Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.213.393
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Ma to su gluposti, ja akda sam pitao za suport da nisam dobio key za BTK, rekli su mi da key jos niej moguce generirati te ce biti moguc pred izlazak ekspanzije, i da cemo onda dobiti key na mail adresu. 

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/1c84d97c27abc14a.png[/img][/url]
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

dok sam čitao sad vamo rasprave oko BTK otišao ih i ja kontaktirati na support i evo upravo završio razgovor,operater kaže sljedeće,stoga mislim da nema razloga za paniku...

Himanshu:
If you have the Limited edition of the game and you have registered it then you will get access to "Back to Karkand" when it will be released.
you:
so i will than when is BTK released get another key on my mail adress right?
Himanshu:
Well, it is not yet confirmed. But you might not need any key.
Himanshu:
The limited edition key that you have will grant you the access to "Back to Karkand"

AA-d00d mislim da to svi imaju neovisno o verziji jer je takav dizajn battleloga,jedino oni koji nemaju Le kada izađe neće imati niti jedan server iz ekspanzije ponuđen...bar mislim da je tako,najbolje neka nam se javi netko sa običnom verzijom i kaže ima li to u browseru {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 1:20 (lobotomac90).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
lobotomac90 kaže...

dok sam čitao sad vamo rasprave oko BTK otišao ih i ja kontaktirati na support i evo upravo završio razgovor,operater kaže sljedeće,stoga mislim da nema razloga za paniku...

Himanshu:
If you have the Limited edition of the game and you have registered it then you will get access to "Back to Karkand" when it will be released.
you:
so i will than when is BTK released get another key on my mail adress right?
Himanshu:
Well, it is not yet confirmed. But you might not need any key.
Himanshu:
The limited edition key that you have will grant you the access to "Back to Karkand"

AA-d00d mislim da to svi imaju neovisno o verziji jer je takav dizajn battleloga,jedino oni koji nemaju Le kada izađe neće imati niti jedan server iz ekspanzije ponuđen...bar mislim da je tako,najbolje neka nam se javi netko sa običnom verzijom i kaže ima li to u browseru {#}

E ovo bi bilo dobro da nama sa limited edition verzijama ne treba key,ja sam se skoro usro kad sam pročito par postova ranije da ga neće bit u našoj regiji ali mislim da neće bit problema.

15 godina
neaktivan

{#}

=XII=SandMan....
16 godina
Battlefield 3

ja imam obicnu verziju RU i u battlelogu imam opciju za BTK :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pa možeš je imat ali je nećeš moći koristit
Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
17 godina
Battlefield 3

Nešto mi nije jasno... Za šta služi onaj drugi key koji smo dobili uz BF3? Jedan je bio za samu igru, drugi za BTK zar ne? Ja sam u mailu dobio 2 ključa, jednostavno ih reedemao i to je to.

Ili se treba dobiti još jedan key, sada mi se sve pobrkalo?

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Nešto mi nije jasno... Za šta služi onaj drugi key koji smo dobili uz BF3? Jedan je bio za samu igru, drugi za BTK zar ne? Ja sam u mailu dobio 2 ključa, jednostavno ih reedemao i to je to.

ko je dobio 2 ključa je u redu... a tko nije, e taj još nezna ishod svoje kupovine.

17 godina
Pero Dinamit kaže...

PWP

BF3:crna_bandera
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Najbolje od svega je što oni koji su preorderali LE na Originu zapravo NEĆE dobiti BTK ključ jer ipak nije za ovu regiju, kao što se ne može ni preorderati SWTOR :)

Naravno da hoće. Daj se skuliraj.

Tolerancija mi nije jača strana, svi drugi griješe a ja sam bez mana.
13 godina
ARazer kaže...
Jbt po vama igra nema jednu svijetlu točku,kenja se po svemu,....

Ima i više od nekoliko svijetlih točaka: taktička lampa, snajper scope odbljesak, ulična i ina rasvjeta,  sunčeko...{#}

17 godina
neaktivan
Znate već kaj treba. :)
15 godina
Battlefield 3

Mislim da neće biti problema sa BTK, ali ako izbaci da nije za Hrvatsku onda fora kao za one dodatne dag togove, u profilu napišeš US i evo ih, poslije vratiš Cro.

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...
Znate već kaj treba. :)

nejdem na server jer si đubre, jucer si me prcao sa raketama a nisam ti ništa bio kriv. No dobro idem naj ti bu:)

jokaCRO ingame
15 godina
Battlefield 3

Smiješno je ( i žalosno ) što je u BF P4F commo rose i interface daleko bolji i upotrebljiviji nego u "punokrvnoj" igri...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Vi svi inače imate naviku prostačiti na supportu?{#}

Oni koji su pre-orderali BF3, zar ne biste trebali imati ovo pod "server browser"?

i još jednom da vidite da mogu check-ati tu opciju

Onda ja imam dva ključa :D

www.key-storm.com
14 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
Pero Dinamit kaže...

ko je dobio 2 ključa je u redu... a tko nije, e taj još nezna ishod svoje kupovine.

Mislim da ste vi svi nešto jako zbrijali..

Ovi koji su dobili dva key-a jedan je od igre, a jedan za PWP.. Nema to nikakve veze sa b2k ekspanzijom, ili sam u krivu?

Ako tako gledamo ja imam sad tri keya, jedan od igre, drugi od PWP-a i treći za b2k ekspanziju.

P.S. Danny dajem ti TU-ove zbog Brkova u potpisu {#}

www.key-storm.com
17 godina
neaktivan
red_bull kaže...

nejdem na server jer si đubre, jucer si me prcao sa raketama a nisam ti ništa bio kriv. No dobro idem naj ti bu:)

Kad si mučki provocirao u mobilnom AA.

Međutim, obzirom da smo Pirat i ja u avionima, a uz nas Bučer i Dado u heliću suvereno vladali nebom nisi imao previše šanse. Uvijek bi u isto vrijeme na tebe. :)

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovako, keyeva za BTK nema jos. Ono sto ste vi dobivali su keyevi za DLC (pwp i specact i dogtag). Meni je zena rekla na chatu, kad mi je provjerila account i vidjela da imam Limited Edition, da ce mi key poslati preko maila u prosincu.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Danny_HR kaže...
red_bull kaže...

Kad si mučki provocirao u mobilnom AA.

Međutim, obzirom da smo Pirat i ja u avionima, a uz nas Bučer i Dado u heliću suvereno vladali nebom nisi imao previše šanse. Uvijek bi u isto vrijeme na tebe. :)

Hrpa bezobrazne mućke đubradi, na kraju sam vas već gađao kamenjem kad vas nisam mogao skinuti ničim drugim..

jokaCRO ingame
15 godina
Battlefield 3

Jućer je bio pravi tim na G. bazaru. MI ataceri a defenderi nas satru u našu polaznu bazu, nismo ni uspjeli krenuti. Katastrofa. Ajde drugu smo uspijeli dobiti nekako smo sačuvali četvrti M-com.

Kendo
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 10:51 (Kendo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
dedaa kaže...

Ovako, keyeva za BTK nema jos. Ono sto ste vi dobivali su keyevi za DLC (pwp i specact i dogtag). Meni je zena rekla na chatu, kad mi je provjerila account i vidjela da imam Limited Edition, da ce mi key poslati preko maila u prosincu.

Ima B2K keyeva, ali izgleda, ne na Originu, nego su dolazili sa retail LE preorderima.  Ja sam s ruskom verzijom (cdkeyhouse) dobio dva ključa, sa prvim mi se, osim igre, automatski otključali, pwp, specact i dogtgovi,  a drugi je za B2K i čeka izlazak.

16 godina
Battlefield 3

Pa zar nije bilo rečeno da nema B2K keyeva nego taj key koji se dobije je jedinstveniteon odmah otključava BF3 i B2K, samo što se Back to Karkand može pokrenuti kad on već izađe, znači 13.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Za one kojima fali Xfire in-game evo customiziran kod koji radi:

[6894]
LongName=Battlefield 3
ShortName=bf3
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Games\Battlefield 3\Install Dir
LauncherUrl=http://battlelog.battlefield.com/bf3/
DetectExe=bf3.exe
Launch=%UA_LAUNCHER_URL%
_LAUNCHER_EXTRA_ARGS%
_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer[0]=D3D11
InGameRenderer[1]=D3D10
InGameFlags=USE_PRESENT|ENABLE_MOUSE|USE_WINDOWS_I NPUT
AlwaysFullScreen=1

:)

0 0 hvala 2
14 godina
Battlefield 3

Već zadnja dva dana poludim na spawnanje točno ispred neprijatelja...gdje onda samo odmah legne moj vojnik na pod... :(

što nisu to trebali sa ovim zadnjim patchem ispraviti?!?! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
plavi83 kaže...

Već zadnja dva dana poludim na spawnanje točno ispred neprijatelja...gdje onda samo odmah legne moj vojnik na pod... :(

I meni se to dešava, uglavnom u Team Dethmatch-u - kao da ekipa "čuva" spawn točke.

Navodno je netko radio analizu spawna - i kažu da te protivnik vidi nepokretnog dok se spawnaš, prije nego išta možeš napraviti - 1-2 sekunde - dovoljno da te satre šaržerom...

14 godina
TomoR kaže...
plavi83 kaže...

I meni se to dešava, uglavnom u Team Dethmatch-u - kao da ekipa "čuva" spawn točke.

Navodno je netko radio analizu spawna - i kažu da te protivnik vidi nepokretnog dok se spawnaš, prije nego išta možeš napraviti - 1-2 sekunde - dovoljno da te satre šaržerom...

Ali još je gore kada ti se to desi 3-4 puta zaredom u jednom matchu?!?! pogotovo na Kharg Island mapi...to bi po meni trebali što prije ispraviti....

16 godina
neaktivan
dedaa kaže...

ja kad sam ukucao svoj ruski karkand key lijepo mi je pisalo "dlc ekspanzija btk" i stiso sam ok i to je to. nikakvi pwp spectat ili dogtag nego bas dlc btk...

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nes sam razmisljao kak bi bilo super kad bi DICE omogucio adminima kad prepoznaju cheatera,umjesto da ga banaju sa servera oni ga oznace tak da ga svi vide kroz bilo kakve prepreke,da cijelo vrijeme svijetli svima i onda da ga cijeli tim stlaci  dok se sam ne diskonekta sa servera.Nakon toga dobije automatski ban.Kak bi to bilo super,a vjerujem da nije tesko tak nes omogucit adminima.

Dosad kaj sam vidio da admin moze je preuzet tvoju kontrolu.To mi je jednom napravio na jednom serveru,vozim helikopter i sam najedamput mi ga zaokrene naopacke i smije mi se preko chata glupan haha.

x3Cks
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 11:43 (kach).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Admini su debili, ne treba im davati previše mogućnosti. Ovo sad je više nego dovoljno.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice