Sve pohvale kolgei nick54312. Nakon uplate key stagao na mail za 10-ak minuta. Toplo preporučam kupnju kod njega. Sad jos amo treba imat strpljenja. :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zna li itko dobije li se još uvijek u algoritmu key za dlc? vidio sam negdje da su i sa običnim verzijama kao poklon davali key za to,znači nije kao u LE edition da se dobije i pack onaj,nego samo nadolazeći DLC.
i vidim da se žali dosta ljudi na servere,izbacivanje,lag itd.... Jel to stvarno tako loše? jer mi je alternativa novi cod za uzet ako neću ovo
zna li itko dobije li se još uvijek u algoritmu key za dlc? vidio sam negdje da su i sa običnim verzijama kao poklon davali key za to,znači nije kao u LE edition da se dobije i pack onaj,nego samo nadolazeći DLC.
i vidim da se žali dosta ljudi na servere,izbacivanje,lag itd.... Jel to stvarno tako loše? jer mi je alternativa novi cod za uzet ako neću ovo
mislim da u HR nema takvih verzija
Sve pohvale kolgei nikc54312. Nakon uplate key stagao na mail za 10-ak minuta. Toplo preporučam kupnju kod njega. Sad jos amo treba imat strpljenja. :D
Hvala, uživaj u igri.
Nego ja sam se danas upustio u spiku sa supplierima i došli smo do ruskih keyeva :D Kažu oni da je ea počeo micat ruske verzije sa origin account-ova ili banat korsinike koji imaju rusku verziju igre. Jeli to točno?
Upravo odigrao pola runde, što nebi bilo čudno da nije preko Vip mobilnog interneta, dakle preko onog 3G sticka!
Evo, odigrao cijelu drugu rundu, čini mi se nekih 20-30 Mb Up/Dl sveukupno. Nema lagga :)
mislim da u HR nema takvih verzija
hmm onda mi se čini da ću ipak uzeti key,a baš sam htio imati box izdanje :D
Skinite najnovije drivere od Nvidie: http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
i gdje bi tu trebali biti novi driveri? ja vidim samo one što su izašli prije igre.
pa odaberi grafu i verziju windowsa i skidaj
Sve pohvale kolgei nikc54312. Nakon uplate key stagao na mail za 10-ak minuta. Toplo preporučam kupnju kod njega. Sad jos amo treba imat strpljenja. :D
Hvala, uživaj u igri.
Nego ja sam se danas upustio u spiku sa supplierima i došli smo do ruskih keyeva :D Kažu oni da je ea počeo micat ruske verzije sa origin account-ova ili banat korsinike koji imaju rusku verziju igre. Jeli to točno?
Hmm, ne znam. Hvala Bogu sto sam se odlucio za eu verziju (falilo je jako malo).
čuda da se dese haha
Kažu oni da je ea počeo micat ruske verzije sa origin account-ova ili banat korsinike koji imaju rusku verziju igre. Jeli to točno?
Neznam zašto bi to napravili. Nema smisla.
Hvala, uživaj u igri.
Budu i ruse onda banali?
sada u originu kliknem desnim na igru i reinstall game i na kraju mi skine neki update od 40+ MB ??
Je probao još netko? Imao sam 4 gb rama i dosta mi je trzalo, stavio sam danas od frenda još 4 gb i nikakvih problema
U mp oko 80+ fps-a konstantno i zna past na 60 koji puta, postavke sve na ultra.. još da je neki SSD
Neznam zašto bi to napravili. Nema smisla.
Ma znam, ali oni su rekli da se o tome priča..
Jedine banove koje sam vidio je zbog varanja ili zato što je netko išao base rape na serveru gdje admin cjelo vrjeme piše da se ne smije to raditi.
Imam ru verziju i još uvjek radi normalno za BF 3.
Gospodin Pankaj iz EAa mi je rekao da nije istina da ce banati ruske bfove, tako da nema brige.
Pa za Ruse je to normalna verzija, tako da...Pravit cu se da sam rus
Je moj komp preslabi za bf3?
core 2 duo 3.6 ghz cpu
geforce 9600 gt 512 mb gpu
4 gb ram
500 gb hdd
asus p5ql pro mbo
core 2 duo 3.6 ghz cpu
4 gb ram
500 gb hdd
asus p5ql pro mbo
Sve na low i sibaj.
core 2 duo 3.6 ghz cpu
4 gb ram
500 gb hdd
asus p5ql pro mbo
Sve na low i sibaj.
e to ti je prava stvar i još samo da te pitam ako imaš battlefield 3, ima kakve razlike izmađu low i high? gledal sam na youtubu i nema baš
e to ti je prava stvar i još samo da te pitam ako imaš battlefield 3, ima kakve razlike izmađu low i high? gledal sam na youtubu i nema baš
pa naravno da ima razlike,i to dosta velike,normalno da nećeš vidjeti razliku na Youtube-u već kad igraš igru,aali igra izgleda sasvim pristojno i na low detaljima.
Dali je ekipa koja je narucila preko zavvia dobila BF3.
Ne jos, u srijedu valjda :/
Dali je ekipa koja je narucila preko zavvia dobila BF3.
Ne jos, u srijedu valjda :/
Ja se nadam da će doć idući tjedan jer sam tek u četvrtak naručio...
Gle, sve ti igre iz Eng. stižu za 1-2 tjedna, točnije ne mogu reć. Zavisi od svačega.
Prije kad sam pitao koja je tipka za uzimanje screenshoteva ingame nisam mislio na to da imam upaljen fraps ili da s prtscr uzmem ss, znam da se tako mogu uzimati.
Ja sam pitao baš koja tipka je za to ingame bez da je upaljen fraps ili slični programi jer sam vidio da igra u documentsima tamo ima folder nazvan screenshots u kojeg bi se trebale spremati slike same od sebe pritiskom na tu neku određenu tipku.
Kako je vas igra grafički dojmila?
Kako je vas igra grafički dojmila?
Grafički mi je igra super. No što se tiče stabilnosti igre i servera mogu reći da sam razočaran. No mogu se nadati da če koji patch popraviti.
Prije kad sam pitao koja je tipka za uzimanje screenshoteva ingame nisam mislio na to da imam upaljen fraps ili da s prtscr uzmem ss, znam da se tako mogu uzimati.
Ja sam pitao baš koja tipka je za to ingame bez da je upaljen fraps ili slični programi jer sam vidio da igra u documentsima tamo ima folder nazvan screenshots u kojeg bi se trebale spremati slike same od sebe pritiskom na tu neku određenu tipku.
Ja sam u beti to radio tako da sam "ušao" u windowed mode, onda Print Screen radi. Zatim sam se opet vratio u full screen.
Pali su im serveri?