Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.157.714
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
imas sliku na sluzbenoj facebook stranici....
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Smjanim sa ultra na high i nema laga i crasheva...ne uzrokuju to svi ultra settingsi nego samo jedan sigruno trebalo bi izdvojiti jedno pola sata i testirati svaki pojedinacno :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ovajonaj kaže...

{#} osim ako se ne presaltaju u isti tim... znas da oni to rade {#} i mijenjaju kanal na ventu uz optuzbe za spijunazu... {#}

O, da, i mučki se grupiraju!

BRUN0_CRO ||| "Work less, play more." \o/
17 godina
neaktivan
U grupu se grupiramo i mučki kad nas vi ne vidite.
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
Ferritin kaže...

Malo off topic ali sta ces...

Može li mi netko naći jednu sliku (meme)...

Prvi dio prikazuje ženski kako kaže nešto u stilu "Boys only think about sex..."

Drugi dio lik se smije i ima BF3 u ruci. {#}

Evo:

BE HAPPY xD : )
17 godina
neaktivan
loud killer kaže...

Smjanim sa ultra na high i nema laga i crasheva...ne uzrokuju to svi ultra settingsi nego samo jedan sigruno trebalo bi izdvojiti jedno pola sata i testirati svaki pojedinacno :)

Radi ti se jedino o texture quality. Ukoliko je na ultra igra ždere preko 1GB vrama grafičke. Samo ovo smanji na high dok sve ostalo može biti na ultra i više nećeš imati naglih lagova i framedropova.

13 godina
neaktivan
Ferritin kaže...

Prvi dio prikazuje ženski kako kaže nešto u stilu "Boys only think about sex..."

Edit: našo :D

Joe Cooker kaže...
Ferritin kaže...

Evo:

Čovječe tu sliku ste stavili barem već 5 puta.

Kalko1212 ingame
14 godina
TheTech kaže...

Kad se sagleda EA je napravio ipak dobar posao. Ne vjerujem da smo svi ocekivali 8. svjetsko cudo :)

Pa pola forumaša je to očekivalo, al eto dobili su nešto sasvim drugo.

15 godina
XVII Mini kaže...
TheTech kaže...

Kad se sagleda EA je napravio ipak dobar posao. Ne vjerujem da smo svi ocekivali 8. svjetsko cudo :)

Pa pola forumaša je to očekivalo, al eto dobili su nešto sasvim drugo.

mah da,ja da iskren budem, igra je nešto što sam do prije par godina sanjao kod fps multiplayer-a, ogromne mape, puno igraća, a opet da nema gužve kao u call of duty-u, timska igra sa organizacijom, a oni su to još zaćinili svim ovim efektima i napravili tehnološko najnapredniji komad softwarea u svijetu, malo nedovršen doduše, ali polako

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
protjeran
athlon64 kaže...
mah da,ja da iskren budem, igra je nešto što sam do prije par godina sanjao kod fps multiplayer-a, ogromne mape, puno igraća, a opet da nema gužve kao u call of duty-u, timska igra sa organizacijom

gdje si bio kad je izisao bf2 :)

13 godina
neaktivan
Duble kaže...

Oprostite na padobranstvu, sad idem kupiti igru pa me zanima hoće li raditi na mome pc-u?

Mislim da ćeš trebat prvo format c, jel ta igra ide na vistu ili na sedmicu !

15 godina
Battlefield 3

<danas mi se nešto čudno desilo.Uđem na neki server a ono otključana sva oružja i sve što se može otključat. Ćudno! Btw zanima me koliki je prosjek godina nas ratnika što tučemo po Battlefieldu 2 i 3...ja sam još mladić sa 38 godina{#} Ajmo da Vas čujem??

zeko73
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Doša mi je g500 sa servisa, ovaj g9x mi nikako ne leži.

Sad ću da vas pwnan.

{#}

Moj PC  
1 4 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mislim da ćeš trebat prvo format c, jel ta igra ide na vistu ili na sedmicu !

Imam 7 samo sam zaboravio editat moj pc, sad ću.

AuDi Q7. Ako sam ti pomogao klikni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 17:34 (Duble).
14 godina
neaktivan
kao admin mozes odkljucati sva oruzja mi smo to uradili kad smo dobili server od diabolica...
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Neznan zašto, ali iz nekog nepoznatog razloga mi se miš počne vrtit svako malo u livu stranu. Nemogu to zaustavit, već moran izać iz igre i ponovo uć.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

Neznan zašto, ali iz nekog nepoznatog razloga mi se miš počne vrtit svako malo u livu stranu. Nemogu to zaustavit, već moran izać iz igre i ponovo uć.

Iskopčaj joystick.

15 godina
neaktivan
Minoza kaže...
Hedrick kaže...

Iskopčaj joystick.

neman uopće ukopčan joystick.

16 godina
zeko73 kaže...

<danas mi se nešto čudno desilo.Uđem na neki server a ono otključana sva oružja i sve što se može otključat. Ćudno! Btw zanima me koliki je prosjek godina nas ratnika što tučemo po Battlefieldu 2 i 3...ja sam još mladić sa 38 godina{#} Ajmo da Vas čujem??

Evo bratko igram BF2 i BF3, te još neke MP igre, ali ih neću imenovati nebitne su.

Godina je: 26, oženjen (ili bolje rečeno udan) otac 4-godišnje curice.

13 godina
neaktivan

pozdrav evo sp gotov pa sam napravio najbolje trenutke grafike tko voli gledat na maksimum detaljima može vidjet bf3 sp na maksimum:

15 godina
Battlefield 3

Kaj se na Battlelogu frendovi koji su bili sa bete deletaju imam par nekih kaj nezz kak se više zovu a volio bih igrat  s njima??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skipe1994 kaže...

Kaj se na Battlelogu frendovi koji su bili sa bete deletaju imam par nekih kaj nezz kak se više zovu a volio bih igrat  s njima??

Jaki ti frendovi kojima neznas ime{#}

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 &amp;gt;&amp;gt;&amp;gt;&amp;gt; Preko 6700 Game Soundtrackova!
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

je moguće igrati bf3 prek xfirea? (pošto nemam original igru) i dal bude moguće?

Call of Duty Modern Warfare 3
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 19:37 (CodMW3).

0 16 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Da li se može na serverima aktivirati queu, jer skoro svi serveri nemaju, ali ja sam našao par koji imaju ?

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

je moguće igrati bf3 prek xfirea? (pošto nemam original igru) i dal bude moguće?

Call of Duty Modern Warfare 3

0 22 hvala 0
14 godina
neaktivan
CodMW3 kaže...

kad igras pise ti na xf da igras al se nemres spojit prek njega na server,tak da nemres igrat 4free

Danijel Crkvenac
14 godina
neaktivan
A kupi original igru ne možeš igrat preko xfirea već si naporan polako!
13 godina
protjeran
Battlefield 3

eo BF3 na 2x asus mars najskuplje graficke na svijetu u SLI na 30" monitoru !

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

jeli itko imao sličan problem na misiji KAFFAROV u kampanji znači kad je kraj onog bazena vladimirov i kad onaj frajer ima dialog samnom onda u jednom trenutku dolazi jedan od mojih vojnika i kaže get down get down....no međutim što god stisnem niš se ne dešave i uvjek me frajer ucmeka....jel zna iko caku ili kak to treba izgledat :S...fala

&amp;amp;amp;amp;quot;you hit me we hit you&amp;amp;amp;amp;quot;-mafia
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Perverzija..

Lik igra na ultra i još mu laga.. {#}

Moj PC  
7 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka: