Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.081.241
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield 3

Sve pohvale kolgei nick54312. Nakon uplate key stagao na mail za 10-ak minuta. Toplo preporučam kupnju kod njega. Sad jos amo treba imat strpljenja. :D

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein originID: rake007_HR
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2011 19:43 (gamer001).
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
Battlefield 3

zna li itko dobije li se još uvijek u algoritmu key za dlc? vidio sam negdje da su i sa običnim verzijama kao poklon davali key za to,znači nije kao u LE edition da se dobije i pack onaj,nego samo nadolazeći DLC.

i vidim da se žali dosta ljudi na servere,izbacivanje,lag itd.... Jel to stvarno tako loše? jer mi je alternativa novi cod za uzet ako neću ovo {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 3
lobotomac90 kaže...

zna li itko dobije li se još uvijek u algoritmu key za dlc? vidio sam negdje da su i sa običnim verzijama kao poklon davali key za to,znači nije kao u LE edition da se dobije i pack onaj,nego samo nadolazeći DLC.

i vidim da se žali dosta ljudi na servere,izbacivanje,lag itd.... Jel to stvarno tako loše? jer mi je alternativa novi cod za uzet ako neću ovo {#}

mislim da u HR nema takvih verzija

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
gamer001 kaže...

Sve pohvale kolgei nikc54312. Nakon uplate key stagao na mail za 10-ak minuta. Toplo preporučam kupnju kod njega. Sad jos amo treba imat strpljenja. :D

Hvala, uživaj u igri.

Nego ja sam se danas upustio u spiku sa supplierima i došli smo do ruskih keyeva :D Kažu oni da je ea počeo micat ruske verzije sa origin account-ova ili banat korsinike koji imaju rusku verziju igre. Jeli to točno?

16 godina
neaktivan
Šef kaže...

Upravo odigrao pola runde, što nebi bilo čudno da nije preko Vip mobilnog interneta, dakle preko onog 3G sticka!  {#}

Evo, odigrao cijelu drugu rundu, čini mi se nekih 20-30 Mb Up/Dl sveukupno. Nema lagga :)

Work less, play more.
15 godina
I ja isto igram preko 3g vip sticka, sve normalno vozi. tko bi reko!
17 godina
Mitch kaže...
lobotomac90 kaže...

mislim da u HR nema takvih verzija

hmm onda mi se čini da ću ipak uzeti key,a baš sam htio imati box izdanje :D

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
CodMW3 kaže...

Skinite najnovije drivere od Nvidie: http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

i gdje bi tu trebali biti novi driveri? ja vidim samo one što su izašli prije igre.

pa odaberi grafu i verziju windowsa i skidaj

Call of Duty Modern Warfare 3
15 godina
nick54312 kaže...
gamer001 kaže...

Sve pohvale kolgei nikc54312. Nakon uplate key stagao na mail za 10-ak minuta. Toplo preporučam kupnju kod njega. Sad jos amo treba imat strpljenja. :D

Hvala, uživaj u igri.

Nego ja sam se danas upustio u spiku sa supplierima i došli smo do ruskih keyeva :D Kažu oni da je ea počeo micat ruske verzije sa origin account-ova ili banat korsinike koji imaju rusku verziju igre. Jeli to točno?

Hmm, ne znam. Hvala Bogu sto sam se odlucio za eu verziju (falilo je jako malo). {#}

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein originID: rake007_HR
13 godina
neaktivan
hrci24 kaže...
 tko bi reko!

čuda da se dese haha

15 godina
neaktivan
nick54312 kaže...

Kažu oni da je ea počeo micat ruske verzije sa origin account-ova ili banat korsinike koji imaju rusku verziju igre. Jeli to točno?

Neznam zašto bi to napravili. Nema smisla.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
16 godina
neaktivan
nick54312 kaže...
gamer001 kaže...

Hvala, uživaj u igri.

Budu i ruse onda banali?

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

sada u originu kliknem desnim na igru i reinstall game i na kraju mi skine neki update od 40+ MB ??

Je probao još netko? Imao sam 4 gb rama i dosta mi je trzalo, stavio sam danas od frenda još 4 gb i nikakvih problema

U mp oko 80+ fps-a konstantno i zna past na 60 koji puta, postavke sve na ultra.. još da je neki SSD{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Neznam zašto bi to napravili. Nema smisla.

Ma znam, ali oni su rekli da se o tome priča..

17 godina
Battlefield 3

Jedine banove koje sam vidio je zbog varanja ili zato što je netko išao base rape na serveru gdje admin cjelo vrjeme piše da se ne smije to raditi.

Imam ru verziju i još uvjek radi normalno za BF 3.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Gospodin Pankaj iz EAa mi je rekao da nije istina da ce banati ruske bfove, tako da nema brige.

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3
Previše ljudi ima rusku verziju da to naprave
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Pa za Ruse je to normalna verzija, tako da...Pravit cu se da sam rus {#}

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Je moj komp preslabi za bf3? 

core 2 duo 3.6 ghz cpu

geforce 9600 gt 512 mb gpu

4 gb ram

500 gb hdd

asus p5ql pro mbo

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

WTF

Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
CodMW3 kaže...

core 2 duo 3.6 ghz cpu

4 gb ram

500 gb hdd

asus p5ql pro mbo

Sve na low i sibaj.

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
13 godina
neaktivan
leobugi kaže...
CodMW3 kaže...

core 2 duo 3.6 ghz cpu

4 gb ram

500 gb hdd

asus p5ql pro mbo

Sve na low i sibaj.

e to ti je prava stvar i još samo da te pitam ako imaš battlefield 3, ima kakve razlike izmađu low i high? gledal sam na youtubu i nema baš

15 godina
CodMW3 kaže...

e to ti je prava stvar i još samo da te pitam ako imaš battlefield 3, ima kakve razlike izmađu low i high? gledal sam na youtubu i nema baš

pa naravno da ima razlike,i to dosta velike,normalno da nećeš vidjeti razliku na Youtube-u već kad igraš igru,aali igra izgleda sasvim pristojno i na low detaljima.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
crna_bandera kaže...

Dali  je ekipa koja je narucila preko zavvia dobila BF3.

Ne jos, u srijedu valjda :/

15 godina
Kule_zg kaže...
crna_bandera kaže...

Dali  je ekipa koja je narucila preko zavvia dobila BF3.

Ne jos, u srijedu valjda :/

Ja se nadam da će doć idući tjedan jer sam tek u četvrtak naručio...

Gle, sve ti igre iz Eng. stižu za 1-2 tjedna, točnije ne mogu reć. Zavisi od svačega. 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
16 godina
Battlefield 3

Prije kad sam pitao koja je tipka za uzimanje screenshoteva ingame nisam mislio na to da imam upaljen fraps ili da s prtscr uzmem ss, znam da se tako mogu uzimati.

Ja sam pitao baš koja tipka je za to ingame bez da je upaljen fraps ili slični programi jer sam vidio da igra u documentsima tamo ima folder nazvan screenshots u kojeg bi se trebale spremati slike same od sebe pritiskom na tu neku određenu tipku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kako je vas igra grafički dojmila?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hedrick kaže...

Kako je vas igra grafički dojmila?

Grafički mi je igra super. No što se tiče stabilnosti igre i servera mogu reći da sam razočaran. No mogu se nadati da če koji patch popraviti.

17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Prije kad sam pitao koja je tipka za uzimanje screenshoteva ingame nisam mislio na to da imam upaljen fraps ili da s prtscr uzmem ss, znam da se tako mogu uzimati.

Ja sam pitao baš koja tipka je za to ingame bez da je upaljen fraps ili slični programi jer sam vidio da igra u documentsima tamo ima folder nazvan screenshots u kojeg bi se trebale spremati slike same od sebe pritiskom na tu neku određenu tipku.

Ja sam u beti to radio tako da sam "ušao" u windowed mode, onda Print Screen radi. Zatim sam se opet vratio u full screen.

Y U FAIL?! ლ(ಠ益ಠლ)
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Pali su im serveri?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice