Na koju foru lik skida javelinom avione, uz pomoć SOFLAMA???
Da. Uz pomoć SOFLAMA.
Na koju foru lik skida javelinom avione, uz pomoć SOFLAMA???
Da. Uz pomoć SOFLAMA.
Ako uspijete, možete i guided raketom lockati i razbiti helije i jetove. Nisam siguran rade li IRF protiv toga, ali mislim da ne, jer sam uredno time srušio 5 komada već.
Eh, moj: Avg. Weapon Accuracy 8%
http://battlelog.battlefield.com/bf3/leaderboard/X_frozen_hell_X/kit/soldier/4/0/
da se pohvalim malo, prvi sam igrac na svijetu sa klasom inzinjer :D
Na ps3 igram
http://battlelog.battlefield.com/bf3/leaderboard/X_frozen_hell_X/kit/soldier/4/0/
Na ps3 igram
Svaka čast, a si vidio onog leperse? Sve klase mu idu...
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/leperse/
I BTW, kako on ima 3 vojnika? Svi su PS3...
Na ps3 igram
idu mu kite moje, lik je booster ili je hack statistike. naletio sam na njega na serveru, odrao boga u njemu. pa vidi mu statistika, broj killova, ne moze imati toliki score
Back to Karkand mape će moći u istu rotaciju sa standardnim mapama.
FAK JEA!
A što s igračima koji ne budu imali tu mapu? Izbaci ih server? To je problem, lako za rotaciju...
Moći će filtrirati servere koji sadrže B2K mape.
Usput, jel se još nekom ovo događa svakih cca 20min??
Meni se to događalo,ali sam isključio UPnP na ruteru i prestalo je.
Svaka čast, majstore!!
Problem riješen. Nije me više u 2 sata igranja niti jednom izbacilo. Veliko Hvala.
Moram kupit keks RAMa pod hitno jer predugo traje učitavanje. Morao sam smanjivati detalje da mi čim brže loada, a kartica je sposobna bez problema gurati na max.
Radje ti kupi neki jeftiniji SSD.
Na ps3 igram
idu mu kite moje, lik je booster ili je hack statistike. naletio sam na njega na serveru, odrao boga u njemu. pa vidi mu statistika, broj killova, ne moze imati toliki score
Ma lik je hacker 4500 score po minuti moš mislit. A to za više vojnika bi i mene zanimalo ...
Pogledaj moje postove u ovoj temi. Na više mjesta sam napisao kako to rješiti. Meni je pomoglo a i drugima.
Usput, jel ima još vas koji nisu prešli SP? Ja totalno zaboravio na to, danas se sjetio al nekako mi se uopće neda to igrati. Jel zanimljiva priča bar, sam to me zanima? :)
SP je sto se mene tice KATASTROFA!!
1.igra prekratko traje
2.nema nijedne misije gdje vozis helikopter/avion (ima jedna gdje si kopilot u avionu)
3.samo u jednoj misiji vozis tenk ali nemozes vidjeti cari tenka kao npr. rusenje,pravu bitku,itd
sve u svemu barem sto se mene tice bbc2 SP je bio "amerika" za b3.
ali tko zna. vrijedi probati pa se sam uvjeri,zasto ne!
Pogledaj moje postove u ovoj temi. Na više mjesta sam napisao kako to rješiti. Meni je pomoglo a i drugima.
Usput, jel ima još vas koji nisu prešli SP? Ja totalno zaboravio na to, danas se sjetio al nekako mi se uopće neda to igrati. Jel zanimljiva priča bar, sam to me zanima? :)
1.igra prekratko traje
2.nema nijedne misije gdje vozis helikopter/avion (ima jedna gdje si kopilot u avionu)
3.samo u jednoj misiji vozis tenk ali nemozes vidjeti cari tenka kao npr. rusenje,pravu bitku,itd
sp nije katastrofa nego je kratak i to je to sve je ostalo ok.
1.igra prekratko traje
sp nije katastrofa nego je kratak i to je to sve je ostalo ok.
sve ostalo je ok?! a sta to ostalo?! u igri nema cak ni pretjeranog rusenja a da ne spominjem opet avione,helice,transportera,đipove. mogli su sve to iz multiplayera iskoristiti i za SP
sve ostalo je ok?! a sta to ostalo?! u igri nema cak ni pretjeranog rusenja a da ne spominjem opet avione,helice,transportera,đipove. mogli su sve to iz multiplayera iskoristiti i za SP
Pa normalno da neće dati sav sadržaj iz MP-a, SP je tu reda radi, i sasvim je ok, način na koji je priča ispričana je dosta filmski i efektan.
da ok je jel ipak je to mp eklusiva sp je tu bio samo tek tolko i brate dosadan si s tim rusenjima vise....
ako ti nije do rusanja onda otidi i igraj COD!!
ne igram ni jedno ni drugo a tebi je kolko vidim cilj trolati.
Ima li još netko problema sa pristupom battlelogu i originu? Od sinoć uopće ne mogu pristupiti ni jednom ni drugom? ISP mi je B.net.
Zašte meni na Battlelogu već 4 dana ne refersha wall? Stoje prastare informacije.
Idem isprobat nove beta drivere od nVidie...Ovo je više prevršilo svaku mjeru.
Glavna odlika BF igre je prcanje u mozak godinu dana (1 godinu), dok ne isprave se veći problemi (dok ostatak manjih ostaje)...
ne razumijem kakvu acronis sliku si vratio prije batlefielda?
1 čovik na serveru?
Ajmooooo.
ne razumijem kakvu acronis sliku si vratio prije batlefielda?
Acronis je program za napraviti backup image ("sliku") od cjelih windowsa ili hard diska, tako da ako ti se nešto dogodi sa windowsima samo vratiš nazad taj image sa svim programima i driverima koje si imao i uštediš sebi puno vremena.
Idem isprobat nove beta drivere od nVidie...Ovo je više prevršilo svaku mjeru.
Glavna odlika BF igre je prcanje u mozak godinu dana (1 godinu), dok ne isprave se veći problemi (dok ostatak manjih ostaje)...
Apsolutno niti jedan problem nemam od kada je igra izasla, osim sa mojim RAT7 gdje ne mogu bindat neke tipke, ali to ce RAT7 novi driveri uskoro rijesit.
Igra na mom PCu LETI nikad ispod 50-55 FPS-a ni u najvecoj guzvi, ni na Caspianu, na med/high postavkama bez AA sa 16xAF na 1920x1200. Crhome browser, zadnji nV.BETA driveri. Cist uzitak igrat.
Tokom igre se 10 puta ALT+TAB, nikad se igra nije srusila ili zamrzla.
U mom klanu isto nitko nema problema, tako a variraju nam kompovi od slabih do kompova sa 590tkom i 16 GB rama :)
meni....i to uvijek kad je najzanimljivije:/
meni igra ono ne steka dobar fps recimo 35-50 ali freeza se ekran svakih par sekundi dok pomicem mis isto na low postavkama i ultra?
ePlati je siguran za kupnju?
ePlati je siguran za kupnju?
Ja sam uzeo kod njih. Key mi je došo na mail isti dan kad sam uplatio i nemam nikakve zamjerke.
Svi koji imaju problema, a igraju na nVidia karticama, nek si skinu nove beta drivere ... meni su pomogli, sad sve radi bez smrzavanja.
Sandman nas je izado i otišao igrati MW3. Jako sam razočaran Sand.
Našao sam ga kako kempa negdje na sred ceste, evo dokaza:
Nisi valjda kupio to? Pa istu igru imaš i za puno manje pare - MW2, MW1 ili BO.