Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.194.699
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Battlefield 3

Battlefield 3 zabranjen u Iranu.

Naročito mi je zanimljiv ovaj dio: "...u verziji s puno igrača, raspoloživoj uz DVD-ROM na internetu, do 24 osoba može istodobno sudjelovati u borbenim operacijama..."

To je neka nova verzija? Bolja od Limited Edition-a?

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Bug server je odličan ali me živcira što recimo 10 ljudi nije u squadu a oni koji jesu lockaju se i onda ja moram biti sam jer nitko neće ući u squad,što je iritantno kad te ubiju moraš se spawnat ponovo iz baze.

Jer se može lockanje sqada nekako isključiti?

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Battlefield 3
NFSPredator0010 kaže...

Pusti ljude nek se zaključavaju,neki žele biti intimni u svojem suadu.{#}

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
roko121roko kaže...
SebaOS kaže...

Kakvo je stanje onda ovdje sa teamspeakom? Jel ima neki server na kojem se okupljaju svi sa bugovog servera ili ne? Po mogućnosti da nije public? Malo dajte info, rado ću se priključit u teamspeak ideju, ako nas se skupi 10tak i igramo organizirano može bit puuuno bolje :)

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/bug-online-mumble-voice-server/84742.aspx

Evo ova tema.

teamspeak sam mislio... Baš mi se i ne instalira još jedan program uz xfire, origin, steam, skype i teamspeak za igranje :D

16 godina
pirat kaže...
NFSPredator0010 kaže...

Pusti ljude nek se zaključavaju,neki žele biti intimni u svojem suadu.{#}

Dok je 32pl nek se zaključava tko god hoće, ali na 64pl, nije baš ok....

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
14 godina
protjeran
ARazer kaže...
ja sada probao ove nove beta..niš specijalno nisam primjetio, možda 5 fps-a više al zanemarivo na mojoj grafici

Zanemarivo :O ?

15 godina
neaktivan
SebaOS kaže...
roko121roko kaže...
SebaOS kaže...

Kakvo je stanje onda ovdje sa teamspeakom? Jel ima neki server na kojem se okupljaju svi sa bugovog servera ili ne? Po mogućnosti da nije public? Malo dajte info, rado ću se priključit u teamspeak ideju, ako nas se skupi 10tak i igramo organizirano može bit puuuno bolje :)

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/bug-online-mumble-voice-server/84742.aspx

Evo ova tema.

teamspeak sam mislio... Baš mi se i ne instalira još jedan program uz xfire, origin, steam, skype i teamspeak za igranje :D

Tvoj problem {#}

Xfire je ionako smeće, Steam ne trebaš imati uključen za BF3, logično je da ti Origin treba, a ako ne koristiš teamspeak ni on ti ne treba uključen odjednom. A koji megabajt zauzeća na disku te neće ubiti...

AKA TheRoko121 (Origin/Steam) ///// Kad narastem bit ću Mentalist.
16 godina
Battlefield 3

E jel tko zna kako sačuvat download ako ću sutra brisat disk? da ne moram downloadat cijeih 12 gb..?

jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Hmm razmišlajao sam dobro bi zvučilo "pogrebno poduzeće Kalko", vi fino roštiljate a ja kupim tijela sa bagerom sa traliera {#}.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
protjeran
red_bull kaže...

E jel tko zna kako sačuvat download ako ću sutra brisat disk? da ne moram downloadat cijeih 12 gb..?

Ako je slično kao steam onda samo kopiraj cijeli folder origin games (gdje je igra) na drugi disk i kad vratiš natrag sistem vratiš natrag taj folder u program files pa onda instaliraj origin i provjeri repair install u originu i to bi trebalo bit to.

Takva je procedura za steam sad mislim da bi trebalo valjat za origin isto.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2011 21:32 (hellbyte0).
17 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Samo si kopiraj ...\Origin Games\Battlefield 3 folder u kojem je instalacija na neko sigurno mjesto. Poslje ga samo vratiš u Origin Games kad instaliraš ponovno Origin.

Ja sam tako skinuo igru na laptopu i onda sam tim postupkom prenio igru na PC, pokrenuo Origin koji je prepoznao igru i samo dovršio instalaciju.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
16 godina
hellbyte0 kaže...
red_bull kaže...

Ako je slično kao steam onda samo kopiraj cijeli folder origin games (gdje je igra) na drugi disk i kad vratiš natrag sistem vratiš natrag taj folder u program files pa onda instaliraj origin i provjeri repair install u originu i to bi trebalo bit to.

Znači to je to? jel netko možda probao?, jer stvarno mi se neda ponovo skidat ovu igru ..

Edit: hvala hell i konvikt. nisam vidio odgovor  prije posta..

jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2011 21:35 (red_bull).
17 godina
protjeran
red_bull kaže...
Znači to je to? jel netko možda probao?, jer stvarno mi se neda ponovo skidat ovu igru ..

Ma sigurno je to tako jer nema druge od takve procedure (bar meni poznate). Steam je na tu foru pa treba bit i origin isto tako.

16 godina
odjavljen
red_bull kaže...
hellbyte0 kaže...
red_bull kaže...

Pripazi. Ja sam to napravio pa je završilo skidanjem novih 15GB.

15 godina
Battlefield 3

meni je s Battlefieldom ta opcija uspjela,ali sam FIFU morao opet skidati,nije mi prihvaćalo na takav način.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2011 21:50 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
loud killer kaže...
ARazer kaže...
ja sada probao ove nove beta..niš specijalno nisam primjetio, možda 5 fps-a više al zanemarivo na mojoj grafici

Zanemarivo :O ?

pa kad imaš 30-40 fps-a je 5 dosta a kad sve na ultra vrtiš na konstantnih 70-100+ tih 5 mi ne igra neku ulogu

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2011 21:54 (ARazer).
17 godina

Ako pri downlodu nisi stavio da ti sacuva file-ove onda ti jedino preostaje skidanje

BF3:crna_bandera
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

E  ekipa kako promijeniti ime u profilu 

Uvijek budi nezadovoljan onim što jesi ako želiš postati ono što još nisi; jer tamo gdje si postao zadovoljan, tamo ćeš i ostati.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
red_bull kaže...
hellbyte0 kaže...
red_bull kaže...

Meni je uspjelo tako.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

moram reci da mi je nakon instaliranja novih Nvidiinih drivera BF ucinio sljedece:

1.zastekali CL i nisam mogao velika slova ugasiti, nikako

2.izbacilo me iz igre kad sam se trebao spawnati i pisalo na monitoru Mod not supported, sve zastekalo - morao ubiti proces

3.bilo je problematicno ponekad deployjanje, kao da gumb ne postoji

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3
Isto tak nebi preporucio nove ati drivere(11.11b) jer se osjeti pad fpsa. vracam se natrag na 11.11a.
x3Cks

0 0 hvala 0
16 godina

Meni je recimo bolje sa 11.10 nego sa 11.11 ;)

16 godina
Battlefield 3

hmmm meni ovi novi nvidia driveri napocetku malo lagalo ali sad ide normalno cak mislim da su prijasnji bolji bili od novih

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

ovi novi driveri 270 i nesto od nvidie su perfektni napokon enma vise problema sa gpu usage da mi pada i stoji izmedu 60 i 70 posto sada je stalno na 99 posto eventualno padne na 96

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/1c84d97c27abc14a.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

veceras je bilo dobro na Bug serveru.. pogotovo onaj grand bazar i borba za B zastavicu :)

13 godina
Tonči kaže...
MRSKI kaže...
Tonči kaže...
M4X kaže...

hahaha koji kr3teni,avira mi prolazi malware u patchu koji se trenutno skida{#}

Kreteni u Avire misliš?

===

(ovo ne ide tebi)

Inače, visok KDR nije dokaz da netko vara. Ispadate blesavi s tim prijavama.

Slažem se s tobom. Ali kad u desnom gornjem kutu vidiš samo ime jednog lika kako ubija u nizovima po pet do deset protivnika u pravilnim razmacima, dok ne promijeni okvir ili neko ubije nekoga koji je slučajno preživio, probudi se ipak mali crv sumnje ........{#}.

Tonči kaže...

Mortar? Kemper? Najljepše je kad upadneš i zakempaš se negdje iza leđa ekipi koja se spawna, a usput imaš i prigušivać i puno metaka :-)

Nisam  izdajica i ne ljutim se puno kad moj tim gubi jer svi trčkaraju sami okolo ili kempaju ležeći naokolo (kako ih nije strah da se ne prehlade {#}) dok nas neprijatelj tamani kao zečeve. Svak igra svoju igru kako najbolje može...........ali što ne mogu čitere.......... Sa zadovoljstvom priznajem da sam ja ovu dvojicu prijavio.

1. http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/TheProScout/ 

2. http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Steiner666/

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

za sve one koji igru jos nisu uzeli ili je misle uzeti, ja, osobno, nakon odigranih 30-tak sati, moram da kazem ono sto mi je od prve sekunde sve vrijeme na pameti - NE KUPUJTE OVO SMECE NI ZA ZIVU GLAVU!!! ono sto bi trebao biti cilj svake igre a prvenstveno multiplayer pucacine je zabava, a ova igra to svakako ne pruza. prije bih rekao da je strasno frustrirajuca i nepostena. zapravo, ono sa cime se sve vrijeme borim ovdje su zivci i zelja da svakim novim respawnom steram u onu stvar sve one koji su imali ikakvog doticaja sa izradom igre!! mogao bih napisati desetke a mozda i stotine redova na koji nacin te ova igra dovodi u sasvim podredjen polozaj ali  ovdje prevladavaju pretezito bf fanovi koji spremno cekaju na svaki korak naoruzani usporedbama o ''nerealnosti cod-a'' ili pak ''realnosti pravoga ratista'' pa recimo da bilo sto nastojim ovdje iznijeti vjerovatno ce biti popraceno komentarima ''ako mislis samo trcati i pucati tj. igrati ''rung and gun'' igru kupi si cod'' ili pak ako spomenemo ''nelogicnosti u igri'' kako bi rekao postovani glavni urednik HCL gaming portala onda ce vjerovatno sijati komentari tipa ''odi na front pa ces vidjeti sta znaci drzati pljucu u ruci'' ili ''ti ocito nikada nisi bio u ratu''.  i ono potpuno deprimirajuce sto ljudi prihvacaju objerucke takav oblik ''zabave'' bezpogovorno se prilklanjajuci ''najboljoj ratnoj arkadi ikada'' pritom zanemarujuci neoprostive greske proizvodjaca pod izlikom ''da igra izgleda graficki besprjekorno'' ili ''get some skill dude'' .  prije nego sto krenemo u dublju analizu svih previda i katastrofalnih tehnickih rjesenja moram se izjasniti da sam stigao negdje do 25-tog levela i odigrao negdje 30h igre sveukupno. dakle, nakon samih najava, trailera, recenzija i komentara, user reviewa, ocjena pa naposljetku i nagovor ''ekipe iz kvarta'' pribavio sam nekakav cd key i napokon pokrenuo igru. iskustvo iz prijasnjih serijala nije mi islo u prilog posto sam odigrao sveukupno 50-tak sati BBC2 (eto u medjuvremenu sam zavirio i pod stats pa da obznanim , W/L ratio: 1.13. 1900 killova / 1500 deaths). ono cemu sam se zbilja radovao je nekakav novi oblik zabave posto sam na cod4 utrosio prema podacima sa XF-a ravno 1900h plus nekoliko stotina sati dok XF nije bio u pogonu. ulaskom u igru prva stvar koja se namece je ekran sa klasama i tu uzimam assault posto bi nekakav kalas prema svim dosadasnjim iskustvima trebao predstavljati zlatnu sredinu obzirom na damage, recoil i pokretnost. krecem u vatru i zamjecujem  pomalo robusno upravljanje karakterom tj. zbilja imas osjecaj da majstor nosi nekoliko tona opreme na sebi pa to navodno pridodaje realnosti . nema problema kazem, odlicno, barem nema bunny hopera i onih nerealnih mid-air killova. i tako ja fino zalegnem negdje u nekakvu zgradu, provirim kroz prozor, skinem 2-3 random igraca ocito lowskilled koji trce posred mape i u sljedecem trenutku nekakva poluanimacija i frajer mi zavrce vratom. ok nema problema kazem, ovo mi je nagrada za kempanje, ionako sam zasluzio, idem ja malo rascesljati teren mozda mi iskustvo iz cod-a pomogne pa u nekakvom trku spretno se sklanjajuci iza objekata i naletim na nekog. i tako lutam mapom, nevidim nekakav moving previse ali ajde, nadjem novu zasjedu iza koje bi se moglo nesto dogadjati, zasjednem za prozor i tap.. opet isti epilog. nekakav random rush lik koji se ocito spawnao u toj istoj zgradi ili u podrumu iste sa ledja me uredno knajfa.. provjeravam jesu li slusalice (Steelseries 5hv2 +usb zvucna) dobro spojeni i checkiram ingame sound da mozda nesto nije po deffaultu smanjeno ,jer, nikad neznas kako oni to postave ''tvornicki'' ali sve se cini u redu. trcim dalje i zbilja se koraci cuju na sve strane, dapace, vec mi i neugodno trcati jer imam osjecaj da citavom mapom koraci odjekuju... ali sto se dogadja? onako robustan, u punome trku, nakon potpuno random spawna dolazim liku iza ledja u punom sprintu  nakon vise DESETAKA metara zavrcem ja njemu vrat.. ajd dobro, mozda covjek slusa mp3 pa necuje korake ionako igra tdm .. trcim dalje, meci se cuju iz svih smjerova, mapa naprosto odjekuje paljbom ali svi oni prokletnici koji se krecu tom istom mapom i radi kojih TA JEB**A mapa postoji kao da lebde u zraku!!!!!! apsolutno niti jedan jedini korak u igri od strane suigraca/protivnika nije popracen niti jednim jedinim tonom!!!!!!! u igri naprosto sve vrvi od knifeova i stealth prilazenja sa ledja a zamisli koliki je postotak da u realnom vremenu cekas u zasjedi negdje i sa ledja ti se pojavi majmun sa 100kg opreme na sebi doslovno bez ijednog suma! dalje... oruzja su potpuno identicnog damage-a, mozda cak i nepravedno napravljena jer zamisli, frajer me preko pola mape skine u 2 metka sa F200(mislim da se tako zove) SMG-em koji izgledom i opisom spada definitivno u short-range oruzja a gadja me negdje po sredini tjela. !? wtf ??? provjeravam da nisam slucajno usao na hc server koji organski ne podnosim ali ne... normal mod uredno pise. spawnam se sa svojim deffault oruzjem nekakav dugi kalas, support klasa, ispucam barem 10 metaka sa negdje 5m u lika koji se tek spawnao ali nista... on se okrece i skida me krhotinom jednog metka. zapravo, nisam niti siguran da me vidio. pogledam na display i njemu pise 0% healtha!!!!!!!! WTF??? 0% healtha?*??? pa ja sam sa 0% healtha vec odavno spawnan na drugom kraju mape sa death brojkom povecanom za 1 a on sa istim karakteristikama negdje ceka obnovu energije i ponovni juris kao da se nista nije dogodilo!!! eto, imao sam priliku prisustvovati i mapi (conquest mod, grand bazaar, B zastava ona u tunelu izmedju A i C ) gdje je jedan majmun uspjevao CITAVU RUNDU koja je trajala nekih 20-tak min. konstantno spammati B zastavu mortarom sa svog spawna. istini na dusu, nisam tip igraca koji ce ikada koristiti nesto takvo i neznam je li streljivo neograniceno, ali on je citavu mapu uspjevao gadjati taj prolaz . conquest i rush sam odigrao svega 10-tak x ali ljudi su jednostavno nekolegijalni i bezobrazni i sramotno je sto se uopce dopusta da covijek sam uzima avione, helije i tenkove bez da ikoga poveze a do prve zastave imas 300m. spawnovi u tdm-u su katastrofalno odradjeni i citav mod pada u vodu radi jednog toliko glupog rjesenja. squad dm se cini totalno kompetitivan i natjecateljski dok ne shvatis da je 1 tenk u igri nicim ne izazvan!! i oko tog smrdljivog tenka je citava rasprava umjesto da se mod bazira na skillu ekipe. frajer uzme tenk i po 10 min. kroji mapom random koseci sve pred sobom!!! ako ga jednom pogodis RL-om neko iz totalno drugog squada okinuti ce ga 2.x i pripisati sebi kill!! cemu taj tenk koji totalno ubija citav mod??? tactical light je apsolutno nesto najsmijesnije sto sam ikada vidio. ne samo da te zasljepi nego ocito i povecava damage na oruzju. mada ne postoje sluzbeni dokazi za to ja iskreno vjerujem jer svaki x kada mi netko dodje 1 na 1 sa tact. lightom neovinso o tome jel ja znam kuda se on krece , jednostavno me pokosi u 2 metka. mislim da sam svega 10/100 x uspio nekog sa tact.lightom skinuti 1 na 1 a dobro znam gdje se krece. misterij koji mi je oko igre definitivno je vezan uz claymore. postavim 2 komada u zgradu i u sljedecem trenutku baja se stvori iza ledja i knajfa me. na koji nacin oni nekada funkcioniraju ili nefunkcioniraju to samo onaj gore zna. a niti on. jel postoji neki perk koji detektira claymore?? dalje, 3D spotting je nesto najodvratnije sto sam dozivio u citavom gaming iskustvu u bilo kojoj igri. ako misem otpilike usmjeris crosshair u smjeru gdje se netko ''navodno'' krece neprijatelj doslovno postane zrtvom citavog rafala mada ga , vjerujem, u normalnim okolnostima uopce nebih primjetio. i nakraju ono sto me totalno ubija u igri je dizajn mapa. mape su naprosto napravljene za kampiranje. imaju previse detalja i mogucih spotova. kada izviris iza kuta u 90% slucajeva uopce ne mozes primjetiti ako netko negdje viri ili ceka jer je toliko mracno i sjenovito. ne postoje uski hodnici, sve su siroke i nepregledne povrsine gdje vjestina u kretanju ne igra bitnu ulogu. danas sam odlucio kampirati isfrustriran ostalim igracima koji se konstantno kampirali i napravio score negdje 30-5. zapravo, poceo sam trcati nakon jednog odredjenog vremena jer sam se gadio samome sebi. nisam vise mogao pogledati u kakvog igraca me ova igra pretvorila.  u strvinara koji je spreman satima cekati u mracnom cosku da bi napravio nekakav KDR .u manijaka koji bi svoju igracu kvalitetu mogao u svakom trenutku pretvoriti u jedan respektabilan score ali bi se shodno tome morao nazvati battlefield igracem ..a to nije ono sto ja zelim i sto bi me cinilo sretnim.. ova se igra nazalost, samo u trailerima i recenzijama naziva timska i otvorena igra..ali to je nesto sasvim drugo od realnosti. jedino u cemu ova igra prednjaci su kradje vozila ,pogotovo aviona, koje donose preveliku premoc naspram ''pjesaka'' i beskonacno kampiranje na sto, ruku na srce, dizajn mapa opasno poziva.. i takva jedna igra nakraju prikuplja ovoliki broj fanova koji ce beskompromisno stati u njenu obranu pod svaku cjenu..docekati svojih parstotinjak sati iskustva i leveliranja...i naposljetku obljepiti svoj score na bugovom forumu i reci ''da,ja sam dobar igrac'' . 

Moj PC  
2 28 hvala 0
15 godina
neaktivan

BF ocito nije igra za tebe. i u ovoj igri ti je bitan teamplay, bez ekipe tesko da ces ista napravit.

I vidim kazes igrao si bc2 nekih 50h, to ti nije ni blizu dovoljno da vidis sta bf pruza i da se prilagodis igri.

=XII=SandMan....
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 2:44 (Y2K2).
16 godina
Battlefield 3

auuuu.evo sve sam pročitao.slažem se što se tiče zvuka koraka a za sve ostalo nabavi si squad ekipu na sluškama.

Cpt_LIAR
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 2:38 (elpornero53).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice