakao. a usas korisnici sasvim pristojno padaju od saige. možda mi malo više odgovara što nije full automatska čisto  da se ne zanesem pa onda kvrck kad počenem puniti.

btw ako se kome da pregledati više videa od tipa imat će što pogledati, sve živo je do sada isprobao što je bilo čemu.

https://www.youtube.com/user/FPSRussia?feature=watch#p/u/0/WOoUVeyaY_8

uživajte.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 19:43 (sokre).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Diablo86 kaže...

Čista glupost. Koja je svrha oružja iz stvarnosti, ako performanse tih oružja nemaju apsolutno nikakve veze s onima u stvarnosti? Mislim da će ovakvi zahtjevi pretvoriti Battlefield u još jednu arkadicu za djecu i ePeen ovisnike, a manje u igru koja simulira ratovanje.

pazi Tonči da te EA ne bana zbog ove riječi {#}

17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Lol, još uvijek ne kužim zašto od BF3 očekuješ realizam kad se odavno zna da ga ne će biti. Još par mjeseci prije izlaska igre redovito su glavne face iz DICEa davale ovakve izjave:

We consider it authentic, not realistic. We aren't building a realistic game. We are building something that is fun. At the same time, we want you to feel and experience something that this could be real. And to us, the word that encapsulates that is 'authentic'. If we would build a realistic game and had you jump into a jet fighter, it would be very, very complicated to fly that thing. We don't want that. We want something that is accessible enough that people can jump in and start flying . But the feeling that we want people to get when they jump is that it feels real. It feels authentic.

(Karl-Magnus Troedsson)

Znači cilj im je bio napraviti nešto što izgleda autentično (grafka, fizika) i nešto što je zabavno. A ne realno. Pa tko hoće realizam u modernom ratovanju -> ARMA 2,3, AA, Insurgency, simulacije letenja, BF2: Project Reallity...

Pa je zbilja i više nego logično očekivati da će se prije prilagoditi masama i njihovim zahtjevima nego da će poslušati onih 5% ljudi koji hoće igrati vojnu simulaciju. Just get over it, nema smisla tražiti nešto što ne ćeš dobiti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 19:54 (ZC_Someone).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice