Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.171.934
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3
Meni je levelanje i otkljucavanje sasvim u redu. Prije 15 godina su oruzja bila po mapi, pa tko kontrolira spawnove oruzja je kontrolirao i igru, pa je doslo da svi imaju sve i krecu s cim tko hoce, pa sad levelanje, tko zna sta ce biti iduce.
Ljudi su ljeni prilagodbi stvarima koje igra nosi i najradje bi modali sve i vracali na prastare sheme.
Vrijeme nosi svoje. Nitko te ne tjera da levelas i otkljucavas, a uvijek i onaj sa lvl.1 moye konkurirat onome sa lvl.XXX ako je dobar igrac.
Kao i perkovi, sorry na offtopic, u COD4+, svaki perk ima i counter perk, a oni sta whineaju na neke perkove da su noobski, sami su noobovi.
Mene ravno boli briga s cim tko i kako igra, ako mu se nemogu suprostavit takticki i sa protuperkovima, onda je on bolji i gotovo.
Mislim da je u BF3 levelanje izvrsno napravljeno. Neku vecer smo igrali ESL nas 7v8 i izgubili jedva za nekoliko ticketa na Khargu, gdje u mojoj ekipi nitko nema preko lvl.23, a u prosjeku svi imaju manje od lvl.10, dok je protivnik svaki bio 40+ lvl.
Imaju bolja oruzja i neke gadgete, ali ako imaju neznam sta za AIR combat to smo se trudili izbjegavat i slicno ... Ugl, izvrstan war jedno 40 min. GG!?!
ptspclan.com | visit us ^^
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni skoro svaki put kad se spajam prvi put na neki server, uvijek bude "not responding" pa onda odmah opet odem na join i onda normalno uđe.

Y U FAIL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Meni skoro svaki put kad se spajam prvi put na neki server, uvijek bude "not responding" pa onda odmah opet odem na join i onda normalno uđe.

Ista stvar kod mene!

Prvi put stoped working drugi put normlano ude ali dugo loada mapa a treci i ............ put radi savrseno brzo loada nema smetnji!

17 godina
neaktivan
Demzi94 kaže...

Ista stvar kod mene!

Prvi put stoped working drugi put normlano ude ali dugo loada mapa a treci i ............ put radi savrseno brzo loada nema smetnji!

Da, mapu dugo loada dok se tek spajam na server ali inače dok sam već unutra i mapa se mijenja onda se među prvima spawnam.

Y U FAIL?! ლ(ಠ益ಠლ)
15 godina
AA-d00d kaže...

ista stvar kod mene prvi put bf3 stop responding iz druge bez problema {#}

13 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
IfeCro kaže...

The "Battlefield 3 Says Thanks Sweepstakes" is open to players in the US, UK, France, and Germany. {#}

Gdje si to pročitao? Ja sam u službenim pravilima pročitao nešto i za Tursku (nešto vezano za njihov zakon o nagradnim igrama), a ti je tu nisi naveo.

http://www.battlefield.com/uk/battlefield3/1/saysthanks i sad ispod klikni na terms and conditions

16 godina
Battlefield 3

neni konstantno

bf3 stop responding{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Calinjos kaže...
robijan kaže...

(...) 

Bitno je samo:

CPU

GPU ilti graficka + koliko rama ima ona

Ram

ne vidim ti koji GPU imas...

pozdrav

Za ovo je bitan i OS, BF3 se ne vrti na XP-u (nema DirectX 10/11) {#}

You're NOT relevant, you're NOT right and no, I DON'T care.
14 godina
protjeran
andrej555 kaže...

što je w/l ratio?

Odnos pobjeda i gubitaka.

17 godina
neaktivan
IfeCro kaže...

http://www.battlefield.com/uk/battlefield3/1/saysthanks i sad ispod klikni na terms and conditions

Ups, promak'o mi je vrh teksta{#}

Ali onda dalje pri kraju tekstva piše ovo "For Residents of Turkey Only: Cancelation, suspension and/or modification of the Promotion is subject to approval by the National Lottery Administration.". Koji vrag onda spominju Tursku ako oni ne mogu sudjelovati u nagradnog igri ovak i onak?

Y U FAIL?! ლ(ಠ益ಠლ)
13 godina
neaktivan
pasko kaže...
AA-d00d kaže...

Meni isto svaki put kad upalim računalo ovo se dogodi poslije X put Ok ali prvi put uvijek ista stvar{#}

17 godina
neaktivan
roko121roko kaže...
Calinjos kaže...
robijan kaže...

(...) 

