- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Misliš da na exit iz svega,jesam pa opet isto.Dosad sve radilo bez greške.
Meni se isto ta poruka pojavljuje, fin posao su s maintenanceom napravili.
Povečaj si rezu,pa će sve biti u svojem kutu,a ne što igraš na 800x600.
Ne igram na 800x600 nego na 1366x768. Za informaciju da drugi put znaš.
Probao sam igrati i bc2 s tom istom rezolucijom i nikakvih problema kao ovdje, iste stvari mi smetaju i kad stavim na 1920x1080, 1650x1050 itd.
Uostalom, evo ti jednu sliku, pogledaj samo zaokruženo kako je dugačak naziv tog objectiva, nakon par sekundi od uzimanja ss-a me iz onog smijera lik ubio jer ja radi slova nisam vidio da je on tamo.
btw. ako je tebi chat u kutu onda igramo neku drugu igru
Što ne valja s kontrolama?
Mene uvik kicka van i kaze server timed out,jel zna netko rjesenje?
Sorry ljudi ako je pao već dogovor, ali zanima me gdje se skupljate za komunikaciju?
Teamspeak, mumble, nešto treće?
super su,imam ih već godinu dana i nikad problema,solidan zvuk i mikrofon radi odlično,moja preporuka!
Evo vidim poruke iz bfloga da imaju nekog problema jutros sa spajanjima.
http://www.links.hr/?naziv=slusalice-sharkoon-rush&option=artikl&id_kategorija=10050640&id_artikl=100.506.160
super su,imam ih već godinu dana i nikad problema,solidan zvuk i mikrofon radi odlično,moja preporuka!
Ja si mislim uzet Prestigio PHS4,ali ću probat i ove
Server je dosta stabilan, a ekipa je katastrofa, samo čataju i trčkaraju okolo. Dobro ciljaju i ubijaju, ali večina ne pokazuju previše inteligencije :D .
Pitanjce...
da li bi mogao vrtiti BF3 s AMD 2.7 dual, GTS 250 i 4 GB rama? BC2 sam normalno vrtio
Pitanjce...
da li bi mogao vrtiti BF3 s AMD 2.7 dual, GTS 250 i 4 GB rama? BC2 sam normalno vrtio
normalno da bi ali smanji kvalitetu
isti problem ovdje. igramo na istoj rezoluciji i kada se chat window otvori prosto nevidim pola ekrana. mislim da bi se trebalo pozabaviti negdje u configu
da li bi mogao vrtiti BF3 s AMD 2.7 dual,
Procesor ti je kritičan.
Meni je u beti sa 6000+ na 3,1GHz i hd4850 bilo daleko previše frame dropova da bi bilo ugodno bez obzira na rezoluciju i količinu detalja.
Sa Phenomom II 955 se situacija značajno poboljšala.
maintance je produzen do 13 h po nasem vremenu. Imaju nekih problema sa backendom kod njih :D
Što ne valja s kontrolama?
Ma kad mjenjas smjer u jetovima treba stalno cimat miš ,dakle da bi promjeni smjer za 90 stupnjeva nps trebas dragat i dizat miš bar jedno 3 puta dok u bfplay4free je dovoljno jednom cimnit mis i on se nastavi kretat u tom smjeru
odete pod quick match tamo ce vam naci server na koji se moze spojiti dk nerjese ovaj problem. barem meni tako radi
Jel vama crkla konekcija sa EA
Jel vama crkla konekcija sa EA
Jep. " Be advised: We are seeing connectivity issues to the PC, PS3 and Xbox 360 back-end systems. DICE and EA are working on resolving the problem."
Ne vidim pola serverov koji su mi u favoritima niti se mogu spojit na bilo koji. Za to vrijeme, single player :)
Onda mislim da bi mogao danas naručiti preko g2play-a.
Vidio sam da je oko 180 kuna kod njih.
Ma kad mjenjas smjer u jetovima treba stalno cimat miš ,dakle da bi promjeni smjer za 90 stupnjeva nps trebas dragat i dizat miš bar jedno 3 puta dok u bfplay4free je dovoljno jednom cimnit mis i on se nastavi kretat u tom smjeru
e ovo i mene nervira...uvijek sam letio sa misem i sad odjednom moram imati prostor na stolu metar sa metar da bih mogao izvesti luping...
nariktao sam i gamepad i sve super radi ali ne mogu ja sa gamepadom igrati nista osim nogometa... tako da mi stoji bezveze.. ima li neki fazon da se ukljuci da drzi pravac nesto kao toogle fazon na tipkama?
Jedno pomalo glupo pitanje dali postoje botovi kao i u BF2 moj stari ne voli igrati online pa me zanima?
hahaha
Jedno pomalo glupo pitanje dali postoje botovi kao i u BF2 moj stari ne voli igrati online pa me zanima?
Ne postoji, samo kampanja.