- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Smjanim sa ultra na high i nema laga i crasheva...ne uzrokuju to svi ultra settingsi nego samo jedan sigruno trebalo bi izdvojiti jedno pola sata i testirati svaki pojedinacno :)
osim ako se ne presaltaju u isti tim... znas da oni to rade
i mijenjaju kanal na ventu uz optuzbe za spijunazu...
O, da, i mučki se grupiraju!
Smjanim sa ultra na high i nema laga i crasheva...ne uzrokuju to svi ultra settingsi nego samo jedan sigruno trebalo bi izdvojiti jedno pola sata i testirati svaki pojedinacno :)
Radi ti se jedino o texture quality. Ukoliko je na ultra igra ždere preko 1GB vrama grafičke. Samo ovo smanji na high dok sve ostalo može biti na ultra i više nećeš imati naglih lagova i framedropova.
Malo off topic ali sta ces...
Može li mi netko naći jednu sliku (meme)...
Prvi dio prikazuje ženski kako kaže nešto u stilu "Boys only think about sex..."
Drugi dio lik se smije i ima BF3 u ruci.
Edit: našo :D
Malo off topic ali sta ces...
Može li mi netko naći jednu sliku (meme)...
Prvi dio prikazuje ženski kako kaže nešto u stilu "Boys only think about sex..."
Drugi dio lik se smije i ima BF3 u ruci.
Evo:
Čovječe tu sliku ste stavili barem već 5 puta.
Kad se sagleda EA je napravio ipak dobar posao. Ne vjerujem da smo svi ocekivali 8. svjetsko cudo :)
Pa pola forumaša je to očekivalo, al eto dobili su nešto sasvim drugo.
Kad se sagleda EA je napravio ipak dobar posao. Ne vjerujem da smo svi ocekivali 8. svjetsko cudo :)
Pa pola forumaša je to očekivalo, al eto dobili su nešto sasvim drugo.
mah da,ja da iskren budem, igra je nešto što sam do prije par godina sanjao kod fps multiplayer-a, ogromne mape, puno igraća, a opet da nema gužve kao u call of duty-u, timska igra sa organizacijom, a oni su to još zaćinili svim ovim efektima i napravili tehnološko najnapredniji komad softwarea u svijetu, malo nedovršen doduše, ali polako
gdje si bio kad je izisao bf2 :)
Oprostite na padobranstvu, sad idem kupiti igru pa me zanima hoće li raditi na mome pc-u?
Mislim da ćeš trebat prvo format c, jel ta igra ide na vistu ili na sedmicu !
<danas mi se nešto čudno desilo.Uđem na neki server a ono otključana sva oružja i sve što se može otključat. Ćudno! Btw zanima me koliki je prosjek godina nas ratnika što tučemo po Battlefieldu 2 i 3...ja sam još mladić sa 38 godina Ajmo da Vas čujem??
Mislim da ćeš trebat prvo format c, jel ta igra ide na vistu ili na sedmicu !
Imam 7 samo sam zaboravio editat moj pc, sad ću.
Neznan zašto, ali iz nekog nepoznatog razloga mi se miš počne vrtit svako malo u livu stranu. Nemogu to zaustavit, već moran izać iz igre i ponovo uć.
Neznan zašto, ali iz nekog nepoznatog razloga mi se miš počne vrtit svako malo u livu stranu. Nemogu to zaustavit, već moran izać iz igre i ponovo uć.
Iskopčaj joystick.
Iskopčaj joystick.
neman uopće ukopčan joystick.
<danas mi se nešto čudno desilo.Uđem na neki server a ono otključana sva oružja i sve što se može otključat. Ćudno! Btw zanima me koliki je prosjek godina nas ratnika što tučemo po Battlefieldu 2 i 3...ja sam još mladić sa 38 godina Ajmo da Vas čujem??
Evo bratko igram BF2 i BF3, te još neke MP igre, ali ih neću imenovati nebitne su.
Godina je: 26, oženjen (ili bolje rečeno udan) otac 4-godišnje curice.
Kaj se na Battlelogu frendovi koji su bili sa bete deletaju imam par nekih kaj nezz kak se više zovu a volio bih igrat s njima??
Kaj se na Battlelogu frendovi koji su bili sa bete deletaju imam par nekih kaj nezz kak se više zovu a volio bih igrat s njima??
Jaki ti frendovi kojima neznas ime
je moguće igrati bf3 prek xfirea? (pošto nemam original igru) i dal bude moguće?
Da li se može na serverima aktivirati queu, jer skoro svi serveri nemaju, ali ja sam našao par koji imaju ?
je moguće igrati bf3 prek xfirea? (pošto nemam original igru) i dal bude moguće?
kad igras pise ti na xf da igras al se nemres spojit prek njega na server,tak da nemres igrat 4free
jeli itko imao sličan problem na misiji KAFFAROV u kampanji znači kad je kraj onog bazena vladimirov i kad onaj frajer ima dialog samnom onda u jednom trenutku dolazi jedan od mojih vojnika i kaže get down get down....no međutim što god stisnem niš se ne dešave i uvjek me frajer ucmeka....jel zna iko caku ili kak to treba izgledat :S...fala