Bitno je samo:

CPU

GPU ilti graficka + koliko rama ima ona

Ram

ne vidim ti koji GPU imas...

pozdrav

Za ovo je bitan i OS, BF3 se ne vrti na XP-u (nema DirectX 10/11) {#}

Istina

(no prije par postova je bio stavio onaj ispis iz win7 {#} )

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
15 godina
pasko kaže...
AA-d00d kaže...

da,ista stvar kod mene, to ce valjda rijesit iducim patchem.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
athlon64 kaže...
pasko kaže...
AA-d00d kaže...

da,ista stvar kod mene, to ce valjda rijesit iducim patchem.

također i kod mene {#}

14 godina
neaktivan

Ljudi šta kažete, jel se isplati kupiti BF3 za nekih 150 kn na direct2play i kakav je multiplayer,i je li bolje kupiti ovu igricu ili mw3?

Koma
15 godina
neaktivan
Koma_Zd kaže...

Ljudi šta kažete, jel se isplati kupiti BF3 za nekih 150 kn na direct2play i kakav je multiplayer,i je li bolje kupiti ovu igricu ili mw3?

A ovisi kaj voliš... Po meni se isplati, ja osobno MW3 ne vidim kao privlačnu igru jer mi izgleda isto kao i prošli nastavak i više manje isto kao i onaj prije toga, ali ne znam šta ti voliš tak da ti nit nemrem reć, nit ja nit netko drugi... BF3 mi je malo sandbox zbog vozila i ogromnih mapa pa ak voliš takve stvari onda go for it...

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 20:06 (Minoza).
16 godina
Koma_Zd kaže...

to pitaš u bf3 temi tako da mislim da se isplati kupit a i većina će se složit samnom....

Steam:luka2301 , origin:chi2301
16 godina
neaktivan
Koma_Zd kaže...

Itekako se isplati, naročito za te pare.

I da, ono što je kolega rekao stoji, ovdje ćemo ti mi reći za BF ( većina ), a u drugoj temi češ ćuti za COD:

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo trebam savjet letaca!

Naime neznam bas letit tj retko kad i letim vise igram sa tenkom pa me zanima :

1.kako vozite (joystick, mis i tipkovnica, tipkovnica..?)

2.Kako se rijesit neprijatelja kad te "LOCKA"???

Svaki put kad letim bilo sa helicem ili jetom uvek krenem POCNE BIPKAT PISE lock  i uniste me -.-

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...
Koma_Zd kaže...

Itekako se isplati, naročito za te pare.

I da, ono što je kolega rekao stoji, ovdje ćemo ti mi reći za BF ( većina ), a u drugoj temi češ ćuti za COD:

Uz nekoliko glasova protiv zbog (nas) par BF igrača koji su cijelo vrijeme on the lookout i u CoD MW3 temi.

15 godina
neaktivan
Demzi94 kaže...

Evo trebam savjet letaca!

Naime neznam bas letit tj retko kad i letim vise igram sa tenkom pa me zanima :

1.kako vozite (joystick, mis i tipkovnica, tipkovnica..?)

2.Kako se rijesit neprijatelja kad te "LOCKA"???

Svaki put kad letim bilo sa helicem ili jetom uvek krenem POCNE BIPKAT PISE lock  i uniste me -.-

Mis/tipkovnica.

Skrećeš kombinacijom miš/tipkovnica (mišem se nagneš i onda guraš nos, tipkovnicom držiš A ili D ako misliš da ti može pomoći).

Ubrzavaš sa Shift i W, a usporavaš sa S. Jet održava brzinu leta automatski ako ništa ne držiš.

Da se riješiš locka ili:

a) leti iza neke prepreke da te neprijatelj ne može vidjeti (npr. iza planina ili slično)

b) ako te prati neprijatelj, drži S i skreni što naglije možeš, budi mu blizu i nemoj mu dati da te locka (ali pazi da te ne uništi mitraljezom)

Ako nemaš flareove još (a oni se aktiviraju na X i služe da se riješiš locka), nađi neki server s malim brojem igrača (postoje i neki posvećeni letenju) na mapama s avionima i tamo vježbaj, neće ti trebati dugo dok dođeš do scorea 300.

Što se tiče prepoznavanja locka, prvo dobiješ one duboke bipove (BIIIP BIIIP BIIIP) - to znači da pokušava lock. Onda dobiješ konstanti duboki bip (BIIIIIIP) - znači neprijatelj je dobio clear tone, ima te na locku. Onda čuješ kratke visoke bipove (BIP BIP BIP BIP) - e to znači da je ispalio raketu i da ti je kasno (kad otključaš flares tek u ovoj fazi pritisni X).

16 godina
Battlefield 3

mislim da je ovo bilo

al svaki dan neko kupi igru i ima problema

ja nisam niti mogao pokrenut

ovo je rejsilo moj problem

1) Goto the folder where Origin installed BF3 (C:\Program Files (x86)\Battlefield 3\ Battlefield 3™) (thats where mine was installed)

2) Rename the Battlefield 3™ folder to Battlefield 3 - (removing ™)

3)Start regedit , browse to the following key :

HKEY LOCAL MACHINE\SOFTWARE\WoW6432Node\EA Games
Change the GDFBinary & InstallDir paths to C:\Program Files (x86)\Battlefield 3\ Battlefield 3 - again removing ™

and it will launch fine

Note: when you rename the folder and edit the registry You have to make sure Origin is not running.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nevjerujem:{#}{#}{#}{#}

Moj PC  
12 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
robijan kaže...

još jednom molim POOOOMOĆĆĆ-dali je moguće na ovome igrati bf3- igru KUPIO, INSTALIRAO I SVE POČNE ALI ZAPINJE TRZA, INSTALIRAO PREKO ORIGINA

dali još nešta trebam instalirati ili mi laptop ne podržava ovu igru

Naziv OS-a    Microsoft Windows 7 Enterprise
Verzija    6.1.7600 Service Pack 1 Nadogradnja 7600
Drugi opis OS-a     Nije dostupno
Proizvođač OS-a    Microsoft Corporation
Naziv sustava    LAPTOP
Proizvođač sustava    Hewlett-Packard
Model sustava    HP ProBook 4720s
Vrsta sustava    x64-based PC
Procesor    Intel(R) Pentium(R) CPU        P6200  @ 2.13GHz, 2133 Mhz, broj jezgri 2, broj logičkih procesora 2
BIOS verzija/datum    Hewlett-Packard 68AZZ Ver. F.20, 8.9.2011.
SMBIOS verzija    2.6
Windows imenik    C:\Windows
Sistemski imenik    C:\Windows\system32
Uređaj za pokretanje sustava    \Device\HarddiskVolume1
Regionalna shema    Hrvatska
Sloj apstrakcije hardvera (HAL)    Verzija = "6.1.7601.17514"
Korisničko ime    laptop\Robert
Vremenska zona    Srednja Europa - st. vrij.
Instalirana fizička memorija (RAM)    3,00 GB
Ukupna fizička memorija    2,92 GB
Dostupna fizička memorija    442 MB
Ukupna virtualna memorija    5,84 GB
Dostupna virtualna memorija    1,71 GB
Prostor stranične datoteke    2,92 GB
Stranična datoteka    C:\pagefile.sys

Minimum System Requirements:

Processor: 2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2.4 GHz or Athlon X2 2.7 GHz)

Memory: 2 GB

Hard Drive: 20 GB

Graphics card (AMD): DirectX 10.1 compatible with 512 MB RAM (ATI Radeon 3000, 4000, 5000 or 6000 series, with ATI Radeon 3870 or higher performance)

Graphics card (NVIDIA): DirectX 10.0 compatible with 512 MB RAM (NVIDIA GeForce 8, 9, 200, 300, 400 or 500 series with NVIDIA GeForce 8800 GT or higher performance)

Sound card: DirectX Compatible

Keyboard and Mouse

DVD Rom Drive

Znači pokreće igru na low-mid detaljima bez smrzavanja

Recommended System Requirements:

Processor: Quad-core CPU

Memory: 4 GB

Hard Drive: 20 GB 

Graphics Card: DirectX 11 compatible with 1024 MB RAM (NVIDIA GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950)

Sound Card: DirectX Compatible

Keyboard and Mouse

DVD Rom Drive

Pokreće igru na high-ultra detaljima bez smrzavanja, jeli tvoj LAPTOP jači od ove minimalne konfiguracije ?

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Danijel_os_cro][img]http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Danijel_os_cro.png[/img][/url]
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Što je ovo? Bilo koji server se pridružim i dvije minute kasnije ping postane nemoguć i onda me disconnecta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da li bi mogao pokrenuti bf3 sa konfom pod moj pc ?

32 da
2 ne
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 22:51 (bla-bla111).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Balans na BOL-u je redovito sranje {#}

Bring out your dead!
Moj PC  
6 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ekipa, zašto igrate s medikom ak nitko živ ne diže suborce? To nema nikakvog smisla. Poginem, oko mene 3 medika i nitko da bi probao dići - i nije se to desilo samo jednom.

Pa dajte igrajte svoje uloge. Ak ste medik dižite i bacajte health kit, ak ste snajper stavljajte spawn beacone i motion senzore, ak ste support bacajte municiju i ak ste inžinjer popravljajte vozila. Pa je*emu u tom je poanta BF-a.

forzzuk kaže...

Balans na BOL-u je redovito sranje {#}

Tako je svugdje. Nema to veze s BOL-om. Ne postoji sustav koji će dovoljno dobro raspoređivati ekipu po skillu, balans znači da su timovi brojčano jednaki. Nije ovo COD pa da prije svakog meča slaže ekipe.

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 22:53 (Danny_HR).

16 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bla-bla111 kaže...

Da li bi mogao pokrenuti bf3 sa konfom pod moj pc ?

Onako... optimistično

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 22:58 (roko121roko).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sta mislite koliko bi mogao dobiti fps-a sa ovom konfom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice