mene zanima dal ja mogu na clone dvd verziju samo utipkat key i da igram jer ja to imam instalirano i kad stisnem na ikonu bf3 on mi otvara origin i pita za key code.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kolko otprilike sati traje sp?
brzo, link kako pokrenuti igru :)........ kako ga prevariti?
brzo, link kako pokrenuti igru :)........ kako ga prevariti?
moškujac!ne radi im sistem za aktivaciju...
Evo, engleski jezik na BF 3 za imbecile :)
Nacrtano:
http://www.gamehuntercdkey.com/shop/cms.php?id_cms=10
Video:
Napomena: u prvom linku je jos jedna stavka, kao na dva mjesta treba izmjeniti en_US, u videu toga nema!
znam zato i kazem da sam izgleda totalni imbecil kad nemogu napravit,i jos mi se ponovo skida igra iako neznam zasto kad je nisam brisao nego sam deinstalirao origin i kad sam ga vratio sve skida ponovo,a tamo je,ma....
Ajde, polako :)
Ok, sad pisi doslovno stavku po stavku sto si radio, pa mozda ustanovimo zasto ne radi.
Prvo reci sto imas slozeno u Originu u opcijama gdje da ti instalira igre?
Zatim reci dal si provjerio dal je tamo BF3.
Zatim koji si fajl skinuo za promjenu jezika, koji su fajlovi unutra i kamo si ih snimio.
Pazi da ne snimas cijele strukture direktorija, nego jedan po jedan fajl, u jedan po jedan direktorij.
Isto i za drugi rar.
Onda reci sto si pronasao u Registry-u i kako i na sto si izmjenio.
sad mi se skida igra pa necu jos nista prckat,u origin settings mi nema kvacice na Keep game installers after games have ben instaled. a ovo sto kazes da ne kopiram cijele dir-to sam kopirao cijeli samo onaj update i GDFBinary a ostalo file po file.u registriju imam Ea games i unutra battlefield3 i ispod Electronic arts i u nutra battlefield 3.evo poslat cu slike reg ako uspijem EDIT cekajte moram ponovo slike,tu se nevide a meni se vide na kompu
Ljudi kakvi su dojmovi sa svjetiljkama i laserima, jel daju kakvu realnu prednost ili služe ko neonski znak na kojem piše:'' Ciljaj malo više''?
Evo, engleski jezik na BF 3 za imbecile :)
Nacrtano:
http://www.gamehuntercdkey.com/shop/cms.php?id_cms=10
Video:
Napomena: u prvom linku je jos jedna stavka, kao na dva mjesta treba izmjeniti en_US, u videu toga nema!
ah,po tome sam radio,moram cekat da se skine pa cu vidjet
Meni sa mojom konfom na 1280x1024 sve low igra ide na jedva 30 fps jel mi to zbog grafulje ili drivera ? Trenutno koristim 11.10 beta
Prosao danas COOP misije. Odlicno! Bolje nego sp.
Meni sa mojom konfom na 1280x1024 sve low igra ide na jedva 30 fps jel mi to zbog grafulje ili drivera ? Trenutno koristim 11.10 beta
stavi 11.9 i grafa je slaba..cpu ok.
Ja sam imao sreće da sam aktivirao igru oko 16:45 danas, tako da sam aktivaciju igre prošao, sad skidam i čekam da se skine kroz sat i pol, dva ;)
Ak pod aktivacijom misliš upisivanje koda u origin to je reedem a ne aktivacija. Aktivacija ide kad prvi put pokreneš igru, a to trenutno ne radi :)
na sve moguce nacine me sad kickalo... koji k
znam zato i kazem da sam izgleda totalni imbecil kad nemogu napravit,i jos mi se ponovo skida igra iako neznam zasto kad je nisam brisao nego sam deinstalirao origin i kad sam ga vratio sve skida ponovo,a tamo je,ma....
Ajde, polako :)
Ok, sad pisi doslovno stavku po stavku sto si radio, pa mozda ustanovimo zasto ne radi.
Prvo reci sto imas slozeno u Originu u opcijama gdje da ti instalira igre?
Zatim reci dal si provjerio dal je tamo BF3.
Zatim koji si fajl skinuo za promjenu jezika, koji su fajlovi unutra i kamo si ih snimio.
Pazi da ne snimas cijele strukture direktorija, nego jedan po jedan fajl, u jedan po jedan direktorij.
Isto i za drugi rar.
Onda reci sto si pronasao u Registry-u i kako i na sto si izmjenio.
sad mi se skida igra pa necu jos nista prckat,u origin settings mi nema kvacice na Keep game installers after games have ben instaled. a ovo sto kazes da ne kopiram cijele dir-to sam kopirao cijeli samo onaj update i GDFBinary a ostalo file po file.u registriju imam Ea games i unutra battlefield3 i ispod Electronic arts i u nutra battlefield 3.evo poslat cu slike reg ako uspijem EDIT cekajte moram ponovo slike,tu se nevide a meni se vide na kompu
ma nevjerujem,ni slike nece da stavi kako treba,ma idem spavat
Pomoć!
Imao sam tih problema kad sam skidao Crysis 1,i riješio sam tako da sam reinstalirao origin.
Evo meni na sve ulta 20fpsa..
Je netko pronasao kakav torrent s Battlefield 3 CLONEDVD na engleskom jeziku??
Ono, cista kopija, eng verzija, DVD, bez cracka, ili tako neceg?
Pa nek se instalira, i onda kad pokrenem Origin, da samo ukucam ruski key.
Svi torrenti koje sam do sad nasao, u uputama pise kako promjeniti jezik, znaci na ruskom su :(
Mene samo zanima kako će biti sutra u ovo doba kad igra po pravilima svi budu mogli igrati igru, server, origin, punkbuster će se zblesirati i rušiti ko muve bez glave.
Nemogu nikako pokrenut COOP.
Dali je netko pokretao vec i igrao?
Uvijek mi pise da je canceled.
Samo se nadam da će problem s aktivacijom riješiti u narednih sat vremena, kad bi mi se igra trebala skinuti! :)
na sve moguce nacine me sad kickalo... koji k
Jesi updejtal PB?
Samo se nadam da će problem s aktivacijom riješiti u narednih sat vremena, kad bi mi se igra trebala skinuti! :)
Najbolje od svega dođem doma i aktivacija još uvijek radi. Ali kažem ja sam sebi ne ću se sad zajebavati s proxy-jima, idem rađe prvo predati zadaću. Sat i nešto vremena poslje zadaća predana ali aktivacija ne radi -.-
Meni samo nije jasno zasto su pravili silne kopije na ruskom :S
Je netko pronasao kakav torrent s Battlefield 3 CLONEDVD na engleskom jeziku??
Ono, cista kopija, eng verzija, DVD, bez cracka, ili tako neceg?
Pa nek se instalira, i onda kad pokrenem Origin, da samo ukucam ruski key.
Svi torrenti koje sam do sad nasao, u uputama pise kako promjeniti jezik, znaci na ruskom su :(
ja sam sa reloaded verzijom probao ali ništa,a šta ako imaš karkand?dali i to skida origin...ma taj origin je smeče,treba pustiti samo battlelog i gore se spajati bez njega.
Ma ne vjerujem da će potrajati ovo s aktivacijom. Već je 2 sata problem aktivan, mislim da bi u roku od sat, dva trebalo sve bit rješeno! ;) Noćas rokamo do jutra, bez brige.
Kupio LE preorderom preko enabave prije cca 15 dana, danas su me prvo pitali da li hoću rusku verziju s patchom i s tim sam se složio, ali keya i dalje nema i nema... Da li je neko dobio ključ a da je kupovao preko enabave?
Napokon jućer i ja dobio mai od Game.co.uk igra krenula put hrvatske ,možda stigne do petka!
Kupio LE preorderom preko enabave prije cca 15 dana, danas su me prvo pitali da li hoću rusku verziju s patchom i s tim sam se složio, ali keya i dalje nema i nema... Da li je neko dobio ključ a da je kupovao preko enabave?
Meni je isto došao taj mail pa sam otkazao i uzeo preko origina. Uz sve probleme koji prate BF stvarno mi se nije dalo petljati sa nekim fajlovim pa kad moraš updejtat igru ili raditi reinstal pa opet ispočetka,pa ti ne radi onako kako si zadnji puta napravio,pa guglaj pola dana kako se sada radi....ma,katastrofa!
a lijepo je pisalo "Battlefield 3 Limited Edition Origin aktivacijski ključ će stići u vaš email inbox najkasnije do 28. listopada 2011., a moguće i par dana prije kako bi igru aktivirali i napravili pre-load igre putem Origina", doduše ima još malo vremena ali čisto sumnjam